arrow_drop_up arrow_drop_down

Positief Zelfbeeld: Meditaties voor innerlijke vrede

Stap voor stap naar een lichter leven!

Meditaties die je hart verwarmen

Ik heb tijdens de  Corona Lockdown tijd, elke dag een sessie Diepzielduiken gegeven. Tijdens die Diepzielduiksessies gaf ik ook een meditatie en soms een stuk uitleg voor een positief zelfbeeld.


Het zijn visualisaties/meditaties waar ik je op allerlei manieren in contact brengt met de diepere lagen in jou.


Zo heel je jezelf stap voor stap. Dat niet alleen, ik help je ook jouw dromen te realiseren want ook die meditaties zitten erbij.


We werken met allerlei thema's die bij iedereen spelen, zoals kindpijn, gevoel van niets waard te zijn, gevoelens van te kort en ga zo maar door.

Jouw meditatie werkt door Mahatma. 

Ik krijg steeds mooiere beelden en word er zo blij van.

Marlies

Het is tijd voor een subtiele update met grote gevolgen.

Daar krijg je een positief zelfbeeld mee.

Verlang jij naar het veranderen van je zelfbeeld?

  • Om jouw licht te leven in plaats dat je af en toe uit elkaar knalt omdat iemand op jouw blauwe plek drukt?
  • Naar zachtheid en compassie in plaats van dat je je elke keer weer jezelf afkeurt, net zoals jouw vader.
  • Innerlijke vrede, positief zelfbeeld en moeiteloos meestromen in jouw leven?
  • Gezien te worden in jouw kwaliteit, in plaats dat je afgesnauwd wordt door een partner, kind of buurman? 

Sluit je ogen en laat mijn stem je meenemen naar jouw ziel

Wat een gave meditatie was dit. In een paar minuten ging van huilen naar lachen en nu voel ik mij rustig van binnen. 
Francis

Het licht zit ook in jou...

  • En ja, daar ga je contact mee maken. Verbinding met jouw eigen  wijsheid, en waarheid. Dat ga je dan meer leven, de kleinheid voorbij.
  • Jouw liefde, compassie en zachtheid worden aangesproken.
  • De liefde in jouw hart gaat stromen, naar jezelf en naar anderen. Ja, zelfs naar diegenene die je ooit zo'n pijn hebben gedaan.
  • Je bent zacht naar Jezelf en tegelijkertijd kun je nu moeiteloos je grenzen aangeven. Dat noemen ze zachte kracht.
Ik kan nu naar mijn moeder kijken met zachte ogen. 

Dat heb ik eerder nooit zo kunnen doen, dus dank je wel. 

Dit verdienen we beiden.

José

Bewustwording en transformatie door lekker te ontspannen...

Wat krijg je?
Voor jouw investering krijg je meer dan 20 verschillende meditaties van 3 tot 15 minuten, die je keer op keer  kunt beluisteren.


Je krijgt ze in youtube video's met mijn koppie erbij, maar ook als mp3 bestanden. Dan kun je zelf kijken hoe je ze wilt afluisteren. Je zelfbeeld veranderen? Meld je aan!

De prijs is slechts € 75.

Laagdrempelig, met veel humor en krachtige meditaties begeleidt Mahatma je op een zachte, liefdevolle, no-nonense manier. Ze inspireert je het beste uit jezelf te halen om in je kracht te gaan staan en je leven VOLUIT vanuit LIEFDE voor JEZELF en de ander te leven en je pijn te healen, zonder gedoe of eindeloze gesprekken.

Ook mijn leven is positief verandert.


 Ik ben nog steeds elke dag heel dankbaar en blij dat ze op mijn pad is gekomen. Ik heb al zoveel geleerd en ontdekt.

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Het is echt elke cent meer dan waard!

