Ben jij ook wat van je (zelf)vertrouwen en spontaniteit verloren?

Volg dit Online Event mee en vind je heelheid terug.

Heeft jouw hart wat deukjes opgelopen...?

 1. Je hebt je hart beschermd door er een muurtje omheen te bouwen, maar dat muurtje is nu je gevangenis...
 2. Het lijkt alsof je iets van jouw spontaniteit bent verloren. Dat gevoel van het blije kind in jou die altijd mogelijkheden zag.
 3. Je weet dat je veel meer liefde in je hebt dan je durft te leven, je weet dat er meer is...
 4. Je zoekt de sleutel tot geluk in de vaak in de buitenwereld. Bij je partner of je werk. Maar keer op keer loopt het stuk.
 5. Je bent het vertrouwen in de liefde en in mensen kwijt.
 6. Je hebt zo'n leeg gevoel van binnen... Je voelt je alleen en verloren, zelfs als je samen bent met anderen.
 7. Je ziet niet in dat jij ook meetelt en belangrijk bent, en de mensen om je heen lijken dat ook helemaal niet te zien!
 8. Je bent wel heel gelukkig met je partner, maar niet zo gelukkig met jezelf.

Herken je hier een of meerdere punten van?

Ons hart is het krachtigste dat we hebben.
Het is in staat om elke keer weer de heelheid terug te vinden.
Antoinette

Meld je aan en laat mij je meenemen naar een gelukkig en vervullend leven.

 • Je komt in contact met jezelf.
 • Je herkent de kracht in jouw hart.
 • Je gaat steentjes afbreken van dat muurtje.

Het is een dag waarop je niet alleen achterover zit en luistert, maar ook daadwerkelijk in beweging komt.

Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek.Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox en kun je direct starten.


Geen € 97,- maar slechts € 37,-


Een paar reacties op dit Online Event

Judith

Wat een heerlijke dag was het! Heel je hart, wat een bevrijding, ruimte en een liefdevolle dag. Vergeving was voor mij het toverwoord waardoor mijn hart meer open ging.

Christel

Het is de eerste keer dat ik iets bij jou gedaan heb. Deze dag heeft mij veel inzichten gegeven. Ben rustiger geworden. Pijn en verdriet is minder geworden in mijn hart. Het was heel leerrijk.

Vera

 De pijn in mijn hart is een stuk minder. Ik voel me minder eenzaam en hulpeloos. Verbonden met anderen in pijn maar ook in vreugde en grootsheid.

Denk je eens in...

 • ...dat je ten volle gaat voelen hoe krachtig, goed en liefdevol jij bent.
 • ...dat je in contact komt met je innerlijke vrijheid.
 • ...dat je overstroomt van zelfliefde.
 • ...dat je hart open staat voor alle mooie dingen en mensen die op jouw pad komen.
 • ...dat hoe een ander over je denkt jouw leven niet langer bepaald. Je bent gewoon lekker blij met jezelf en vertrouwt op jezelf.
 • ...dat je de verbinding voelt met jezelf en met de wereld. Jij bent nooit alleen.
 • ...dat je gewoon weet dat jij precies goed bent zoals je bent.
 • ...dat je vet gaat genieten van jouw leven.

Wat zou dat voor jou betekenen?

Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

Mijn dank is groot voor deze dag!

De tranen biggelen over mijn wangen voor de inzichten die ik heb gekregen vandaag. Ik had een intentie voor dit jaar neergezet om liever naar mezelf te zijn en dus ook naar mijn buitenwereld. Vandaag heb ik al de antwoorden gekregen hoe ik dit kan bereiken! Ik weet en voel dat ik nu een andere keuze kan maken. YES!!

Dank, dank, dank lieve Mahatma ❤💝

Ik heb mijn kadootje uitgepakt: Ik ben liefde, ik ben licht, ik mag stralen!

Annemiek

Ik kan het weten...!

De eerste paar jaar van mijn leven bracht ik door in een kindertehuis. Dan krijg je geen goede basis mee. Gevoelens van tekort, niet goed genoeg zijn en afwijzing liepen als een rode draad door mijn leven. Op 32-jarige leeftijd stortte ik finaal in en kreeg ME. Dat was de druppel. Ik moest wel naar mezelf kijken en zo begon mijn innerlijke reis. Het was geen gemakkelijke periode. Gedurende 15 jaar zat ik met die ME volledig afgekeurd op de bank. 

Er leefde zo'n hoop pijn in mij. Maar dat heeft me ook precies laten zien hoe krachtig ons hart is.

Inmiddels ben ik echt gelukkig. Met mezelf, met mijn leven en ja, zelfs met al die pijnlijke ervaringen.


Inmiddels heb ik duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter leven, vanuit de expertise die ik heb opgedaan tijdens de vele opleidingen wereldwijd, maar ook door mijn grote levenservaring.


Ik weet wat het je kost om met een 'gesloten' (in meer of mindere mate) hart door het leven te gaan.

Een gesloten hart toont zich op allerlei gebieden. Je kunt heel gelukkig zijn met een partner, maar niet zo gelukkig met jezelf of je omgeving... Je kunt moeite hebben met vertrouwen op anderen of juist met vertrouwen op jezelf. 


