Ken jij die pijn die als een deken om je heen blijft hangen?

3 september 2022: Maak dit Online Event mee en ontdek Jezelf in al je waarheid en Licht!

Herken jij jezelf in sommige van deze punten?

 1. Je keurt jezelf veelvuldig af en ja, dat zie je terug in de buitenwereld.
 2. Je doet zo je best om succesvol te zijn maar het resultaat blijft uit.
 3. Controle... dat woord ken je zo goed. Je snakt naar de flow van het leven maar dat is nu nog utopie.
 4. Je gaat door het leven als een onzeker vogeltje, in plaats van als de adelaar die ook ergens in jou leeft.
 5. Je sleept je verleden met je mee, er zit zoveel pijn. Je wilt je wel vrij voelen maar het is net alsof het aan je blijft plakken. 
 6. Er leeft een gevoel van schuld of schaamte in jou. Als mensen echt wisten wat jij had gedaan...
 7. Je verzandt makkelijk in please-gedrag, en het word verdorie niet eens gewaardeerd dat je al die moeite doet!
 8. Je vergelijkt je altijd en eeuwig met een ander, en helaas, die ander is in jouw hoofd altijd leuker, slimmer of mooier dan jij.
 9. Je wordt zo moe van dat gevoel in je lijf dat regelmatig omhoog komt als er iets mis gaat. Je denkt dat het aan jou ligt dat de dingen niet goed gaan, zelfs al had je er niets mee te maken.
 10. Er spoken constant van die gedachtes door je hoofd dat jij niet goed bent zoals je bent.

Ik neem je mee naar het pure bewustzijn dat je bent

 • Ik breng je in contact met je licht en liefde, wat voorbij gaat aan de pijn die nog in jou leeft.
 • Je gaat ontdekken dat je je meestal laat leiden door je denken en je oude overtuigingen.
 • Jij komt in verbinding met Jezelf.

Het is een dag waarop je niet alleen achterover zit en luistert, maar ook daadwerkelijk in beweging komt.

Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek.


Het Online Event De Pijn Voorbij wordt gegeven op 3 september 2022 van 10.00 uur - 17.00 uur.
Het event is online en vindt plaats achter je eigen computer.
Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je later een opname, die je in je eigen tijd kunt bekijken.


Geen € 97,- maar tot en met 28 augustus slechts € 37,-

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Een paar reacties op dit Online Event

Liesbeth

Deze dag heeft mij zoveel meer gebracht dan ik had durven dromen. Ik heb mijzelf echt ontmoet. Die lieverd, die ik ben. Ik hoor altijd wel van mijn vrienden dat ik ok ben zoals ik ben, maar ergens geloofde ik het toch niet. Dat stemmetje in mijn hoofd dat ik niet goed ben zoals ik ben, heb ik vandaag lekker het bos in gestuurd. Dankjewel lieve Mahatma voor deze fijne dag.

Astrid

Dit event is fantastisch! Als je vol eigenwaarde in het leven blijft staan, ben je gelukkig en dat verdien je. Dat wordt maar al te duidelijk gemaakt door Mahatma. En zij doet dit met humor en tevens prikt ze door je heen met wat jij precies nodig hebt op dat moment. Ik ben heel dankbaar! Dank je wel Mahatma!Marion

Wat was het een dag gisteren voor mij, en vele met mij denk ik.. Er gebeurde van alles in mijn lijf, er werden pijnen opgelost. Ze verdwenen zomaar. Ik kan ademhalen nu. Dankjewel Mahatma


Denk je eens in...

 • ...dat je zo'n innerlijke glow over je hebt. Dat is de uitstraling waar jij je heerlijk bij voelt en die je omgeving inspireert.  
 • ...dat je geniet van je leven zoals alleen jij kan genieten. Genieten van die kleine dingetjes, zoals een bloem die opengaat, maar ook van die grote dingen zoals geld, dat zomaar naar je stroomt omdat jij jezelf niet langer blokkeert.
 • ...dat je dat stemmetje in je hoofd gaat zien voor het kleine kind wat er nog in jou leeft. En dat jij als volwassene dat kind kunt troosten en zien dat je zoveel meer bent dan dat.
 • ...dat je eindelijk, op onbewust niveau, besluit dat je zichtbaar mag zijn, waardoor het succes moeiteloos naar je toe kan stromen en je gaat doen waarvoor je hier echt ben gekomen.
 • ...dat je je verleden nu echt achter je laat. Je neemt mee wat je ervan mag leren, maar laat je niet meer leiden door de pijn die het met zich mee heeft gebracht.
 • ...dat je rust en ruimte in jezelf voelt. Je voelt je vrij!

Wat zou dat voor jou betekenen?

Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

Zaterdag heb ik meegedaan. Ik voelde me daarna happy. Gisteren en vandaag heb ik tranen gehad. Tranen, die oké waren. Heb al 17 jaar aan spirituele ontwikkeling gedaan. Maar heb jaren gehad, dat het eerder slechter dan beter ging. Deze dag heeft me gebracht bij mijn basis. Dat miste ik nog in het hele stuk. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben. Ik kan zoveel verder nu! Ik voel dat ik nu zo vooruit ga, dat ik er suuuuper blij van word! Dank en liefdevolle hartknuffels!

Francis

Jij bent puur bewustzijn...

Dit online event  brengt je in contact met je licht en liefde, het pure bewustzijn dat je bent. Dat wat voorbij gaat aan het denken.

Ieder mens is geprogrammeerd en heeft een ego. Het ego voelt alle pijn die jij hebt opgelopen in je leven, en wil je daartegen beschermen. Maar juist die bescherming creëert ook de afgescheidenheid. Je bent als het ware niet meer in contact met je eigen natuur.

Het ego is bedoeld als veilige buffer tussen jouw Zelf en de buitenwereld en is een soort van harde schijf waarop je al jouw ervaringen archiveert. Hier hoort ook het denken bij. In het algemeen laat je je leiden door je denken of je overtuigingen.


Als je vanuit die ervaringen, die meestal pijnlijk zijn, met de bijbehorende beperkende overtuigingen leeft, dan leef je een leven dat zeer beperkt is. Jij denkt dat je het ego bent en dat is een illusie. Je bent als het ware de verbinding kwijt met de oneindige potentie in jou Zelf, de oneindige Liefde die je bent. 

Het EGO voorbij


Allemaal in een proces

Om de parels te zien

Die wij zelf zijn

Om onszelf goed te keuren

Zoals wij zijn

Om onszelf terug te vinden

Zoals we in de kern echt zijn

De pure ik


Dat verbindt ons hier

In het NU

Tijdens dit event 

Waarbij we gevoed worden

Door de energie en de kracht

Die ons sterkt in het

durven en kunnen meestromen 

Met het ritme van het leven

Vanuit rust licht en liefde

Het EGO voorbij

Karin

Herken het ego en kom thuis bij diegene die je werkelijk bent

Je laat je veelal leiden door het angstige en bange ego. Het ego dat gestoeld is op jouw kind ervaringen.
  Het ego, dat niet beter weet. Dat ego heeft de touwtjes in handen.


Dat is niet handig, want daardoor leef je je leven vanuit controle. Die controle heeft te maken met ervaringen vanuit het verleden. Daarmee schep je jouw toekomst en daar word je niet blij van.

Het is tijd om te ontwaken en groter te worden dan het ego, om voorbij te gaan aan de pijn die in jou leeft.
  Dan ga je je grootsheid leven. Je waarachtigheid. Het ego zal stapje voor stapje afscheid nemen en jij gaat shinen. Precies zoals je bent bedoeld.


En dat zeg ik echt niet zomaar... Ik ben deze weg zelf gegaan. 


Mijn leven heeft er niet altijd zo goed uitgezien zoals dat het nu doet. Ik kwam op de eerste dag van mijn leven namelijk terecht in een kindertehuis. Dat was het begin van mijn ellendige jeugd. Toen ik 18 jaar was, ben ik het huis uitgegaan en was het drama van mijn jeugd voorbij. 


Dacht ik... maar die ervaringen van vroeger nam ik wel met mij mee. Daardoor zat ik continue op een overlevingsstand en had een heel laag zelfbeeld. Mijn ego, de pijn in mij, had mij aardig in de macht en ik wist op dat moment niet beter.


Gelukkig kan alles veranderen! Ik ben dat lieve ego gaan herkennen en ben daar zelf stapje voor stapje aan voorbij gegaan. Elke keer wanneer ik een stukje duisternis losliet, kwam er meer licht voor in de plaats en voelde ik letterlijk in mijn lichaam meer ruimte om te leven. Om te doen waar ik voor gekomen was.  Door de weg die ik zelf ben gegaan inspireer ik inmiddels duizenden mensen. Ik heb vier boeken geschreven en ben al jaren heel gelukkig met mijn huidige partner.  

Wat was het weer een feestje dit event, zo'n herkenning bij mij en bij de anderen.
Wat gebeuren er toch elke keer weer waanzinnig veel mooie dingen!

 Ik ben veranderd, veel zachter; mensen merken het op, mijn uitstraling is anders, ik kijk anders.

