Laat de controle en afgeslotenheid maar los.
Jouw hart roept...

Zaterdag 29 oktober 2022:  Maak dit Online Event mee en leer jezelf te ontspannen; je bent al veilig

Ik, Mahatma, leg het uit...

Patronen

Je zal er maar last van hebben...

   1. Van de angst voor het leven zelf.
   2. Van dat gevoel van de leegte in jou. Dat gevoel diep van binnen van verlorenheid.
   3. Van die controle over alles. Je wordt er zo moe van.
   4. Van het gevoel van geen liefde waard te zijn. Er wordt oneindig van jou gehouden. 
   5. Van een vol hoofd, waarin die radartjes zo alert zijn en nooit lijken te slapen

   Dit zal een dag worden die je niet meer zult vergeten. Want ik ga je raken op die diepe onderbewuste lagen, waardoor er echt wat gaat veranderen.

Laat Mahatma je meenemen van je hoofd naar je hart.

 • Je komt in contact met jouw hart.
 • Je komt in je ontspanning
 • Je ontdekt die oneindige potentie in jou

Het is een dag waarop je niet alleen achterover zit en luistert, maar ook daadwerkelijk in beweging komt.

Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek.


Het Online Event Van Hoofd naar Hart wordt gegeven op 29 oktober 2022 van 10.00 uur - 16.00 uur.
Het event is online en vindt plaats achter je eigen computer.
Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je later een opname, die je in je eigen tijd kunt bekijken.


Er geldt een vroegboekprijs t/m 23 oktober 2022.


Geen € 97,- maar slechts € 37,-

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Een paar reacties op dit Online Event

Mariëlle

De aanpak van Mahatma is het beste navigatiesysteem voor de weg naar 'huis'.

Een vette aanrader...


Willem

Ik ben dankbaar dat ik dit event mee kon doen. Ik ben mezelf dankbaar om de stappen die ik gezet heb en omdat ik mijzelf nu meer zie.

Petra

Lieve Mahatma, 

Ik had dit event voor geen goud willen missen. Je hebt mij geraakt. Dank je wel!

 

Het gevoel van af gescheidenheid was mijn grootste wond

Ik ken het als geen ander om vanuit controle en afgeslotenheid te leven.
Ik ken het als geen ander om mij onveilig te voelen en onwelkom op deze aarde.
Het begon toen ik net geboren was. Van de warmte van mijn moeders baarmoeder, kwam ik terecht in de kou van een kindertehuis. Daar was niet genoeg aandacht, veiligheid en liefde.
In mijn tijd, en dat is inmiddels vele jaren geleden, werd ook bij die tere zieltjes geregeerd met straffe hand.
Helemaal in Duitsland, waar ik geboren ben en de eerste maanden van mijn leven doorbracht.
Weg waren het vertrouwen en de overgave. Hallo controle en angst.

Dat gevoel van af gescheidenheid was mijn diepste wond. Het gevoel waar ik mee rondliep was alsof ik zo in de kou van deze aarde gepleurd was. Dat was zó pijnlijk.

Het gemis van die verbinding, waarvan ik ergens nog vaag wist dat het er wel moest zijn, was intens. Vertrouwen en overgave werden onbekende woorden voor mij, want ik leefde met veel angst en een groot verlangen. De controle was mijn grote vriend...

Ik leefde volledig vanuit mijn hoofd.

Wat er gebeurde was zo bijzonder!

Ik ben mijn proces aangegaan.
Ben mijzelf onder ogen gekomen en heb alle rauwe randjes in mij mogen ontmoeten.
Ik ontving mijzelf in al mijn leegte. Daarmee ontstond de verbinding waar ik zo naar heb verlangd.
Door die verbinding kreeg ik vertrouwen en kon ik mijzelf overgeven aan iets wat groter is dan mijn mind.
Ik noem het God, of Licht of kern. Er zijn duizenden namen voor dat wat haast niet te beschrijven valt.

Inmiddels heb ik mijn af gescheidenheid overstegen en voel ik mij diep verbonden. Ik leef mijn leven vanuit overgave aan mijn innerlijke leiding. Daar waar mijn mind vroeger de touwtjes in handen had, regeert nu mijn innerlijke stem die verbonden is met mijn kern. Het maakt mij diep gelukkig om mensen de weg te mogen wijzen naar hun eigen licht...

Het event was fantastisch 🙏. Ik ben erg onder de indruk van wat ik heb mogen ervaren. Het ochtend gedeelte, de meditaties (en dan vooral de afsluitende meditatie) echt geweldig! Overweldigend zou ik bijna zeggen.
Heel erg bedankt voor deze dag. Voor mij persoonlijk was het een geschenk op het juiste moment 🥰.  