Laat mij je meenemen naar die gebieden in jou die zo naar heelheid verlangen. Dan stap je uit je eigen gevangenis en kom je in contact met je innerlijke vrijheid en de oneindige liefde van jouw hart. Ik kan je zeggen dat je daar super gelukkig van wordt.

Ik heb zoveel warmte, liefde en verbinding ervaren. Wat een fijne, warme en verlichtende energie heb je. Zoveel voelbare inzichten. Mijn grootste inzicht: Ik wil dit voelen, ik zeg JA tegen dit gevoel. Dankjewel Mahatma voor jouw Zijn en ik zie je graag.

Judith

Ik heb mijn muurtje afgebroken...

Bij mij toonde het hardnekkigste muurtje zich in mijn liefdesrelaties.

 Ik durfde gewoon geen liefdesrelatie met een man meer toe te laten. Er kwam ook geen leukerd op mijn pad. Dat is logisch, want ik was gewoon ergens, op diep niveau bang voor die liefde en ik had het goed met mijzelf.  Iets in mij wist nog niet hoe krachtig ik ondertussen geworden was en dat mijn emotionele afhankelijk die ik vroeger had, geen rol meer speelde in mijn leven. 


De angsten, onzekerheden en pantsers van mijn hart heb ik geslecht en Marcel en ik zijn alweer jaren samen en diep gelukkig met elkaar. 

Mahatma raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor.

Haar sessies tijdens de events hebben een gote impact op de hele groep.
Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.

Stephanie

Tijdens dit online event ga je het volgende ervaren: 

 • Je gaat ontdekken dat je niet de enige bent die zich soms onzeker voelt en zich afvraagt wat de rest wel niet zal denken.
 • Je komt in contact met de heelheid van jouw hart.
 • Je krijgt een nieuwe update en maakt de stap naar de volwassen vrouw of man die hier op aarde is om echt te leven.
 • Je gaat ontdekken hoe jouw eigen gevangenis eruit ziet en hoe jij je los kunt breken.
 • Je gaat jezelf erkennen. Met al je gevoel en al jouw gedachtes.
 • Je voelen hoe graag jouw hart liefde wil geven en ontvangen.
 • Je gaat jezelf alle toestemming geven om te genieten!
Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze omdraaien. Niet met mijn denken (dat kon ik best goed..!), maar in mijn hele "wezen". Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit ook voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt!
Petra

Wie doen er mee met dit online event?

Mensen van alle  leeftijden doen mee. Mary van 82 jaar kijkt stoer naar haar laptoppie, maar ook Peter van 18 jaar laat zijn computergames eventjes voor wat ze zijn om mee te doen.

Psychologen, psychiaters, maar ook vrachtwagenchauffeur Leo en Maaike die thee serveert in het bejaardentehuis zijn erbij. Ook komen er veel professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten en ja, dat gaat ook online.

Het zijn leuke mensen, warme mensen en gezellige mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Mijn allergrootste dank voor dit online event. Wat was het een magische dag. Ook al waren we apart thuis, toch voelde het voor mij dat we met z’n allen samen waren. Mahatma, jij hebt over jouw events gezegd dat er magische dingen gebeuren. En dat is ook zo , jij weet een verbinding en liefdevolle energie, positiviteit,kracht en warmte te creëren tijdens een online event. WOWWWW,WOWWW. Wat heb ik genoten, wat ben ik gegroeid, wat heb ik kunnen loslaten. Chapeau, chapeau, chapeau lieve Mahatma  voor jou, voor wie en hoe en wat je bent.
 Ik verheug mij nu al op het volgende online event.

Marcella

Veelgestelde vragen over dit Online Event

Moet je grote problemen hebben?

Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n online event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Is het niet een en al ellende zo'n event?

Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, jawel... zelfs online! Daar word je blij van.

Heb je er wel wat aan?

Een online event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik zie bij webinars wat er in één uur online al kan veranderen. Dit is nog dus zes keer zoveel. Je krijgt er echt een boost van.

Zit ik dan de hele dag saai naar een beeldscherm te turen?

Nee, je zit echt niet de hele dag alleen passief te luisteren. Je krijgt opdrachten, we zullen meditaties doen en we gaan bewegen. We gaan dus ál je cellen activeren.

Eerlijk zo'n training als vandaag heb ik nog nooit meegemaakt, en dan bedoel ik dit positief, heel inspirerend maar ook zo luchtig en speels. De dag is voorbijgevlogen omdat het zo inspirerend was. Vooral de oefening in de ochtend is me bijgebleven, zo energiek en jezelf mogen openstellen, voelen wie je werkelijk bent, heel magisch.
Dit is super goed geweest voor mijn hart. Dank je wel!

Leen

Voel jij je aangesproken?

Is het NU het moment om een stap te zetten,
meld je dan gewoon aan.
Om de drempel te verlagen is dit een aanbieding waar je eigenlijk alleen nog maar 'Ja' tegen kunt zeggen.
Dus... zeg jij 'Ja' tegen jouw verlangen naar een geheeld hart? 


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox en kun je direct starten.


Geen € 97,- maar slechts € 37,-


Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Ik heb mezelf en mijn hart leren kennen en kijk met liefde naar de kuilen in mijn leven.

Marion
Wil je meer reacties lezen op dit Online Event Heel je Hart? Klik dan hier.