arrow_drop_up arrow_drop_down

Online Power Training - Blij met mij

Verbeter je zelfvertrouwen en zelfbeeld 

Laten we beginnen met wat reacties van de online workshop en training eigenwaarde en zelfvertrouwen verbeteren, dat een onderdeel is van deze Powertraining

Reactie van Ingrid

Er gebeuren mooie dingen als je van jezelf leert te houden. Mijn eigenwaarde groeit met de dag en Ik ben trots op mezelf dat ik het ben aangegaan. Mezelf ontmoeten en omhelzen met alles wat is. 

Reactie van Whitney

De online cursus eigenwaarde is écht een goede cursus. Ik heb er zoveel aan. Inmiddels heb ik ontdekt dat ik een heel groot schatje ben. Daarmee verandert eigenlijk mijn hele leven. Ik durf nu meer grenzen te stellen en mij meer uit te spreken. 

Reactie van Mary

 Ik kom een vakantie foto van mijzelf tegen. Voor het eerst in tijden kijk ik naar mezelf op een waardige manier.  Voor het eerst vind ik mezelf  leuk/mooi op de foto. De training eigenwaarde doet veel met mij.

Eigenwaarde is de basis van je bestaan. 

Als je niet genoeg hebt van dat spul in je leven,
dan is het ploeteren.

Dan...

 1. Ben je gewoon niet zo blij met jezelf.

 2.  Je krijgt dat ook aldoor weer gespiegeld. Je man snauwt je af, terwijl je eigenlijk een knuffel verdient.

 3. Ergens deep down voel je je alleen. Je voelt je soms een buitenstaander en denkt dan dat het aan jou ligt, dat jij niet goed bent zoals je bent.

 4. Je bent een geweldige pleaser, maar je vergeet jezelf te pleasen.

 5. Je laat anderen over jouw grenzen denderen. Oef... daar word je toch niet blij van.

 6. Je gaat met een soort masker op je gezicht door het leven. Zo'n masker met een onechte smile. Laten zien wat er echt in je leeft, dat durf je niet. Je bent zó bang om Jezelf te zijn.

Wat ben ik gegroeid en wat een rust, vrede en vrijheid is er nu in mij.

Arno

In deze training leerde ik dat je jezelf mag goedkeuren, ondanks de niet handige dingen. Dat je jezelf lief mag hebben. Dat was een eye opener voor mij.

Ik merk nu dat ik mij nu gezelschap wat makkelijker ga bewegen en mijzelf niet meer af ga vragen kan ik dit of dat  zeggen. Kan ik dit aanbod wel aannemen of niet???

Ik voel mij dankbaar!

Marly

De Powertraining Blij met mij heeft ervoor gezorgd dat ik me ruimer, vrijer voel. Concreet, Ik maak me meer zichtbaar, laat me zien en horen in eerste instantie in het gezin. Mijn gevoel van eigenwaarde heeft een enorme boost gekregen, met name door het luisteren naar de magic boosts. Ik kan delen van de boosts zo opzeggen.  

 

Ik word gelijk blij als ik mezelf hoor zeggen: "ik ben goed, ik ben altijd al goed geweest, ik bepaal dat ik van mezelf hou en ik keur mezelf ten alle tijde totaal goed met alles erop en eraan en het lag niet aan mij, ik was altijd al goed".  Dit emotioneert me nu zelfs, omdat mijn kindpijn zit in de tegenstelling van het hiervoor gezegde. 

 

Verder heb ik de inhoud van de begrippen slachtofferschap, vergeven en eigen verantwoordelijkheid nemen voor mezelf heel helder gekregen. Ik heb de begrippen nu echt uit de verstrikking gehaald, zo beleef ik het. 

 

Ik voel me steeds vaker los, vrij van wat de ander (met name mijn man) zegt of doet, inclusief me afkeurt. Dat is die innerlijke vrijheid die ik ben gaan ervaren in heel korte tijd. Ik ben namelijk goed zoals ik ben:)). Mezelf afkeuren is verleden tijd.

Jeanette

Mijn leven is altijd zo leuk geweest als nu. Haha 🤣... echt niet.

Al meer dan 20 jaar begeleid ik mensen naar een leven met meer geluk en vervulling. Dit begeleiden doe ik op allerlei manieren. Met Lifechanger jaartrainingen, online trainingen en ook door deze Online Power Training.


