Online Power Training  *Maak je Dromen Waar*

Ik neem je aan de hand mee met  het manifesteren en laat je zien hoe je alle tools implementeert. 

'Verbeelding is belangrijker dan intelligentie...'

Einstein

De Online Power Training *Maak je Dromen Waar* helpt je de juiste stappen te zetten

Waarschijnlijk weet je al veel van manifesteren en lukt het je toch maar niet jouw dromen waar te maken.


Misschien ga je het online event * Maak je Dromen Waar * meemaken... toch kan het dan zo maar zijn dat je dan nog niet dát aantrekt waar je zo naar verlangt. Je hebt de kennis wel, maar hóe pas je dat nou goed toe in je leven?

Daar ga ik je gedurende een maand mee helpen met de online Power Training Maak je dromen waar. Ik neem je letterlijk op allerlei manieren mee aan de hand, zodat het niet anders kan dat dat je jouw dromen gaat realiseren. 


Dan is het geen kennis meer maar ga je de veranderingen letterlijk terugzien in je leven. 

Laten we beginnen met wat reacties van de online training

*Maak je Dromen Waar*, dat een onderdeel is van deze Powertraining

Een middagje geld gemanifesteerd voor verschillende dingen en aan het eind van de middag was ik een paar duizend euro rijker. Daarna kon ik niet meer denken, maar dan ook helemaal niet. In shock!πŸ˜—

Loes

Reactie van Astrid

Ik hou mijn trilling hoog

Wanneer ik s'morgens wakker word, denk ik Aahhh zometeen kijken wat Mahatma voor nieuws heeft. Door elke dag mail te krijgen houd ik de trilling makkelijker hoog en laat minder snel m'n dromen los. Beter nog: ik laat mijn dromen niet meer los! Mahatma, we zijn nog maar net begonnen, maar ik ben nu al zo dankbaar dat je dit met ons doet!

Reactie van Miranda

Ik zeg Doen! en Doen! 
Ik heb in korte tijd als een aantal dromen waar gemaakt en anders in ieder geval de daadwerkelijke stappen gezet om een droom te verwezenlijken. Ik wordt uit mijn comfortzone getrokken en doe dingen die ik eerder echt NIET voor mogelijk had gehouden. Geef Jezelf dit cadeau...

Reactie van Peter

Mahatma weet je op haar unieke wijze te kietelen (zoals ze zelf zegt) om bewust te worden van je eigen patronen, uit je comfortzone te komen en je stappen te gaan zetten. Deze training draagt daar zeker toe bij. Het is fijn dagelijks een filmpje te mogen ontvangen met steeds weer een mooie boodschap of leuke en/of uitdagende opdracht.

Ook het online event Maak je dromen waar is een onderdeel van deze training.

 Het verhoogt mijn trilling.  Ik sta echt versteld van mijzelf. Wat geven deze Online Power trainingen van Mahatma mij toch veel goeds. Ik hoef niet onzeker te zijn, me klein te maken, alles en iedereen te wantrouwen, me te schamen, bang te zijn. Ik kan dit ook. Wij kunnen dit. Allemaal. We kunnen naar die hogere trilling. Het mag. Alles wat we nodig hebben zit in ons zelf. We moeten er alleen soms met wat hulp op gewezen worden. En als ik even onderuit ga helpen de opdrachten me er weer zelf uit te komen.

Saskia

Als jij denkt dat het leven je overkomt...

Dan...

 1. Ben je een slachtoffer van je eigen mind.

 2. Dan trap je met de ene voet op het gaspedaal om gas te geven en tegelijkertijd met de andere voet op de rem. Oftewel je komt geen meter verder.

 3. Dan weet je in je mind dat je goed bent zoals je bent, maar laat het leven je toch echt iets anders zien. Die vrouw of man daar ben je niet zo happy mee  en je portomonaie is leeg.

 4. Dan droom je af en toe wel wat van die vakantie op dat mooie eiland met die palmbomen. Helaas denk je ook maar als te vaak terwijl je op je balkonnetje drie hoog achter zit,  dat het je toch nooit gaat lukken. En daar krijg je dan ook elke keer weer de bewijzen van.

Mijn leven is altijd zo leuk geweest als nu. Haha 🀣... echt niet.

Al meer dan 20 jaar begeleid ik mensen naar een leven met meer geluk en vervulling. Dit begeleiden doe ik op allerlei manieren. Met Lifechanger jaartrainingen, online trainingen en ook door deze Online Power Training.


Mijn leven heeft er niet altijd zo goed uitgezien zoals dat het nu doet. Ik kwam op de eerste dag van mijn leven namelijk al terecht in een kindertehuis. Dat was het begin van mijn ellendige jeugd. Toen ik 18 jaar was, ben ik het huis uitgegaan en was het drama van mijn jeugd voorbij. Dacht ik... maar die ervaringen van vroeger nam ik wel met mij mee. Daardoor zat ik continue op een overlevingsstand en had ik een heel laag zelfbeeld. Ik liep rond met gedachtes dat ik niet goed genoeg was, niet mooi genoeg was en niet slim genoeg was. 


Gelukkig kan alles veranderen en weet ik nu wat ik waard ben! Als ik mijn leven heb weten te veranderen, dan kun jij dat ook. Door mijn ervaringen inspireer ik inmiddels duizenden mensen. Ik heb vijf boeken geschreven en ben al jaren heel gelukkig met mijn huidige partner.  

