Vind jij het leven af en toe gewoon uitdagend?

Zaterdag 26 november 2022:  Maak dit Online Event mee, en weet datjij zalfs in deze tijd jouw licht kunt leven!

Patronen

Herken je het...

   1. dat het leven af en toe ploeteren is?
   2. dat je jezelf af en toe afvraagt wat je hier doet op deze aarde?
   3. dat er een pijn in jou is van af-gescheidenheid? Het voelt afgescheiden van je eigen licht.
   4. dat er een leegte in jou is, die je vaak probeert weg te eten of te drinken? Of op andere manieren probeert te vullen? 
   5. dat je twijfelt aan Jezelf, je eigen mogelijkheden?
   6. dat je je klein houdt?

   Dit zal een dag worden die je niet meer zult vergeten. Want ik ga je raken op die diepe onderbewuste lagen, waardoor er echt wat gaat veranderen.

Laat Mahatma je meenemen naar het Licht in jou.

 • Kom in contact met jouw Licht.
 • Je komt in je ontspanning
 • Je komt nog meer naar buiten met jouw kwaliteiten

Het is een dag waarop je niet alleen achterover zit en luistert, maar ook daadwerkelijk in beweging komt.

Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek.


Het Online Event Leef je Licht wordt gegeven op 26 november 2022 van 10.00 uur - 16.00 uur.
Het event is online en vindt plaats achter je eigen computer.
Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je later een opname, die je in je eigen tijd kunt bekijken.Geen € 97,- maar slechts € 47,-

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Een paar reacties op dit Online Event

Lisa

De woorden van Mahatma hebben mij onverwacht diep geraakt.  Ze kwamen op een diep niveau binnen bij mij, al weet ik niet hoe dat zo kan.  Ik heb  tijdens dit event meer inzicht in mijzelf gekregen en snap mijzelf opeens een stuk beter. Dankjewel! 

Ik ben hier erg blij mee


Glenn

Er wordt hier naar je geluisterd, niks is gek. Mahatma weet op een veilige en laagdrempelige manier mij en anderen diep te raken. 

Het is het proberen meer dan waard!

Bert

Ik wil je bedanken voor het fijne, inspirerende en hoopgevende event van afgelopen zaterdag! Het was geweldig, intensief en vooral ook inspirerend en uitnodigend voor vervolgstappen.

 

Het was zo duister in mij...

Jarenlang heb ik zelf in het duister gebivakkeerd. Pijnlijke emoties zoals woede, verdriet en onmacht leefden in mij.
Ik was finaal ingestort en kon niet meer werken. De ervaringen van mijn jeugd had ik daarvoor als een zware rugzak op mijn rug meegesleept en op een gegeven moment brak het koordje bij mij. Het koordje van mijn overlevingsstrategieën.

Mijn ex-man gaf mij 20 jaar geleden uiteindelijk de genadeslag. Hij liet mij zitten, zonder inkomen. Met drijfzand onder mijn voeten. Dat, terwijl ik net uit mijn dal aan het krabbelen was. 


Ja, ik had alle tools en ja ik was al een lange weg van transformatie gegaan, maar ik voelde mij bang en onzeker.


Ik moest groter worden dan al die emoties die opnieuw bezit van mij wilden nemen.
Uiteindelijk heeft deze helingsperiode 15 jaar geduurd. Mijn enige doel was mij te helen. En ergens heb ik altijd geweten dat ik de kennis en het licht zou gaan doorgeven.

Ik nam afscheid van mijn kleinheid en afscheid van de duisternis. In die tijd schreef ik mijn eerste boek. Dat schrijven was het verwerken van mijn scheiding en van alle emoties en overtuigingen die ik nog ergens verstopt had in de spelonken van mijn ziel.  

Die genadeklap van mijn ex deed zijn werking. Ik ben hem nog altijd dankbaar dat hij mij zo heeft laten zitten. Want ik kon toen niet anders dan te gaan staan in mijn waarheid en grootsheid en dat is wat ik al weer vele jaren leef.

Ik deed het. En jij kan het ook.

Hoe dan? 

 • Door bloedeerlijk te gaan worden naar jezelf en te gaan zien hoe goed je eigenlijk bent. 
 • Door heel moedig te worden en te gaan staan in jouw kwaliteiten en licht, want ja... die heb je.
 • Door thuis te komen in je eigen hart. Met alle zachtheid, compassie en alle liefde.

Ieder mens is gekomen met een portie licht en liefde. Die liefde, dat licht, wil geleefd worden, alleen soms lukt dat nog niet helemaal.  Dan zijn er beperkende overtuigingen of pijnlijke emoties waardoor je niet volledig kunt leven vanuit je hart. Dat zijn de illusies, vaak schaduwen vanuit het verleden, en die illusies kunnen worden doorgeprikt


Inmiddels heb ik mijn af gescheidenheid overstegen en voel ik mij diep verbonden. Ik leef mijn leven vanuit overgave aan mijn innerlijke leiding. Daar waar mijn mind vroeger de touwtjes in handen had, regeert nu mijn innerlijke stem die verbonden is met mijn kern. Het maakt mij diep gelukkig om mensen de weg te mogen wijzen naar hun eigen licht...

