Online Power Training - De Pijn Voorbij

Het is tijd om je ego te overstijgen

Laten we beginnen met een aantal reacties

Reactie van Lieselotte

Oh,  wat word ik toch steeds blij van die video's. Als ik die vrolijkheid zie, dan besef ik iedere keer: dat is het. Zo horen we in het leven te staan.

Reactie van Katja

Wat ben ik dankbaar dat ik de stap heb durven zetten voor deze training. Dat ik naar mijn hart durfde luisteren.
Wat heb ik veel geleerd over mezelf. 

Reactie van Katrien

Wat een verschil mag ik al merken ten opzichte van een maand geleden. Ik voel me zo blij!
 Wat een mega geschenk voor mezelf. 

Dat lieve, lieve ego, dat zo haar of zijn best doet...

Dat jou tegelijkertijd zó klein houdt...

Het is tijd om er aan voorbij te gaan en echt jouw grootsheid
te leven!

Als het Innerlijk Kind, het lieve ego, aan het roer staat dan...

  1. Dan ben je als het ware dat kind in een volwassen lijf. Je reageert namelijk onbewust nog steeds zo.
  2. Dan hijgt de stem van je vader of moeder nog bij je in je nek.
  3. Dan koester je op een bizarre wijze de ellende die je ooit hebt meegemaakt. Ach jij arme...
  4. Dan voel je je met regelmaat heerlijk slecht over jezelf of je omgeving.
Wanneer ik nu in de spiegel kijk, herken ik eindelijk mezelf. Dankjewel, Mahatma!
Kirsten

Schuld, schaamte, afwijzing...

Het ego lust er wel pap van. Door pijn en verdriet groeit het ego. We worden er op een rare manier 'groter' door. Groter in een pijnlijke ellende. Je blijft die ellende dus ook keer op keer herhalen en weet er elke keer weer bewijzen voor te vinden.

Elke pijnlijke geschiedenis heeft een ingang naar een lichter leven...

Als je tenminste het knopje weet te vinden. Het knopje van de toegang tot dat lichtere leven.
Dan wordt de ellende je rijkdom en heb je dat opgeblazen ego niet meer nodig om iemand te zijn. 


Dan leef je je Grootsheid en jouw Licht en ja, daar word je wel blij van.


Het klagen over je leven is dan voorbij. Het zwelgen in de ellende wordt verleden tijd. 


Ongeacht wat je ooit hebt meegemaakt... er is licht aan het einde van de tunnel.

 Wat een mooie training. Jij kwam op het juiste moment en hebt mij een flinke zet in de juiste richting gegeven. Met liefde, humor en gekheid maar wel ff erdoorheen prikken. Au en bedankt, het is zoveel waard! Thanks! Liefs  πŸ§šπŸ»‍β™€οΈπŸ˜˜
Astrid

Ook het online event De Pijn Voorbij

is een onderdeel van deze training

Ik ben zo ontzettend blij dat ik voor deze training gekozen heb en er is al zoveel veranderd in mij in deze maand.

Paula

Hoe ziet jouw leven eruit als je de pijn voorbij gaat?

  • Dan wordt dat kleine lichtpuntje, dat eerder aan het einde van de tunnel scheen,  een enorme schijnwerper. 
  • Die deken van schaamte waar je je vaak in omhulde heb je afgedaan. Je bent zichtbaar in je eerlijkheid. In je volwassenheid. Puur Jezelf. Precies zoals je bedoelt bent. Schaamte heeft geen vat meer op jou.
  • Die eeuwige schuldgevoelens... als de buurman een scheet liet (kan het niet anders schrijven) dan voelde jij je al schuldig. Dat laat je heerlijk los. Wil je buurman nu heerlijk luidruchtig flatuleren, dan lach je er hartelijk om.
  • Die 'arme ik' en die 'ik kan er toch ook niets aan doen... snik'... die neemt afscheid van jou. Dat waren de boosdoeners waardoor je juist klein bleef.

