Lukt het jou maar niet om je droomleven te creëren?

Meld je aan voor dit event, want die liefde, die verbinding, die innerlijke rust...
Die partner, die klanten in jouw toko, het geld op je bankrekening,
ze willen graag naar je toestromen...

Herken jij jezelf in sommige van deze punten?

 1. Hoe hard je ook je best doet en hoe vaak je in de ochtend ook tegen jezelf zegt dat je leuk en goed bent, ergens deep-down geloof je het gewoon niet. 
 2. Je bent je eigen bedrijf gestart maar waar haal je klanten vandaan? Je werkt je te pletter en doet je uiterste best je bedrijf op facebook te laten zien. Maar er komt gewoon niemand op af.
 3. Je denkt weleens bij jezelf  'Wat nou, het leven is een feest. Bij mij zijn ze de slingers niet alleen vergeten op te hangen, ik kan ze überhaupt niet vinden!'
 4. Je staat al tijden klaar voor de liefde maareh... waar blijft hij of zij nou eigenlijk?
 5. Je bent helemaal klaar met je baan, maar ja je kunt natuurlijk niet zomaar van baan veranderen, ik bedoel je moet wel geld verdienen en wat nou als er een tekort ontstaat?

Ik neem je mee...

naar een leven waarvan jij ten volle geniet.

 • Je gaat manifesteren!
 • Je leert wat je in de weg zit op weg naar jouw droomleven en hoe je daarmee om kunt gaan.
 • Je gaat ontdekken wat jouw diepste dromen nu eigenlijk zijn.

Tijdens het kijken van dit event zit je  niet alleen achterover  om te luisteren, maar je komt ook daadwerkelijk in beweging.

Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek. Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox en kun je direct starten.


Geen € 97,- maar slechts  € 37,-

Wij mensen kunnen onze dromen realiseren!

Een paar reacties op dit Online Event

Inge

Wat was het weer een feestje dit online event, zo'n herkenning bij mij en bij de anderen.
Wat gebeuren er toch elke keer weer waanzinnig veel mooie dingen!

 Ik ben veranderd, veel zachter; mensen merken het op, mijn uitstraling is anders, ik kijk anders.

Lia

Gisteren was ik bij het online event  en deze dag heeft me geraakt en blij gemaakt.

Heel erg bedankt voor het event gisteren, een groot cadeau!! 


Sandra

Door jouw trainingen kom ik echt bij lagen en gevoelens, waar niemand anders bijkomt en voel ik echt zeer vasthoudende negatieve gedachten eindelijk loskomen.
Je bent zo oprecht, authentiek en diepgaand, vind het echt magisch wat jij doet.

Dank je wel hiervoor! 

Denk je eens in...

 • ...dat je je leven leeft met een vette smile op je gezicht.
 • ...dat je al je dromen realiseert.
 • ...dat je leeft met een vol en open hart dat zich moeiteloos kan delen.
 • ...dat je een gevoel van overvloed hebt.
 • ...dat je van binnen voelt dat je krachtig bent, oneindig krachtig?


Wat zou dat voor jou betekenen?

Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

Gaan voor je verlangen is in het diepe durven springen, eerst is het koud, maar langer in het water zijnde wordt ditzelfde water langzaamaan steeds warmer 

Jeanette Mourik

En bedankt hè...

Alles in je leven heb je namelijk zelf gecreëerd. Ja sorry, leuker kan ik het niet maken. Het kan namelijk zijn dat je er niet zo blij mee bent. Dat je liever een leukerdje naast je op de bank had gehad, in plaats van dat je weer alleen met je bordje eten voor de tv zit. 


Maar het goede nieuws is dat je de dingen waar je wel blij mee bent dus ook zelf hebt gecreëerd. En als je het een keer kunt....

