Magie & Miracles online Magic 5 maanden deal

Vind de rust in jezelf en vertrouw op het leven,
jij gaat leven vanuit de eenheid die je bent.

Eenheid... flow... vertrouwen...

Dat bereik je stap voor stap!

  In één dag kan je veel leren en super vette inzichten krijgen.

  In één maand integreer je het nog verder in je leven.


  Maar soms weet je nu al dat je een nog grotere stap wilt zetten. Daarom hebben we ook een 5 maanden training.


  In deze training neem ik je aan de hand mee door vijf verschillende onderwerpen en ga je het nieuwe steeds meer leven. 


  Door naar de korte indringende video's van de Online Power Trainingen te kijken en de oefeningen te doen, die overigens heel simpel maar zeer doeltreffend zijn, kan het ego niet anders dan de benen nemen.


  Dan ga je het leven niet meer zo bedenken, maar veel meer beleven. Je laat je leiden en dat is zo heerlijk.

Deze 5 maanden training in het kort:

 • De looptijd is van 24 februari 2024 t/m 16 augustus 2024
 • 5 Online Power Trainingen met elk hun eigen onderwerp. Deze onderwerpen sluiten perfect op elkaar aan.
 • Elke Online Power Training heeft een Online Event welke je live of d.m.v. de opname op een door jou gekozen tijdstip volgt.
 • Elke Online Power Training heeft 24 dagen lang een dagelijkse opdracht via een filmpje.
 • Elke Online Power Training heeft 4 Masterclasses waarin ik deelnemers live train en al je vragen beantwoord.
 • Onze eigen community: Een plek om te delen, elkaar te ondersteunen en overwinningen te vieren. Je doet deze training niet alleen.
€ 816-
€ 610,-

Magie & Miracles online Magic 5 maandendeal

Ben jij deze investering waard?

Dit afgelopen half jaar heeft me datgene opgeleverd waarnaar ik jaren lang heb gezocht. De antwoorden zaten in mezelf. Samen met jullie en onder de fantastische begeleiding van Antoinette, heb ik veel geleerd, is er veel verschoven en vanuit deze basis ga ik nieuwe stappen maken. 💕🙏

Ank

Laat de zon weer schijnen in jouw leven...

Jij bent Licht. Jij bent liefde. Misschien weet je het ergens nog wel, maar dat leven... ho maar. Die eeuwige afkeuring. Het gevoel van afgescheidenheid, het intense gevoel van alleen... dat is je lieve ego waar je je mee staande probeert te houden. Het is niet wie je bent.

Hoe meer jij in contact komt met dat licht en die liefde, hoe meer vrede je vind in jezelf. Hoe meer je gaat stralen. Des te moeitelozer en leuker het leven wordt. In deze 5 maanden training ga je de switch maken. 

Door de masterclasses en de dagelijkse video's gaat dat proces als vanzelf. 

Elke training geeft me weer nieuwe inzichten, ik kom steeds een laag dieper en leer mezelf steeds beter kennen en te vertrouwen op mijzelf en te geloven in mijn eigen kracht. Ik word elke training weer blijer met mezelf. Zo dankbaar hiervoor. Het leven wordt steeds leuker en lichter. Ik leef! Yes!

Saskia

Hoe ziet de 5 maanden training  eruit?

De Magic 5 maandendeal is een online training die vijf verschillende Online Power Trainingen bevat. Tijdens iedere Online Power Training gaan we op allerlei manieren aan de slag met dat onderwerp.


Daardoor ga je stap voor stap meer van Jezelf houden, maak je steeds meer contact met jeZelf en wordt het leven sprankelender.

De vijf Online Power Trainingen van deze training zijn...

Magie & Miracles - Vergeving en Zelfliefde

Voorbij die gedachtes die jouw leven bepalen kom je thuis in een stilte. In een rust die weldadig is. Er is vertrouwen. Er is rust. Je voelt je gedragen en straalt vrede uit.

24 februari 2024 - 22 maart 2024

Magie & Miracles - Kom in de flow

Weg met dat geploeter en je best doen om iets te willen bereiken. Als je in de flow komt, dat stroomt het leven en is er een bepaalde glans. Een magie. De juiste personen komen op het juiste moment op je pad. Dat waarvan je dacht dat het niet mogelijk was, dat gebeurt. Vanzelf ja.

30 maart 2024 - 26 april 2024

Magie & Miracles - Stilte in je hoofd en rust in je lijf

De mind blijft maar komen met van die angst gedachtes. Met zorgen. Jij blijft erop reageren. Dat is zó vermoeiend en dat kan anders. In deze training breng ik je in contact de stilte. Met de innerlijke vrijheid. Het is een weldadig gevoel wat ook je lichaam ten goede komt.  

11 mei 2024 - 7 juni 2024

Magie & Miracles - Jij bent puur licht

Ja jij mag zijn wie je werkelijk bent. Ja, jij mag genieten! Jij mag al je talenten leven. Niet vanuit wilskracht maar vanuit een diepere laag. Vanuit je missie die verbonden is met je essentie. Jij brengt die essentie hier op aarde en daarin ga je stralen en andere mensen inspireren.