Vanochtend keek ik naar mezelf in de spiegel. En voor het eerst in jaren herkende ik mezelf. Ik keek naar mijn gezicht, en zag daarin een oudere versie van het kind dat ik ooit was. 

Ik ben zo dankbaar. Ik had nooit verwacht dat er op zo'n korte tijd iets kon verschuiven. En dat doet het wel.
En de tijd is er rijp voor. Je moet er klaar voor zijn. En dit kwam op mijn pad toen ik er echt genoeg van had steeds voor die muur te blijven staan en mezelf het leven te onthouden wat ik verdien. Ik ben zo blij dat ik naar mijn hart geluisterd heb! 

Katja

Er is een power in jou die groter is dan heel je verleden...

Jij kiest...

Je kunt kapot gaan door een ellendige jeugd en alle ervaringen die dat met zich meebrengt of je komt er super sterk uit. 

Wat kies jij?

Als je de moed hebt om groter te worden dan je eigen verleden, dan wordt heel die ellende van vroeger je rijkdom van het heden.


Dan heeft dat lieve ego, die blind is en nog niet weet dat de oorlog voorbij is, geen vat meer op jou. 

Is deze Online Power Training 'De Pijn Voorbij' iets voor jou?

Met deze Online Power Training 'De Pijn Voorbij' geef je jezelf het grootste geschenk dat je je zelf kunt geven. Je neemt afscheid van die zware lagen, die je een identiteit gaven, maar waar je niet echt blij mee was.


Jouw grootsheid komt aan het licht.  Dan heb je dat  jasje van ellende, waar je je achter verschuilde, niet meer nodig en ben je puur jezelf. 


Met nieuwe ogen kijk je naar jezelf en naar je wereld. Je voelt je welkom en gaat jouw mogelijkheden benutten als nooit eerder tevoren. 


Heb je een eigen toko? Mensen willen bij jou zijn.

Heb je kids? Kids zijn blij met jou.

Ben je alleen? Als jij daar niet meer voor kiest, dan is die tijd ook voor voorbij.


Door een event, de masterclasses en de Magic Boosts krijgen je cellen namelijk iedere keer op verschillende manieren updates. Zo week ik je los uit je oude programmering, waardoor de sluiers die voor je ogen hangen als het ware weg vallen. Hierdoor ga je jezelf ontdekken in jouw licht, waarheid en kracht. 


Één van de onderdelen van deze Online Power Training 'De Pijn Voorbij', zijn de Magic Boosts. Tijdens zo'n Magic Boost luister je simpelweg naar mijn stem, die ongemerkt en heel subtiel jouw onderbewustzijn met een nieuwe energie binnendringt. Dit,  samen met alle andere tools, werkt op alle fronten door bij je.

Het online programma werkt bij mij heel erg  goed! Een paar jaar geleden kon ik alleen maar boos en nukkig zijn, en gemaakt vrolijk. Door de online training voel ik echt dat ik dichter bij mezelf aan het komen ben, en dat de vragen die ik had, op zijn plaats beginnen te  vallen. Ik heb ook het idee dat ik in diepe lagen nu met mezelf bezig ben!   Het effect online komt sterk bij mij binnen, omdat ik iedere dag stapsgewijs  met een goede structuur even getriggerd word om naar mezelf te kijken, en dit dagelijks kan delen op de community. 

 

Deze community is een aparte website, waar mee je alleen met gelijkgestemden  je verhalen met elkaar deelt onder het toeziend oog van het spirit coaching team.  Die houden alles een beetje in de gaten, en ook word je door hen gesteund als dit noodzakelijk is, zodat je niet verdwaalt in je proces.  

 

Ook zijn er bij elk cluster elke maand 3 zoom live meetings, waardoor er ook even in groepsverband face to face zoom contact is. Daar wordt het een en ander uitgelegd, en deel je dan in aparte meetings rooms het onderwerp van die maand met elkaar, dat zorgt voor diepere verbinding  met de groep. Het  traject wekt bij mij een gevoel op dat je er niet helemaal alleen voor staat.

