13 januari 2024:
Online Event Vervul je Verlangen

Voor liefde en geluk in je leven

Wij mensen kunnen manifesteren

  In dit online event 'Vervul je verlangen', leer ik je te manifesteren waar je naar verlangt. 

  Door onze energie, onze gedachtes en emoties creëren wij het leven wat we nu hebben.  Dus dat manifesteren dat kan je al. Alleen kan het zijn dat je toch wat dingetjes hebt aangetrokken waar je mondhoekjes van naar beneden gaan in plaats van naar boven. Dat komt omdat we het manifesteren vaak onbewust doen en dat is dus niet altijd goed nieuws. 

  Gelukkig kan dat ook anders en dat leer ik je in dit event.

Een paar reacties op dit event

Wat was het zeker een fijne transformerende dag. De verbinding was ruim aanwezig. Er was fijne herkenning en erkenning in de gesprekken. 

Ik voelde aan het eind de verbinding met mezelf, hoe bijzonder en mooi en uniek. Dat was mijn doel bij aanvang. Nu kan ik zeggen dat ik van mij hou. Ik ben goed zoals ik ben en mag volledig aanwezig zijn.

Stefanie

Gisteren was ik bij het online event  en deze dag heeft me geraakt en blij gemaakt.

Heel erg bedankt voor het event gisteren, een groot cadeau!! Saskia

Door jouw trainingen kom ik echt bij lagen en gevoelens, waar niemand anders bijkomt en voel ik echt zeer vasthoudende negatieve gedachten eindelijk loskomen.
Je bent zo oprecht, authentiek en diepgaand, vind het echt magisch wat jij doet.

Dank je wel hiervoor! 

Stel je eens voor dat je zomaar jouw droom waar maakt...

 ‘Alles is energie en dat is alles wat er is. Kijk naar de realiteit waar je naar verlangt en match de frequentie daarvan. Het kan niet anders dan dat je die realiteit krijgt. Er is geen andere manier.’ - Albert Einstein


Deze quote staat in mijn nieuwe boek 'Ontdek de Magie in je Leven en Miracles Happen!' Dit event is op dat boek en op het boek 'Ontwaken in het Nu' gebaseerd.

Ik heb mijn partner en mijn huis gemanifesteerd

Je had mijn ogen eens moeten zien toen ik voor het eerst mijn huis betrad. ik wist het gelijk, dit is het huis wat ik heb gemanifesteerd. Het huis van mijn  dromen. Inmiddels woon ik er al 24 jaar. 
En dan die man... die man die aan al mijn verlangens voldeed. (Behalve dat kale hoofd dan 😂). Inmiddels zijn we al 8 jaar heerl gelukkig samen. Jawel, ook mijn Marcel heb ik gemanifesteerd. Dat proces heb ik trouwens uitbundig beschreven in het boek Ontwaken in het Nu. 
 

Wauw wat een event! Magisch wat er gebeurde, op de dag zelf en in de tijd erna. Er zijn dromen uitgekomen die ik niet voor mogelijk had gehouden.

Anne

Ook jij kan positief manifesteren

Ook jij kan je dromen waarmaken en je leven in 2024 een vette update geven. Je moet alleen even weten hoe.
Dat leer ik je in dit event.

2024 wordt het jaar
waarin jij je dromen gaat realiseren

Dit online event is een dag waarop je niet alleen achterover zit en luistert, maar ook daadwerkelijk in beweging komt.  Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek.


Het Online Event Vervul je Verlangen wordt gegeven op zaterdag 13 januari 2024 van 10.00 uur - 16.00 uur.
Dit event is online en vindt plaats achter je eigen computer.
Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je later een opname, die je in je eigen tijd kunt bekijken. 

Voor de prijs hoef je het niet te laten, die heb ik super laag voor je gehouden.

Geen € 97,- maar t/m 7 januari 2024 slechts  € 57,-

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Ik heb genóten van het online event Vervul je verlangen. Dank je wel voor alle informatie die ik afgelopen zaterdag weer tot mij heb gekregen via jou op een hele fijne manier.

Karen

Tijdens dit online event ga je het volgende ervaren:

 • Dat je het verdient om je dromen te realiseren.
 • Dat je je eigen trilling kunt beïnvloeden en verhogen.
 • Dat deze manifestatie tips echt werken, waardoor je straks met grote blije ogen en een smile op je snuit door het leven gaat. 
 • Dat je ongelofelijk powerful bent. Veel krachtiger dan je denken tegen jezelf zegt.

  Als je bewust leert te manifesteren, voel je dat je jouw leven in je eigen handen hebt en geen speelbal bent van omstandigheden ande mensen of omstandigheden.

Gaan voor je verlangen is in het diepe durven springen, eerst is het koud, maar langer in het water zijnde wordt ditzelfde water langzaamaan steeds warmer.

Jeanette

Wie doen er mee met dit online event?

Mensen van alle  leeftijden doen mee. Peter van 18 jaar laat zijn computergames eventjes voor wat ze zijn om mee te doen. Liesbeth van 43 trekt zich terug in haar kantoor en gaat kijken, en ook Mary van 62 jaar zit achter haar scherm.


Bart die psycholoog is en Miranda die werkt als coach zijn erbij. Veel  professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn volgen deze training. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten en ja, dat gaat ook online.

Het zijn mensen  die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Ik heb een bizarre week achter de rug. Wil je het toch even laten weten. Ik verlangde naar een maatje. Gisteren liep ik Trudy zomaar tegen het lijf. Ik ken haar al heel lang en was haar uit het oog verloren. Ik moest gelijk terugdenken aan jouw event. Bizar dat het zo snel kan gaan. En ook heb ik opeens € 50 in de loterij gewonnen. Het is geen miljoen, maar voor iemand die nooit wat wint is dat al heel veel.
Bedankt Mahatma

Peter
Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze loslaten. Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit zelfs ook online voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt.

