Magic Love Boost

Zachtjes dendert er nieuwe informatie en liefde naar binnen

Wat is een Magic Boost?

Een Magic Boost bestaat uit verschillende mp3 bestanden, met door mij ingesproken hypnotische affirmaties.  Op een hele subtiele wijze sluis ik zo informatie naar jouw onderbewustzijn, waardoor je als het ware geherprogrammeerd wordt. 


Ik breng je in een ontspanning, waardoor die informatie diep bij je binnen kan komen. De Magic Love Boost brengt je in verbinding met je hart en zorgt voor meer Liefde in je leven. Magic Boosts hebben een enorme kracht. 

De Magic Boosts werken Antoinette. Echt bizar gewoonweg. Het enige wat ik doe is er naar luisteren en daardoor veranderen er van die kleine dingen. Ik heb gisteren nog een super goed gesprek met mijn vrouw gehad. Dat was echt lang geleden.

Ik ga ook anders kijken naar mijzelf en dat is gaaf!

Peter

Een Magic Boost bestaat uit diverse bestanden

  Per Magic Boost krijg je verschillende soorten tracks.
  Elke Magic Boost begint met een mp3 waarbij ik een uitleg geef over het desbetreffende onderwerp.


  De overige tracks zijn Mp3's met twee, drie of vier sporen.
  Dan heb je bijvoorbeeld een spoor met tekst,  voor je brein die alles wil horen.
  Een spoor met muziek, zodat je tegelijkertijd lekker ontspant.


  En soms dan nog 2 zijsporen die apart naar je linker- en rechter oor gaan, voor je onderbewustzijn. Hierdoor komt het veel dieper bij je onderbewustzijn binnen.


  Als je naar al deze tracks luistert creëer je nieuwe neurologische verbinden en verander je je wezen van binnenuit.
  Het beste is gedurende 6-8 weken dagelijks, 's morgens als je net wakker wordt en 's avonds voor je gaat slapen, naar een Magic Boost te luisteren.

   

  Het kan zijn dat er bij een Magic Boost nog andere sporen bijkomen. Dat is afhankelijk van welke Magic Boost je aanschaft. Laat je maar lekker verrassen.