Rachel

Wat kost mij deze training

Er zijn twee opties:

Alleen de Online Power Training De Pijn Voorbij

Voor deze Online Power Training 'De Pijn Voorbij' betaal jij niet de waarde van

€ 267, maar slechts 147.

Ben jij dat waard?

De Online Lifechanger

De Online Power Training De Pijn Voorbij is onderdeel van onze Jaartraining. Wil je echt een mega vette transformatie doormaken, doe dan een heel jaar mee! Je betaalt geen € 1906, maar slechts 1297

Bij het zien van het laatste filmpje van deze training was mijn eerste gevoel :NEE ik wil nog niet dat het voorbij is 😳 Gelukkig heb ik voor de hele 6 maanden training gekozen. Zo blij πŸ€— Ik heb echt stappen gezet. Fijn dat ik je nog niet hoef los te laten Mahatma. Misschien doe ik dat wel nooit meer πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ™

Karin


Holy moly wat een mooi proces, kan het niet vaak genoeg zeggen. De handvaten die je gaf Mahatma, ben er zo dankbaar voorπŸ™πŸ’ Dit waren antwoorden waar ik al zolang naar opzoek was.


Caroline

Voor nu wil ik je vanuit de grond van mijn hart bedanken voor de super-waardevolle cursus, Mahatma! Ik vind dat je de dingen precies bij (mijn) kern raakt en je ook de praktische tips, inzichten, handreikingen geeft die ik nodig had. De diepgang en de vele manieren om er mee bezig te zijn, zoals je ingesproken video's, de community en de meditaties, heb ik als bijzonder waardevol ervaren. 
Gerrie

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?

Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van, want dat is je intuïtie. Dan begin je direct  met jouw zelfbeeld te verbeteren!

En nog een aantal reacties

Lieve Mahatma,

Ik had deze training voor geen goud willen missen. Ik ben nu al opener en voor het eerst blij met mij. 

Dankjewel!

Marie José
Door de training leerde ik weer naar mijn gevoel te luisteren en mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gevoelens.


Door weer verbinding te hebben met mijn hart is het mogelijk mijn leven te gaan leven wat ik graag wil en niet het leven te leven dat anderen willen dat ik leef.

Carola
Sinds de training ben ik alsmaar minder slachtoffer van die stemmetjes. Ik kan helderder zien dat het oude kinddelen zijn die om aandacht vragen en geheeld willen worden. Ik stap sneller uit het negatieve. Ik ben heel dankbaar voor de tools. Ik beleef plezier aan de mogelijkheden die ik krijg om ruimer, verder, dieper, waarachtiger te worden. Ik ervaar me als een ontdekkingsreiziger in m'n eigen universum. Nieuwsgierig. Ik kijk uit naar de volgende ronde..
Vera
Ik heb mezelf gevoeld, gezien, vergeven, gedeeld....en daardoor mezelf zichtbaarder gemaakt.

Ik voel en zie nu mijn angst en laat ze los wetende dat ik een keuze heb. Ik zeg en doe daardoor dingen waardoor ik me vrij maak, waardoor ik meer Mijn Leven Leef. 

Dankjewel Mahatma en dank ook aan mezelf dat ik hieraan durfde mee te doen.

Christine
De manier waarop Mahatma via de filmpjes het gevoel geeft dat ze je echt ziet is wonderlijk en stimuleert om er echt voor te gaan. Deze training heeft veel meer in me losgemaakt dan ik van te voren voor mogelijk hield. Ik voel me echt een stukje meer heel.
Anne
Ik doe de komende perioden weer graag met iets mee, soms lukt het niet live mee te gaan, maar de dag dat ik de opnames heb, kijk ik deze al weer 😊. Dus dit werkt echt ook prima. ontzettend blij met Mahatma en haar team en heel blij dat de prijzen zo normaal! (laag zijn) waardoor dat ook veel toegankelijker is! En zelfs was het wat duurder doe je het nog!
Anca

Dankjewel lieve Mahatma voor deze mooie training.
Ik voel eigenwaarde
Ik voel dat ik dankbaar ben voor alle mogelijkheden en kansen
Ik voel me krachtiger
Ik ben niet meer afhankelijk
Ik kan dealen met mezelf
Elke dag aan mezelf te werken.. elke training gevolgd. Elke dag naar binnen keren..
Zo mooi hoe je mensen op deze manier kan helpen πŸ¦‹.