Inge

Lees hieronder de mensen die een meditatie hebben ervaren

Lieve mahatma, vanmorgen kwam ik “toevallig” op jouw website van spirit coaching terecht en daar kwam ik erachter dat je meditaties hebt opgenomen. Ik heb ze gelijk aangeschaft! Wat ik de afgelopen jaren vooral heb gemist was jouw stem tijdens meditaties. Jouw stem kan mij dusdanig laten ontspannen dat het uiteindelijk voelt alsof ik zweef en helemaal met mezelf ben. Vanmorgen gelijk 2 meditaties gedaan. Intens dankbaar dat ik “ toevallig” 😉 op de website kwam. Dikke knuffel
Miranda

De meditaties helpen me enorm om dieper te voelen in allerlei lagen van mijn belevingen/ervaringen, en zo dat ze herhaalbaar zijn.

De meditaties hebben een fijne lengte. Ik kom dichter bij mijn eigen waarheid en mag dat voelen wat er diep van binnen in mij leeft .

Wilja

Jouw meditaties geven mij rust in mijn hoofd...waardoor ik goed bij mezelf kan komen.

Jolanda

De meditatie geeft mij veel rust, acceptatie van wat is. Ik ben meer in het nu en voel me lekkerder. Dankjewel Mahatma

Karina

Fantastisch, deze meditatie vergeet ik nooit meer, zo blij, zo licht voel ik mij nu. Mijn hoofd vond het heerlijk!

Janneke

Ik heb genoten van de meditatie. Het deed deugd om te horen in de meditatie dat ik het niet hoef te weten. Zo bevrijdend! Ook het glimlachen was top!

Liesbeth

De meditaties zijn kort maar zo krachtig, jou rustige stem maakt ook dat ik meteen in de ontspanning en diepte in kan. Heel fijn, ze raken! Heerlijk!

Daniëlle

De meditaties komen binnen! ❤️ Gisteren stroomden de tranen over mijn wangen en kreeg ik kippenvel. Vandaag juist lachen en warmte golven. Ik word geraakt in zoveel verschillende lagen. En ik voel nu zélf de antwoorden i.p.v. ze te zoeken in de buitenwereld zoals ik de afgelopen tijd best veel deed ❤️

Marieke

De meditaties voelen voor mij ook superfijn, ze raken me telkens weer in een ander stukje van mij, nadien voel ik me weer meer verbonden met mezelf, Hoe fijn !!!

Irene

De meditaties brengen me echt naar mijn gevoel, dat is voor mij wel confronterend. En dan raak ik ook vaak in mijn emoties en daar wil ik ook wel weer graag voor weg. Maar ik weet dat het goed voor me is, dus toch maar doorzetten.

Sharon

De meditaties zijn steeds heel ontspannend en hebben een diepere werking gedurende langere tijd.

Stef

Dank je Mahatma, dat was een mooie meditatie. Ik huilde en lachte tegelijkertijd en nu voel ik me kalm van binnen.

Francis

Ik vind de meditaties van een mooie lengte. De inhoud laat me mijn eigen waarheid zien en ik voel dat ik dat mag gaan leven .
Jan Anne
Dankjewel lieve Mahatma voor alle liefde en energie die jij zo helder weet te brengen en voor het delen van jouw waarheid. Dankzij jou kan en mag ik steeds verder zakken in vertrouwen in het leven en de liefde ❤️
Marielle

Ik vind het heel fijn om geleid te worden door jou prettige en rustige stem. Daardoor ervaar ik diepere ontspanning en kom in contact met diepere stukjes in mijzelf zoals mijn intuïtie, verlangens, innerlijke kracht. Ik ga mij minder identificeren met mijn gedachten en word ook steeds comfortabeler met de stilte. 

Monika
 Door het brede scala aan technieken die Mahatma beheerst, maakt ze er altijd iets bijzonders van. Ze doet het op de liefdevolle en respectvolle manier waarbij ze veel helderheid overbrengt. Als het maar kan, doet Mahatma er ook een vleugje speelsheid in. Ik ervaar hierdoor regelmatig ontspanning of ik word hierdoor geraakt.
Jana