Inge

Tijdens dit online event ga je het volgende ervaren: 

 • Je gaat jezelf herkennen in anderen, je bent niet de enige bent die stoeit met een aantal dingen.
 • Je gaat herkennen hoe die stemmetjes in je hoofd je eigenlijk willen beschermen, en je gaat zien dat dat niet nodig is. Dat geeft vrijheid!
 • Je gaat je grenzen stellen omdat je dat waard bent. Dus 'nee lieverd, ik kan je nu niet helpen', in plaats van 'Ja hoor, ik kom eraan' terwijl je eigenlijk heulemaal geen tijd noch ruimte hebt voor die ander.
 • Je gaat jezelf zien in jouw Licht en Waarheid. En je gaat voelen dat je altijd al goed was.
 • Een pijntje hier en een verdrietje daar, ze lossen op. En dan komt het vette genieten. Het genieten met elkaar. Alsof we één grote familie zijn. Die warmte, die liefde, ohhhh die dendert zo dwars door al die pijnlijke ego lagen, waardoor dat oude direct wordt getransformeerd.
 • Je gaat jouw ding doen. Je weet wel, dat ene waar jij zo goed in bent. Door de pijn los te laten komt er ruimte voor het nieuwe. Dat waar je zo voor ploeterde wordt nu moeiteloos een succes. 

Hoi Mahatma,

Wat een heerlijke training was het vandaag. Er verschuift heel veel in mij, ik kan steeds beter bij mijn kern blijven. Ik zie mijn patronen/gedachtes en ik voel aan alles dat het oud is. Het is een bandje dat op repeat stond en het hoeft niet meer gedraaid te worden. 


Ik stuur je deze mail omdat ik heel erg dankbaar ben voor de tools die je aanreikt, voor de vragen die je stelt die mij aan het denken zetten en mij daarmee in actie zetten. Voor de inzichten die ik heb gekregen. Ik heb het zeker zelf gedaan maar ik hoef het niet alleen te doen en ik ben dankbaar dat wij op elkaars pad zijn gekomen.

Wendy

Wie doen er mee met dit online event?

Mensen van alle  leeftijden doen mee. Mary van 82 jaar kijkt stoer naar haar laptoppie, maar ook Peter van 18 jaar laat zijn computergames eventjes voor wat ze zijn om mee te doen.

Psychologen, psychiaters, maar ook vrachtwagenchauffeur Leo en Maaike die thee serveert in het bejaardentehuis zijn erbij. Ook komen er veel professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten en ja, dat gaat ook online.

Het zijn leuke mensen, warme mensen en gezellige mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Door jouw trainingen kom ik echt bij lagen en gevoelens, waar niemand anders bijkomt en voel ik echt zeer vasthoudende negatieve gedachten eindelijk loskomen.
Je bent zo oprecht, authentiek en diepgaand, vind het echt magisch wat jij doet.

Dank je wel hiervoor! 

Sandra

Veelgestelde vragen over dit Online Event

Moet je grote problemen hebben?

Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n online event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Is het niet een en al ellende zo'n event?

Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, jawel... zelfs online! Daar word je blij van.

Heb je er wel wat aan?

Een online event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik zie bij webinars wat er in één uur online al kan veranderen. Dit is nog dus zes keer zoveel. Je krijgt er echt een boost van.

Zit ik dan de hele dag saai naar een beeldscherm te turen?

Nee, je zit echt niet de hele dag alleen passief te luisteren. Je krijgt opdrachten, we zullen meditaties doen en we gaan bewegen. We gaan dus ál je cellen activeren.

Ik ben liever voor mezelf, leg mijn latje niet meer te hoog, gun mezelf eens wat leuks of lekkers zonder schuldgevoel.
Ik zie nu beter wat ik niet meer hoef te geloven en keur mezelf eerder goed.
Dank je Mahatma

Simonne

Voel jij je aangesproken?

Is het NU het moment om een stap te zetten,
meld je dan gewoon aan.
Om de drempel te verlagen is dit een aanbieding waar je eigenlijk alleen nog maar 'Ja' tegen kunt zeggen.
Dus... zeg jij 'Ja' tegen jouw verlangen naar een lichter leven? 


Datum: 3 september 2022

Tijd: 10.00 - 17.00 uur

Locatie: Achter je eigen computer

Geen € 97,- maar tot en met 28 augustus slechts € 37,-


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Ben thuis aan het komen diep in mezelf, heel heel erg bedankt allemaal!

Elles

Ik ben blij met vandaag. Veel gevoeld, tot inzichten gekomen. Het delen is fijn. Fijn om te merken dat ik niet de enige ben. Het brengt mij in beweging ook al voelt dat niet altijd zo. Ik ben goed zoals ik ben. Ik mag zijn wie ik ben, onafhankelijk wat een ander vind.

Marjolijn