Online event 'Tem je mind'

Maak dit online event mee en komt tot rust!

(Her)neem de regie over je leven!
Mahatma

Reactie van Sonja

Mahatma maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.

Reactie van Arno

Er ging een wereld voor mij open.
Deze dag hebben mij stappen laten zetten.

Er was een geweldige sfeer onderling, en dat zelfs online. Dat is heerlijk.

Reactie van Ellie

Mahatma verricht wonderen met mensen. Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.

Love it!

Ik neem je mee naar een gelukkig en vervuld leven

Dit event vindt plaats op zondag 4 juli

Jouw investering bedraagt slechts € 47


Tijdstip: 10.00 - 17.00 uur

Achter je eigen laptop-pc-tablet-mobiel

Ik leg je wat uit over deze training >>

Kleinheid

Je hebt stemmetjes in je hoofd die continue commentaar leveren. Het kan heel afkeurend zijn en wil graag bepalen wat je doet.


Het zorgt ervoor:


 1. dat je niet teveel uit je comfortzone gaat;
 2. niet teveel risico's neemt; 
 3. dat je je hoofd al helemaal niet boven dat maaiveld uitsteekt.
 4. Dat je zeker niet gaat shinen!

Dat was als kind heel zinvol, want daardoor kon je lekker zijn. Als volwassen man of vrouw is dat gewoon niet handig.


Die kind-stemmetjes hebben in jouw hoofd echter vaak nog de overhand en daar kan je wel eens heulemaal zat van worden. 


Je komt er namelijk niet verder mee en je blijft in wezen vast zitten in je eigen kleinheid.

Dat moet anders kunnen...

Het is tijd om de teugels in eigen handen te nemen

Anders laat je je leiden door een op hol geslagen paard in je hoofd, die je niet meer kunt mennen.

Waarom is dit zo belangrijk?

Die stemmetjes in je hoofd die je zo kunnen beperken, willen je eigenlijk  helpen. Ze hebben alleen nooit een update gehad en denken ergens nog steeds  dat je 4,5 of 6 jaar bent.


Het is in wezen het geluid van je moeder of vader, dat je ooit in je eigen hoofd hebt opgeslagen. 


'Niet doen lieverd, anders val je'.

'Je moet je aanpassen, anders ben je niet meer lief en word je afgewezen'.

'Je moet enorm je best doen, anders ben je niet goed genoeg.'

'Jij hoort er niet bij, de anderen zijn allemaal beter'.


Ach het zijn maar een paar zinnen. Zo heb je er honderden in je koppie die je klein houden. 


Het is tijd om ze te overstijgen!

Je hebt veel meer mogelijkheden dan je denkt!

Hoe dan?

Door op een diep niveau te beseffen dat je geen klein kind meer bent, ga je anders kijken naar jezelf en jouw leven.


Dat beseffen, daar ga ik je mee helpen, zodat het jouw onderbewustzijn binnen komt.


Want natuurlijk weet je het allemaal wel, maar doordat het nog niet is doorgedrongen tot je onderbewustzijn, kun je het niet leven.

Ik heb dit event gevolgd en vond het super interessant! Sinds die dag merk ik dat ik ook een betere verbinding heb met mezelf. Dankjewel daarvoor! 

Heidi

Dit event gaat je het volgende geven:

 • Je voelt letterlijk hoe wijsheid diep bij je binnenkomt. 
 • Je gaat mogelijkheden zien in plaats van de beren op de weg.
 • Je gaat jezelf zien als de volwassen vrouw of man en neemt de teugels in eigen handen.
 • Je overstijgt de mind en kiest vanuit volwassenheid voor jezelf.

Met humor en luchtigheid 

Tijdens deze dag kom je in contact met jouw kern en geef je jezelf die update.


Het is niet zwaar en zompig hoor, welnee, dat past helemaal niet bij mij. Wat bij mij past is warmte, luchtigheid, diepgang, liefde, verbinding en humor. Dat ga je allemaal deze dag ervaren. 

Ik kietel je om een stap te zetten. 

 1. Weg met het je best doen om maar gezien te worden. En nee, je weet al lang dat dat niet werkt.
 2. Je gaat lachen om de die kwek in je hoofd in plaats van dat je je er door laat leiden, waardoor je niet doet wat je te doen hebt.
 3. Je gaat je grenzen stellen omdat je dat waard bent. Dus 'nee lieverd, ik kan je nu niet helpen', in plaats van 'Ja hoor, ik kom eraan' terwijl je eigenlijk heulemaal geen tijd noch ruimte hebt voor die ander.
 4. Je gaat afscheid nemen van je comfortzone. Gewoon omdat het leven dat van je vraagt en omdat je daar heerlijke champagne kriebels van in je buik krijgt.
  (Terwijl je je eerder altijd hierdoor liet weerhouden).

Dit wordt een dag die je niet meer zult vergeten. Want ik ga je raken op die diepe onderbewuste lagen, waardoor er echt wat gaat veranderen.

