Cursus zefverttrouwen

Leren om verbinding met jezelf te krijgen

Als je goed voor jezelf wilt zorgen, je goed wilt voelen en als je verantwoord met je lichaam en je gedachten wilt omgaan, dan is het belangrijk om te leren om verbinding met jezelf te krijgen. Door met behulp van een cursus te leren om verbinding met jezelf te krijgen, word je je immers bewust van wat er binnenin je gebeurt en kun je je persoonlijk veel beter ontwikkelen. Als je leert om verbinding met jezelf te krijgen, is het ook gemakkelijker om je kwetsbaar naar anderen op te stellen en met hen diepgaande verbindingen aan te gaan, die voor je eigen welbevinden en geluksgevoel van groot belang zijn.

Tijdens een cursus leren om opnieuw verbinding met jezelf te krijgen

Ieder van ons beloopt in het leven zijn of haar eigen pad met hobbels en zijwegen en soms komen hierbij emoties en pijn voorbij die ons hard raken en uit het veld slaan. We kunnen hierbij zelfs de verbinding met onszelf en met anderen kwijtraken. Gelukkig kun je met behulp van een online cursus leren om verbinding met jezelf te krijgen. In onze online trainingen vertel ik als lifecoach openhartig over het leren om verbinding te krijgen, maar ook over het feit dat verbinding, in mijn geval met mijn ouders, in het verleden veel pijn heeft gedaan. Daardoor kan de verbinding door allerlei omstandigheden verloren gaan. Ikzelf hou nu meer dan ooit van mijn ouders. Dat gevoel, dat gun ik iedereen.

  Tips om te leren om verbinding met jezelf te krijgen

  Voor mensen die om wat voor reden dan ook op zoek zijn naar verbinding met zichzelf en/of met anderen, heb ik een aantal tips uit mijn cursus die je leren om verbinding te krijgen, waaronder:


  • Erken jezelf, je bent geboren en leeft in dit lichaam omdat dat de bedoeling is.
  • Erken waar je vandaan komt en erken je ouders. Hoe weinig je ook van ze hebt gekregen, je hebt van hen wel het leven gekregen.
  • Neem verantwoording voor alle emoties die je voelt als je denkt aan je ouders. Vanuit het slachtofferschap kun je namelijk niks veranderen.

     Wil je meer handvatten?

     Wil je meer handvatten om te leren om verbinding te krijgen? Lees dan het boek ‘Op weg naar verbinding’ dat te koop is in de webshop van Spirit Coaching. In dit boek lees je mijn verhaal over de verwerking van mijn scheiding en mijn zoektocht naar het antwoord op de vraag: hoe krijg je geluk? In dit werkboek en in mijn cursus word je uitgedaagd te leren om verbinding met jezelf te krijgen door je eigen stappen te zetten. Velen gingen je al voor, het boek is inmiddels toe aan de zesde druk! Daarnaast vind je op onze website allerlei soorten trainingen. Je kunt bijvoorbeeld bij ons terecht als je wilt leren loslaten of wilt leren hoe manifesteren werkt.

      Liever eerst iets meer lezen?

      Download GRATIS het e-book 

      '25 Tips voor Geluk'.

      Want dan ga ik je lekker verder helpen met het verbinden met jezelf. Zo creëer je steeds meer geluk in jouw leven.


      Let op, na aanmelden krijg je de link naar het e-book in je mailbox (Check ook je spam). Daarna kun je het zo downloaden.

      Je ontvangt daarna ook regelmatig mijn mails met inspiraties, hints en humor.

      No opt-in form has been selected