Live Event Laat maar Los. Let op Bijna Vol!

Loslaten heeft een magische kracht!

1-2 april 2023

Soms loopt het gewoon allemaal niet zo lekker als je zou willen...

 1. Jouw dromen willen maar niet gerealiseerd worden.
 2. Je stoeit misschien met emoties, gedachtes en overtuigingen over jezelf waar je niet zo blij van wordt.
 3. Misschien ken je dat stemmetje in jezelf dat zegt: 'Ik kan het niet.' Dat is dan zo'n hulpeloos en machteloos gevoel vanbinnen.
 4. Of misschien ken je het gevoel dat je er niet mag zijn. Je doet je vaak anders voor dat je eigenlijk bent en hebt moeite met je eigen kwetsbaarheid. Altijd afwachtend of Robert of Margreet, of wie dan ook, je wel leuk vindt om daarna voorzichtig uit je schulp te kunnen kruipen.
 5. 'Ik ben niet welkom.' Natuurlijk ben je welkom, en toch... toch, kan het vaak zo voelen dat dat niet zo is. En dan ga je je in allerlei bochten wringen om toch maar wel welkom te zijn. Altijd op je tenen lopen. Miss of Mr perfect, word je ook wel eens genoemd. Zo vermoeiend!
 6. Het gevoel van afwijzing kan een dingetje voor je zijn. Als iemand je niet ziet staan, dan voel je zo'n stekende pijn in je borst en merk je dat je je adem in houdt.
 7. Het kan zijn dat je wel krachtig overkomt, maar dat je je van binnen toch onzeker voelt. En dat mensen je dan niet begrijpen als je dat met hun deelt.
 8. Ieder mens is liefde waard en dat weet je ergens ook wel, maar het voelt och alsof dat voor jou anders is. En helaas rijdt de prins of prinses op dat witte paard jouw deurtje toch elke keer weer voorbij. En als de prins(es) met of zonder paard dan toch wel bij jou  aanklopt, dan kan het zomaar zijn dat je je hart niet volledig durft te geven of niet durft te geloven dat hij of zij echt van je houdt.
 9. Genieten van het leven lukt je soms wel, maar soms ook niet. Terwijl je ook wel ziet dat er eigenlijk genoeg te genieten valt, je voelt het alleen niet.

Misschien herken je jezelf in één van deze punten. Eigenlijk is het allemaal onzin en natuurlijk weet je dat wel, maar toch hoe verander je dat nou...

Live Event Laat maar los: laat los wat jou niet meer dient.

Ik leer je een eenvoudige methodiek die je toe gaat passen in je dagelijkse leven.


Live Event 'Laat maar los' o.l.v. Mahatma 

Datum: 1 - 2  april van 10.00 uur tot 17.00 uur

Locatie: Fletcher Hotel Apeldoorn


Prijs voor 2 dagen: geen € 197 maar slechts  € 97 LET OP:

Dit event is exclusief verblijfskosten

Waarom is loslaten zo belangrijk?

Kijk naar de video en laat je inspireren

Een paar reacties van enthousiaste deelnemers

Rob

Er ging een wereld voor mij open.
Deze dagen hebben mij stappen laten zetten.

Er was een geweldige sfeer, dat is heerlijk.

Sylvia

Mahatma, jouw methode is echt super simpel en het werkt! 

Het loslaten gaat zo gemakkelijk.  Mijn leven is hierdoor nu een stuk relaxter en ik heb onverwachte kansen hierdoor gekregen.
Dank je wel! Ik had niet verwacht dat het effect zo groot zou zijn.

Ellie

Mahatma verricht wonderen met mensen.
Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.


Loslaten: ik leer jou een huis- tuin- en keukentool,
die je helemaal zelf kunt toepassen op ieder moment!

