Leren om verbinding met jezelf te krijgen

Als je goed voor jezelf wilt zorgen, je goed wilt voelen en als je verantwoord met je lichaam en je gedachten wilt omgaan, dan is het belangrijk om te leren om verbinding met jezelf te krijgen. Door te leren om verbinding met jezelf te krijgen, word je je immers bewust van wat er binnenin je gebeurt en kun je je persoonlijk veel beter ontwikkelen. Als je leert om verbinding met jezelf te krijgen, is het ook gemakkelijker je kwetsbaar naar anderen op te stellen en met hen diepgaande verbindingen aan te gaan die voor je eigen welbevinden en geluksgevoel erg belangrijk zijn.

Leren om opnieuw verbinding met jezelf te krijgen

Ieder van ons loopt in het leven zijn of haar eigen pad met hobbels en zijwegen en soms komen hierbij emoties en pijn voorbij die ons hard raken en uit het veld slaan. We kunnen hierbij zelfs de verbinding met onszelf en met anderen kwijtraken. Gelukkig kun je leren om verbinding met jezelf te krijgen. In onze online trainingen vertel ik als lifecoach openhartig over het leren om verbinding te krijgen, maar ook over het feit dat verbinding, in mijn geval met mijn ouders, in het verleden veel pijn heeft gedaan en daardoor kan de verbinding door allerlei omstandigheden verloren gaan. Ik hou nu meer dan ooit van mijn ouders.

  Tips om te leren om verbinding met jezelf te krijgen

  Voor mensen die om wat voor reden op zoek zijn naar verbinding met zichzelf en/of met anderen, heb ik een aantal tips die je leren om verbinding te krijgen, waaronder:

  • Erken jezelf, je bent geboren en leeft in dit lichaam omdat dat de bedoeling is.
  • Erken waar je vandaan komt en erken je ouders. Hoe weinig je ook van ze hebt gekregen, je hebt van hen wel het leven gekregen.
  • Neem verantwoording voor alle emoties die je voelt als je denkt aan je ouders. Vanuit het slachtofferschap kun je namelijk niks veranderen.

   Lekker gratis lezen over loslaten

   Loslaten hoe dan? 

   Lees de eerste 2 hoofdstukken van dit boek  helemaal gratis en leer los te laten.

   Tips voor Geluk

   Gratis e-book

   '25 Tips voor Geluk'

   Dit gratis e-book '25 Tips voor Geluk' heeft al duizenden mensen geïnspireerd... Jij mag het helemaal gratis downloaden.
   Ontwaken in het Nu

   Eerste hoofdstuk gratis

   Je kunt gratis het eerste hoodstuk van dit boek lezen. Klik op de oranje balk.
   Alleen door dit hoofdstuk te lezen kan er al wat in jou verschuiven.

   Wil je meer handvatten?

   Wil je meer handvatten om te leren om verbinding te krijgen, lees dan het boek ‘Op weg naar verbinding’ dat te koop is in de webshop van Spirit Coaching. In dit boek lees je mijn verhaal over de verwerking van mijn scheiding en mijn zoektocht naar geluk. In dit werkboek word je uitgedaagd te leren om verbinding met jezelf te krijgen door je eigen stappen te zetten. Velen gingen je al voor, het boek is inmiddels toe aan de zesde druk! U bestelt het boek in de webshop. Daarnaast vind je op onze website allerlei soorten trainingen.


   Bekijk ook eens:

   Hoe werkt manifesteren | Hoe krijg je geluk