Tina

Wat ik kan, kun jij ook

Hoe dan? 

  Ook al besef je het niet, je bent altijd al verbonden met je eigen Licht, jouw kern. Ook al voelt het alsof dat niet voor jou geldt... dat is de grote illusie. Dat is de mind die dan nog in jou regeert. 

  Die mind vindt de woorden overgave en vertrouwen geen fijne woorden. Daarmee verliest het namelijk de controle.

  Kom je echter in contact met je eigen kern, dan ontspant er iets in jou. Jij hoeft het leven niet allemaal meer te bedenken en te bepalen. Je laat je leiden en stroomt mee met het leven.  Dat is de overgave en dat is zoveel fijner.  Je durft weer te vertrouwen.

  Het bijzondere is dat je op deze wijze veel meer gaat bereiken in je leven. Daar waar je voorheen zo je best voor deed... om je geliefd te voelen, om succesvol te zijn... om meer geld op jouw bankrekening  te krijgen, stroomt dat spul nu moeiteloos naar je toe. Overgave is pure Magie!


  Het leven is pure Magie!

Je bent al veilig, dus ontspan maar.
Mahatma

Tijdens het event ga je ervaren... 

 • Dat je je vanuit je kern verbonden voelt.
 • Dat het veilig is om jezelf over te geven aan je eigen licht.
 • Je zal ervaren dat het veilig is om weer te vertrouwen op Jezelf.
 • Dat het tijd is om de controle lekker te laten vieren waardoor je gaat proeven van vrijheid. 
 • Dat je een innerlijke rust en vrede in je hebt waardoor je helemaal blij bent met jezelf en jouw leven.

  Als je dit gaat meemaken, wat zou dat voor jou betekenen? Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

Eerlijk zo'n training als vandaag heb ik nog nooit meegemaakt, en dan bedoel ik dit positief, heel inspirerend maar ook zo luchtig en speels, de dag is voorbijgevlogen omdat het zo inspirerend was. Vooral het dansen is me bijgebleven, zo energiek en jezelf mogen openstellen, voelen wie je werkelijk bent, heel magisch.

Leen

Wie doen er mee met dit online event?

Mensen van alle  leeftijden doen mee. Mary van 82 jaar kijkt stoer naar haar laptoppie, maar ook Peter van 18 jaar laat zijn computergames eventjes voor wat ze zijn om mee te doen.

Psychologen, psychiaters, maar ook vrachtwagenchauffeur Leo en Maaike die thee serveert in het bejaardentehuis zijn erbij. Ook komen er veel professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten en ja, dat gaat ook online.

Het zijn leuke mensen, warme mensen en gezellige mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Lieve Mahatma , dankjewel voor alle reminders en fijne pure energie …….🙏💋
Hedy

Veelgestelde vragen over dit Online Event

Moet je grote problemen hebben?

Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n online event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Is het niet een en al ellende zo'n event?

Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, jawel... zelfs online! Daar word je blij van.

Heb je er wel wat aan?

Een online event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik zie bij webinars wat er in één uur online al kan veranderen. Dit is nog dus zes keer zoveel. Je krijgt er echt een boost van.

Zit ik dan de hele dag saai naar een beeldscherm te turen?

Nee, je zit echt niet de hele dag alleen passief te luisteren. Je krijgt opdrachten, we zullen meditaties doen en we gaan bewegen. We gaan dus ál je cellen activeren.

Mahatma hartstikke bedankt voor dit fijne event. Een mooi inzicht gekregen en voor nu is er weer veel ruimte in mij gekomen! Blij met jou 🙏💖

Cor

Ben jij er klaar voor om van je hoofd naar je hart te gaan? 

Is het NU het moment om een stap te zetten, meld je dan gewoon aan.
Om de drempel te verlagen is dit een aanbieding waar je eigenlijk alleen nog maar 'Ja' tegen kunt zeggen. Dus... zeg jij 'Ja' tegen jouw verlangen naar een lichter leven? 


Datum: het Online Event Van hoofd naar hart wordt gegeven op zaterdag 29  oktober 2022
Tijd: van 10.00 uur - 16.00 uur.
Locatie: Het event is online en vindt plaats achter je eigen computer.

Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je later een opname, die je in je eigen tijd kunt bekijken. 

Vroegboekkorting t/m 23 oktober a.s.

Geen € 97,- maar slechts € 37,-

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Het was zo een fijne dag. Er gebeurde zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes.  Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen.  Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen.

Saskia

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Een geweldig inspirerend online event waarbij online toch een enorme warmte zat.
Mahatma, wat ben je toch een schat. Je hebt mij geraakt.

Martin