Iris

Een geweldig proces, stap voor stap wordt je meegenomen, uitgedaagd om te voelen, inzichten te krijgen, keuzes te maken . Heel intens en ben zo dankbaar. De woorden van Mahatma raken je in je diepste kern. In deze training lagen voor mij de antwoorden waar ik al zo lang naar op zoek was. Dankjewel πŸ’–

Caroline

Dank je wel Mahatma voor deze mooie en pittige training.Ik ging door een achtbaan van emoties en ben tot de ontdekking gekomen dat er veel meer hartzeer was dan dat ik had gedacht. Ik mag het weer voelen! Ik hoef me niet meer "groot" te houden! Ik ben goed zoals ik ben en fouten maken mag. Dank je wel voor deze stevige bewustwording! 

Trudy
Vandaag voelde ik hoeveel er verschoven is in 1 maand tijd, daar kan geen therapie tegenop. Wat een mooie en effectieve opbouw en ik heb gesteund gevoeld. Ik voel me vrijer nu omdat ik opties heb om met situatie en vooral met mezelf om te gaan
Marieke
Het was een mega fantastische training
Katrien

Dankjewel Mahatma voor de meditatie en je oefeningen. Ze beginnen hun vruchten af te werpen! Ik voel me een stuk lichter en blij met mezelf! Ik heb de keuze de Liefde te laten stromen en dat is een overweldigende ervaring! Dank daarvoor!

Teuni

Ik sta soms versteld van welke aardige en mooie woorden uit mijn mond komen óf op schrift πŸ₯° én welgemeend natuurlijk! Dàt geeft een heel warm gevoel én maakt t voor iedereen een stukje mooier πŸ™πŸ’ž
Diana

Door deze training kijk ik anders naar mezelf, krijg ik nieuwe inzichten en zie ik dat bepaalde reacties eigenlijk komen van de kindertijd. Vooral het besef dat ik bewust kan kiezen voor het pad van licht, liefde en overvloed.

Veerle
Blij met de affirmatieboost en alle support. Het lucht op
Sandra
Dit is een andere online training dan gemiddeld. Mahatma is in staat met haar dagelijkse video's ECHT contact te leggen met je. Alsof ze alleen tegen jou praat en je daardoor ook motiveert om dagelijks de opdrachten ook te doen!

Genote van die aandacht voor mezelf en dat geeft in 25 dagen al veel verschuiving EN resultaat.

Dit is een training die je geld ook echt waard is!

Franca
loslaten
Het is een aanrader om de training Heel je Hart te gaan doen. Je krijgt heel veel mooie inzichten in wie je werkelijk bent. 

Een liefdevol mens. Mahatma is ECHT betrokken bij de mensen en geeft waardevolle feedback. Zij doet het met haar hart. Een mooier voorbeeld kan er niet zijn.

De powerboats meditaties geven alles wat je leert nog veel meer diepgang.

Marja
Als je twijfelt....schrijf je toch in, het is de moeite waard, ook al heb je maar een kleine rugzak.
Lut

Ik was weer heel dankbaar voor de laatste masterclass. Deze was weer zo waardevol met veel herkenbare dingen. Dus bedankt voor de mooie vragen en Mahatma weer eens bedankt voor je immer goede raad. Ik weet nu hoe ik moet omgaan met de boosheid  en irritatie en ik ben me nu ook bewust waar ze vandaan komen. Ik voeg jouw oefeningen met plezier toe aan mijn huis- tuin- en keukengereedschap!