Tijdens het live Event Laat maar Los

 • Gaan we aan de slag met het manifesteren van jouw dromen.
 • Leer je de eenvoudige maar doeltreffende manier van loslaten, die mij en duizenden andere mensen dagelijks enorm helpt en vrijheid geeft.
 • Ga je ervaren dat je niet de enige bent die stoeit met uitdagingen. Dat geeft zo'n verlichting. 
 • Word je je bewust wat het je geeft als je echt los gaat laten en daar word je blij van.
 • Ga je ontdekken dat je écht goed bent zoals je bent en het leuke is dat die informatie, door mijn eigen methodiek, dan als vanzelf doorsijpelt naar je onderbewustzijn.
 • Ga je ervaren hoe mooi en liefdevol mensen eigenlijk zijn en hoe fijn het is om open te zijn, al is dit misschien helemaal nieuw voor je.
 • Een pijntje hier en een verdrietje daar, ze lossen op. En dan komt het vette genieten. Het genieten van wie jij bent maar ook het genieten met elkaar. Alsof we eén grote familie zijn. Die warmte, die liefde, ohhhh die dendert zo dwars door al die pijnlijke ego lagen, waardoor dat oude direct wordt getransformeerd. 

Ik ben zo blij dat Mahatma en haar team op mijn pad gekomen zijn. Het heeft mij op een hele luchtige, duidelijke manier in laten zien dat iedereen, ook ik, altijd een keuze heeft. Door het event heb ik weer leren kiezen voor het leven. Ik kijk uit naar mijn lifechanger ervaring.

Corina -  Accountant

We herhalen oude patronen keer op keer… 

Ik kan mij nog heel goed herinneren hoe het vroeger voor mij was. Ik voelde mij geremd en ervaarde totaal geen vrijheid. Ik dacht dat er niemand op mij zat te wachten. Het leek alsof ik door het leven wandelde met een dikke ‘wijs mij maar af’ sticker op mijn hoofd. En dat gebeurde natuurlijk ook regelmatig.

Ik maakte fouten en kreeg de schuld. Ook als iemand anders een fout maakte, lag dat natuurlijk aan mij. Mijn focus lag dus meer op het afkeuren van mijzelf dan op de goedkeuring en ik droeg de schuld en de last van de hele wereld op mijn rug. Al met al was ik geen blij ei. Sterker nog, ik voelde mij diep ongelukkig.

Ik had toen nog geen idee dat wij als mensen geprogrammeerd zijn. Ik wist ook niet dat ik mijn leven kon veranderen door meer bewustzijn te krijgen. Ik overleefde in plaats van dat ik door het leven danste en op een gegeven moment ben ik daardoor finaal ingestort. 


Toen begon mijn proces van bewustwording. Ik ontdekte dat ik geleefd werd door overtuigingen waar ik niet gelukkig van werd. Natuurlijk had dat alles met mijn jeugd te maken en de gebeurtenissen die ik toen heb meegemaakt. Mijn programmering veranderde en daarmee veranderde ook mijn leven. Ik weet nu dat iedereen dat kan veranderen.
 Ook JIJ!

Ilona geeft een reactie op een eerder event:

Herken je mijn verhaal, dan is er goed nieuws...

...want dat kunnen we veranderen. Het is namelijk jouw programmering (en natuurlijk niet de waarheid) waardoor je geleefd wordt. Maar je zal er maar mee zitten. Die programmering zit in al jouw celletjes opgeslagen. Het lijkt dan ook heel echt. En daarmee creëer je ook aldoor dezelfde omstandigheden, die je bevestigen in dat wat je over jezelf denkt. Wat je ook hebt meegemaakt in je jeugd, het maakt niet uit. 


We hebben allemaal een bepaalde programmering meegekregen die gekoppeld is aan ervaringen in je jeugd. Misschien heb je maar één negatieve overtuiging die af en toe aangeraakt wordt en zit je in het algemeen wel lekker in je vel. Ook die ene schooier kan je toch op verschillende vlakken blokkeren. 

Maaike vertelt over wat er is veranderd door één event en een intensive:

Warm, veilig, betrokken en vanuit het hart is wat bij mij boven komt als ik aan Spirit Coaching denk. Ik blijf het geweldig vinden hoe mensen kunnen veranderen in 

één weekend, van schuchter, afgesloten naar vrij(er). 


De transformatie van de durfals die voor een heel jaar kiezen is ongekend. 

Een echte aanrader als je grote stappen wilt maken. 

Jan Bert - Coach

Verander zo je programmering in één waar je hart blij van wordt

Natuurlijk kun je oud worden met lastige overtuigingen. Op zich is dat helemaal prima. Maar als je nu diep van binnen gefluister hoort dat er ook voor jou meer is weggelegd en je daar een fijn gevoel van krijgt, dan is het misschien wel tijd om daar naar te luisteren. 