8 juni 2024 - 5 juli 2024

Magie & Miracles - Let the magic happen

Laat het maar gebeuren. Niet de wil van je mind, maar de wil van het licht, van je essentie ga je volgen. En dan gaat het gebeuren. De magie, de wonderen, ze vinden zomaar plaats. Je doet er niet je best voor. Nee, je bent afgestemd en leeft je hogere wezen. Vanuit een lichtheid. Vanuit verbinding met de eenheid. Jij bent thuis bij jezelf en je laat de Magie en wonderen plaats vinden.

20 juli 2024 - 16 augustus 2024

De tools van Antoinette zijn zó levensverrijkend! Ze brengt het altijd zo rustig, vol respect en liefde. Zodoende komt het ook écht binnen. Haar uitleg is duidelijk en haar humor heerlijk :)

Joke

Hoe werkt deze Magie & Miracles online Magic 5 maandendeal?

Na je aanmelding hoef je niets meer te doen, Alles gaat automatisch.
 Gedurende Iedere Online Power Training krijg je 24 dagen een lekker filmpje om de dag mee te beginnen, zo'n filmpje waar je ogen van gaan glinsteren en die je met een nieuwe fijne energie de dag mee doorneemt.
Zo'n filmpje dat je gaat missen als ze zijn afgelopen. Maar gelukkig begint er daarna weer een nieuwe maand.

Tijdens de bijbehorende online events ga ik je 'live' begeleiden, waardoor je eindelijk jezelf echt ziet.
Jouw licht, jouw waarheid en jouw essentie.

Daarnaast begeleid ik je per onderdeel drie keer door middel van de Masterclasses (dit zijn live online seminars), zodat je alle transformaties en kennis ook daadwerkelijk gaat integreren. Nee hoor, je hoeft het niet meer alleen te doen.

Je gaat delen in de community op ons eigen platform en daar help je elkaar verder.  

Ik kom steeds dichter bij het licht en de licht-heid. Ik kan beter de controle loslaten en in overgave gaan, ik ben zelfzekerder en voel me steeds meer in mijn kracht staan. Ik krijg positieve reacties van mijn gezinsleden en van mijn directie dus mijn harde innerlijke werk begint zich op alle vlakken te laten voelen.

Er is een hele nieuwe (spirituele) wereld voor mij opengegaan. Ik was naar iets op zoek en heb het hiermee wel gevonden. Het voelt goed!

Hilde

Wat kost de Magie & Miracles online Magic 5 maandendeal?

€ 816-
€ 610,-

Magie & Miracles online Magic 5 maandendeal

Jij bent het waard!

100% tevredenheids garantie!

Het is eenvoudig. Als je merkt dat de training toch niet aan jouw verwachtingen voldoet, dan kun je je alsnog binnen twee weken hiervoor afmelden en restitueren wij jou je inleg.
Zo wordt het echt wel een no brainer.
Antoinette, ik ben je zo dankbaar. Die video's zijn echt cool en ze helpen mij verder!

Het effect is vele malen groter dan ik had verwacht. 

Thijs

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?


Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Dat is je intuïtie en dan zit je goed bij mij. 


Je kunt trouwens in termijnen betalen. Klik daarvoor hier.

Wauw!

Deze training is fantastisch! Als je vol liefde in het leven blijft staan, ben je gelukkig en dat verdien je.

Dat wordt maar al te duidelijk gemaakt door Antoinette. En zij doet dit met humor en tevens prikt ze door je heen met wat jij precies nodig hebt op dat moment.

Ik ben heel dankbaar!

Dank je wel Antoinette!

Astrid

Veelgestelde vragen over de 5 maanden training

Hoelang blijven de trainingen beschikbaar?

Elke Power Training blijft tot 11 maanden nadat je 'm hebt gekregen beschikbaar.

Ik ben eigenlijk nogal druk, kost het veel tijd?

De filmpjes duren maar een paar minuten. De opdrachten zelf doe je vaak gedurende dag terwijl je met andere dingen bezig bent. Soms is het een schrijf opdracht waar je wat langer mee bezig kunt zijn. Maar er is ook altijd ruimte om de opdrachten op een ander moment of een andere dag te doen, wanneer het je wél uitkomt.

Hoe zit dat met de community, is die op Facebook?

Nee, we maken gebruik van ons eigen platform. Dus je hoeft geen lid van facebook te zijn om te kunnen aansluiten bij onze warme community.

Wat als ik niet bij de Masterclasses kan zijn?

Maak je geen zorgen, je kunt van te voren je eventuele vraag insturen en ontvangt naderhand de opnames. Zo ontvang je toch gewoon de begeleiding die voor jou past.

Hoe werken die 5 maanden, moet ik daar nog wat voor doen?

Nee, jij hoeft niets te doen. Elke keer als een Online Power Training is afgelopen wordt je automatisch aangemeld voor de volgende, tot het einde van de 5 maanden. Ook voor de bijbehorende events word je automatisch aangemeld.

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


De Planning van de Online Trainingen

Uitleg gebruikte afkortingen
LC: Lifechangers
OPT: Online Power Training
___________________________________________________________________________________