Online Power Training - Spreek je Waarheid

Het is tijd om jezelf te zijn

Laten we beginnen met een aantal reacties van een vorige Online Power Training

Reactie van Willemien

Geweldig, voor mij was deze cursus een geschenk. Het is een cadeautje die je helpt om weer te kunnen en mogen leven vanuit liefde.

Reactie van Katja

Wat ben ik dankbaar dat ik de stap heb durven zetten voor deze training. Dat ik naar mijn hart durfde luisteren.
Wat heb ik veel geleerd over mezelf. 

Reactie van Katrien

Wat een verschil mag ik al merken ten opzichte van een maand geleden. Ik voel me zo blij!
 Wat een mega geschenk voor mezelf. 

Ik leg het je uit >>>

Het is tijd om te zijn wie je echt bent!

Hou je maar in, dan hou je je maar klein...

 1. Dan kun je niet afgewezen worden. Maarrrr... je wijst jezelf elke dag af.
 2. Dan hoef je geen risico te nemen en kun je niet op je bek gaan. Stoer blijf je met een brok onverzadigd gevoel in je lijf rondlopen.
 3. Dan hoef je niet je eigen licht te leven. Lekker klein is wel zo veilig. Hou jouw tijger maar slapend hoor.
 4. Dan hoef je niet elke dag met enthousiasme uit dat bed te springen.
 5. Dan hoef je niet tegen je partner, kids of werkgever te zeggen dat het genoeg is geweest en blijf je je laten gebruiken als deurmat.
Wanneer ik nu in de spiegel kijk, herken ik eindelijk mezelf. Dankjewel, Mahatma!
Kirsten

Als geen ander weet ik hoe het voelt om te leven vanuit mijn mind.

'Laat je horen lieverd'. Ik weet het nog als de dag van gisteren, dat ze dat tegen mij zeiden tijdens een cursus. Ik durfde het niet en stond daar met een rode kop en mijn lippen stijf op elkaar. 'Laat je niet gebruiken als vuilnisbak'. Au, die deed pijn. 


Tja, als je zo hebt geleerd je mond te houden dan is het wel een dingetje om te leren spreken wanneer je uitgedaagd wordt.

Mijn grenzen stellen en mij uitspreken vond ik retespannend. Op een gegeven moment was het echter genoeg. 


Ik kon voelen hoe boos ik van binnen was en toen liet ik het eruit komen. Wat een opluchting. Wat een vrijheid kwam daarvoor in de plaats.


Ook had ik geleerd mij in te houden en me een beetje onzichtbaar te maken. Dat ik was gekomen op deze deze aarde om iets voor anderen te betekenen, dat wist ik wel. Maar ik deed het niet. Ik was bang.


Dit alles vond 30 jaar geleden plaats. Wat kan er toch veel veranderen als je durft te kijken naar jezelf. Naar je gedachtes, je gevoelens. Dan kan het zo zacht worden in jou. Ik spreek uit ervaring.


Ik ben niet meer die bange vrouw die niet durfde op te komen voor zichzelf. Ik heb mijn stappen gezet en mijn sporen verdiend. Aan het einde van mijn leven ga ik mijn kissie in met een smile op mijn gezicht van: 'Wat een intens, mooi, boeiend leven heb ik gehad en wat heb ik veel mogen geven.' Nou...  dat gun ik jou ook.


 Wat een mooie training. Jij kwam op het juiste moment en hebt mij een flinke zet in de juiste richting gegeven. Met liefde, humor en gekheid maar wel fff erdoorheen prikken. Au en bedankt, het is zoveel waard! Thanks! Liefs  πŸ§šπŸ»‍β™€οΈπŸ˜˜
Astrid

Ook het online event Spreek je Waarheid

is een onderdeel van deze training

Ik ben zo ontzettend blij dat ik voor deze training gekozen heb en er is al zoveel veranderd in mij in deze maand.

Paula

Hoe ziet jouw leven eruit als jij gaat staan en je uitspreekt?

 • Dan geniet je van de dag, met een vleugje opwinding in je buik.
 • Dan kijk je met een tevreden blik in de spiegel naar jezelf. 
 • Jij ziet jezelf, met die blauwe of bruine ogen en ziet dat je volwassen bent.
 • Dat kleine onzekere kind in jou wat je voorheen elke keer weer in je eigen ogen terugzag is er niet meer.
 • In de ogen van je partner, kids, werkgever of klanten zie je de waardering en die laat je moeiteloos binnen komen. 
 • Je praktijk of andere toko loopt als een tierelier en je bankrekening groeit. Tja, eigenwaarde heeft een heerlijke aantrekkingskracht.
 • Mensen waarderen je om wie je bent, niet om wat je doet. 

Vanochtend keek ik naar mezelf in de spiegel. En voor het eerst in jaren herkende ik mezelf. Ik keek naar mijn gezicht, en zag daarin een oudere versie van het kind dat ik ooit was. 