Mijn allergrootste dank voor dit online event. Wat was het een magische dag. Ook al waren we apart thuis, toch voelde het voor mij dat we met z’n allen samen waren. Mahatma, jij hebt over jouw events gezegd dat er magische dingen gebeuren. En dat is ook zo , jij weet een verbinding en liefdevolle energie, positiviteit, kracht en warmte te creëren tijdens een online event. WOWWWW, WOWWW. Wat heb ik genoten, wat ben ik gegroeid, wat heb ik kunnen loslaten. Chapeau, chapeau, chapeau lieve Mahatma  voor jou, voor wie en hoe en wat je bent.
 Ik verheug mij nu al op het volgende online event.
Marcella

Jim Carey...

Hij zegt in een paar minuten waar het om gaat...
Het was een super fijne dag. Er gebeurde zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes.  Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen.  Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen.  
Saskia
Mahatma Revier

Wie ben ik, Mahatma?

“De eerste paar jaar van mijn leven bracht ik door in een kindertehuis. Dan krijg je geen goede basis mee. Gevoelens van tekort, niet goed genoeg zijn en afwijzing liepen als een rode draad door mijn leven.


Op 32-jarige leeftijd stortte ik finaal in en kreeg ME. Dat was de druppel. Ik moest wel naar mezelf kijken en zo begon mijn innerlijke reis. Het was geen gemakkelijke periode. Gedurende 15 jaar zat ik met ME volledig afgekeurd op de bank. 


Wat ben ik nu blij met al mijn ervaringen. Ik heb inmiddels al duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter leven, vanuit de expertise die ik heb opgedaan tijdens de vele opleidingen wereldwijd, maar ook door mijn grote levenservaring."

Mahatma raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor.

Haar sessies tijdens de events hebben een grote impact op de hele groep.
Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.

Stephanie
Tem je mind

Uitstekend programma. Mahatma kan als geen ander liefdevol confronteren en snel tot de kern van iemands probleem doordringen (altijd respectvol).

Een echte aanrader voor iedereen die intenser wil liefhebben en leven.

Tom, psychiater

Is het nu tijd voor jou?

Dit event vindt plaats op zondag 4 juli

Jouw investering bedraagt slechts € 47 


Tijdstip: 10.00 - 17.00 uur

Achter je eigen laptop-pc-tablet-mobiel

Loslaten geeft vrijjheid
Een zeer krachtig inspirerende dag dat zijn sporen nalaat!

Heel openend, zacht en sterk!

Peter

Dit online event heeft mij bewustwording gegegeven en het inzicht dat ik het vechten echt los mag laten. Dat geeft rust, ruimte en vrijheid.

Ook merk ik dat ik meer in balans sta en loop en dat ik mijn rug niet meer recht (hoef te) hou(den)! Ik kan weer ontspannen zitten, lopen en staan. Ben meer in balans dus. 

Da's een mooi voorbeeld van innerlijke vrijheid en ruimte dacht ik zo. 

Cisca
Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze omdraaien. Niet met mijn denken (dat kon ik best goed..!), maar in mijn hele "wezen". Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit ook voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt!
Petra
Healy webinar
Dit online event was wederom magisch! Weer heb ik opnieuw dingen geleerd om mijn leven NOG aangenamer te maken!  
Floor

Wat was het bijzonder gisteren. 

Het heeft mij weer meer het inzicht gegeven tussen verleden en heden. En dat acceptatie, zachtheid, inzicht, voelen, naar jezelf kijken en (h)erkenning enorm belangrijk zijn. Ben nog onder de indruk. Er gebeurt veel innerlijk bij mij. Ik kan zien dat het noodzakelijk is voor heling en verwerking. Ik leer mezelf beter kennen.

Dankdankdank

Cisca
loslaten

Het event was fantastisch 🙏 Ik ben erg onder de indruk van wat ik heb mogen ervaren, het ochtend gedeelte, het dansen, de meditaties (en dan vooral de afsluitende meditatie) echt geweldig! Overweldigend zou ik bijna zeggen.

Heel erg bedankt voor deze dag, voor mij persoonlijk was het een geschenk op het juiste moment🥰

Tina

Ik ga er voor...

Jouw investering bedraagt slechts € 47


Tijdstip: 10.00 - 17.00 uur

Achter je eigen laptop

Wat was Tem je Mind een fijn event. De sfeer was heel erg fijn en moeiteloos, terwijl ik tegelijk in de dagen erna merkte hoeveel er was aangeraakt. En wat een super meditatie, die heb ik deze maand nog een aantal keer herhaald en heeft me ook veel geholpen in mijn stappen vooruit deze maand! Ik heb mede dankzij die meditatie echt kunnen groeien in zelfvertrouwen. 🙏💖

Anne

De events zijn heel interessant en geven duidelijk aan waar het om gaat, de afwisseling er in is ook goed om de focus te houden.

Hilde

arrow_drop_up arrow_drop_down