Mijn leven heeft er niet altijd zo goed uitgezien zoals dat het nu doet. Ik kwam op de eerste dag van mijn leven namelijk al terecht in een kindertehuis. Dat was het begin van mijn ellendige jeugd. Toen ik 18 jaar was, ben ik het huis uitgegaan en was het drama van mijn jeugd voorbij. Dacht ik... maar die ervaringen van vroeger nam ik wel met mij mee. Daardoor zat ik continue op een overlevingsstand en had ik een heel laag zelfbeeld. Ik liep rond met gedachtes dat ik niet goed genoeg was, niet mooi genoeg was en niet slim genoeg was. 


Gelukkig kan alles veranderen en weet ik nu wat ik waard ben! Als ik mijn leven heb weten te veranderen, dan kun jij dat ook. Door mijn ervaringen inspireer ik inmiddels duizenden mensen. Ik heb vijf boeken geschreven en ben al jaren heel gelukkig met mijn huidige partner.  

  Door bewust naar mijzelf te kijken voel ik mij prettiger met mijzelf.
Dank je wel lieve Mahatma Revier😘
Corrie
Goedemorgen Sunshine! Video dag 18: Blij met mij! Het is net half 7 geweest en ik lig al in een deuk met je. Hoe je ten tonele verschijnt geweldig 🤩. Maar hoe je het podium weer verlaat is DE BOM! 😂😂Thnx for making me laugh out loud this early! Supermooie start van de dag! En ja er verschuift heel heel veel! Dankje 🙏🏻 Geniet van deze mooie dag en tot strakkies bij de masterclass! 😘
Marise

Deze cursus heeft me bewust gemaakt van mijn eigen patronen. Ik heb dingen afgezegd die niet echt bij mij pasten.
Ik maak me zelf niet meer afhankelijk van de ander.

Paul

Hoe ziet jouw leven eruit als je blij bent met Jezelf? Dan...

 • Geniet je van Jezelf. Je kijkt naar jezelf in de spiegel en de mondhoekjes gaan vanzelf naar boven.

 • Straal je power uit en word je daarin gezien en gerespecteerd.

 • Druipt het genieten van je gezicht en dat werkt aanstekelijk, want je trekt er leuke mensen mee aan.

 • Dan geef je je grenzen aan en dat doe je heel duidelijk, krachtig en liefdevol.

 • Dan ben je heerlijk succesvol in hetgeen je doet.  Het succes komt vanzelf naar je toe, want mensen houden van je en willen bij je zijn.

 • Die eeuwige smile heeft plaats gemaakt voor een echtheid die er van af spat. Jij ziet Jezelf en anderen zien jou nu ook. Dat is zó fijn! 

Tijdens deze Power Training helpt Mahatma je om met liefdevolle ogen eens goed naar jezelf te gaan kijken, naar wie je werkelijk bent en welke patronen je onbewust geleefd hebt.
Een enorme aanrader voor wie zich meer door Liefde en Waarheid wil

laten leiden. Ik ben er super blij mee; zachter voor mezelf geworden en meer zelfvertrouwen ontwikkelt.

Wilja

Je zal er maar last van hebben...

 1. Van dat eeuwigdurende gevoel van onzekerheid dat elke keer weer de kop op steekt, precies op het moment dat je er echt niet op zit te wachten.
   
 2. Van dat getwijfel als je opslag wilt vragen en het daarom toch maar  niet doet.

 3. Van dat willen bellen naar iemand, maar daarvoor in de plaats zit je alleen thuis voor de buis.

 4. Van dat geplease. De woorden: 'Ja hoor, dat doe ik wel', zijn je mond al uit voordat je het goed en wel beseft en daar ga je  weer terwijl je vanbinnen denkt: 'Waarom zeg ik geen nee'. 

Gelukkig kunnen we alles veranderen.
Als je je mindset verandert,

ga je het leven leiden zoals het is bedoeld.

Mahatma, je hebt  niet alleen het talent om met weinig woorden,
ons zo normaal mogelijk iets uit te leggen.
Maar ik  word gelijk in een paar minuten geraakt door herkenning.

De opdrachten die je bij deze training krijgt zijn goed te doen.  Inmiddels zit ik in dag 32 en voel me echt meer zelfverzekerd!

