Hoe werkt manifesteren

Hoe werkt manifesteren? Hoe kun je leren om te manifesteren en zorg je ervoor dat je met je eigen energie situaties en mensen aantrekt die bij je onderbewuste programmering passen? Alles wat er in je leven op je pad komt, heb je in essentie zelf naar je toegetrokken, zowel zaken waar je niet blij van wordt, als zaken die je een gevoel van geluk geven. We zijn ons er zelf niet echt van bewust dat onze eigen energie zoveel invloed heeft, dat het werkt als een magneet waarmee soortgelijke energie wordt aangetrokken. Wanneer je je bewust bent van de kracht van manifestatie, kun je hiermee je leven veranderen. Tijdens onze online trainingen kan ik je leren om te manifesteren en je alles vertellen over hoe dit werkt.

Nu je een beetje weet hoe manifesteren werkt, is het goed om het te leren en toe te passen, en zo gelukkig te worden in je leven.  Maar dan moet je wel weten wat je precies wilt. De meesten van ons weten precies wat ze in het leven níet willen, maar wat ze nu precies wél willen, is vaak niet duidelijk. Zoek dit uit en focus hierop, visualiseer het en onderneem actie om te leren manifesteren wat jij wilt dat er in je leven gebeurt. En wil je iets loslaten? Doe dat dan, het zal bevrijdend werken. Met onze coaching in regio Enschede helpen we je hier graag mee.

Als je de tips in een van de cursussen over manifestatie volgt, kan iedereen leren hoe het werkt om geluk en succes te manifesteren. Je leven zal erdoor veranderen! Je bent namelijk al aan het manifesteren wanneer je ergens diep over nadenkt. Hoe meer je in een gedachte gelooft, hoe sterker de aantrekkingskracht is. Dit is simpelweg hoe manifesteren werkt. Begin ‘s morgens met het visualiseren van je dag en bedenk wat er gedaan moet worden, waarbij je jezelf als een gelukkig en centraal punt ziet. Zo kun je met behulp van onze cursus manifesteren iedere dag opnieuw leren om te manifesteren.

Lekker gratis lezen over loslaten

Loslaten hoe dan? 

Lees de eerste 2 hoofdstukken van dit boek  helemaal gratis en leer los te laten.

Tips voor Geluk

Gratis e-book

'25 Tips voor Geluk'

Dit gratis e-book '25 Tips voor Geluk' heeft al duizenden mensen geïnspireerd... Jij mag het helemaal gratis downloaden.
Ontwaken in het Nu

Eerste hoofdstuk gratis

Je kunt gratis het eerste hoodstuk van dit boek lezen. Klik op de oranje balk.
Alleen door dit hoofdstuk te lezen kan er al wat in jou verschuiven.

Ontdek de mogelijkheden die je verder kunnen helpen

Bij het leren om te manifesteren kun je misschien wel wat hulp gebruiken. Hulp om zicht te krijgen op je onderbewuste overtuigingen en hulp bij het stoppen om deze te geloven. Volg hiervoor een van de trainingen over loslaten van Spirit Coaching, zodat je kunt leren om dingen los te laten. Ook volg je hier diverse events of Lifechangers. Als je eenmaal weet hoe manifesteren werkt, zul je dit op natuurlijke wijze in je leven toelaten en komt geluk als vanzelf naar je toe. Je kunt ook bij ons terect als je je gebrek aan eigenwaarde wilt aanpakken. We vertellen je hier graag meer over.