Ik ben zo dankbaar. Ik had nooit verwacht dat er op zo'n korte tijd iets kon verschuiven. En dat doet het wel.
En de tijd is er rijp voor. Je moet er klaar voor zijn. En dit kwam op mijn pad toen ik er echt genoeg van had steeds voor die muur te blijven staan en mezelf het leven te onthouden wat ik verdien. Ik ben zo blij dat ik naar mijn hart geluisterd heb! 

Katja

Als je jouw waarheid spreekt ga je shinen!

Als je twijfelt....schrijf je toch in, het is de moeite waard, ook al heb je maar een kleine rugzak.
Lut

Het is toch echt wel klaar nu. Toch?

 1. Klaar met die lieve ogen die altijd maar Ja en Amen uitstralen, dat eeuwige aanpassen in plaats van gewoon heerlijk jezelf te zijn.
 2. Klaar met het dienen als deurmat, waarop je partner, kids of familie, hun smerige voeten lekker afvegen.
 3. Klaar met het jezelluf zien en gedragen als een muisje, terwijl er een slapende tijger in je woont die er naar snakt om geleefd te worden. 
 4. Klaar om die lippen stijf op elkaar te houden, terwijl je van binnen op ontploffen staat.

Is deze Online Power Training 'Spreek je waarheid' iets voor jou?

Met deze Online Power Training 'Spreek je Waarheid' geef je jezelf het grootste geschenk dat je je zelf kunt geven. Je neemt afscheid van die bange, onzekere vrouw of man en laat je horen wanneer het nodig is. 


Authenticiteit is een woord dat bij jou past. Jouw eigenheid, jouw stem, die kennen de mensen om je heen en ze nemen hem serieus.


Jij neemt jezelf serieus en je durft nu de stappen te zetten die je al zo lang wilde zetten. Het openen van die toko waar je van droomt... het kopen van die auto waar je stiekem naar verlangde... het je uitspreken naar die knapperd, waar je al meer dan een jaar stiekem van staat te kwijlen... Je doet het gewoon.


Door een event, de masterclasses en de Magic Boosts krijgen je cellen namelijk iedere keer op verschillende manieren updates. Zo week je je los uit je oude programmering, waardoor je jezelf durft te zijn in al je kleur en schoonheid.


Één van de onderdelen van deze Online Power Training 'Spreek je Waarheid', zijn de Magic Boosts. Tijdens zo'n Magic Boost luister je simpelweg naar mijn stem, die ongemerkt en heel subtiel jouw onderbewustzijn met een nieuwe energie binnendringt. Dit,  samen met alle andere tools, werkt op alle fronten door bij je.

Het online programma werkt bij mij heel erg  goed! Een paar jaar geleden kon ik alleen maar boos en nukkig zijn, en gemaakt vrolijk. Door de online training voel ik echt dat ik dichter bij mezelf aan het komen ben, en dat de vragen die ik had, op zijn plaats beginnen te  vallen. Ik heb ook het idee dat ik in diepe lagen nu met mezelf bezig ben!   Het effect online komt sterk bij mij binnen, omdat ik iedere dag stapsgewijs  met een goede structuur even getriggerd word om naar mezelf te kijken, en dit dagelijks kan delen op de community. 

 

Deze community is een aparte website, waar mee je alleen met gelijkgestemden  je verhalen met elkaar deelt onder het toeziend oog van het spirit coaching team.  Die houden alles een beetje in de gaten, en ook word je door hen gesteund als dit noodzakelijk is, zodat je niet verdwaalt in je proces.  

 

Ook zijn er bij elk cluster elke maand 3 zoom live meetings, waardoor er ook even in groepsverband face to face zoom contact is. Daar wordt het een en ander uitgelegd, en deel je dan in aparte meetings rooms het onderwerp van die maand met elkaar, dat zorgt voor diepere verbinding  met de groep. Het  traject wekt bij mij een gevoel op dat je er niet helemaal alleen voor staat.

Rachel

Wat kost deze training mij?

Voor deze Online Power Training 'Spreek je Waarheid' betaal jij niet de waarde van  € 267, maar slechts € 147.
Ben jij dat waard?


Klik hier voor de complete inhoud van de Online Power Training  Spreek je Waarheid.

Bij het zien van het laatste filmpje van deze training was mijn eerste gevoel :NEE ik wil nog niet dat het voorbij is 😳 Gelukkig heb ik voor de hele 6 maanden training gekozen. Zo blij πŸ€— Ik heb echt stappen gezet. Fijn dat ik je nog niet hoef los te laten Mahatma. Misschien doe ik dat wel nooit meer πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ™

Karin


Holy moly wat een mooi proces, kan het niet vaak genoeg zeggen. De handvaten die je gaf Mahatma, ben er zo dankbaar voorπŸ™πŸ’ Dit waren antwoorden waar ik al zolang naar opzoek was.


Caroline

Voor nu wil ik je vanuit de grond van mijn hart bedanken voor de super-waardevolle cursus, Mahatma! Ik vind dat je de dingen precies bij (mijn) kern raakt en je ook de praktische tips, inzichten, handreikingen geeft die ik nodig had. De diepgang en de vele manieren om er mee bezig te zijn, zoals je ingesproken video's, de community en de meditaties, heb ik als bijzonder waardevol ervaren. 
Gerrie

Lieve Mahatma,

Ik had deze training voor geen goud willen missen. Ik ben nu al opener en voor het eerst blij met mij. 

