Michael Beckwith en Ricky Beckwith mei 2011

en Ricky

The Revelation mei 2011

Ik schrijf deze nieuwsbrief in het vliegtuig op weg naar Nederland. We zijn met z'n vijven, waaronder ook Marjon van kantoor, in Los Angeles bij 'The Revelation' geweest van Michael Beckwith.


Michael Beckwith is in mijn ogen iemand die een uitzonderlijke verbinding heeft met het universum. Elk jaar dat ik daar ben word ik weer op een diep niveau geraakt.


De eerste dag van "The Revelation", (het ontwaken) krijg ik cadeautjes en ik ontvang een drinkbeker met "JOY", (vreugde) erop. Er zijn bekers met verschillende teksten en ik hoor mijzelf denken: 'Ik had liever een beker met 'Dankbaarheid', 'Optimale Gezondheid' of 'Overvloed' gehad. Ik heb niet zoveel met 'Joy', oftewel genieten. Al met al is het toch een mooie beker...

Ik word geraakt

Sessies met Michael Beckwith

De sessies met Michael, die ook enorm humoristisch zijn en de muziek van zijn vrouw Ricky Beckwith raken mijn hart en tranen van ontroering stromen regelmatig over mijn gezicht. Iets in mij wordt wakker. Hiervoor ben ik gekomen. Om datgene wat niet zichtbaar, maar wel onze essentie is, nog meer te ervaren. Dat waarmee we ons leven vormgeven. En dat doe ik. Dat wat ik ben wordt wakker en ik raak daar helemaal van doordrongen.

Joy op de beker staan

Esther en Jerry Hicks

Zaterdag is het hoogtepunt. Esther en Jerry Hicks van de 'Law of Attraction' geven die dag twee workshops. Ik ben onder de indruk van de zuiverheid van deze twee mensen die een groep energieën channellen die zich 'Abraham' noemen. Ik ken ze al jaren en vind het geweldig om ze nu 'live' mee te maken. Wat een informatie komt er via die kleine vrouw tot ons.


Een van de meest belangrijke dingen die ik hoor is dat vreugde de hoogste trilling is. Nu snap ik hoe belangrijk het is om open te staan voor vreugde. Als je kunt genieten, dan zit je in de hoogste vibratie en daarmee manifesteer je dat waarnaar je verlangt. Ik ben nu zo blij met mijn beker van vreugde!

Hoe duidelijk wordt het mij weer tijdens deze workshops hoe wij met onze emoties en gedachten alles aantrekken en hoe we op deze wijze ons leven vorm geven. Alles wat je nu in je leven hebt heb je dus zelf gemanifesteerd. Voor sommige is dat de 'Niet-goed-nieuwsshow'.


En toch, als je dingen hebt gecreëerd die niet positief zijn, dan kan je ook dingen aantrekken die wel positief zijn.

Dat is Mahatma

Positieve kanten

Alles wat er nu dus in ons leven is, is in principe ook oud nieuws, want het heeft zich gemanifesteerd vanuit de emoties vanuit het verleden. Op dit moment creëren we dus onze toekomst van morgen. Als je niet blij bent met wat er nu in je leven is, kijk of je kunt zien wat er wel goed aan is. Hoe ellendig de situatie ook is, er zitten ook altijd positieve kanten aan, je moet ze alleen willen zien.


Ik weet dat als iets moeilijk is, je er uiteindelijk rijker van kunt worden. Of je maakt jezelf tot het grootste slachtoffer, of je komt er net als ik, ijzersterk uit. Dus kijk wat positief is en relativeer zoveel als je kunt, waardoor je je weer beter gaat voelen. Daarmee creëer je uiteindelijk een andere wereld.


Toen ik naar de USA vloog, was ik moe en kon ik niet veel meer hebben. Ik had iets teveel gewerkt de voorgaande maand. Nu straal en bubbel ik weer net als champagne. Ik ben Michael Beckwith dankbaar.

een hand met tien vingers

Tip

Vind 10 redenen waarom iets goed is i.p.v. je te focussen op wat niet goed is en wees voor het goede dankbaar! 


Ik ben nu op weg naar Nederland. Er zijn voor mij wel 100 redenen waarom het leven goed is en ik zie en voel ze.


Dat gevoel gun ik jou ook,


Op jouw vreugde en geluk,


Mahatma


Vind je dit een mooi artikel? Misschien wil je het delen. Daar help je een ander ook weer verder mee.