Dan kan je al die oude stemmetjes, overtuigingen en patronen loslaten en met nieuwe gedachtes, die lekker positief zijn, door het leven gaan. Ook de bijbehorende emoties ga je loslaten en op deze wijze krijg je ruimte. Dan ga je van overleven naar genieten van het leven. Ik kan je uit ervaring vertellen dat dat heel anders voelt. Tijdens het event ‘Laat je Rugzak los’ gaan we hier mee aan de slag en dat zal impact hebben.


Zo was Marit er ook een keer bij. Een gevoelig, verdrietig muisje die zich wat verloren voelde hier op aarde. Ze had  veel last van die stemmetjes die haar weerhielden om echt te gaan staan voor zichzelf en om zichtbaar te worden. Ik heb dat weekend met haar gewerkt en op het einde stond ze daar toch een portie te stralen op het podium. Luid en duidelijk zei ze door  de microfoon: 'ik ben er en ik mag gezien worden'.  De zaal ging helemaal los, het applaus voor deze dappere dodo bleef maar duren. En dat verdiende ze ook. 


En er was ook Pieter, ongeveer 30 jaar. Hij kwam dit event binnen met een zwaarte. Je voelde die energie al op een afstand en ik zag hem contact zoeken. Ook zag ik hoe mensen hem stiekem een beetje ontweken. Heel alleen zat hij daar op zijn stoel in de rij met niemand naast zich. Het raakte mij een beetje, omdat ik dat ook kende van mijzelf, van vroeger. Dat ik uitreikte en ik afwijzing na afwijzing kreeg. Dat was geen fijn gevoel. Dus mijn hart was open voor hem. Na het event nam hij ontroerd en met tranen in zijn ogen afscheid van mij. Wat was hij dankbaar. Ik zag hoe hij zwaaide naar iemand die weg ging en hij hoorde er helemaal bij. Van die zwaarte was geen spoor meer te  bekennen.


Het is zo bijzonder om te zien wat mensen kunnen transformeren in één weekend. 

Met haar warmte, liefde, humor en kennis heeft Mahatma mij zo geholpen bij het leren kennen van mezelf! Dit maakt dat ik me nu krachtig voel en bovenal heel veel van mezelf hou 🌈 
Marjon - Intuïtief Coach

Tijdens dit event ga je het volgende ervaren:

 • Je gaat zien wie Jij echt bent en je gaat jezelf daarin de erkenning geven. Net als Marit... je bent er en je mag gezien worden!
 • Dat geeft innerlijke vrijheid waardoor je nieuwe keuzes gaat maken. De partner gaat de deur uit of die vrouw of man waar je stiekem al zo lang een oogje op hebt, die sleur je juist je huis in. Om maar eens een dwarsstraat te noemen.
 • Van overleven ga je naar leven en dat leven ga je vieren. Het is tijd om de vlag uit te hangen, de slingers op te hangen en dat feestje van je leven te maken dat je verdient. Met mensen waar jij van houdt en die van jou houden.
 • Jij gaat staan voor wie jij bent. Het is tijd om te shinen!


Ik geef al jarenlang events en elke keer is het weer magisch om mee te maken hoe mensen onder mijn ogen veranderen. De groep is als een warm bad waarin je met respect en warmte met elkaar omgaat. Ook daardoor wordt alles al lichter. Je doet het niet meer alleen.

Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze omdraaien. Niet met mijn denken (dat kon ik best goed..!), maar in mijn hele "wezen". Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit ook voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt.

Anna - Coach

Wat is een event?

Een event is een laagdrempelig seminar. Het zijn groepen met meer dan 150 mensen, waardoor de groepsenergie intens is. Door die hoge groepsenergie transformeer je ook snel jouw thema's.

Voor de events gelden lage prijzen om iedereen de kans te geven om stappen te zetten en een gelukkiger leven te leiden.


Kijk hiernaast naar een impressie van eerdere events.

Het was fantastisch, gelachen, gehuild, gedanst, lieve mensen ontmoet en mooie complimenten mogen ontvangen. Ik voel me verlicht in alle betekenis van het woord, het lijkt ook dat mijn hoofd minder vol is, het voelt fijn. Ik werd eerst gezien, heb gesproken en ben gehoord, en als toetje een prachtig applaus, bedankt, bedankt.


Ik ga zeker verder met jullie, het voelt goed, als een warm bad.

Nogmaals bedankt, mijn licht straalt weer wat helderder, 


Monique

Wie komen er bij mij in een event....

