19 augustus:
Online Event Ontdek wie je werkelijk bent

en ga shinen

Jij gaat zijn wie je werkelijk bent. Het is de hoogste tijd!
Patronen

Je hoeft alleen maar jezelf te zijn...

  In dit nieuwe Online Event Ontdek Wie Je Werkelijk Bent, dat deel uit maakt van de reeks Magie & Miracles, ga je ontdekken hoe veilig je bent en dat je je grootsheid mag leven. 
  Misschien ken je het jezelf inhouden. Het jezelf afkeuren en heb je een dingetje met eigenwaarde en zelfvertrouwen.
  Dat maakt jouw leven er dan niet gemakkelijker op. Misschien heb je wel al genoeg van dat spul en durf je toch niet volledig jezelf te zijn. Het is tijd voor verandering!


Een paar reacties op dit event

Sylvia

Mahatma, jouw methode is echt super simpel en het werkt! 

Het loslaten gaat zo gemakkelijk.  Mijn leven is hierdoor nu een stuk relaxter en ik heb onverwachte kansen hierdoor gekregen.
Dank je wel! Ik had niet verwacht dat het effect zo groot zou zijn.

Stefanie

Ik ben rustiger en minder bang...
Ik doe nu wat goed voelt.

Loslaten is belangrijk geworden voor mij.

Ik vecht minder en laat meer toe.


Saskia

Het was zo een fijne dag. Er gebeurde  zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes. Emoties kwamen los. Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen. Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen.

Denk je eens in dat je vol zelfvertrouwen in het leven staat...

Dit stukje is een extract uit mijn nieuwe boek 'Ontdek de Magie in je Leven en Miracles Happen!'


'Whoooaaaa een gevalletje van gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Als je niet genoeg van dat spul hebt, dan ben je voortdurend op zoek naar bevestiging van anderen.

Dan ben je continu aan het scannen of mensen jou of wat je doet wel leuk vinden. Als je dan een keer niet gezien wordt, dan lig je diep snikkend in een goot je grote tranen te plengen. ‘Hij wees mij af en nu ga ik dood’, denk je dan.

Ja, dat is het heerlijke ego dat zo lekker dramatisch kan zijn. Ik heb het vroeger vaak genoeg ervaren hoor. Met een eigenwaarde van 0,0 ging ik door het leven. Ik dacht dat ik niet mooi was, niet goed was en dat niemand mij leuk vond. Als ik nu wel eens naar video’s of foto’s van vroeger kijk dan vraag ik mij af hoe het toch mogelijk is dat ik nooit heb kunnen zien hoe goed ik er uitzag. Ik zag het echter niet omdat ik met mijn oogkleppen door het leven ging.'

Misschien herken je dat.

Maar wat als je nu niet weet wie je bent?

Nou dan is het hoog tijd dat je daar achter komt.  Dat je bewust wordt dat je niet voor niets naar deze planeet gekomen bent. Dat je jouw kwaliteiten mag leven en dat het tijd is om zichtbaar te worden. En ook dat je mag genieten. Genieten van jezelf en van jouw leven. Simpelweg omdat je er bent.
Knijp maar eens in je arm en zeg dan tegen jezelf: 'ik ben er'. 
Juist ja. Je bent er niet voor niets. Het is tijd om te shinen!

Het is tijd om te shinen!

 

Dit online event  is een dag waarop je niet alleen achterover zit en luistert, maar ook daadwerkelijk in beweging komt.  Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek.


Het Online Event Ontdek Wie Je Werkelijk Bent wordt gegeven op 19 augustus 2023 van 10.00 uur - 16.00 uur.
Het event is online en vindt plaats achter je eigen computer.
Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je later een opname, die je in je eigen tijd kunt bekijken. 

Voor de prijs hoef je het niet te laten, die heb ik super laag voor je gehouden.

Geen € 97,- maar slechts  € 47,-

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Dit online event heeft mij bewustwording gegegeven en het inzicht dat ik het vechten echt los mag laten. Dat geeft rust, ruimte en vrijheid.

Ook merk ik dat ik meer in balans sta en loop en dat ik mijn rug niet meer recht (hoef te) hou(den)! Ik kan weer ontspannen zitten, lopen en staan. Ben meer in balans dus. 

Da's een mooi voorbeeld van innerlijke vrijheid en ruimte door loslaten dacht ik zo. 

Cisca

Tijdens dit online event ga je het volgende ervaren:

 • Je gaat ontdekken dat het veilig is om te shinen.
 • Dat je mag zijn wie je werkelijk bent.
 • Dat je jouw gebrek aan eigenwaarde los kunt laten en met hernieuwde energie en een open vizier door het leven mag gaan.
 • Dat je grenzen mag stellen.
 • Dat het veilig is om uit te reiken.
 • Dat je wat te brengen hebt en dat ook gaat doen.
Ik heb zoveel geprobeerd, ergens kwam ik er niet doorheen. Ook andere therapeuten prikten er niet doorheen. Maar afgelopen zaterdag is het wel gelukt. 


Dat waar ik onbewust mee worstelde is nu weggenomen. 

Ik voel het al een paar dagen en dat is zo fijn!!

Anita

Mijn kwekker vindt het niet leuk dat ik dit ga typen, maar ik heb het inzicht gekregen dat ik een powervrouw ben en dat ik daar geen enkele seconde meer aan hoef te twijfelen.

Bye bye lieve kwekker ik hou van je maar ik laat je los in liefde.

Ilknur

Wie doen er mee met dit online event?

Mensen van alle  leeftijden doen mee. Peter van 18 jaar laat zijn computergames eventjes voor wat ze zijn om mee te doen. Liesbeth van 43 trekt zich terug in haar kantoor en gaat kijken, en ook Mary van 62 jaar zit achter haar scherm.


Bart die psycholoog is en Miranda die werkt als coach zijn erbij. Veel  professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn volgen deze training. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten en ja, dat gaat ook online.

Het zijn mensen  die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze loslaten. Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit zelfs ook online voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt.

Anna

                   

Veelgestelde vragen over dit Online Event

Moet je grote problemen hebben?

Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n online event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Is het niet een en al ellende zo'n event?

Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, jawel... zelfs online! Daar word je blij van.

Heb je er wel wat aan?

Een online event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik zie bij webinars wat er in één uur online al kan veranderen. Dit is nog dus zes keer zoveel. Je krijgt er echt een boost van.

Zit ik dan de hele dag saai naar een beeldscherm te turen?

Nee, je zit echt niet de hele dag alleen passief te luisteren. Je krijgt opdrachten, we zullen meditaties doen en we gaan bewegen. We gaan dus ál je cellen activeren.

                 

Dit was de beste investering in mijzelf. Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Mahatma meer dan dankbaar ben!

Wesly

Voel jij je aangesproken?

Dit online event is een dag waarop je niet alleen achterover zit en luistert, maar ook daadwerkelijk in beweging komt.

Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek.


Het Online Event Ontdek wie je werkelijk bent wordt gegeven op 19 augustus 2023 van 10.00 uur - 16.00 uur.
Het event is online en vindt plaats achter je eigen computer.
Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je later een opname, die je in je eigen tijd kunt bekijken.

Geen € 97,- maar slechts  € 47,-


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Na het volgen van het tweede deel (replay) van het online event, begon ik
's avonds dingen te voelen die ik nog nooit gevoeld had. Ik kon het niet plaatsen.

Later las ik van je dat het event, na het volgen, doorwerkt in je cellen. Nu begreep ik wat er bij mij gebeurde.
Magisch dat jouw gesprekken met mensen ook doorwerken bij alle andere mensen die het zien gebeuren.

Martine