Het Online Event Magie & Miracles
- Ga voorbij je Mind

10 juni: Breng in 1 dag magie in je leven en stel je open voor wonderen...

Ik, Antoinette, leg het uit...

Patronen

Herken je het...

  Dat je jezelf af en toe afvraagt wanneer het grote geluk nu voor jou ein-de-lijk gaat komen? Wanneer die prins of prinses op dat witte paard, die leuke baan en/of die vette  bankrekening komt. Wanneer eindelijk de zon voor jou wel gaat schijnen?


  Je doet je misschien al jaren je best, en het lukt maar niet. Iedere keer kom je in dezelfde mindset terecht. De mindset van overleven in plaats van Leven. Ergens voel je je dan niet gewaardeerd, niet gezien en niet geliefd.

  Je verlangt naar een leven met magie en wonderen. Zo'n leven waarin er dingen gebeuren die je eigen dromen te boven gaan. Dat leven van die sprookjes, van... ze leefden nog en lang en gelukkig. Maar dan op een manier die je nu nog niet voor mogelijk houdt. Ja, dat is het leven waar je naar verlangt. 


  Je weet ook dat het mogelijk moet zijn, maar hóe dan?

Laat Antoinette je mee nemen. Dan ga je ervaren...

 • ... dat je het niet meer 'alleen' hoeft te doen.
 • ... dat je veilig en verbonden bent.
 • ... dat het leven moeiteloos kan zijn.
 • ... dat je geliefd bent en gezien wordt.

Het is een dag waarop je niet alleen achterover zit en luistert, maar ook daadwerkelijk in beweging komt.

Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern. En dat maakt mijn werkwijze uniek.


Dit Online Event Magie & Miracles - Ga voorbij je Mind wordt gegeven op zaterdag 10 juni van 10.00 uur tot 16.00 uur.Je volgt dit event vanaf achter je eigen computer.
Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je later een opname, die je in je eigen tijd kunt bekijken.


Geen € 97,- maar slechts € 47,-

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Een paar reacties op onze Online Event's

Glenn

Er wordt hier naar je geluisterd, niks is gek. Antoinette weet op een veilige en laagdrempelige manier mij en anderen diep te raken. 

Het is het proberen meer dan waard!

Lisa

De woorden van Antoinette hebben mij onverwacht diep geraakt.  Ze kwamen op een diep niveau binnen bij mij, al weet ik niet hoe dat zo kan.  Ik heb  tijdens dit event meer inzicht in mijzelf gekregen en snap mijzelf opeens een stuk beter. Dankjewel! 

Ik ben hier erg blij mee


Bert

Ik wil je bedanken voor het fijne, inspirerende en hoopgevende event van afgelopen zaterdag! Het was geweldig, intensief en vooral ook inspirerend en uitnodigend voor vervolgstappen.

 

Ik heb een laag van pure magie gevonden

Als je in 1 jaar al je geld (€ 80.000) verliest door een gevalletje oplichting, ga je wel even bij jezelf te rade wat het was in jou waardoor dat kon gebeuren. Ik ben naar binnen gaan kijken en heb mijzelf even vet onder de loep gelegd. Daarna ben ik mij gaan verdiepen in een laag van bewustzijn waar ik in het verleden wel aan gesnuffeld had maar niet echt was ingedoken. 

Dat is de Course of Miracles. Het is de laag van pure Magie. Van het overstijgen van het ego en het leven van de potentie die wij mensen allemaal hebben. 

En wat merk ik nu? Alles komt in een stroomversnelling. Mijn boeken worden als zoete broodjes verkocht. Mijn liefdesleven krijgt een verdieping. Ik zie mijn bankrekening weer in de groende cijfers komen. Er gebeuren dingen die ik niet had kunnen dromen.


Wat mij nu gebeurt, dat kan jou ook zo maar overkomen.

Ik deed het. En jij kan het ook.

Hoe dan? 