Hilde

Lieve Mahatma,

Vanmiddag bij de Masterclass ben ik diep van binnen zo geraakt en blij geworden. Dat gevoel is heel lang geleden. Dank je wel, ik ben zo dankbaar! βœ¨πŸ¦‹πŸ‘Ό

Astrid

Ik heb echt het geloof in mijzelf teruggevonden. Ik ben enorm sterk en kom steeds meer en meer in balans met mezelf.

Saskia

Ik kan de stappen zien  die ik heb gemaakt. Ik ben trots op mijzelf voor de afgelegde weg sinds ik Mahatma ken en ik voel mij zoveel krachtiger. Ik sta voor mijn waarheid en ik spreek mijn waarheid ook uit als het er toe doet. Ik denk na, wil ik dit echt zeggen of is het pleasen? Zo mooi dat ik er nu bij kan stilstaan, even kan voelen en niet zomaar reageer. Wauwie! Zo diep dankbaar! πŸ€πŸ’πŸ˜˜

Marise

Dankjewel lieve Mahatma voor de vele lagen verdieping en weer meer vrijheid en ruimte voelen. Wat heb ik ook genoten van je vermakelijke filmpjes met veel diepgang!!

Ricky

Het is 1 en al magie met, bij en door jou. πŸ˜„ Ik zit in een heerlijk echt magisch “sprookje” door jou. Sprookjes bestaan dus wel. Zoveel over mezelf geleerd en er is zoveel in mijzelf positief veranderd. Ik had dit zo nodig. Ik voel me heel dankbaar voor dit hele traject.

Saskia

Na de training Tem je mind heb ik nu echt het gevoel dat ik baas ben over mijn gedachten. Ik kom veel meer voor mijzelf op. Zo fijn!

 Dit heeft mij ook ruimte gegeven voor de training van de 2e maand: Leef je Waarheid.

Nu aan het eind van deze training plopte zo ineens op: ik verdien liefde, ik verdien warmte, ik verdien zachtheid en ik ben niet alleen. Ik word gesteund. Supermooi. Ik ben hier super super dankbaar voor. Zoals je tegen mij zei Mahatma: 'het is een investering voor de rest van je leven.' Dankjewel. Liefs,

Amar

Wat heeft deze training mij opgeleverd?
Ik heb mijzelf overwonnen. Ik heb mijn gedachtes en patronen aangekeken, doorvoeld en overwonnen zodat zij mij los konden laten. Ik ben uit de storm gestapt en in het oog gaan zitten. Daar heb ik mijn ademhaling gevonden, mijn innerlijke kind, mijn ziel en mijn onvoorwaardelijke liefde.
Hoe hard mijn eigen storm ook raast, hoe hard de storm van mijn buitenwereld ook raast, ik weet, voel en vertrouw mijn eigen kern. Daar is de rust, de liefde, het licht en de kracht die ik werkelijk ben. Daar is mijn pure, liefdevolle waarheid, daar is mijn pure, liefdevolle bewustzijn.

Wendy

Ik merk dat ik me veel ruimer voel, meer zin heb in het leven algemeen. Steeds meer op mijn gemak ben bij het ondernemen van voor mij nieuwe dingen en er weer positieve gebeurtenissen op mijn pad komen.

Ik kan nu duidelijk zien : als het in jezelf verandert - dat de omgeving rondom jezelf er veel mooier en beter gaat uitzien en een positieve vibe krijgt.

Katrien

Ik spreek me uit. Ik ben me bewust geworden van welke kindspijnen er geraakt werden. Er is veel geheeld en losgelaten. Ik zie nu wanneer ik me klein houd. Ik spreek me vaker uit en merk dat dit op een rustigere gebalanceerde manier gebeurd. Hierdoor wordt de boodschap ook gehoord.

Ik ben rustiger geworden. Ik spreek mezelf krachtig uit. Er zijn minder conflicten. Ik neem verantwoordelijkheid voor wat ik voel.

