9 december:
Online EventTransformeer je mindset

Dwars door die mindset heen kom je uit bij je eigen grootsheid. Dat ga je leven.

Als je jouw mindset verandert, verandert je leven. Zo simpel is het.

Jouw mindset bepaalt je leven...

    In dit nieuwe 'Online Event Transformeer je Mindset', leg je je heerlijke, altijd drukke brein onder de loep.
    In dat brein zitten alle neurale netwerken en liggen al je ervaringen die je ooit hebt meegemaakt opgeslagen. Dat betekent bijvoorbeeld ook dat de verkeerde conclusies die je misschien ooit als kind hebt getrokken daarin liggen.

Neem nu bijvoorbeeld zo'n overtuiging als 'ik ben niet goed genoeg'. Je weet wel dat het niet klopt en toch kan het dan zo zijn dat je het ergens nog gelooft en er alsnog door geleefd wordt. 

Dat dat niet handig is weet je ook, maar toch...

In dit event ga je op dat niveau, waar die oude info ligt opgeslagen, nieuwe informatie opslaan die als het ware het oude overschrijven.

Een paar reacties op dit event

Cisca

Wat was het zeker een fijne transformerende dag. De verbinding was ruim aanwezig. Er was fijne herkenning en erkenning in de gesprekken. 

Ik voelde aan het eind de verbinding met mezelf, hoe bijzonder en mooi en uniek. Dat was mijn doel bij aanvang. Nu kan ik zeggen dat ik van mij hou. Ik ben goed zoals ik ben en mag volledig aanwezig zijn.

Stefanie

Ik ben rustiger en minder bang...
Ik doe nu wat goed voelt.

Loslaten is belangrijk geworden voor mij.

Ik vecht minder en laat meer toe.
Saskia

Het was zo een fijne dag. Er gebeurde  zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes. Emoties kwamen los. Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen. Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen.Stel je eens voor dat je je leven leeft vanuit wie je werkelijk bent...

Dit stukje is een extract uit mijn nieuwe boek 'Ontdek de Magie in je Leven en Miracles Happen!' Dit event is op dat boek gebaseerd.


Einstein zei het al: 

‘We cannot solve our problems with the same thinking we

used when we created them.’

‘We kunnen een probleem niet oplossen met dezelfde

denkwijze die het probleem heeft veroorzaakt.’ 


Als je blijft denken zoals je altijd deed, kan je je probleem

niet oplossen. De oplossing ligt op een ander vlak.

Daarvoor moet je dus buiten je eigen kaders gaan.

Ik weet het nog goed...

Ik weet nog goed hoe ik vroeger dacht dat ik niet de moeite waard was en dat ik er niet bij hoorde. 

Als je leven begint in een kindertehuis en je later met een alcoholistische stiefvader, die jou niet moet, opgroeit is dat wel een dingetje. Als je dan ook nog op de lagere school vijf jaar lang geplaagd wordt, dan is de cocktail met
 'jij bent niets waard'  helemaal klaar.

Dus ik weet wat het is om rond te lopen met een mindset die niet helpend is. 
Ik weet echter inmiddels ook hoe het voelt om te leven met een mindset waar ik wel blij van word. 
Alles kan dus veranderen. Verandert je mindset, dan verandert je leven. Zo simpel is het.

Maar wat als je nu niet weet hoe je die gedachtes moet veranderen...

Dan kom je bij mij en breng ik je in contact met de waarheid. Dan leer ik je met nieuwe ogen te kijken naar jezelf en naar de wereld.  Die pijnlijke mindset? Daar ga je afscheid van nemen en je gaat je Eigen-Waarde ontdekken. 

Het is tijd om jezelf te vinden!

 Dit online event  is een dag waarop je niet alleen achterover zit en luistert, maar ook daadwerkelijk in beweging komt.  Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek.


Het Online Event Transfromeer je Mindset wordt gegeven op 9 december 2023 van 10.00 uur - 16.00 uur.
Dit event is online en vindt plaats achter je eigen computer.
Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je later een opname, die je in je eigen tijd kunt bekijken. 

