Online Event 'Jij bent Liefde'

Je hebt nog tot 19 februari om je aan te melden...

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Wij zijn de liefde die we zoeken
Mahatma

Mahatma maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.

Er ging een wereld voor mij open.
Deze dag hebben mij stappen laten zetten.

Er was een geweldige sfeer onderling, en dat zelfs online. Dat is heerlijk.

Mahatma verricht wonderen met mensen. Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.

Love it!


Ik neem je mee naar Jezelf met een hoofdletter.
Naar de 'Jij' die je in wezen bent.


Dit event wordt gegeven op 19 februari van 10.00 uur - 17.00 uur.
Het event is online en vindt plaats achter je eigen computer.
Mocht je daar niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je daar later een opname van.


Jouw Investering is geen € 97, maar slechts € 47.

Ik heb een online event gevolgd en vond het super interessant! Sinds die dag merk ik dat ik ook een betere verbinding heb met mezelf. Dankjewel daarvoor!
Heidi

Laat je inspireren >>>

Ik leg hiernaast uit wat ik bedoel met 'Jij bent Liefde'.

Wat is dat spul toch waar we in wezen allemaal naar op zoek zijn? Misschien herken jij het ook dat je er van alles voor over hebt. Dat je je partner gaat pleasen en enthousiast samen op die bank naar voetballen zit te kijken, terwijl jij helemaal niet van voetballen houdt.

 

Tja... daar zit je dan. In plaats van love stories kijk jij naar een stel zwetende, schreeuwende kerels die zich de benen uit hun lijf hollen om een bal tussen twee paaltjes te krijgen.

  Ach je begrijpt het wel hè, ik ben niet zo van de voetbal, maar leef wel samen met een partner die opstaat met voetbal, tot 's avonds laat in bed nog naar het voetballen kijkt en dan zelf ook nog in dat veld hobbelt. Ik ontkom er niet aan om af en toe die kerels op mijn televisiescherm toe te laten en dat vind ik dus prima.

En... ik heb grenzen en die geef ik nu wel aan. Ik doe wat ik vroeger niet kon. Vroeger had ik alles voor de liefde over.
Ik wilde mij geliefd voelen, ik wilde samen zijn en verhuisde zelfs naar Engeland voor de liefde. 

Het werkte niet. Keer op keer kreeg ik die deksel op mijn neus...

Die deksel van de vette afwijzing

Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee. 'Opzouten met die liefde en liefdesrelaties',  dacht ik toen. En dat opzouten heb ik wel 15 jaar volgehouden. Ik had het opgegeven om de liefde in de vorm van een man te vinden en dook in mijzelf.


Ik wilde mijn eigen liefde ervaren. Mijn waarheid. Mijn zachtheid en compassie en dat los van elke relatie. 

Wat gebeurde was bijzonder

Hoe meer ik van mijzelf ontdekte hoe goed ik gewoon als mens was, des te krachtiger ik werd. Mijn onderneming begon te floreren en ik kreeg natuurlijk ook meer  geld op de bank.  Ik kwam erachter dat IK zelf die liefde was waar ik zo naar op zoek was geweest. Ik leerde dat geld ook liefde was en in wezen dat alles liefde was.

En wat voor mij geldt, geldt ook voor jou...

Jij bent Liefde!

Hoe dan?

Onder alle overtuigingen en emoties die je ooit in je miljarden cellen hebt opgeslagen, ligt een energie die we Liefde noemen. Je kunt het ook het grote Niets noemen of de stilte. Het is weldadig en super liefdevol. 


Vaak kunnen we niet bij die energie en leven we onze programmering. Het is niet wie we echt zijn, maar wel zoals we gevormd zijn en waar we ons mee staande houden.


Kom je echter met dat liefdevolle spul in aanraking dan heeft dat effect op je hele wezen. Het verandert je van binnenuit.


Opeens voel je de rust waar je zo lang naar verlangde. Het gejaag of het gevit op die partner is voorbij. Jij bent die liefde waar je zo naar verlangde en je weet het!

 • Dat je vanuit je kern weet dat je de liefde bent en er niets voor hoeft te doen.
 • Dat je je die liefde leeft.
 • Dat er geld naar je toe stroomt, want jij weet als geen ander dat dat ook liefde is. 
 • Dat je een innerlijke rust en vrede in je hebt waardoor je helemaal blij bent met jezelf en jouw leven.

  Wat zou dat voor jou betekenen? Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

Met humor en luchtigheid 

Tijdens deze dag kom je in contact met jouw kern en word je gelukkig met jezelf en jouw leven!