Lieselotte

Anderen bepaalden eerder mijn leven. Dat was geen leven.

Ik heb veel gehad aan de training. Ben super enthousiast over de masterclasses en de vele feedback op de community van zowel leerlingen als van Mahatma.

De steun en goede raad die ik hier krijg zijn precies wat ik nodig heb. Ik maak forse stappen in de goede richting. Mijn leven wordt beter.

Karolien

Wat is er afgelopen maand bij mij veranderd?
Ik merk dat ik meer mijn mening geef. Dat ik meer voor mezelf opkom. Eerder reageer wanneer dat nodig is en beter weet te zeggen wat ik wil en hoe ik het zeg. Dingen die bij een ander horen, zowel zakelijk bij de functie als privé die gezegd worden; dat ik die minder op mezelf betrek en meer bij de ander laat.
Dat is niet mijn verantwoordelijkheid.
Ik laat me meer zien en horen.

Stefan

Ik vind de training fantastisch. Ik verheug me dagelijks op de filmpjes. Soms is het zeker confronterend en pijnlijk, maar ik hou van groei en ontwikkeling en ben blij dat Mathatma met haar team op mijn pad gekomen zijn. Dit werkt voor mij!

Linda

Hoi Mahatma,  

Wat een heerlijke training was het vandaag. Er verschuift heel veel in mij, ik kan steeds beter bij mijn kern blijven. Ik zie mijn patronen/gedachtes en ik voel aan alles dat het oud is. Het is een bandje dat op repeat stond en het hoeft niet meer gedraaid te worden. 

Ik ben absoluut mijn waarheid gaan spreken en met name naar mijn ex toe.


Ik stuur je deze mail omdat ik heel erg dankbaar ben voor de tools die je aanreikt, voor de vragen die je stelt die mij aan het denken zetten en mij daarmee in actie zetten. Voor de inzichten die ik heb gekregen. Ik heb het zeker zelf gedaan maar ik hoef het niet alleen te doen en ik ben dankbaar dat wij op elkaars pad zijn gekomen.

Namasté, Wendy

Er is heel wat gebeurd tijdens de afgelopen maand en ik moet zeggen dat ik sowieso al veel liever in mijn eigen gezelschap vertoef. Ik kijk met veel zachtere ogen naar mezelf, om het met de woorden van Fia te zeggen: ook al zie ik nog niet het ganse pad, ik vertrouw er op, stapje per stapje...

Ik ben ook al veel opener geworden naar de mensen die ik zo graag zie.

Ik wil jullie in deze community ook nog bedanken, ik voelde me hier echt wel gezien en gehoord en dat maakte ook dat ik me meer kwetsbaar kon opstellen. De maand is voorbij gevlogen en ik kijk enorm uit naar de volgende maand.

Linda

Ik heb het gevoel dat ik deze maand vooral veel inzichten heb gekregen, weer meer duidelijk geworden hoe en waarom ik reageer zoals ik doe, en dan niet met je hoofd weten maar het ook voelen. Het is zo gaaf om te merken dat ik steeds een beetje opener en zelfverzekerder raak, dat dingen net een beetje meer vanzelf gaan en dat ik dan achteraf ineens denk: huh deed/zei ik dat? Er zijn momenten dat het lijkt alsof het zoooo langzaam gaat, of dat ik wéér tegen datzelfde aanloop, maar die momenten worden steeds korter en ik herken steeds meer dat dat op zo'n moment alleen maar zo LIJKT. Én er zijn momenten dat ik mezelf eigenlijk gewoon zie groeien. En als ik daar bij stil sta.. can't stop smiling 😊

Anne
Tranformatie Training

Ik ben zeer tevreden over jullie aanpak. Jullie zijn echt magisch. De events zijn zo goed opgebouwd en doen je nadenken en bewust worden van wat er gaat komen. De korte video's dagelijks maken alles behapbaar en toepasbaar. Ook de reminders van Mahatma in de video's naar de video's van enkele dagen eerder, helpen om alles beter te implementeren. En van de antwoorden op de vragen in de masterclasses pik ik ook heel wat op. En de visualisaties en meditaties van Mahatma, samen met de Magic Boosts zijn subliem.

