Gefeliciteerd met jouw Magic Boost

Je ontvangt een e-mail met alle informatie over jouw Magic Boost. Niet ontvangen? Check eerst je spambox. Nog niets gevonden? Mail dan naar info@spirit-coaching.nl.
De Magic Boost is onderdeel van het Magic Boost Pakket Innerlijk Kind. Ben je nieuwsgierig naar de overige Magic Boosts, kijk dan hieronder voor meer informatie. Je kunt het pakket ook direct bestellen 🧡

Een reactie...

In het begin luisterde ik ernaar en kwam er geen woord binnen. De zinnen die ik hoorde voelde als hard karton waar ik niets mee kon.

Maar heel langzaam sijpelde de zinnen bij me naar binnen, zonder dat ik me er bewust van was, als onzichtbare lichtjes waarheid die binnen in mij een plekje vonden.

Voor iemand die de hele dag in haar hoofd zit waren de powerboosts van 'Loslaten' als een frisse duik in het water en een handvat voor elke dag.

 Voor iemand die al haar leven lang worstelt met een negatief zelfbeeld was het een wonder dat de powerboosts van 'Blij met Mij' binnenkwamen en mij innerlijk hebben veranderd.

Er heeft een omslag plaats gevonden. Ik kan nu denken: ja, ik ben goed zoals ik ben, ik ben mooi zoals ik ben en ik... Ik ben blij met mij! 🥰  

 

Nathalie

Zie hier alle Magic Boosts uit het Magic Boost Pakket  'Innerlijk Kind'.

Blij met Mij

Mijn magische Innerlijk Kind

Voor meer liefde en geluk en om jouw talenten ten volle te leven.
Online Training Jij bent Liefde

Blij met Mij

Het kan en het mag!

Ik maak contact met Mijzelf en word er blij van.

Moeiteloos

Loslaten

Ik laat los wat mij niet meer dient en krijg zo meer vrijheid.
Blij met Mij

Ik kies voor Magic Boost Pakket 'Het Innerlijk kind'

Voor het hele pakket is jouw investering slechts €47. De door jou aangeschafte Magic Boost wordt er direct afgetrokken.

  • Innerlijk kind
  • Blij met Mij
  • Loslaten
En als extra bonus  ontvang je gratis de innerlijk kind Meditatie 'Ik ben veilig'.

Hieronder nog een paar reacties

Mijn gevoel van eigenwaarde heeft een enorme boost gekregen,  door het luisteren naar de Magic Boosts. Ik kan delen van de boosts zo opzeggen.  

 

Ik word gelijk blij als ik mezelf hoor zeggen: "ik ben goed, ik ben altijd al goed geweest, ik bepaal dat ik van mezelf hou en ik keur mezelf ten alle tijde totaal goed met alles erop en eraan en het lag niet aan mij, ik was altijd al goed".  Dit emotioneert me nu zelfs, omdat mijn kindpijn zat in de tegenstelling van het hiervoor gezegde. 

Jeanette
Gisteren heb ik de  tweede Magic Boost beluisterd. Poeh, die kwam binnen, ik voelde het in mijn keel (ik kon mij vroeger niet altijd uitspreken) en in mijn buik.
 Wow, wat voelde het fijn en krachtig! ! Ik heb die gelijk 2x achter elkaar ‘op mijn oren’ gehad 😊.
Margreet
Ik heb vorige week de innerlijk kind boosts aangeschaft, daar werd (en word elke keer als ik luister) ik zo blij van! Heerlijk zijn ze. 
Anne
Lieve Mahatma dank vooral voor de fijne magic boots.
 Het is zo fijn om te horen dat je de moeite waard bent en dat je er mag zijn.
 Ik begin het zelf ook langzaamaan te geloven…..
Karen
 Oordopjes in en ik luister rustig naar sessie 1,2 en toen 3. Al lopend en luisterend word ik zooooo blij. Dit was zo fijn te horen. En ik glunderde en kijk voor me uit en ik merkte dat mensen die ook aan het wandelen waren ook naar me keken. Ik zat maar te glunderen en voelde me zo warm, en geliefd en getroost. Alles bij elkaar. Kom maar bij mij, dacht ik. Wat ben ik sterk. En ik had tranen van blijdschap. Ik leek wel betoverd! Maar helemaal in het nu. Ik ga de komende dagen lekker elke dag luisteren, naar de Magische boots. Dank je wel!
Anca