Chantal

Zelfbeeld verbeteren? Ik ga je begeleiden naar een leven met innerlijke Vrijheid...

 • In deze Online Power Training ♥Blij met Mij, dat een onderdeel is van de Online Transformatie Training Geluk , neem ik je mee naar meer Eigenwaarde en Zelfvertrouwen.

 • De Online Transformatie Training Geluk is een training die 3 maanden duurt en 3 thema's behandelt binnen 3 online Power Trainingen. Je geeft je leven daardoor op verschillende vlakken een enorme boost.

Dankbaar kijk ik terug op deze training. Dagen van denken, voelen, herprogrammeren en bewust naar me zelf kijken. Beetje bij beetje voel ik me prettiger met me zelf en heb ik mijn grenzen durven verleggen. Ik heb gesolliciteerd voor een baan, waarvan ik eerst dacht dat die te hoog gegrepen zou zijn voor mij. Dankzij deze training opnieuw voor mezelf gekozen en mijn hart gevolgd💞 Heerlijk om in mezelf te mogen geloven. Ik had niet durven dromen dat ik nu hier zou staan.

Dank je wel lieve Mahatma 😘

Cor

Het online event Blij met mij is een onderdeel van de
Online Power Training Blij met mij

Wat levert deze Online Power Training ♥Blij met Mij♥ je op?

 • Die patronen waar je eerder zo'n last van had, een chocolaatje teveel, een wijntje teveel en het je niet durven uiten, zijn voorbij. Dat heb je namelijk los gelaten.

 • Ontspannen en relaxed huppel je door het leven, gewoon omdat het kan en je in al je cellen weet dat je veilig bent.  

 • Eindelijk zie jij jezelf. Je gaat ontdekken hoe goed je altijd al was, al dacht je eerder van niet.

 • Je gaat staan in jouw waarde. Je nodigt eindelijk dat lekkere ding, waar je al maanden van droomt, uit voor een date. Jij topper, jij doet dat gewoon.

 • Jouw waarde groeit en daardoor  trek je  meer klanten aan in jouw toko als je als zelfstandige werkt. En ja, dat zie je ook terug op je bankrekening.

 • Als je in loondienst werkt, dan stap je af op je werkgever en vertel je hem enthousiast dat hij je echt die opslag mag geven, die je al zo lang verdient. Het leuke is dat je dat dan nog krijgt ook.  

 • Als je niet werkt dan verandert jouw leven ook hoor. Je gaat gewoon meer van Jezelf houden en dat heeft invloed op alles en iedereen.

Als je effectief aan jezelf wilt werken en niet afhankelijk wilt zijn van een therapie uurtje hier of daar, dan zijn de trainingen die je geeft super.
De mindset wijzigingen sijpelen binnen op een zachte effectieve manier.
Door mijn eigenwaarde te erkennen of liever te herontdekken,
surf ik nu verder op de golf van het leven.

En dit alles door een online training.
Mahatma je bent👍🔝

Martine

Is deze Online Power Training ♥Blij met Mij♥ iets voor jou?

Met deze Online Power Training ♥Blij met MIJ♥ kom je in je kracht. Door een event, de masterclasses en de Magic Boosts krijgen je cellen elke keer weer op verschillende manieren updates. Zo week ik je los uit je oude programmering, waardoor de sluiers die voor je ogen hangen, als het ware wegvallen. Hierdoor ga je jezelf ontdekken in jouw licht, waarheid en kracht. 


Jouw energie verandert en van daaruit krijg je nieuwe kansen en ga je mogelijkheden zien, die eerder niet in jouw blikbeeld waren.

Één van de onderdelen van deze Online Power Training ♥Blij met Mij♥, zijn de Magic Boosts. Met een Magic Boost luister je simpelweg naar mijn stem, die ongemerkt en heel subtiel jouw onderbewustzijn met een nieuwe energie binnendringt. Als je daar een aantal weken naar hebt geluisterd, kijk je op een gegeven moment in de spiegel naar jezelf en ontdek je hoe goed en mooi je bent en altijd geweest bent. Bizar dat het zo simpel werkt.

Ik wil je graag helpen door te vertellen wat de afgelopen 40 dagen voor mij betekend en gedaan hebben. 

