Gefeliciteerd met jouw Magic Boost

Je ontvangt een e-mail met alle informatie over jouw Magic Boost. Niets ontvangen? Check eerst je spambox. Nog niets gevonden? Mail dan naar info@spirit-coaching.nl.


Deze Magic Boost is onderdeel van het Magic Boost Pakket Manifesteren.

Ben je nieuwsgierig naar de overige Magic Boosts in dit pakket, kijk dan hieronder voor meer informatie.
Je kunt het pakket ook direct bestellen 💙

Een reactie...

Gisteren heb ik de  tweede Magic Boost beluisterd. Poeh, die kwam binnen, ik voelde het in mijn keel (ik kon mij vroeger niet altijd uitspreken) en in mijn buik.
 Wow, wat voelde het fijn en krachtig! ! Ik heb die gelijk 2x achter elkaar ‘op mijn oren’ gehad 😊.
Margreet

Zie hier alle Magic Boosts uit het Magic Boost Pakket Manifesteren

Maak je dromen waar

Ik creëer het leven waar ik naar verlang. Het komt als vanzelf naar mij toe.

Geld stroomt moeiteloos naar mij toe

Dat waar ik niet zo blij mee bent laat ik moeiteloos los. Het geeft zo'n vrijheid!
Transformatie Training

Genieten is mijn Geboorterecht

Het leven is bedoeld om te genieten en dat doe ik. Ik geniet vanuit mijn tenen!
Loslaten geeft vrijheid

Ik kies het hele Magic Boost Pakket Manifesteren

Voor het hele pakket is jouw investering is slechts €47. De door jou aangeschafte Magic Boost wordt er direct afgetrokken.

  • Ik maak mijn dromen waar
  • Geld stroomt moeiteloos naar mij toe
  • Genieten is mijn geboorterecht

Als extra bonus ontvang je gratis Meditatie: Maak je Dromen Waar... 'HET MAG'. 

Hieronder nog een paar reacties

Ineens is het daar

Harmonie en Vrede

Ik kijk om me heen

Wie ik?

Ja jij, zegt de stem

Ik volg de stroom van dat gevoel

Mijn gevoel en

Vol vertrouwen

Gezuiverd van mijn twijfels

Duik ik in de golven

Van mijn bestaan

Anna
ik heb vorige week de innerlijk kind boosts aangeschaft, daar werd (en word elke keer als ik luister) ik zo blij van! Heerlijk zijn ze. 
Anne
De magic boosts van 'blij met mij' en 'loslaten' hebben hun werk al gedaan. Ik voel me écht wel anders. Ik blijf er veiligheidshalve regelmatig naar luisteren 🙃. Ik sta er dagelijks van te kijken hoe makkelijk vriendschap kan zijn als je mensen begint aan te trekken die goed voor je zijn, als het overmatig pleasen wegvalt. Mensen merken het aan me dat er weer ruimte is voor een blij leven. Dankjewel hiervoor! 
Karin
Lieve Mahatma dank vooral voor de fijne magic boots.
 Het is zo fijn om te horen dat je de moeite waard bent en dat je er mag zijn.
 Ik begin het zelf ook langzaamaan te geloven…..
Karen

Ben er mee aan de slag gegaan met loslaten omdat ik ook begonnen ben met de online training loslaten. Ik vind het een mooie aanvulling. Van nr. 2 word ik erg vrolijk, en wat ik erg fijn vind is dat het muziekje nog even door loopt.

Nr 3 vind ik helemaal super omdat die op twee sporen loopt. 

 

Wat het me brengt? Ik heb het idee dat ik grotere stappen maak, dan ik zou hebben gedaan zonder. Ik sta nog aan het begin, maar heb het idee dat het proces goed op gang komt. En ik vind het idee dat ik door gewoon te luisteren gewoon heel hard aan het werk ben super, laat maar gebeuren.

Sonja
loslaten geeft vrijheid

Sinds de eerste magic boost bij de trainingen in de community werd vrijgegeven, ben ik ernaar gaan luisteren. Standaard voor het slapen gaan, comfortabel in bed en regelmatig wanneer ik net ben opgestaan. Heerlijk!

Ik ervaar het als een kleine meditatie met jou vriendelijke, leuke stem die mij overspoeld met positieve affirmaties. Ik ben sindsdien rustiger kan positief denken en veel makkelijker met bepaalde situaties omgaan dan voorheen. Waarin ik kan LOSLATEN.

Liefs Miranda 

Ik luister een hele reeks Magic Boosts tijdens mijn wandeling elke dag. En steeds weer loop ik met een grote glimlach op mijn gezicht, waardoor mensen die ik tegenkom ook automatisch beginnen te glimlachen.  Alleen dit al maakt mij blij. Ook is het fijn dat ik merk dat het fijne blije gevoel vaker spontaan omhoog borrelt gedurende de dag.  Het voelt echt alsof de magie in mij begint te leven, ja! Er verandert iets in mij.. LOVE IT!!! 

Liefs Daniëlle
Ik heb veel aan de Magic boosts. Die versterken mijn inzichten. Ik ben blij met mezelf, ik hou van mezelf en ik mag er zijn. Ik laat los waar ik niet blij van word. 

Dank je wel Mahatma

Marja