Hilde
Thuiskomen

Zinvolle training om je bewust te worden dat je je vaak laat leiden door gedachten die niet meer passen bij wie je NU bent geworden.

Franca

Ik heb reeds meerdere trainingen gevolgd bij Mahatma en iedere training brengt mij dichter bij mezelf, bij het mogen Zijn. Doordat ik leer bepaalde overtuigingen los te laten of bepaalde patronen te doorbreken, ervaar ik dat ik andere/nieuwe uitdagingen makkelijker en bewuster durf aan te gaan. Ik zet meer concrete stappen en het respect voor mezelf en anderen groeit daardoor. Ik durf steeds meer te vertrouwen op mijn eigen inzichten en ben minder gevoelig geworden voor het oordeel van een ander of oordeel minder over een ander. Ik hoef niet meer zo te vechten waardoor mijn innerlijke rust en gevoel van vrijheid groter wordt.

Ank

Een combi van uitleggen, echte voorbeelden, meditaties die op dieper niveau werken, aandacht, inzichten krijgen, magische fluisterbestanden, het samen delen, de empathische maar toch directe en duidelijke aanpak van Mahatma: deze mix komt binnen en zorgt dat je langzaam gaat veranderen. Je wordt zekerder, het leven wordt relaxter, je weet hoe te reageren (of niet), je accepteert het leven en jezelf, kortom een HEEL GROOT WONDER!!!

Nicole

Ik ervaar meer zachtheid, meer begrip voor mijn eigen pad. Meer waardering voor mijn eigen weg. Meer volwassenheid en meer kinderlijke vreugde! Ik voel mijn kracht en meer grond onder mijn voeten. Letterlijk meer warmte, oude koude delen lossen op. Echt op elke vlak is er zo veel veranderd. Diep ontroerd en dankbaar.

Anca

Ik kom steeds meer tot leven. Ik wist niet dat dit mogelijk was in en met mij, dat het zo anders kon, dat ik zoveel lichter kan leven. Ik ben zo blij.
Ik leer mezelf steeds beter kennen, zo grappig. Ik reageer heel anders op heftige situaties, op onverwachte situaties, op een teveel aan prikkels etc. Alle kennis die ik leer van Mahatma daalt steeds meer in. Het komt steeds dieper binnen. Er is veel meer liefde voor mezelf, veel meer rust in mij. Ik heb veel meer vertrouwen in mezelf.
Ik voel me zo dankbaar dat ik deze trainingen kan volgen en dat het zoveel goeds voor me doet. Heel, heel veel dank Mahatma, je bent echt een grote engel op mijn pad.

Saskia

Er is afgelopen maand al veel verschoven. Ik ben uit mijn comfortzone gestapt en heb bepaalde angsten kunnen loslaten. Ik voel meer rust en vrede in mezelf. Ik ga minder de strijd aan en ben rustiger in discussies. En ik word steeds liefdevoller en zachter naar mezelf (en dus ook naar de ander).

Ank

 

Ik ben deze maand weer hard vooruitgegaan. Er kwam een collega naar me toe, ze keek me met grote ogen aan en zegt: "Oh, wat zie jij er heerlijk relaxed uit in je gezicht!" Ja, dat is die nieuwe versie.

Het allermooiste nieuws is dat ik echt al dagenlang, een paar weken, gewoon kan slapen. Ik moet ervan huilen als ik het schrijf. Zo lang is dit al een issue geweest. Het gaat echt vooruit!!

Dank jullie wel en hart knuf Mahatma! πŸ˜˜

Francis

Ik merk ook verschuiving bij mij; ik voel me een stuk relaxter, voel me prettig met mezelf en kan al wat in vertrouwen een soort van achterover leunen. Ik voel een bepaalde kracht in me.