Hoe zou het zijn als je leert hoe je meer van jouw dromen gewoon moeiteloos te realiseren... Dat je tegen de wereld zegt: 'Kom maar op, ik ben er klaar voor'. En dat jij je eigen slingers lekker gaat ophangen?


Wat ieder mens heeft dromen. Dat hoort bij ons mens zijn. Als we het ene doel hebben behaald, dan duikt er altijd weer een nieuw verlangen op. We verlangen naar een goede gezondheid, naar liefde, succes, een goed lopend bedrijf of gewoon genoeg geld om te leven in overvloed. En dat mag!


Het leven staat open voor je en wil je alles geven waar je naar verlangt. Door jouw verlangen is het in wezen al bereikbaar. Je hoeft alleen maar jouw voet van die rem af te halen. 


Door allerlei omstandigheden geef je namelijk enthousiast gas, terwijl je andere voet onbewust  op de rem staat.  Ergens ben je bang om uit de comfortzone te gaan en blokkeer je het zelf. Onder andere daardoor kan je verlangen niet gerealiseerd worden.

Ik wilde je nog even bedanken voor het mooie event afgelopen zaterdag.

Je hebt geen idee wat het mij gebracht heeft.

Ik ben achter een stuk van mijzelf gekomen waardoor ik dingen blokkeer.

Heel bijzonder ook dat ik in gesprek kwam met een meneer die in het gesprek hetzelfde stuk had als ik.

Super dankbaar ben ik je.

Xandra

Ik zeg deze dingen echt niet zomaar...

Ik spreek uit ervaring. 15 Jaar ben ik alleen geweest, zonder partner. Wat heb ik al die jaren naar een leuke kerel verlangd, maar hij kwam maar niet (dacht ik). In waarheid was mijn angst voor verbinding groter dan mijn verlangen. En het gevoel dat ik zo'n kerel niet waard was, sluimerde ook altijd wel ergens in de diepte. Dat was dus mijn rem en ik had het niet eens in de gaten. Gelukkig zag ik uiteindelijk dat het antwoord niet in de buitenwereld lag, maar in mijzelf. Toen ik dat doorhad heb ik een aantal manifesteer wetten toegepast, waardoor ik uiteindelijk mijn Marcel tegenkwam. Inmiddels zijn we alweer ruim 5 jaar samen.

Dus je weet vaak niet welke ervaringen je op een dieper niveau hebt opgeslagen in jouw onderbewustzijn. Het leven laat je dat echter zien. Kijk maar eens naar jouw leven en beantwoord voor jezelf de onderstaande vragen:

- Ben ik helemaal gelukkig?
- Durf ik te dromen en mag je verlangens hebben?

- Worden mijn dromen gemakkelijk gerealiseerd?

- Mogen ze überhaupt gerealiseerd worden?


Als je overal een vette 'JA' op kunt geven dan klopt het helemaal en manifesteer je moeiteloos dat leven waar jij naar verlangt.


Maar als dat niet zo is... dan is er winst te behalen!

Want dan doe je je best om ergens te komen, maar tegelijkertijd hou je jezelf dus tegen. En daar word je niet gelukkig van. Ook weet ik uit ervaring dat dit online event een mega kans is om dat, waar je je soms niet eens bewust van bent, te transformeren. Dan kunnen je verlangens gerealiseerd worden. Juist omdat we eerst de rem eraf halen en daarna een aantal super manifesteer wetten gaan toepassen.


Durf jij een stap te zetten uit jouw comfortzone en je verlangens te realiseren?  Ik vraag het aan jou. 

Jij leest dit nu niet voor niets. Het is tijd en dit is jouw kans...

Nou... pfff... wow... nog steeds in m'n gelukzaligheidsbubbel na het event.

Heel veel meegemaakt, gezien, beleefd, ervaren, losgelaten, gedanst, gelachen,  geleerd, geklapt,  gestraald, heel heel erg erg uit mijn comfortzone gestapt, genoten, gemanifesteerd enz. enz. enz. Eigenlijk geen woorden genoeg om dit te beschrijven. Heel speciaal en bijzonder, gewoon magisch!!

