Blij met Mij

Online Power Training Blij met Mij

In één maand naar leven vanuit jouw ware liefde voor jezelf

Antoinette vertelt:

Deze Online Power Training in het kort:

 • De looptijd is een maand.
 • De Opnames van het Online Event 'Blij met Mij'.
 • 27 dagen lang een dagelijkse opdracht via een filmpje.
 • De opnames van 3 Masterclasses waarin ik deelnemers train, de vragen beantwoord over wat zij tegenkomen tijdens deze training en meditaties geef.
 • De Magic Boosts 'Blij met Mij', deze mp3 bestanden helpen je onderbewuste te herprogrammeren.
 • Onze eigen community: Deel jouw ervaringen en lees hoe het andere verging op de community.

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor deze training moet weten in je mailbox en kun je direct starten.

Blij met Mij
€ 267-
€ 127,-

Online Power Training

Blij met Mij

Ben jij deze investering waard?


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor deze training moet weten in je mailbox en kun je direct starten.

Antoinette:

'Eigenwaarde is de basis van je bestaan. 

Als je niet genoeg hebt van dat spul in je leven,
dan is het ploeteren.'


Een paar reacties op deze Online Power Training

Ingrid

Er gebeuren mooie dingen als je van jezelf leert te houden. Mijn eigenwaarde groeit met de dag en Ik ben trots op mezelf dat ik het ben aangegaan. Mezelf ontmoeten en omhelzen met alles wat is.

Whitney

Dit is écht een goede cursus. Ik heb er zoveel aan. Inmiddels heb ik ontdekt dat ik een heel groot schatje ben. Daarmee verandert eigenlijk mijn hele leven. Ik durf nu meer grenzen te stellen en mij meer uit te spreken. 

Mary

Ik kom een vakantie foto van mijzelf tegen. Voor het eerst in tijden kijk ik naar mezelf op een waardige manier.  Voor het eerst vind ik mezelf  leuk/mooi op de foto. Deze training doet veel met mij.

Met meer eigenwaarde wordt je wereld zoveel mooier

Als je niet zo blij bent met jezelf...

 1. Dan krijg je dat ook aldoor weerspiegeld. Je man snauwt je af, terwijl je eigenlijk een knuffel verdient.
 2. Dan voel je je ergens deep down heel alleen. Je voelt je soms een buitenstaander en denkt dan dat het aan jou ligt, dat jij niet goed bent zoals je bent.
 3. Dan ben je een geweldige pleaser, maar vergeet je jezelf te pleasen.
 4. Dan laat je anderen over jouw grenzen denderen. Oef... daar word je toch niet blij van.
 5. Dan ga je met een soort masker op je gezicht door het leven. Zo'n masker met een onechte smile. Laten zien wat er echt in je leeft, dat durf je niet. Je bent zó bang om Jezelf te zijn.
 6. Dan heb je zo'n eeuwigdurend gevoel van onzekerheid in je dat elke keer weer de kop op steekt, precies op het moment dat je er echt niet op zit te wachten.

Wat ben ik gegroeid en wat een rust, vrede en vrijheid is er nu in mij.

Arno

Gelukkig kunnen we alles veranderen. Als je je mindset verandert, ga je het leven leiden zoals het is bedoeld.

Hoe ziet jouw leven eruit als je blij bent met Jezelf?

 • Je geniet van Jezelf. Je kijkt naar jezelf in de spiegel en de mondhoekjes gaan vanzelf naar boven.
 • Je straalt power uit en daar word je in gezien en gerespecteerd.
 • Je gaat staan in jouw waarde. Je nodigt eindelijk dat lekkere ding waar je al maanden van droomt uit voor een date.  Of je vraagt je werkgever om de opslag die je al tijden verdient. Jij topper, jij doet dat gewoon.
 • Het genieten druipt van je gezicht en dat werkt aanstekelijk, want je trekt er leuke mensen mee aan.
 • Je geeft  je grenzen aan en dat doe je heel duidelijk, krachtig en liefdevol.
 • Je bent heerlijk succesvol in datgene wat je doet.  Het succes komt vanzelf naar je toe, want mensen houden van je en willen bij je zijn.
 • Dat eeuwige masker heeft plaats gemaakt voor een echtheid die er vanaf spat. Jij ziet Jezelf en anderen zien jou nu ook. Dat is zó fijn! 
 • Ontspannen en relaxed huppel je door het leven, gewoon omdat het kan en je in al je cellen weet dat je veilig bent. 
In deze training leerde ik dat je jezelf mag goedkeuren, ondanks de niet handige dingen. Dat je jezelf lief mag hebben. Dat was een eye opener voor mij.

Ik merk nu dat ik mij nu gezelschap wat makkelijker ga bewegen en mijzelf niet meer af ga vragen kan ik dit of dat  zeggen. Kan ik dit aanbod wel aannemen of niet???

Ik voel mij dankbaar!

Marly

Mijn leven is altijd zo leuk geweest als nu. Haha 🤣... echt niet.

Al meer dan 20 jaar begeleid ik mensen naar een leven met meer geluk en vervulling. Dit begeleiden doe ik op allerlei manieren. Met Lifechanger jaartrainingen, online trainingen en ook door deze Online Power Training.