Voor de prijs hoef je het niet te laten, die heb ik super laag voor je gehouden.

Geen € 97,- maar slechts  € 77,-

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Dit online event heeft mij bewustwording gegegeven en het inzicht dat ik het vechten echt los mag laten. Dat geeft rust, ruimte en vrijheid.

Ook merk ik dat ik meer in balans sta en loop en dat ik mijn rug niet meer recht (hoef te) hou(den)! Ik kan weer ontspannen zitten, lopen en staan. Ben meer in balans dus. 

Da's een mooi voorbeeld van innerlijke vrijheid en ruimte door loslaten dacht ik zo. 

Cisca

Tijdens dit online event ga je het volgende ervaren:

  • Hoe goed je bent.
  • Dat je alles mag ontvangen waar je naar verlangt.
  • Dat je succesvol kunt en mag zijn.
  • Dat je geliefd bent en welkom.

    Als je deze informatie als mindset meekrijgt, dan wordt het leven een stuk lichter en komen de goede mensen en mogelijkheden vanzelf op je pad.

Ik heb van alles in en van mezelf mogen zien, stapje voor stapje creëer ik mijn liefdevolle bedding om te mogen verbinden met mezelf. Dankjewel voor jouw mega mooie event.

Merel
Ik heb zoveel geprobeerd, ergens kwam ik er niet doorheen. Ook andere therapeuten prikten er niet doorheen. Maar afgelopen zaterdag is het wel gelukt. 


Dat waar ik onbewust mee worstelde is nu weggenomen. 

Ik voel het al een paar dagen en dat is zo fijn!!

Anita

Wie doen er mee met dit online event?

Mensen van alle  leeftijden doen mee. Peter van 18 jaar laat zijn computergames eventjes voor wat ze zijn om mee te doen. Liesbeth van 43 trekt zich terug in haar kantoor en gaat kijken, en ook Mary van 62 jaar zit achter haar scherm.


Bart die psycholoog is en Miranda die werkt als coach zijn erbij. Veel  professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn volgen deze training. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten en ja, dat gaat ook online.

Het zijn mensen  die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze loslaten. Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit zelfs ook online voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt.

Anna

                   

Veelgestelde vragen over dit Online Event

Moet je grote problemen hebben?

Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n online event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Is het niet een en al ellende zo'n event?

Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, jawel... zelfs online! Daar word je blij van.

Heb je er wel wat aan?

Een online event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik zie bij webinars wat er in één uur online al kan veranderen. Dit is nog dus zes keer zoveel. Je krijgt er echt een boost van.

Zit ik dan de hele dag saai naar een beeldscherm te turen?

Nee, je zit echt niet de hele dag alleen passief te luisteren. Je krijgt opdrachten, we zullen meditaties doen en we gaan bewegen. We gaan dus ál je cellen activeren.

                 

Dit was de beste investering in mijzelf. Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Antoinette meer dan dankbaar ben!

Wesly

Voel jij je aangesproken?

Dit online event is een dag waarop je niet alleen achterover zit en luistert, maar ook daadwerkelijk in beweging komt.

Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek.


Het Online Event Open je voor magie wordt gegeven op 4 november 2023 van 10.00 uur - 16.00 uur.
Het event is online en vindt plaats achter je eigen computer.
Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je later een opname, die je in je eigen tijd kunt bekijken.

Geen € 97,- maar slechts  € 77,-


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Na het volgen van het tweede deel (replay) van het online event, begon ik
's avonds dingen te voelen die ik nog nooit gevoeld had. Ik kon het niet plaatsen.

Later las ik van je dat het event, na het volgen, doorwerkt in je cellen. Nu begreep ik wat er bij mij gebeurde.
Magisch dat jouw gesprekken met mensen ook doorwerken bij alle andere mensen die het zien gebeuren.

Martine

Fantastisch wat 1 dag al kan doen!

Eleine

Het was fantastisch, ik voel de energie stromen hier.  Dank je wel Antoinette <3

Trudy