Als je jezelf een groot cadeau wilt geven is dit echt een aanrader, een dag vol liefde en geluk en thuiskomen bij jezelf.

(En ja, ik voel me nu echt zo'n Woodstock Hippie: Spread the Love ... 😘 )

Tineke

Tijdens dit online event ga je het volgende ervaren:

 • Je gaat ervaren dat je niet de enige bent die stoeit met een aantal dingen.
 • Je gaat ontdekken welke dromen je hebt.
 • Je wordt je bewust van jouw rem en die ga je heerlijk loslaten.
 • Je gaat ontdekken dat je écht goed bent zoals je bent en het leuke is dat die informatie, door mijn eigen methodiek, dan als vanzelf doorsijpelt naar je onderbewustzijn.
 • Je gaat een aantal manifesteer wetten leren en die gaan we toepassen, waardoor er van die wondertjes kunnen gebeuren,
  (het is ieder jaar weer raak hoor).
 • Een pijntje hier en een verdrietje daar, ze lossen op. En dan komt het vette genieten. Het genieten met elkaar. Alsof we één grote familie zijn. Die warmte, die liefde, ohhhh die dendert zo dwars door al die pijnlijke ego lagen, waardoor dat oude direct wordt getransformeerd. 

Ik heb een bizarre week achter de rug. Wil je het toch even laten weten. Ik verlangde naar een maatje. Gisteren liep ik Trudy zomaar tegen het lijf. Ik ken haar al heel lang en was haar uit het oog verloren. Ik moest gelijk terugdenken aan jouw event. Bizar dat het zo snel kan gaan. En ook heb ik opeens € 50 in de loterij gewonnen. Het is geen miljoen, maar voor iemand die nooit wat wint is dat al heel veel.
Bedankt Antoinette 

Peter

Wie doen er mee met dit online event?

Mensen van alle  leeftijden doen mee. Mary van 82 jaar kijkt stoer naar haar laptoppie, maar ook Peter van 18 jaar laat zijn computergames eventjes voor wat ze zijn om mee te doen.

Psychologen, psychiaters, maar ook vrachtwagenchauffeur Leo en Maaike die thee serveert in het bejaardentehuis zijn erbij. Ook komen er veel professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten en ja, dat gaat ook online.

Het zijn leuke mensen, warme mensen en gezellige mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Antoinette raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor.

Haar sessies tijdens de events hebben een gote impact op de hele groep.
Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.

Stephanie

                   

Veelgestelde vragen over dit Online Event

Moet je grote problemen hebben?

Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n online event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Is het niet een en al ellende zo'n event?

Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, jawel... zelfs online! Daar word je blij van.

Heb je er wel wat aan?

Een online event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik zie bij webinars wat er in één uur online al kan veranderen. Dit is nog dus zes keer zoveel. Je krijgt er echt een boost van.

Zit ik dan de hele dag saai naar een beeldscherm te turen?

Nee, je zit echt niet de hele dag alleen passief te luisteren. Je krijgt opdrachten, we zullen meditaties doen en we gaan bewegen. We gaan dus ál je cellen activeren.

                 

Wauw wat een event! Magisch wat er gebeurde, op de dag zelf en in de tijd erna. Er zijn dromen uitgekomen die ik niet voor mogelijk had gehouden.
Anne

Voel jij je aangesproken?

Is het NU het moment om een stap te zetten,
Meld je dan gewoon aan en ontvang de opname van het online event Maak je dromen waar.
Om de drempel te verlagen is dit een aanbieding waar je eigenlijk alleen nog maar 'Ja' tegen kunt zeggen. Dus... zeg jij 'Ja' tegen jouw verlangen naar een lichter leven? 


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox en kun je direct starten.


Geen € 97,- maar slechts  € 37,-Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.