23 september: Open je voor Licht en liefde met het
Online Event Kom in verbinding

Voorbij elke afgescheidenheid kom je thuis bij Jezelf en in verbinding met anderen.

Kom in verbinding met de eenheid. Vandaaruit ga je relateren...
Patronen

Relateren begint met de relatie met Jezelf. 

  In dit nieuwe Online Event Kom in Verbinding, dat deel uit maakt van de reeks Magie & Miracles, kom je in verbinding met je eigen bron. Met de eenheid. 
  Wij mensen willen vaak ons gevoel van eenzaamheid oplossen door op jacht te gaan naar een leuke partner. Of door liefde te zoeken bij je vrienden of familie. De ellende is dat als jij rondloopt met een gevoel van alleen zijn, een gevoel van afgescheidenheid, dat je daar geen goede relaties mee aan kunt trekken. 
  Je trekt ze namelijk aan vanuit de leegte. Dus krijg je die bevestiging of die leuke partner niet. 


Een paar reacties op dit event

Tineke

Ik heb me nooit echt welkom gevoeld op deze aarde, hier ben ik al heel lang mee bezig, vandaag gaf mij een laatste zetje, ik voel me nu welkom. Welkom bij mezelf en zo hoop ik dat anderen zich welkom voelen bij mij.Sandra

Na deze dag voel ik mij minder afhankelijk & meer vanuit mijn eigen kracht. Ik ben minder bang voor afkeuring.Saskia

Het was zo een fijne dag. Er gebeurde  zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes. Emoties kwamen los. Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen. Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen.

Denk je eens in dat je je leven volledig vanuit verbinding leeft...

Dit stukje is een extract uit mijn nieuwe boek 'Ontdek de Magie in je Leven en Miracles Happen!'


'De échte liefde ga je vinden door je te verbinden met je eigen oorsprong. Met dat het Licht en de Liefde waar je vandaan komt. Hoe meer jij kan zien en voelen dat jij de liefde bent waar je zo naar verlangt, des te meer je gaat leven vanuit die liefde en hoe minder je nodig hebt van de buitenwereld.


Als je verbonden bent met die kern voel je je zo vervuld dat je niet langer zoekt buiten je. De mensen om je heen zijn dan een toevoeging en geen opvulling van de leegte in jou.

Je bent dan niet langer afhankelijk van de mensen om je heen. Als je de liefde wel vindt in de buitenwereld, zonder deze eerst bij jezelf te vinden, dan kan het zomaar zijn dat de dualiteit van het leven je keihard om de oren slaat en komt er een moment dat je die liefde weer kwijtraakt.

Dan kijkt die leukerd niet meer zo verliefd naar je als in het begin. Of dan gaat hij dood of zoiets dramatisch.'


Misschien herken je dat.

Ik weet het nog goed...

Ik weet nog goed hoe ik zelf gestoeid heb met die leegte. Met dat gevoel van afgescheidenheid. Het was ooit mijn grootste pijn. Het reflecteerde ook in de buitenwereld, want ik was al lang (15 jaar) zonder partner. Dit terwijl ik er zo naar smachtte. Dus ik ken het gevoel van eenzaamheid. Ik had het al als kind. Met een begin van mijn leven in een kindertehuis kan het ook haast niet anders. 
Wat voel ik mij intens dankbaar dat ik deze pijn opgelost heb en dat mijn leven er nu zo anders uit ziet. Wat ik heb gedaan dat kan jij ook. ik help je er graag bij. 

Maar wat als je niet weet hoe je je eigen gevoel van leegte kunt opvullen...

Dan kom je bij mij en breng ik je in contact met de plek waar je die liefde, die eenheid en dat gevoel van liefde wel vindt. Daar vul je je mee en dan straal je dat straks ook uit. Daarmee trek je hele andere mensen naar je toe die je wel willen geven waar je nu nog zo naar verlangt. Het leuke is dat je dat dan niet meer zo nodig hebt. En dat is lekker.

Het is tijd om te shinen!