Het is niet zwaar en zompig hoor, welnee, dat past helemaal niet bij mij. Wat bij mij past is warmte, luchtigheid, diepgang, liefde, verbinding en humor. Dat ga je allemaal deze dag  ervaren. 

Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.

Rumi

Ik kietel je om een stap te zetten. 

 1. Weg met dat gesop en dat verlangen dat een ander jou gelukkig moet maken.
  Jij bent zelf zo krachtig, ga het maar aan.
 2. Weg met dat gevoel van de leegte. Dat gevoel diep van binnen van verlorenheid. Ga je maar veilig voelen hier op deze aarde.
 3. Weg met dat gevoel van je niet gezien en erkend voelen. Het is tijd om Jezelluf echt te gaan zien.
 4. Weg met die oude overtuigingen en de gevangenis van die mind, waar je soms zo in vast kan zitten.
  Dan zit je met die programaatjes van 'ik ben niet goed of leuk genoeg en alle anderen zijn of kunnen het beter...'.
 5. Weg met dat gevoel van geen geld genoeg hebben, of de gedachte te hebben dat jij dat geld niet waard bent...

Dit zal een dag worden die je niet meer zult vergeten. Want ik ga je raken op die diepe onderbewuste lagen, waardoor er echt wat gaat veranderen.

Mijn allergrootste dank voor dit online event. Wat was het een magische dag. Ook al waren we apart thuis, toch voelde het voor mij dat we met z’n allen samen waren. Mahatma, jij hebt over jouw events gezegd dat er magische dingen gebeuren. En dat is ook zo , jij weet een verbinding en liefdevolle energie, positiviteit,kracht en warmte te creëren tijdens een online event. WOWWWW,WOWWW. Wat heb ik genoten, wat ben ik gegroeid, wat heb ik kunnen loslaten. Chapeau, chapeau, chapeau lieve Mahatma  voor jou, voor wie en hoe en wat je bent.
 Ik verheug mij nu al op het volgende online event.
Marcella
Hij zegt in een paar minuten waar het om gaat...
Het was zo een fijne dag. Er gebeurde zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes.  Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen.  Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen.  
Saskia
Mahatma Revier

“De eerste paar jaar van mijn leven bracht ik door in een kindertehuis. Dan krijg je geen goede basis mee. Gevoelens van tekort, niet goed genoeg zijn en afwijzing liepen als een rode draad door mijn leven. Op 32-jarige leeftijd stortte ik finaal in en kreeg ME. Dat was de druppel. Ik moest wel naar mezelf kijken en zo begon mijn innerlijke reis. Het was geen gemakkelijke periode. Gedurende 15 jaar zat ik met ME volledig afgekeurd op de bank. 

Wat ben ik nu blij met al mijn ervaringen. Ik heb inmiddels al duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter leven, vanuit de expertise die ik heb opgedaan tijdens de vele opleidingen wereldwijd, maar ook door mijn grote levenservaring."

Mahatma raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor.

Haar sessies tijdens de events hebben een gote impact op de hele groep.
Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.

Stephanie
Tem je mind

Uitstekend programma. Mahatma kan als geen ander liefdevol confronteren en snel tot de kern van iemands probleem doordringen (altijd respectvol).

Een echte aanrader voor iedereen die intenser wil liefhebben en leven.

Tom, psychiater

Is het nu tijd voor jou?

Datum: 19 februari 2022

Jouw Investering is geen € 97, maar slechts  € 47.


Tijd:  van 10.00 - 17.00 uur. 

Locatie: Achter je eigen computer


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Loslaten geeft vrijjheid
Een zeer krachtig inspirerende dag dat zijn sporen nalaat!

Heel openend, zacht en sterk!

Peter

Dit online event heeft mij bewustwording gegegeven en het inzicht dat ik het vechten echt los mag laten. Dat geeft rust, ruimte en vrijheid.

Ook merk ik dat ik meer in balans sta en loop en dat ik mijn rug niet meer recht (hoef te) hou(den)! Ik kan weer ontspannen zitten, lopen en staan. Ben meer in balans dus. 

Da's een mooi voorbeeld van innerlijke vrijheid en ruimte dacht ik zo. 

Cisca
Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze omdraaien. Niet met mijn denken (dat kon ik best goed..!), maar in mijn hele "wezen". Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit ook voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt!
Petra
Healy webinar
Dit online event was wederom magisch! Weer heb ik opnieuw dingen geleerd om mijn leven NOG aangenamer te maken!  
Floor

Ik ga er voor...

Datum: 19 februari 2022

Jouw Investering is geen € 97, maar tot en met 13 februari slechts 37.

Daarna betaal je € 47.

Tijd:  van 10.00 - 17.00 uur. 

Locatie: Achter je eigen computer


Je krijgt achteraf een opname.