Online Event Spreek je waarheid

Maak dit online event mee en leer je waarheid te leven 

en uit te spreken!

In deze video vertel ik meer...

Wij hebben niet voor niets een stem gekregen...
Mahatma

Reactie van Sonja

Mahatma maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.

Reactie van Arno

Er ging een wereld voor mij open.
Deze dag hebben mij stappen laten zetten.

Er was een geweldige sfeer onderling, en dat zelfs online. Dat is heerlijk.

Reactie van Ellie

Mahatma verricht wonderen met mensen. Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.

Love it!


Ik neem je mee naar Jezelf met een hoofdletter.
Naar de 'Jij' die je in wezen bent.

Met een stem die gehoord mag worden.


Datum: 31 juli 2021

Jouw Investering is geen € 97, maar  slechts € 47


Tijd:  van 10.00 - 17.00 uur. 

Locatie: Achter je eigen computer

Je krijgt naderhand een opname van dit event die je in je eigen luie stoel kunt terugkijken.


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.


Mocht je hier niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je  later een opname.

Ik heb een online event gevolgd en vond het super interessant! Sinds die dag merk ik dat ik ook een betere verbinding heb met mezelf. Dankjewel daarvoor!
Heidi

Je ziet het leuke groepje mensen waar je bij hoort, samen staan. Aarzelend loop je er op af. Ja, je hoort erbij, dat weet je.
 Nee, je valt niet op. Dat weet je ook.
Als iemand wat zegt dan kijk je wat de rest vindt en dat is dan ook jouw antwoord. 

 Bang om op te vallen. Bang om Jezelf te zijn. Jij bent die eeuwige meedraaier met elke wind.

Daar word je toch niet gelukkig van!

Het is tijd om je te laten horen!

Ik heb mijzelf altijd wel uitgesproken. Maar echt zeggen wat ik dacht of voelde... dat was toen ik nog een jonge tante was echt wel een dingetje. 


Meer dan 10 jaar geleden moest ik een nieuwe naam aannemen. Voor mijn gevoel kon ik er niet onder uit.


Ik dacht dat ik dood ging. Dat was ook zo. Mijn oude ik, die vrouw die pleasde en niet echt opviel, die vrouw stierf op dat moment. 

Mijn ware Zelf kwam toen tot leven. Wil je weten hoe dat is gegaan, bekijk dan hieronder het interview. Ik ging mijn kleinheid voorbij.

Hoe ik een beetje doodging...

En opnieuw geboren werd >>>

Wat gebeurde was bijzonder

Ik dacht dat ik veel mensen zou kwijt raken. Dat klopte ook. Mensen die mij niet meer konden volgen en in de oordelen schoten namen afscheid. Maar er kwamen andere mensen voor terug. Mensen die oprecht waren. Die zochten naar zichzelf. Die zichzelf in mij herkenden. 


Ik moest wennen aan die nieuwe naam, want het was zo uit mijn comfortzone. Ik moest het mijn moeder vertellen en de rest van de familie en die zaten er echt niet op te wachten. Ze houden nog steeds van mij.


Ik moest mijzelf in de spiegel aankijken en mijzelf erkennen in die Mahatma energie. Voor mijn ego die dat allemaal verschrikkelijk vond en helemaal niet wilde opvallen, was dat een dingetje. En ik deed het. Simpelweg omdat iets vanbinnen sterker was dan al het andere. 


Ik ging de angst van de afwijzing voorbij.

Inmiddels ben ik gewend aan deze Mahatma energie en weet ik wie ik ben. Ik ben gewoon mijzelf.

Weet jij wie jij bent?

Hellup!!!!

Ik hoor het je denken... 'Moet ik nu ook een nieuwe naam krijgen en rondlopen in een oranje jurk of zoiets, zoals Bagwhan volgers dat vroeger deden?'


Nou ja, als je van Oranje houdt, dan mag dat natuurlijk. Als je je eigen naam zat bent, ga vooral je gang en wees creatief. Maar daar heb ik het niet over.


Ik heb het over dat het belangrijk is om trouw te zijn aan jezelf.  Trouw aan jouw waarheid. Als dat nu betekent dat je als man met baard in een paarse lange jurk wilt rondlopen, dan is het helemaal goed. 


Ben jij jezelf en durf je jezelf te laten horen en zien, of zit er ergens nog stiekem een klein kind in jou? En leef jij die kleine die ooit van alles heeft meegemaakt?

Tijdens het event ga je het volgende ervaren...

 • Je komt in contact met Jezelf.
 • Je krijgt een nieuwe update en maakt de stap naar de volwassen vrouw of man die hier op aarde is om te shinen.
 • Je gaat jezelf  erkennen. Met al je gevoel en al jouw gedachtes.
 • Je gaat jezelf laten zien en horen.
 • Je gaat jezelf alle toestemming om te genieten!

  Wat zou dat voor jou betekenen? Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

Met humor en luchtigheid 

Tijdens deze dag kom je in contact met jouw kern en word je gelukkig met jezelf en jouw leven!


Het is niet zwaar en zompig hoor, welnee, dat past helemaal niet bij mij. Wat bij mij past is warmte, luchtigheid, diepgang, liefde, verbinding en humor. Dat ga je allemaal deze dag  ervaren. 

'There is Power in allowing yourself te be known and heard.