Angelique


Mahatma bedankt voor alle steun tijdens deze training en in de masterclasses. Dit helpt mij zo vooruit.

En jullie toppers hier op de community ook heel erg bedankt voor alle steun,wijze en lieve woorden❀️Ben zo dankbaar dat ik hierin zitπŸ™πŸΌπŸ˜˜


Carin

Mahatma en haar leuke filmpjes en een juiste blik om je verder te helpen

Ze heeft me uit mijn grot gekregen !


Nathalie
Wat een verschuiving op zo'n korte tijd, ik had nooit gedacht dat ik zelfliefde mocht ervaren en ik kan nu zeggen dat ik zonder afkeuring naar mezelf kan kijken en dat heb ik in mijn hele (bewuste)leven nooit gekend.


Mahatma, bedankt dat je op mijn pad gekomen bent πŸ™πŸΌ
Sandra
Als je je ego wilt leren kennen en ermee wilt leren omgaan, dan ben je hier op de juiste plek.


En je wordt er ook liefdevol in begeleid. Als jij wilt wordt je kracht van het hart groter dan het ego.


This is the place to be, bij Mahatma!
Astrid
Tijdens deze training kon ik het verband leggen tussen mijn actueel gedrag (mijn ego) en de negativiteit van mijn opvoeding.


Ik kon de link leggen wat maakt dat ik nu verder kan en mits wat alertheid, mijn leven toch grondig, op een mooie manier kan wijzigen.
Guido
Het is een moment om dankbaar te zijn en te kunnen reflecteren op de afgelopen tijd,waarin ik veel momenten van bezinning en bezieling heb mogen ervaren.


Bedankt lieve Mahatma dat je met me mee bent gewandeld...ik ben dankbaar...
Ans

Dankjewel voor deze inderdaad gouden tip! Ik stop hem meteen bij mijn huis- tuin- en keukengereedschap!!! Dus weer eens hartelijk bedankt voor deze weer oh zo waardevolle masterclass.

Hilde

Deze training heb ik als zeer intens ervaren doordat ik werkelijk in de spiegel naar mezelf heb durven kijken. En dat was best schrikken en best pijnlijk: ik werd me bewust van oude patronen/overtuigingen en oude ego stukken waarvan ik dacht dat ik die achter me had gelaten. Gevolg was dat daardoor toch weer in de weerstand schoot. Maar door ze te (h)erkennen leverde het me nieuwe inzichten op en voel ik me hier op mijn plek en gun ik mezelf dit proces om door te groeien.

Ank

Ook deze maand weer een enorme stap in mijn bewustwording gemaakt. Ik ben zoveel blijer en vrijer en ik sta zoveel meer in mijn eigen kracht. Ik blijf meer en meer bij mijzelf en in nieuwe situaties zeg ik wat ik te zeggen heb. Sommige oude situaties zijn nog wel een dingetje en daar ben ik oke mee. Ik zie het en ik werk eraan. Ik word er zo blij van dat ik blijf groeien en dat mijn leven zoooo verandert! De zaadjes van vorig jaar komen uit, de bodem wordt constant opgeschoond en nieuwe zaadjes worden geplant. Ik ben zooo benieuwd waar ik over een jaar sta. Diep, diep dankbaar voor alles was deze trainingen mij geven. Zo’n mooie ontwikkeling voor mijzelf en mijn medechristen. De vriendschappen op een diep niveau die ik hier heb mogen sluiten, het meekijken met anderen. Het is gewoon WAUW! This is were the Magic happens! Heel veel liefs lieve Mahatma en Marjon! I love you!

Marise

Elke training geeft me weer nieuwe inzichten, ik kom steeds een laag dieper en leer mezelf steeds beter kennen en te vertrouwen op mijzelf en te geloven in mijn eigen kracht. Ik word elke training weer blijer met mezelf. Zo dankbaar hiervoor. Het leven wordt steeds leuker en lichter. Ik leef! Yes!

Saskia
arrow_drop_up arrow_drop_down