Dankjewel!

Marie José
Door de training leerde ik weer naar mijn gevoel te luisteren en mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gevoelens.


Door weer verbinding te hebben met mijn hart is het mogelijk mijn leven te gaan leven wat ik graag wil en niet het leven te leven dat anderen willen dat ik leef.

Carola
Ik heb mezelf gevoeld, gezien, vergeven, gedeeld....en daardoor mezelf zichtbaarder gemaakt.

Ik voel en zie nu mijn angst en laat ze los wetende dat ik een keuze heb. Ik zeg en doe daardoor dingen waardoor ik me vrij maak, waardoor ik meer Mijn Leven Leef. 

Dankjewel Mahatma en dank ook aan mezelf dat ik hieraan durfde mee te doen.

Christine

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?

Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van, want dat is je intuïtie. Begin met je zelfbeeld verbeteren!

En nog een aantal mooie reacties

Ik doe de komende perioden weer graag met iets mee, soms lukt het niet live mee te gaan, maar de dag dat ik de opnames heb, kijk ik deze al weer 😊. Dus dit werkt echt ook prima. ontzettend blij met Mahatma en haar team en heel blij dat de prijzen zo normaal! (laag zijn) waardoor dat ook veel toegankelijker is! En zelfs was het wat duurder doe je het nog!
Anca
De manier waarop Mahatma via de filmpjes het gevoel geeft dat ze je echt ziet is wonderlijk en stimuleert om er echt voor te gaan. Deze training heeft veel meer in me losgemaakt dan ik van te voren voor mogelijk hield. Ik voel me echt een stukje meer heel.
Anne
Vandaag voelde ik hoeveel er verschoven is in 1 maand tijd, daar kan geen therapie tegenop. Wat een mooie en effectieve opbouw en ik heb gesteund gevoeld. Ik voel me vrijer nu omdat ik opties heb om met situatie en vooral met mezelf om te gaan
Marieke

Dankjewel lieve Mahatma voor deze mooie training.
Ik voel eigenwaarde
Ik voel dat ik dankbaar ben voor alle mogelijkheden en kansen
Ik voel me krachtiger
Ik ben niet meer afhankelijk
Ik kan dealen met mezelf
Elke dag aan mezelf te werken.. elke training gevolgd. Elke dag naar binnen keren..
Zo mooi hoe je mensen op deze manier kan helpen πŸ¦‹.

Iris

Een geweldig proces, stap voor stap wordt je meegenomen, uitgedaagd om te voelen, inzichten te krijgen, keuzes te maken . Heel intens en ben zo dankbaar. De woorden van Mahatma raken je in je diepste kern. In deze training lagen voor mij de antwoorden waar ik al zo lang naar op zoek was. Dankjewel πŸ’–

Caroline

Dank je wel Mahatma voor deze mooie en pittige training.Ik ging door een achtbaan van emoties en ben tot de ontdekking gekomen dat er veel meer hartzeer was dan dat ik had gedacht. Ik mag het weer voelen! Ik hoef me niet meer "groot" te houden! Ik ben goed zoals ik ben en fouten maken mag. Dank je wel voor deze stevige bewustwording! 

Trudy
Het was een mega fantastische training
Katrien

Dankjewel Mahatma voor de meditatie en je oefeningen. Ze beginnen hun vruchten af te werpen! Ik voel me een stuk lichter en blij met mezelf! Ik heb de keuze de Liefde te laten stromen en dat is een overweldigende ervaring! Dank daarvoor!

Teuni

Ik sta soms versteld van welke aardige en mooie woorden uit mijn mond komen óf op schrift πŸ₯° én welgemeend natuurlijk! Dàt geeft een heel warm gevoel én maakt t voor iedereen een stukje mooier πŸ™πŸ’ž
Diana

Door deze training kijk ik anders naar mezelf, krijg ik nieuwe inzichten en zie ik dat bepaalde reacties eigenlijk komen van de kindertijd. Vooral het besef dat ik bewust kan kiezen voor het pad van licht, liefde en overvloed.

Veerle
Blij met de affirmatieboost en alle support. Het lucht op
Sandra
Dit is een andere online training dan gemiddeld. Mahatma is in staat met haar dagelijkse video's ECHT contact te leggen met je. Alsof ze alleen tegen jou praat en je daardoor ook motiveert om dagelijks de opdrachten ook te doen!

Genote van die aandacht voor mezelf en dat geeft in 25 dagen al veel verschuiving EN resultaat.

Dit is een training die je geld ook echt waard is!

Franca
loslaten
Het is een aanrader om de training Heel je Hart te gaan doen. Je krijgt heel veel mooie inzichten in wie je werkelijk bent. 

Een liefdevol mens. Mahatma is ECHT betrokken bij de mensen en geeft waardevolle feedback. Zij doet het met haar hart. Een mooier voorbeeld kan er niet zijn.

De powerboost meditaties geven alles wat je leert nog veel meer diepgang.

Marja
arrow_drop_up arrow_drop_down