Het was zo een fijne dag. Er gebeurde zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes.  Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen.  Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen. 

Saskia

Onze diepste angst is niet dat we ontoereikend zijn. Onze diepste angst is dat we onmetelijk machtig zijn. Het is ons licht, niet onze duisternis die ons de meeste angst aanjaagt.

Marianne Williamson

Hoe gaat jouw leven veranderen als jij...

 • vanuit je hart gaat leven;
 • nog meer naar buiten komt met jouw kwaliteiten;

 • met een grote glimlach opstaat. Ik zie je lief al verbaasd kijken. 'Wat heeft zij (of hij) nou?' denkt hij (of zij).

 • werkelijk durft te zijn wie je echt van binnen bent;

 • de sleutel tot geluk in jezelf vindt;
 • de illusies van de beperkende overtuigingen of pijnlijke emoties door prikt;
 • als je je kwetsbaarheid, maar ook je moed gaat leven?

  Als je dit gaat meemaken, wat zou dat voor jou betekenen? Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

Mijn allergrootste dank voor dit online event. Wat was het een magische dag. Ook al waren we apart thuis, toch voelde het voor mij dat we met z’n allen samen waren. Mahatma, jij hebt over jouw events gezegd dat er magische dingen gebeuren. En dat is ook zo. Jij weet een verbinding en liefdevolle energie, positiviteit,kracht en warmte te creëren tijdens een online event. WOWWWW,WOWWW. Wat heb ik genoten, wat ben ik gegroeid, wat heb ik kunnen loslaten. Chapeau, chapeau, chapeau lieve Mahatma  voor jou, voor wie en hoe en wat je bent.
 Ik verheug mij nu al op het volgende online event.

Marcella

Wie doen er mee met dit online event?

Mensen van alle  leeftijden doen mee. Mary van 82 jaar kijkt stoer naar haar laptoppie, maar ook Peter van 18 jaar laat zijn computergames eventjes voor wat ze zijn om mee te doen.

Psychologen, psychiaters, maar ook vrachtwagenchauffeur Leo en Maaike die thee serveert in het bejaardentehuis zijn erbij. Ook komen er veel professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten en ja, dat gaat ook online.

Het zijn leuke mensen, warme mensen en gezellige mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Ik ben zichtbaar geweest en dit was zo belangrijk voor mij. Ik dank jou, maar ook bedank ik mijzelf dat ik hieraan durfde mee te doen. Ik heb er van genoten.
Sheila

Veelgestelde vragen over dit Online Event

Moet je grote problemen hebben?

Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n online event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Is het niet een en al ellende zo'n event?

Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, jawel... zelfs online! Daar word je blij van.

Heb je er wel wat aan?

Een online event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik zie bij webinars wat er in één uur online al kan veranderen. Dit is nog dus zes keer zoveel. Je krijgt er echt een boost van.

Zit ik dan de hele dag saai naar een beeldscherm te turen?

Nee, je zit echt niet de hele dag alleen passief te luisteren. Je krijgt opdrachten, we zullen meditaties doen en we gaan bewegen. We gaan dus ál je cellen activeren.

Door dit event leer ik weer naar mijn gevoel te luisteren en mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gevoelens. Ik merk dat het voor mij belangrijk is om stappen te zetten vanuit acceptatie en rust en niet vanuit vechten. 

Door weer verbinding te hebben met mijn hart is het mogelijk mijn leven te gaan leven wat ik graag wil en niet het leven te leven dat anderen willen dat ik leef.

Carola

Ben jij er klaar voor om je Licht te leven?

Is het NU het moment om een stap te zetten, meld je dan gewoon aan.
Om de drempel te verlagen is dit een aanbieding waar je eigenlijk alleen nog maar 'Ja' tegen kunt zeggen. Dus... zeg jij 'Ja' tegen jouw verlangen naar een lichter leven? 


Datum: het Online Event Leef je Licht wordt gegeven op zaterdag 26 november 2022
Tijd: van 10.00 uur - 16.00 uur.
Locatie: Het event is online en vindt plaats achter je eigen computer.

Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je later een opname, die je in je eigen tijd kunt bekijken. 


Geen € 97,- maar slechts € 47,-

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Een zeer krachtig inspirerende dag dat zijn sporen nalaat!

Heel openend, zacht en sterk!

Peter

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Een geweldig inspirerend online event waarbij online toch een enorme warmte zat.
Mahatma, wat ben je toch een schat. Je hebt mij geraakt.

Martin