In owning your unique story, in using your authentic Voice!'
Michelle Obama

Ik kietel je om een stap te zetten. 

 1. Weg met het Jezelf klein houden.
 2. Weg met het geplease! Het is tijd om volwassen te worden.
 3. Weg met het niet zien en erkennen van jouw mening, jouw waarheid.
 4. Weg met het niet willen zien hoe belangrijk jij bent en dat je meetelt.
 5. Weg met het niet zien hoe er van jou gehouden wordt.

Dit zal een dag worden die je niet meer zult vergeten. Want ik ga je raken op die diepe onderbewuste lagen, waardoor er echt wat gaat veranderen.

Mijn allergrootste dank voor dit online event. Wat was het een magische dag. Ook al waren we apart thuis, toch voelde het voor mij dat we met z’n allen samen waren. Mahatma, jij hebt over jouw events gezegd dat er magische dingen gebeuren. En dat is ook zo , jij weet een verbinding en liefdevolle energie, positiviteit,kracht en warmte te creëren tijdens een online event. WOWWWW,WOWWW. Wat heb ik genoten, wat ben ik gegroeid, wat heb ik kunnen loslaten. Chapeau, chapeau, chapeau lieve Mahatma  voor jou, voor wie en hoe en wat je bent.
 Ik verheug mij nu al op het volgende online event.
Marcella

Jim Carey...

Hij zegt in een paar minuten waar het om gaat...
Het was zo een fijne dag. Er gebeurde zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes.  Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen.  Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen.  
Saskia
Mahatma Revier

Wie ben ik, Mahatma?

“De eerste paar jaar van mijn leven bracht ik door in een kindertehuis. Dan krijg je geen goede basis mee. Gevoelens van tekort, niet goed genoeg zijn en afwijzing liepen als een rode draad door mijn leven. Op 32-jarige leeftijd stortte ik finaal in en kreeg ME. Dat was de druppel. Ik moest wel naar mezelf kijken en zo begon mijn innerlijke reis. Het was geen gemakkelijke periode. Gedurende 15 jaar zat ik met ME volledig afgekeurd op de bank. 

Wat ben ik nu blij met al mijn ervaringen. Ik heb inmiddels al duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter leven, vanuit de expertise die ik heb opgedaan tijdens de vele opleidingen wereldwijd, maar ook door mijn grote levenservaring."

Mahatma raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor.

Haar sessies tijdens de events hebben een gote impact op de hele groep.
Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.

Stephanie
Tem je mind

Uitstekend programma. Mahatma kan als geen ander liefdevol confronteren en snel tot de kern van iemands probleem doordringen (altijd respectvol).

Een echte aanrader voor iedereen die intenser wil liefhebben en leven.

Tom, psychiater

Is het nu tijd voor jou?

Datum: 31 juli 2021

Jouw Investering is geen € 97, maar slechts € 47


Tijd:  van 10.00 - 17.00 uur. 

Locatie: Achter je eigen computer

Je krijgt naderhand een opname van dit event die je in je eigen luie stoel kunt terugkijken.


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.
(check ook je spambox).

Loslaten geeft vrijjheid
Een zeer krachtig inspirerende dag dat zijn sporen nalaat!

Heel openend, zacht en sterk!

Peter

Dit online event heeft mij bewustwording gegegeven en het inzicht dat ik het vechten echt los mag laten. Dat geeft rust, ruimte en vrijheid.

Ook merk ik dat ik meer in balans sta en loop en dat ik mijn rug niet meer recht (hoef te) hou(den)! Ik kan weer ontspannen zitten, lopen en staan. Ben meer in balans dus. 

Da's een mooi voorbeeld van innerlijke vrijheid en ruimte dacht ik zo. 

Cisca
Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze omdraaien. Niet met mijn denken (dat kon ik best goed..!), maar in mijn hele "wezen". Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit ook voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt!
Petra
Healy webinar
Dit online event was wederom magisch! Weer heb ik opnieuw dingen geleerd om mijn leven NOG aangenamer te maken!  
Floor

Ik ga er voor...

Datum: 31 juli 2021

Jouw Investering is geen € 97, maar  slechts € 37


Tijd:  van 10.00 - 17.00 uur. 

Locatie: Achter je eigen computer

Je krijgt naderhand een opname van dit event die je in je eigen luie stoel kunt terugkijken.


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.
(check ook je spambox)

Lieve Mahatma, Dank voor dit prachtige event Spreek je Waarheid! Ik heb genoten en veel geleerd! Dank voor je aandacht. Hartegroet,

Hanny

Meteen na het event "Spreek je waarheid" vertrokken we voor een weekje vakantie. En ik geniet!!! Veel minder controle, veel meer genieten van mijn vrijheid, duidelijk uitspreken wat ik graag zou willen (minder aanpassen/ eenheid willen). En als t toch nodig is: vriendelijk tegen mezelf in de spiegel glimlachen en mezelf herinneren aan MIJN WAARHEID. Wat ben ik hier ontzettend blij mee, bedankt!!!

Nicky

Ik wil je bedanken voor het fijne, inspirerende en hoopgevende event van afgelopen zaterdag! Het was geweldig, intensief en vooral ook inspirerend en uitnodigend voor vervolgstappen.

Bert

arrow_drop_up arrow_drop_down