Ondanks alles wat gebeurt

Ik voel me goed!

Ondanks alles wat gebeurt

Ondanks alles wat gebeurt

Ik voel mij goed al is mijn CV Ketel kapot, dus heb ik geen warm water. Video's editen lukt ook niet en ook mijn computer is op tilt geslagen. Het bijzondere is dat ik nóg steeds een goede bui heb. Jawel, ik voel me goed! Miracles Happen! Als één ding tegen zit, dan volgen er wel vaker nog meer dingen die ook niet werken. Murphy's Law wordt dat wel genoemd.


Vaak raken we dan van slag, we balen en weg is ons geluk...   Dat hoeft dus niet zo te zijn. We zijn namelijk niet afhankelijk van omstandigheden. Jij bepaalt ten alle tijde hoe je je wilt voelen. Kies ervoor door te zeggen: "Ik voel me goed!".

Ik kies er dus voor om mij goed te blijven voelen, al stort alles in. Ik weet ook dat alles wel weer opgelost wordt. Als weet ik nooit precies hoe en wanneer. Dat is ook niet belangrijk.


Het weten dat het goed komt (en dat te willen geloven is ook een keuze) is het belangrijkste.


Ik voel me goed. Ik kies voor geluk. En jij?

Kan jij er ook voor kiezen om je goed te voelen?

Misschien helpt het als je eerst wat loslaat.


Lees daarom het gratis e-book over 'Loslaten'.


Op jouw geluk,

Mahatma