Reacties op:
Online Event Vergroot je Wereld

Of klik hier om terug te gaan naar de informatiepagina.
loslaten mag

Bedankt voor je mooie event. van afgelopen week. Ik heb genoten zo blij met jou .stapje voor stapje naar meer bewustwording en meer vrijheid

Linda
Lieve Mahatma, 

Ik had dit event voor geen goud willen missen. Je hebt mij geraakt. Dank je wel!

Petra
Iedere deelnemer wordt met veel respect wordt benaderd, vanuit een zeer authentieke houding vanwege de begeleiding
Inge
Tem je mind

De teachings van Mahatma doen me heel goed, geven inzicht steun en healing waardoor mijn leven positief veranderd in vele opzichten. Ik ben daar heeel DANKBAAR voor.

Sandra
Als je loslaat krijg je vrijheid
Mahatma raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor.

Haar sessies tijdens de events hebben een gote impact op de hele groep.
Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.

Stephanie
Soms heb je verheldering nodig. Dat heb ik hier gekregen, dank daarvoor.
Eileen

Ik ben zichtbaar geweest en dit was zo belangrijk voor mij. Ik dank jou, maar ook bedank ik mijzelf dat ik hieraan durfde mee te doen. Ik heb er van genoten.

Sheila
De aanpak van Mahatma is het beste navigatiesysteem voor de weg naar 'huis' 
Mariëlle
Door de cursus leerde ik weer naar mijn gevoel te luisteren en mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gevoelens. Ik merkte dat het voor mij belangrijk is om stappen te zetten vanuit acceptatie en rust en niet vanuit vechten. 

Door weer verbinding te hebben met mijn hart is het mogelijk mijn leven te gaan leven wat ik graag wil en niet het leven te leven dat anderen willen dat ik leef.

Carola
Bij twijfel juist doen! Ik had hetzelfde en ik ben nu zo blij dat ik heb meegedaan.

Mahatma weet wat ze doet. Het was ongekend voor mij om in zo'n grote groep zoveel verbinding te ervaren.  

Mieke
Ik ben dankbaar dat ik dit event mee kon doen. Ik ben mezelf dankbaar om de stappen die ik gezet heb en omdat ik mijzelf nu meer zie.
Willem

Het was een mega fantastisch event! 

Loes
De woorden van Mahatma hebben mij onverwacht diep geraakt.  Ze kwamen op een diep niveau binnen bij mij, al weet ik niet hoe dat zo kan.  Ik heb  tijdens dit event meer inzicht in mijzelf gekregen en snap mijzelf opeens een stuk beter. Dankjewel! 

Ik ben hier erg blij mee.

Lisa

Er wordt hier naar je geluisterd, niks is gek. Mahatma weet op een veilige en laagdrempelige manier mij en anderen diep te raken. 

Het is het proberen meer dan waard!

Glenn
Een zeer krachtig inspirerende dag dat zijn sporen nalaat!

Heel openend, zacht en sterk!

Peter

Dit online event heeft mij bewustwording gegegeven en het inzicht dat ik het vechten echt los mag laten. Dat geeft rust, ruimte en vrijheid.

Ook merk ik dat ik meer in balans sta en loop en dat ik mijn rug niet meer recht (hoef te) hou(den)! Ik kan weer ontspannen zitten, lopen en staan. Ben meer in balans dus. 

Da's een mooi voorbeeld van innerlijke vrijheid en ruimte dacht ik zo. 

Ciska
Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze omdraaien. Niet met mijn denken (dat kon ik best goed..!), maar in mijn hele "wezen". Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit ook voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt!
Petra
Dit online event was wederom magisch! Weer heb ik opnieuw dingen geleerd om mijn leven NOG aangenamer te maken!
Floor
Het was gisteren echt een magische online event. Blij dat ik erbij aanwezig kon zijn! Thee en lekkers te knabbelen. Geraakt worden, en mooie mensen ontmoet in de break out rooms om te kunnen delen en even lekker gek in mijn kamer op uitgekozen muziek gedanst. Magische wat online je nieuwe inzichten kunt geven, magisch hoe je geraakt in je gevoels leven kunt worden. Dank je voor de magische dag!
Rachel
Klik hier om terug te gaan naar de informatiepagina over het Online Event Vergroot je Wereld.