Het event: Blij met mij" maakte al veel los  bij me: ik ontdekte naast vele andere ontdekkingen dat het innerlijk kind in mij nog altijd en op allerlei, vaak negatieve manieren aanwezig kon zijn. Dit gaf regelmatig emoties zoals: innerlijke pijn, boosheid maar vooral schaamte en me nooit goed genoeg voelen in allerlei situaties. Dat laatste zorgde ervoor dat ik niet voor mezelf opkwam of me uitsprak naar anderen. 

 

Deze Power Training heeft voor mij opgeleverd dat ik er anders naar kijk: het innerlijk kind met emoties die erbij horen heb ik omarmd.

Vaak hoor ik je stem zoals in een van de Magic Boosts: "je kunt het" of " je mag je uitspreken" Dit is zo waardevol voor me en zo belangrijk. Ik ben er zo blij mee: dit gun ik iedereen. 

  

Mahatma: duizendmaal dank en je bent een topper voor mij. Lieve groet, 

Lia

 Door de Power training Blij met mij ben ik mij nu meer bewust geworden van mijn negatieve zelfbeeld en de gedachtes waar mee ik dit in stand hou. Door de opdrachten (en de video’s) te doen kreeg ik inzicht in waar
 bij mij de pijnpunten zitten en waar mee ik aan de slag moet. 

Het is prettig dat de training wordt ondersteund met een wekelijkse masterclass.
 Dat geeft extra begeleiding en een stok achter de deur om er actief mee aan de slag te gaan en bezig te blijven.
 De kracht zit ‘m namelijk in het steeds maar weer positief herhalen. 

Lieve Mahatma dank vooral voor de fijne magic boots.
 Het is zo fijn om te horen dat je de moeite waard bent en dat je er mag zijn.
 Ik begin het zelf ook langzaamaan te geloven…..

De transformatie is in gang gezet en ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan.    

Groetjes Karen 

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?

Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van, want dat is je intuïtie. Begin met je zelfbeeld verbeteren!

En hieronder nog wat reacties

De opzet van je cursus is geweldig. Vooral de dagelijks ochtendvideo's geven het gevoel dat je niet meer alleen ben. Je wordt liefdevol een nieuwe dag toegewenst hier word ik vrolijk van en dit helpt bij het opstarten van de dag. Iemand die je toespreekt en ook nog eens iets met je afspreekt waardoor je elke dag als een nieuwe uitdaging ervaart. Het is een fantastische formule, die mij al heel veel gebracht heeft en mijn deelgenoten met mij omdat we dit in de community kunnen volgen. Een veilige plaats om je te durven uiten en te leren van anderen. Te mogen ervaren dat je niet alleen door dit struikel pad bent gegaan. 
Katrien
Power Training 'Blij met mij' gaf mij een verdieping tot mijzelf
Susannah

Wat heb ik mezelf onbewust afgekeurd. Ik had het zelf niet in de gaten. En dat in combinatie met angst en al mijn onzekerheden. Mijn angst en onzekerheden worden minder. Ik zie het effect en hoe zinvol de trainingen zijn geweest!  Dankbaar........🙏

Charlotte

Voor nu wil ik je vanuit de grond van mijn hart bedanken voor de super-waardevolle cursus, Mahatma! Ik vind dat je de dingen precies bij (mijn) kern raakt en je ook de praktische tips, inzichten, handreikingen geeft die ik nodig had. De diepgang en de vele manieren om er mee bezig te zijn, zoals je ingesproken video's, de community en de meditaties, heb ik als bijzonder waardevol ervaren. 
Gerrie
'In 40 dagen meer eigenwaarde', onderdeel van deze online Power Training,  is voor mij een eye opener geweest. Ik ben me bewust geworden hoe weinig eigenwaarde ik had en hoe ik me afstraf als er iets misgaat. Nu ben ik meer bewust van wat ik doe.  Ik voel me krachtiger in mezelf en begin mijn kwaliteiten te zien en te erkennen. Er is een begin gemaakt met zelfliefde. Ik heb nog een hele weg te gaan maar het begin is er. Ik kan het voelen en ervaren. Er is al veel verschoven. Dit komt mede door het beluisteren van de Magic Boosts* 2x per dag! Ik ben blij met de cursus eigenwaarde!
Marjolijn
Mahatma  leert je jezelf kennen, stimuleert je om uit je comfortzone te stappen, om te gaan staan voor jezelf & laat je je eigen hart volgen. Love it!
Floor