Mijn leven heeft er niet altijd zo goed uitgezien zoals dat het nu doet. Ik kwam op de eerste dag van mijn leven namelijk al terecht in een kindertehuis. Dat was het begin van mijn ellendige jeugd. Toen ik 18 jaar was, ben ik het huis uitgegaan en was het drama van mijn jeugd voorbij. Dacht ik... maar die ervaringen van vroeger nam ik wel met mij mee. Daardoor zat ik continue op een overlevingsstand en had ik een heel laag zelfbeeld. Ik liep rond met gedachtes dat ik niet goed genoeg was, niet mooi genoeg was en niet slim genoeg was. 


Gelukkig kan alles veranderen en weet ik nu wat ik waard ben! Als ik mijn leven heb weten te veranderen, dan kun jij dat ook. Door mijn ervaringen inspireer ik inmiddels duizenden mensen. Ik heb vijf boeken geschreven en ben al jaren heel gelukkig met mijn huidige partner.  

De Power Training Blij met mij heeft ervoor gezorgd dat ik me ruimer, vrijer voel. Concreet, Ik maak me meer zichtbaar, laat me zien en horen in eerste instantie in het gezin. Mijn gevoel van eigenwaarde heeft een enorme boost gekregen, met name door het luisteren naar de Magic Boosts. Ik kan delen van de boosts zo opzeggen.  

 

Ik word gelijk blij als ik mezelf hoor zeggen: "ik ben goed, ik ben altijd al goed geweest, ik bepaal dat ik van mezelf hou en ik keur mezelf ten alle tijde totaal goed met alles erop en eraan en het lag niet aan mij, ik was altijd al goed".  Dit emotioneert me nu zelfs, omdat mijn kindpijn zit in de tegenstelling van het hiervoor gezegde. 

 

Verder heb ik de inhoud van de begrippen slachtofferschap, vergeven en eigen verantwoordelijkheid nemen voor mezelf heel helder gekregen. Ik heb de begrippen nu echt uit de verstrikking gehaald, zo beleef ik het. 

 

Ik voel me steeds vaker los, vrij van wat de ander zegt of doet, inclusief me afkeurt. Dat is die innerlijke vrijheid die ik ben gaan ervaren in heel korte tijd. Ik ben namelijk goed zoals ik ben :). Mezelf afkeuren is verleden tijd!

Jeanette

Met deze Online Power Training Blij met Mij
geef je jezelf iets heel moois.

Met deze Online Power Training Blij met Mij kom je in je kracht. Door de verschillende onderdelen krijgen je cellen elke keer weer op verschillende manieren updates. Zo week ik je los uit je oude programmering, waardoor de sluiers die voor je ogen hangen, als het ware wegvallen. Hierdoor ga je jezelf ontdekken in jouw licht, waarheid en kracht. 


Je kijkt in de spiegel en ziet je eigen mooiheid, de ware jij die je bent.


Jouw energie verandert en van daaruit krijg je nieuwe kansen en ga je mogelijkheden zien, die eerder niet in jouw blikbeeld waren. En de wereld om je heen merkt de energie verandering in jou op en reageert daardoor anders op jou.

Één van de onderdelen van deze Online Power Training Blij met Mij, zijn de Magic Boosts. Met een Magic Boost luister je simpelweg naar mijn stem, die ongemerkt en heel subtiel jouw onderbewustzijn met een nieuwe energie binnendringt. Als je daar een aantal weken naar hebt geluisterd, kijk je op een gegeven moment in de spiegel naar jezelf en ontdek je hoe goed en mooi je bent en altijd geweest bent. Bizar dat het zo simpel werkt.

Goedemorgen Sunshine! Video dag 18: Blij met mij! Het is net half 7 geweest en ik lig al in een deuk met je. Hoe je ten tonele verschijnt geweldig 🤩. Maar hoe je het podium weer verlaat is DE BOM! 😂😂Thnx for making me laugh out loud this early! Supermooie start van de dag! En ja er verschuift heel heel veel! Dankje 🙏🏻 Geniet van deze mooie dag en tot strakkies bij de masterclass! 😘

Marise
Blij met Mij
€ 267-
€ 127,-

Online Power Training

Blij met Mij

Ben jij deze investering waard?


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor deze training moet weten in je mailbox en kun je direct starten.


Heb je het event al aangeschaft? Dan vind je een kortingscode in je mail, waarmee je € 37 korting krijgt op deze Online Power Training.


Tijdens deze Power Training helpt Antoinette je om met liefdevolle ogen eens goed naar jezelf te gaan kijken, naar wie je werkelijk bent en welke patronen je onbewust geleefd hebt.
Een enorme aanrader voor wie zich meer door Liefde en Waarheid wil

laten leiden. Ik ben er super blij mee; zachter voor mezelf geworden en meer zelfvertrouwen ontwikkelt.

Wilja

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel, dat zijn de bekende stemmetjes in je hoofd.


Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van, want dat is je intuïtie. Begin met je zelfbeeld verbeteren!

  Door bewust naar mijzelf te kijken voel ik mij prettiger met mijzelf.
Dank je wel lieve Antoinette Revier😘

Corrie
Wil je meer reacties lezen op deze Online Power Training Blij met Mij? Klik dan hier.