Op weg naar Verbinding

Verbinding is de weg

Maak dit Online Event mee en leer te leven vanuit jouw hart!

Daar ligt je echte kracht.

Ik, Antoinette, leg het uit...

Je zal er maar last van hebben...

  1. Je kent het gevoel goed... dat gevoel van binnen als je weer eens tegen jezelf zegt dat je het fout hebt gedaan en niet goed bent zoals je bent.  Het doet simpelweg pijn.
  2. Je wilt je wel verbinden, maar dat doe je slechts tot een bepaalde hoogte. Dat hele zachte binnen in je hart, daar komen weinig mensen en misschien zelf wel niemand...
  3. Je wilt je wel veilig voelen, maar ergens twijfel je altijd wel iets, waardoor je niet volledig Ja durft te zeggen. Ja, tegen je eigen lief. Ja, tegen je kids, Ja tegen je werk en ga zo maar door. Want door het twijfelen plaats je stiekem altijd een muurtje tussen jou en de ander...
  4. Misschien zeg je altijd wel Ja tegen anderen, uit angst dat je niet lief gevonden wordt of afgewezen wordt. In dat opzicht zeg je Nee tegen Jezelf. Oopssss, dat is niet handig, want als je niet verbonden bent met Jezelluf, dan geef je continue je eigen kracht weg. 

  Als je jezelf herkent in één van deze punten, kan het leven best een uitdaging voor je zijn.

Verbinding is ons geboorterecht en verlangen - Laat je meenemen door Antoinette

 • Je komt in contact met jouw licht en liefde.
 • Je gaat voorbij aan je denken
 • Je ontdekt die oneindige potentie in jou

Het is een dag waarop je niet alleen achterover zit en luistert, maar ook daadwerkelijk in beweging komt.

Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek. Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox en kun je direct starten.


Geen € 97,- maar slechts € 37,-


Een paar reacties op dit Online Event

Cisca

Dit online event heeft mij bewustwording gegegeven en het inzicht dat ik het vechten echt los mag laten. Dat geeft rust, ruimte en vrijheid.

Ook merk ik dat ik meer in balans sta en loop en dat ik mijn rug niet meer recht (hoef te) hou(den)! Ik kan weer ontspannen zitten, lopen en staan. Ben meer in balans dus. 

Meer thuis bij mijzelf.

Anita

Ik heb zoveel geprobeerd, ergens kwam ik er niet doorheen. Ook andere therapeuten prikten er niet doorheen. Maar afgelopen zaterdag is het wel gelukt. 


Dat waar ik onbewust mee worstelde is nu weggenomen. 

Ik voel het al een paar dagen en dat is zo fijn!!

Mieke

Bij twijfel juist doen! Ik had hetzelfde en ik ben nu zo blij dat ik heb meegedaan.

Antoinette weet wat ze doet. Het was ongekend voor mij om in zo'n grote groep zoveel verbinding te ervaren.  

Wat wordt er bij jou aangeraakt?

Heb jij ook nog spoortjes van... 

  1. Angst om Jezelf te zijn?
  2. Angst om echt je hart te openen?
  3. Een gevoel van onveiligheid in de spelonken van je ziel?
  4. Een soort van leegte?

Als je nog van die spoortjes hebt, dan is er goed nieuws...

... want dat kunnen we veranderen. Het is namelijk jouw programmering (en natuurlijk niet de waarheid) waardoor je geleefd wordt. Maar je zal er maar mee zitten. Die programmering zit in al jouw celletjes opgeslagen. Het lijkt dan ook heel echt. En daarmee creëer je ook aldoor dezelfde omstandigheden, die je bevestigen in dat wat je over jezelf denkt. Wat je ook hebt meegemaakt in je jeugd, het maakt niet uit. 


We hebben allemaal een bepaalde programmering meegekregen die gekoppeld is aan ervaringen in je jeugd. Misschien heb je maar één negatieve overtuiging die af en toe aangeraakt wordt en zit je in het algemeen wel lekker in je vel. Ook die ene schooier kan je toch op verschillende vlakken blokkeren. 

 Het was zo een fijne dag. Er gebeurde  zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes. Emoties kwamen los. Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen.  

Saskia

Verbinden kan een dingetje zijn

Verbinding kan een dingetje zijn...

Tegelijkertijd is het onze diepste verlangen. Wij mensen zijn in wezen kuddedieren.


Ik heb het weer kunnen ervaren vorig jaar toen ik een maand op Ibiza was. In één van vier de weken kwam mijn hele familie gedurende een week naar ons toe. 


Nu moet je weten dat mijn zussen en broer allemaal in het westen wonen en ik in het Oosten van Nederland. Ik zag ze (behalve mijn moeder) dus niet zo vaak.


Mijn broer had een enorm vet huis gehuurd waar zij met z'n twintigen in zaten. Mijn zus had ook nog een huis gehuurd. Alle kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen van mijn moeder waren er. Dat was wel effe wat. 


Wij woonden die maand in een huis op een andere heuvel vlak bij. Elke dag tuften we naar hen toe. Elke dag zagen we ze. Elke dag ontmoetten we elkaar in mijn broers huis of op één of ander strand. Het was super tof. Mijn moeder vierde haar 85-ste verjaardag en we waren tijdens dat feest met 35 man de salsa aan het dansen. Ja, ja, het was Corona tijd en toch kon het allemaal.