Anna

                   

Veelgestelde vragen over dit Online Event

Moet je grote problemen hebben?

Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n online event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Is het niet een en al ellende zo'n event?

Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, jawel... zelfs online! Daar word je blij van.

Heb je er wel wat aan?

Een online event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik zie bij webinars wat er in één uur online al kan veranderen. Dit is nog dus zes keer zoveel. Je krijgt er echt een boost van.

Zit ik dan de hele dag saai naar een beeldscherm te turen?

Nee, je zit echt niet de hele dag alleen passief te luisteren. Je krijgt opdrachten, we zullen meditaties doen en we gaan bewegen. We gaan dus ál je cellen activeren.

                 

Dit was de beste investering in mijzelf. Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Antoinette meer dan dankbaar ben!

Wesly

Voel jij je aangesproken?

Dit online event is een dag waarop je niet alleen achterover zit en luistert, maar ook daadwerkelijk in beweging komt.

Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek.


Het Online Event Vervul je verlangen wordt gegeven op 13 januari 2024 van 10.00 uur - 16.00 uur.
Het event is online en vindt plaats achter je eigen computer.
Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je later een opname, die je in je eigen tijd kunt bekijken.

Geen € 97,- maar t/m 7 januari slechts  € 57,-


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Wat heeft dit event mij opgeleverd?  

Ik hoor Antoinette praten en ik schrijf ik schrijf en ik schrijf. Ik lees het na en begin het steeds meer te begrijpen en te geloven. Ik geloof in mijzelf en ik zie mijzelf met een grote glimlach in al mijn verlangens staan.

Dank je wel Antoinette.

Lieve groet,

Carola

Was weer heel waardevol, duizend maal dank!!!❤️💞❤️

José

 Het was een hele waardevolle dag..... dankjewel voor alle handreikingen..... fijn ook met humor... dank, dankjewel.

Victoria

Zeer transformerend!! Zo ontzettend knap hoe je dit doet. Voor mij zijn vele gedachten getackeld!! Super veel dank. Echt zo knap!! 

Merel

Na het volgen van het tweede deel (replay) van het online event, begon ik
's avonds dingen te voelen die ik nog nooit gevoeld had. Ik kon het niet plaatsen.

Later las ik van je dat het event, na het volgen, doorwerkt in je cellen. Nu begreep ik wat er bij mij gebeurde.
Magisch dat jouw gesprekken met mensen ook doorwerken bij alle andere mensen die het zien gebeuren.

Martine

Fantastisch wat 1 dag al kan doen!

Eleine

Het was fantastisch, ik voel de energie stromen hier.  Dank je wel Antoinette <3

Trudy
Ik ben rustiger en minder bang...
Ik doe nu wat goed voelt.

Loslaten is belangrijk geworden voor mij.

Ik vecht minder en laat meer toe.

Stefanie
Wat was dit online event geweldig: de manier waarop je het brengt is gewoon top en de tips die je geeft super waardevol. 

Carina

Dit online event heeft mij bewustwording gegegeven en het inzicht dat ik het vechten echt los mag laten. Dat geeft rust, ruimte en vrijheid.

Ook merk ik dat ik meer in balans sta en loop en dat ik mijn rug niet meer recht (hoef te) hou(den)! Ik kan weer ontspannen zitten, lopen en staan. Ben meer in balans dus. 

Da's een mooi voorbeeld van innerlijke vrijheid en ruimte door loslaten dacht ik zo. 

Cisca

Nou... pfff... wow... nog steeds in m'n gelukzaligheidsbubbel na het event.

Heel veel meegemaakt, gezien, beleefd, ervaren, losgelaten, gedanst, gelachen,  geleerd, geklapt,  gestraald, heel heel erg erg uit mijn comfortzone gestapt, genoten, gemanifesteerd enz. enz. enz. Eigenlijk geen woorden genoeg om dit te beschrijven. Heel speciaal en bijzonder, gewoon magisch!!

Als je jezelf een groot cadeau wilt geven is dit echt een aanrader, een dag vol liefde en geluk en thuiskomen bij jezelf.

(En ja, ik voel me nu echt zo'n Woodstock Hippie: Spread the Love ... 😘 

Tineke

Ik wilde je nog even bedanken voor het mooie event afgelopen zaterdag.

Je hebt geen idee wat het mij gebracht heeft.

Ik ben achter een stuk van mijzelf gekomen waardoor ik dingen blokkeer.

Heel bijzonder ook dat ik in gesprek kwam met een meneer die in het gesprek hetzelfde stuk had als ik.

Super dankbaar ben ik je.

Xandra
Ik heb zoveel geprobeerd, ergens kwam ik er niet doorheen. Ook andere therapeuten prikten er niet doorheen. Maar afgelopen zaterdag is het wel gelukt. 


Dat waar ik onbewust mee worstelde is nu weggenomen. 

Ik voel het al een paar dagen en dat is zo fijn!!

Anita
Ik heb van alles in en van mezelf mogen zien, stapje voor stapje creëer ik mijn liefdevolle bedding om te mogen verbinden met mezelf. Dankjewel voor jouw mega mooie event.
Petra
Antoinette raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor.

Haar sessies tijdens de events hebben een gote impact op de hele groep.
Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.

Stephanie

Wat was het weer een feestje dit online event, zo'n herkenning bij mij en bij de anderen.
Wat gebeuren er toch elke keer weer waanzinnig veel mooie dingen!

 Ik ben veranderd, veel zachter; mensen merken het op, mijn uitstraling is anders, ik kijk anders.  

Loes