arrow_drop_up arrow_drop_down
Bloem van weerbaarheid

Kom in je kracht

De bloem van het creëren van weerbaarheid voor het leven

Bloem van weerbaarheid

In je kracht

Leer volledig jezelf te zijn, zoals je bent in al je kracht en kwetsbaarheid!


Om in je kracht te komen en je kwetsbaarheid te durven tonen zijn eigenwaarde en zelfvertrouwen onontbeerlijk. Hoe zou het zijn als je onvoorwaardelijk van jezelf zou houden? Als je jezelf onder elke omstandigheid een dikke 10 waard vindt? Als je niet meer vecht tegen wie je bent, maar jezelf volledig durft te omarmen, gewoon, omdat je bent wie je bent? Hoe zou jouw leven er dan uitzien?

Bloem van weerbaarheid

Eigenwaarde en zelfvertrouwen

Eigenwaarde en Zelfvertrouwen zijn de basis van jouw leven. Hiermee creëer je jouw leven. Jouw leven op dit moment is een perfecte spiegel van hoe jij over jezelf denkt. Wat je denkt en wat je voelt over jezelf, is wat je doet en wat je uitstraalt. Als je dus weinig eigenwaarde en weinig zelfvertrouwen hebt, dan zie je dat direct terug in je leven. Als jij meer in je kracht wilt komen en jouw talenten wilt gaan leven, dan is het essentieel dat je je het beeld van jezelf verandert in een positief zelfbeeld. Wat je van vanuit het verleden gemist hebt, ga je nu jezelf geven. Daardoor krijg je eigenwaarde en zelfvertrouwen en kun jij doen waar je werkelijk naar verlangt. De buitenwereld is niets anders dan een afspiegeling van je binnenwereld. Als jij jezelf helemaal gaat zien, dan ziet de buitenwereld dat ook en zal je leven veranderen. Eigenwaarde en zelfvertrouwen komen van binnenuit en vormen je leven naar buiten toe.

Bloem van weerbaarheid

Tijdens het seminar leer je:

Wat jouw onbewuste overtuigingen en blokkades zijn als het gaat om eigenwaarde en zelfvertrouwen, jouw zelfbeeld. Welk beeld jij van jezelf hebt en wat je doet om jouw zelfbeeld te bevestigen. Word je, je bewust van hoe je met jouw zelfbeeld jouw wereld creëert. Welke illusies jij nog met je meedraagt over wie je bent. Jouw unieke kwaliteiten herkennen en jezelf te zien zoals je werkelijk bent. Dat eigenwaarde en zelfvertrouwen je geboorterecht zijn en dat pak je weer terug. Dat je volledig in je kracht mag gaan staan, precies zoals je bent.


Dit seminar wordt door Mahatma gegeven.


Dit seminiar is onderdeel van lifechanger Geluk. Misschien wordt deze lifechanger niet mer gegeven. Kijk hier op de agenda naar de huidige lifechangers.