Geluk zit in iedereen
Het geluk zit in iedereen, je moet alleen de juiste ingang vinden.
.
Ja, je denkt misschien dat de baan, de partner of het succes je dat geluk gaat brengen. Helaas, zo zit het leven niet in elkaar. Het geeft je misschien wel geluk, maar hoe snel is dat gevoel dan weer niet verdwenen. De partner blijkt toch niet de juiste te zijn, of na drie maanden kom je erachter dat er toch nog wat aan haar of hem mankeert, of hij of zij laat jou los. De baan die eerst zo veelbelovend leek, is het toch ook niet helemaal en het geld wat je dacht te hebben kan ook van het ene moment op het andere verdwenen zijn. Waar is dan het geluk gebleven?
Hoe zou het zijn als je onafhankelijk van externe factoren diep van binnen een geluksfrequentie hebt.
.
Dat je het leven kunt genieten zoals het is, en de wereld niet gelijk vergaat als het allemaal wat anders gaat als je dacht.

Het geluk zit in iedereen

Lieve mensen, het ís mogelijk! Dan stroom je met het leven mee en ben je één met het leven. Er is dan geen gevecht met dat wat er is, maar een volle acceptatie van jou en jouw leven. Laat deze website je inspireren. Zie het ego voor wat het is, neem dat maar iets minder serieus.

Kijk naar Jezelf en zeg er maar lekker ‘Ja’ tegen, en…. Geniet het leven.
Deze website is ter bevordering van jouw innerlijk geluk, dus neus hier maar lekker in het rond en laat ook anderen, die geluk kunnen gebruiken, weten dat deze site er is.
Op jouw geluk,

Mahatma
Over de schrijver
Philia
Door

Philia

op 30 Aug 2011

Vorige week tijdens de transformatie-5-daagse heb ik mezelf toestemming gegeven om echt te mogen genieten van het leven. Mahatma, Erica en Theo bedankt voor jullie fantastische begeleiding.

lucie
Door

lucie

op 30 Aug 2011

Super-gefeliciteerd met je nieuwe website. Heerlijk om rond te dwalen en overal positieve en inspirerende teksten, muziek en filmpjes tegen te komen. Ik heb ervan genoten en ik heb nog lang niet alles gezien ;-)

Marjon
Door

Marjon

op 07 Sep 2011

Ik word helemaal gelukkig van je geluk-site! Fijn om hier even te snuffelen en geluk-inspiratie op te doen.

Audrey
Door

Audrey

op 07 Sep 2011

Beste Mahatma, Ik lees net in jouw e-book 'Tips voor geluk'. Aangekomen bij punt 5 denk ik 'dit ga ik proberen' en zeg dus heel resoluut: 'Ik stop NU met denken', waarop mijn hond met de staart tussen zijn poten afdruipt en zijn mand in gaat en ik in een enorme lachbui terechtkom. Het werkt!!! Kun je zo'n boek ook voor mijn hond uitgeven? Ik weet niet of hij vandaag nog uit zijn mand komt ;-) Liefs, Audrey.

Annegret Vos
Door

Annegret Vos

op 07 Sep 2011

Hallo Spirit Team, wat leuk al die filmjes, ik geniet! Liefs Annegret Vos

Carola Oosting
Door

Carola Oosting

op 08 Sep 2011

Ik geniet van de liefde van mijn meiden deze week weer om me heen. En de andere week geniet ik van de liefde van mezelf en de kracht die ik er voor heb.En dan ook met een grote glimlach.

Lisette
Door

Lisette

op 09 Sep 2011

Ik vind het e-book "Tips voor Geluk, een aanrader voor iedereen! Goeie tips,leuke foto's en duidelijk beschreven. Fijn om af en toe nog eens in te kijken, als je het even niet meer weet.Je word er weer door gemotiveerd.Bedankt Mahatma!!

Petra
Door

Petra

op 09 Sep 2011

Dag Mahatma, Vanmiddag je e-boek gelezen. Ben onder de indruk zoals je het geschreven hebt. Begrijpbaar voor iedereen. Het kwam heerlijk bij me "binnen". De naam van je website stuur ik natuurlijk door aan vriendinnen EN mijn dochter:). dank je dank je dank je.. namaste Petra

Reikipraktijk Prana
Door

Reikipraktijk Prana

op 19 Sep 2011

Lieve Mahatma, Ik heb je e-book gelezen en ik beaam dit allemaal. Zo werkt het inderdaad en je wordt er blij van. Blijf zo enthousiast. Je bent een geweldig mens. Liefs, Rolina.

Annegret Vos
Door

Annegret Vos

op 20 Sep 2011

Hallo Mahatma, ik doe best wel geke dingen sinds de 7 sprong! Ik heb me een zo goed als witte zomerjas gekocht, dat zou ik voorheen nooooiiittt hebben gedaan, ik had er zelf niet naar gekeken omdat wit er opvalt (voor mij dan) en ik wordt zo blij met deze site! Warme knuf Annegret

Gabriella
Door

Gabriella

op 22 Sep 2011

weet je wat geluk voor mij is. dat ik naar de stad ga en iets leuks mag kopen van mezelf, en dan met lege handen thuis kom, omdat ik niets in materie kan vinden wat mijn leven, mooier, rijker, gelukkiger kan maken.... een kadootje heb ik dan ook niet nodig, (behalve dit ticket haha) het leven is al een kadootje.... en een wandeling door de natuur kan je niet kopen, dit is gratis. hoera! boffen wij even :-)

Mahatma
Door

Mahatma

op 02 Dec 2011

Hoi Aleida, Via het forum van Geluk-Nu krijg je nog meerijslijsten. Hier ontvang je nog bericht van. Groetjes Mahatma

Reactie plaatsen