De dag dat mijn familie weer naar Nederland vertrok voelde ik een gevoel dat ik haast niet thuis kon brengen. Zo'n gevoel van verlies. Alsof er heel subtiel een mes in mijn hart stak. Het deed echt pijn en ik mistte mijn familie. 


Ik moest ze los laten en keerde weer terug naar mijzelf. Ergens herkende ik dat gevoel. Die pijn had ik ooit in mijn vroegste jaren ook gevoeld. Alleen was het toen mijn comfortzone. Ik heb mij in mijn jeugd veelal niet verbonden gevoeld en was het buitenbeentje van de familie. Die pijn heb ik wel getransformeerd, maar door mij eerst zo intens te verbinden en daarna weer in één klap alleen met mijn lief te zijn, kon ik hem weer even voelen. Die pijn regeert mijn leven echter niet meer.

Ik voel mij verbonden met Mijzelf, mijn kern, mijn lichtbron, met de mensen om mij heen. Ik voel mij geleid en geliefd en dat is het mooiste dat je kunt ervaren. 

Antoinette maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert
in mijn hele lijf en leven.  

Sonja

Verbinding is veilig als je je verbindt vanuit je eigen veiligheid.

Als jij thuis komt bij jouw essentie dan...

 • weet je wie je bent. Dan voel je je verbonden.
 • voel je je geliefd en dat straal je uit. Mensen willen simpelweg bij jou zijn.
 • rust je wang tegen de wang van God, of het Licht zelf. Je voelt je gedragen.
 • ben je in contact met het lijntje boven en met de mensen om je heen.
 • heb je succes in je werk, simpelweg omdat je je verbonden voelt met Jezelf. Dat heeft een toffe aantrekkingskracht op je omgeving. Je ruikt als het ware naar succes.

  Tijdens dit event ga je dit ook ervaren:
 • De onderlinge verbinding tijdens deze dag met de groep zelf, ga je ervaren. Het is net één grote familie die allemaal met hetzelfde bezig zijn.
 • De verbinding met Jouw Zelf. Met jouw grootsheid, jouw licht en je enorme grote hart.
 •  Je gaat zien waar je je altijd door hebt laten tegenhouden en dat ga je heerlijk overstijgen en dat is echt vet. Het geeft zo'n ruimte.
 • Je gaat ervaren dat je altijd al verbonden was, al voelde het ooit zo anders
Ik heb een online event gevolgd en vond het super interessant! Sinds die dag merk ik dat ik ook een betere verbinding heb met mezelf. Dankjewel daarvoor!
Heidi

Wie doen er mee met dit online event?

Mensen van alle  leeftijden doen mee. Mary van 82 jaar kijkt stoer naar haar laptoppie, maar ook Peter van 18 jaar laat zijn computergames eventjes voor wat ze zijn om mee te doen.

Psychologen, psychiaters, maar ook vrachtwagenchauffeur Leo en Maaike die thee serveert in het bejaardentehuis zijn erbij. Ook komen er veel professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten en ja, dat gaat ook online.

Het zijn leuke mensen, warme mensen en gezellige mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Mijn allergrootste dank voor dit online event. Wat was het een magische dag. Ook al waren we apart thuis, toch voelde het voor mij dat we met z’n allen samen waren. Antoinette, jij hebt over jouw events gezegd dat er magische dingen gebeuren. En dat is ook zo , jij weet een verbinding en liefdevolle energie, positiviteit,kracht en warmte te creëren tijdens een online event. WOWWWW,WOWWW. Wat heb ik genoten, wat ben ik gegroeid ,wat heb ik kunnen loslaten. Chapeau, chapeau, chapeau lieve Antoinette en Marjon voor jullie, wie en hoe en wat jullie zijn.
 Ik verheug mij nu al op het volgende online event.
Marcella

Veelgestelde vragen over dit Online Event

Moet je grote problemen hebben?

Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n online event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Is het niet een en al ellende zo'n event?

Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, jawel... zelfs online! Daar word je blij van.

Heb je er wel wat aan?

Een online event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik zie bij webinars wat er in één uur online al kan veranderen. Dit is nog dus zes keer zoveel. Je krijgt er echt een boost van.

Zit ik dan de hele dag saai naar een beeldscherm te turen?

Nee, je zit echt niet de hele dag alleen passief te luisteren. Je krijgt opdrachten, we zullen meditaties doen en we gaan bewegen. We gaan dus ál je cellen activeren.

Dit online event was wederom magisch! Weer heb ik opnieuw dingen geleerd om mijn leven NOG aangenamer te maken!

Floor

Ben jij er klaar voor de verbinding te herstellen? Met jezelf en je omgeving?

Is het NU het moment om een stap te zetten, meld je dan gewoon aan.
Om de drempel te verlagen is dit een aanbieding waar je eigenlijk alleen nog maar 'Ja' tegen kunt zeggen.
Dus... zeg jij 'Ja' tegen jouw verlangen naar een lichter leven? 


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox en kun je direct starten.


Geen € 97,- maar slechts € 37,-

Wat was dit online event geweldig: de manier waarop je het brengt is gewoon top en de tips die je geeft super waardevol. 

Carine

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Wat een mooie kennismaking met het werk van Antoinette. Ik ben zo blij dat ik dit ben gaan doen. Wat ik zo mooi vind is dat ik een relatief korte tijd nog zoveel meer mezelf kan zijn. Dank daarvoor.

Monique