 

Dit online event  is een dag waarop je niet alleen achterover zit en luistert, maar ook daadwerkelijk in beweging komt.  Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek.


Het Online Event Kom in Verbinding wordt gegeven op 23 september 2023 van 10.00 uur - 16.00 uur.
Het event is online en vindt plaats achter je eigen computer.
Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je later een opname, die je in je eigen tijd kunt bekijken. 

Voor de prijs hoef je het niet te laten, die heb ik super laag voor je gehouden.

Geen € 97,- maar slechts  € 77,-

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Wat was het zeker een fijne transformerende dag. De verbinding was ruim aanwezig. Er was fijne herkenning en erkenning in de gesprekken. 

Ik voelde aan het eind de verbinding met mezelf, hoe bijzonder en mooi en uniek. Dat was mijn doel bij aanvang. Nu kan ik zeggen dat ik van mij hou. Ik ben goed zoals ik ben en mag volledig aanwezig zijn. Ik voel letterlijk meer ruimte. Kan ruimer ademhalen...

Cisca

Tijdens dit online event ga je het volgende ervaren:

 • Je gaat ontdekken hoeveel licht er in jou is.
 • Dat de verbinding waar je zo naar verlangt er altijd is.
 • Je krijgt een verbinding met jezelf waar je altijd al naar hebt verlangt. 
 • Dat je mag ontspannen en dat het veilig is om je te verbinden met anderen.
 • Dat je leuke mensen kunt aantrekken die graag bij en met jou willen zijn.

Sinds lange tijd voel ik mij welkom. Wie had dat gedacht!

Ilona
Ik heb zoveel geprobeerd, ergens kwam ik er niet doorheen. Ook andere therapeuten prikten er niet doorheen. Maar afgelopen zaterdag is het wel gelukt. 


Dat waar ik onbewust mee worstelde is nu weggenomen. 

Ik voel het al een paar dagen en dat is zo fijn!!

Anita

Wie doen er mee met dit online event?

Mensen van alle  leeftijden doen mee. Peter van 18 jaar laat zijn computergames eventjes voor wat ze zijn om mee te doen. Liesbeth van 43 trekt zich terug in haar kantoor en gaat kijken, en ook Mary van 62 jaar zit achter haar scherm.


Bart die psycholoog is en Miranda die werkt als coach zijn erbij. Veel  professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn volgen deze training. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten en ja, dat gaat ook online.

Het zijn mensen  die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze loslaten. Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit zelfs ook online voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt.

Anna

                   

Veelgestelde vragen over dit Online Event

Moet je grote problemen hebben?

Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n online event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Is het niet een en al ellende zo'n event?

Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, jawel... zelfs online! Daar word je blij van.

Heb je er wel wat aan?

Een online event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik zie bij webinars wat er in één uur online al kan veranderen. Dit is nog dus zes keer zoveel. Je krijgt er echt een boost van.

Zit ik dan de hele dag saai naar een beeldscherm te turen?

Nee, je zit echt niet de hele dag alleen passief te luisteren. Je krijgt opdrachten, we zullen meditaties doen en we gaan bewegen. We gaan dus ál je cellen activeren.

                 

Ik kan mijn oude pijn nu omarmen en tot rust brengen.

Antonyeta

Voel jij je aangesproken?

Dit online event is een dag waarop je niet alleen achterover zit en luistert, maar ook daadwerkelijk in beweging komt.

Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek.


Het Online Event Kom in verbinding wordt gegeven op 23 september 2023 van 10.00 uur - 16.00 uur.
Het event is online en vindt plaats achter je eigen computer.
Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je later een opname, die je in je eigen tijd kunt bekijken.

Geen € 97,- maar slechts  € 77,-


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Na het volgen van het tweede deel (replay) van het online event, begon ik
's avonds dingen te voelen die ik nog nooit gevoeld had. Ik kon het niet plaatsen.

Later las ik van je dat het event, na het volgen, doorwerkt in je cellen. Nu begreep ik wat er bij mij gebeurde.
Magisch dat jouw gesprekken met mensen ook doorwerken bij alle andere mensen die het zien gebeuren.

Martine