Mensen van alle  leeftijden komen in mijn events. Margreet van 83 jaar komt met een knot in het haar binnen wandelen, maar ook Peter van 18 jaar zit er met zijn vriendin en moeder bij.

Psychologen, psychiaters, maar ook  vrachtwagenchauffeur Leo en Maaike die thee serveert in het bejaardentehuis komen naar een event. Ook komen er veel  professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten.

Het zijn leuke mensen, warme mensen en gezellige mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Ik heb zoveel geprobeerd, ergens kwam ik er niet doorheen. Ook andere therapeuten prikten er niet doorheen. Maar afgelopen zondag is het wel gelukt.Dat waar ik onbewust mee worstelde is nu weggenomen. 

Ik voel het al een paar dagen en dat is zo fijn!!

Anita 

Veelgestelde vragen

Waarom is de prijs zo laag? Ik geef al jaren laagdrempelige events om zoveel mogelijk mensen te kunnen inspireren. Ik hou ervan om gewoon te geven vanuit mijn hart.

Moet je grote problemen hebben?
Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Moet je je kwetsbaar op stellen tijdens zo'n event? Nee. Dat is natuurlijk niet nodig. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn met alles wat dat NU voor jou betekent. Dus als je niet zo open bent, dan hoeft dat natuurlijk ook niet. Jij bent goed precies zoals je nu bent.


Heb je er wel wat aan, aan zo'n event? De reacties zijn overweldigend. Een event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik spreek uit jarenlange ervaring met duizenden deelnemers.


Is de groep niet veel te groot? Juist door de groepsgrootte krijg je een groepsenergie, waardoor de nieuwe signalen heel snel opgenomen worden door je onderbewustzijn. Daarmee verander je je programmering en dat zorgt uiteindelijk voor de verandering in je dagelijks leven.


Is het niet een en al ellende zo'n dag? Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, waarvan je als vanzelf al blij wordt.


Ik wens je toe dat jij Jezelf mag zijn in al jouw kleurrijkheid en kwaliteit,


Mahatma

Als assistent van Mahatma heb ik de laatste jaren al veel van haar events en intensives mogen meemaken. 

Naast dat ik er iedere keer weer veel van leer over het leven en hoe er mee om te gaan, is het ook prachtig om te zien wat er met deelnemers gebeurt. Ik heb mensen die een jaartraining volgden in 1 jaar tijd een ander mens zien worden. 

Mensen die gevangen zaten in een negatieve programmering veranderden in open, vrije en blije mensen.

De basis van het werk van Mahatma is liefde. Dat proef je als je een event meemaakt. Het is als een warm bad waarin je er met al je ellende, eigenaardigheden en vreugde mag zijn.

Ik ben dankbaar deel uit te mogen maken van het team van Mahatma. ❤

Marcel

Is het nu tijd voor jou?

Is het nu tijd voor jou?

Voel jij je aangesproken?
Is het NU het moment om een stap te zetten,
meld je dan gewoon aan.
Om de drempel te verlagen is dit een aanbieding waar je eigenlijk alleen nog maar 'Ja' tegen kunt zeggen.
Dus... zeg jij 'Ja' tegen jouw verlangen naar een lichter leven? 


Event: Laat maar los o.l.v. Mahatma 

Datum: 1-2 april van 10.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: Fletcher Hotel Apeldoorn

Prijs: geen € 197 maar slechts : € 97  

Dit event is exclusief verblijfskosten.

Ik gaf mij op voor een event en sindsdien ben ik " verslaafd " aan haar en haar manier van werken. Wat een krachtige, lieve, humoristische en deskundige vrouw.


En daarnaast zo gewoon en altijd erop uit om het beste van jezelf naar boven te halen. En je wordt nooit aan je lot over gelaten. Ik voel dat ik na 1 intensive en 2 events al zoveel verandert ben in mijn voordeel.


Ik kijk er elke keer weer naar uit omdat ik voel wat het voor mij doet.


Grote dank aan Mahatma en haar hele team.
Liesbeth - Coach

Ik ga ervoor

Datum: 1-2 april 2023


Jouw Investering:

Prijs geen € 197,- maar voor € 97,-

Locatie: Fletcher Hotel Apeldoorn

Tijd: beide dagen van 10.00-17.00 uur


Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Meer reacties lezen op de events van Spirit Coaching? Klik dan hier.