  Ieder mens is gekomen met een portie licht en liefde. Die liefde, dat licht, wil geleefd worden. Als je de flarden van je ego overstijgt...  de splinters in je eigen ogen verwijdert... dan kom je in die Magische laag terecht. Het is een ongekend gevoel van welbevinden. Van een (zelf) liefde die voorbij gaat aan het Zelf. Van een stroom van overvloed. Van mogelijkheden.


  Tijdens dit event verbind je je met je eigen Magische kanaal.  De illusies, vaak schaduwen vanuit het verleden,die verbonden zijn met pijn, met een gevoel van tekort, laat je hierdoor achter je.


  Je wordt grootser dan diegene die je dacht te zijn.

Het was zo een fijne dag. Er gebeurde zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes.  Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen.  Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen. 

Saskia

Onze diepste angst is niet dat we ontoereikend zijn. Onze diepste angst is dat we onmetelijk machtig zijn. Het is ons licht, niet onze duisternis die ons de meeste angst aanjaagt.

Marianne Williamson

Wat was het een fijne dag, gisteren!

De energie voelde zo puur en sereen.

Mijn tranen hebben heerlijk gevloeid en vandaag ook nog!

 Ik laat weer wat meer los en mag nog meer ontspannen en genieten.

Acceptatie en overgave heb ik als antwoord gekregen.

Zo bijzonder hoe de energie mijn kamer binnenkwam terwijl het online was. Dank je wel voor het doorgeven , dikke knuffel 🥰.

Annemiek

Wie doen er mee met dit online event?

Mensen van alle  leeftijden doen mee. Mary van 82 jaar kijkt stoer naar haar laptoppie, maar ook Peter van 18 jaar laat zijn computergames eventjes voor wat ze zijn om mee te doen.

Psychologen, psychiaters, coaches maar ook  vrachtwagenchauffeur Leo en Maaike die thee serveert in het bejaardentehuis zijn erbij. Ik zie veel  professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten en ja, dat gaat ook online.

Het zijn leuke mensen, warme mensen en gezellige mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Ik ben zichtbaar geweest en dit was zo belangrijk voor mij. Ik dank jou, maar ook bedank ik mijzelf dat ik hieraan durfde mee te doen. Ik heb er van genoten.
Sheila

Veelgestelde vragen over dit Online Event

Moet je grote problemen hebben?

Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n online event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Is het niet een en al ellende zo'n event?

Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, jawel... zelfs online! Daar word je blij van.

Heb je er wel wat aan?

Een online event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik zie bij webinars wat er in één uur online al kan veranderen. Dit is nog dus zes keer zoveel. Je krijgt er echt een boost van.

Zit ik dan de hele dag saai naar een beeldscherm te turen?

Nee, je zit echt niet de hele dag alleen passief te luisteren. Je krijgt opdrachten, we zullen meditaties doen en we gaan bewegen. We gaan dus ál je cellen activeren.

Door dit event leer ik weer naar mijn gevoel te luisteren en mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gevoelens. Ik merk dat het voor mij belangrijk is om stappen te zetten vanuit acceptatie en rust en niet vanuit vechten. 

Door weer verbinding te hebben met mijn hart is het mogelijk mijn leven te gaan leven wat ik graag wil en niet het leven te leven dat anderen willen dat ik leef.

Carola

Ben jij klaar voor Magie & Miracles?

Is het NU het moment om een stap te zetten, meld je dan gewoon aan.
Om de drempel te verlagen is dit een aanbieding waar je eigenlijk alleen nog maar 'Ja' tegen kunt zeggen. Dus... zeg jij 'Ja' tegen jouw verlangen naar een lichter leven? 


Het Online Event Magie en Miracles - Ga voorbij je Mind

Datum: 10 juni.
Tijd: van 10.00 uur - 16.00 uur.
Locatie: Het event is online en vindt plaats achter je eigen computer.

Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je later een opname, die je in je eigen tijd kunt bekijken. 


Geen € 97,- maar slechts € 47,-

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Een zeer krachtig inspirerende dag dat zijn sporen nalaat!

Heel openend, zacht en sterk!

Peter

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Een geweldig inspirerend online event waarbij online toch een enorme warmte zat.
Mahatma, wat ben je toch een schat. Je hebt mij geraakt.

Martin