Ik heb mijn nieuwe huis gemanifesteerd. Zo blij mee! dank je wel!
Bea

Ik heb de eerste tekenen van de verwezenlijking van mijn dromen al gezien. 

Nu, na twee weken ben ik al zó blij

Larissa

Wat ik bij jou heb gedaan is de beste investering ooit!
Jan Peter

Deze training heeft me bewust gemaakt van mijn eigen patronen. Ik heb dingen afgezegd die niet echt bij mij pasten. 

Paul

Als jij meedoet met deze training dan ga je

 • Stap voor stap  je je stappen zetten en je gaat zien dat je het succes waard bent.

 • Je mensen in jouw business of in huis krijgen die je op een onverwachte manier verder gaan helpen.

 • Van die toevalligheden op je pad krijgen die eerst niets bijzonders lijken te zijn, maar uiteindelijk die ommekeer zijn waar je altijd naar hebt verlangd.

 • Genieten en ontspannen. Gewoon omdat het kan en mag.
  De trilling van jouw onderbewustzijn helpt je moeiteloos verder met het waarmaken van jouw dromen.

 • Heerlijk succesvol in hetgeen je doet zijn.  Het succes komt vanzelf naar je toe, want mensen houden van je en willen bij je zijn.

Ik ben zo blij met het manifesteren in deze training. Ik voel dat er op een diep niveau wat in mij aan het veranderen is. Ik krijg andere reacties terug van mijn omgeving.

Thea

Je zal er maar last van hebben...

 1. Van het je best doen. Van het ploeteren.
   
 2. Van die frustratie dat je weet dat je veel meer in je mars hebt dan er tot nu uit komt.

 3. Van het je niet gezien voelen. Die droom passeert jouw deur en gaat naar je collega die al zoveel succes heeft.

 4. Van het niet zien hoe je dan die dromen waar zou moeten maken.

 5. Van die impasse waar je je in bevind. Dat gevoel van tekort en het verlangen naar meer.

Gelukkig kunnen we alles veranderen.
Als je je mindset verandert,

ga je het leven leiden zoals het is bedoeld en worden je dromen als vanzelf waar.

Mahatma, je hebt niet alleen het talent om met weinig woorden, ons zo normaal mogelijk iets uit te leggen. Maar ik word gelijk in een paar minuten geraakt door herkenning. De opdrachten die je bij deze training krijgt zijn goed te doen.  

Chantal

Dankbaar kijk ik terug op deze training. Ik heb gesolliciteerd voor een baan, waarvan ik eerst dacht dat die te hoog gegrepen zou zijn voor mij. Dankzij deze training opnieuw voor mezelf gekozen en mijn hart gevolgdπŸ’ž Heerlijk om in mezelf te mogen geloven. Ik had niet durven dromen dat ik nu hier zou staan.

Dank je wel lieve Mahatma 😘

Cor

Wat levert deze Online Power Training *Maak je Dromen Waar* op?

 • Die voet gaat van de rem af en jij gaat echt vet gas geven. 

 • Ontspannen en relaxed huppel je door het leven, gewoon omdat het kan.

 • In al je cellen zit vertrouwen dat  jouw onderbewustzijn je wel verder helpt met jouw dromen en je hebt vertrouwen in je eigen trilling.

 • Je gaat zien dat jij uit je comfortzone gaat en die dingen gaat doen die je altijd al wilde gaan doen, maar tot nu toe niet durfde.


 • Je gaat daadwerkelijk stappen zetten richting dat leven waar je altijd al van droomde. Die opslag waar je van droomde ga je vragen en krijgen. Het geld komt opeens van alle kanten naar je toe en je gaat stralen.

Als je effectief aan jezelf wilt werken en niet afhankelijk wilt zijn van een therapie uurtje hier of daar, dan zijn de trainingen die je geeft super.
De mindset wijzigingen sijpelen binnen op een zachte effectieve manier.
Ik ben mijn dromen aan het waarmaken.

En dit alles door een online training.
Mahatma je bent een kanjer!

Martine

Is deze Online Power Training * Maak je Dromen Waar * iets voor jou?

Met deze Online Power Training * Maak je Dromen Waar * ga je daadwerkelijk manifesteren. Door het event, de masterclasses en de Magic Boosts krijgen je cellen elke keer weer op verschillende manieren updates. Zo week ik je los uit je oude programmering, waardoor de sluiers die voor je ogen hangen, als het ware wegvallen. Hierdoor ga je ontspannen en doe je precies wat je verder gaat helpen met het manifesteren.


Jouw energie verandert en van daaruit krijg je nieuwe kansen en ga je mogelijkheden zien, die eerder niet in jouw blikbeeld waren.

Één van de onderdelen van deze Online Power Training * Maak Je Dromen Waar *, zijn de Magic Boosts. Met een Magic Boost luister je simpelweg naar mijn stem, die ongemerkt en heel subtiel jouw onderbewustzijn met een nieuwe energie binnendringt. Als je daar een aantal weken naar hebt geluisterd, kijk je op een gegeven moment in de spiegel naar jezelf en ontdek je hoe goed en mooi je bent en altijd geweest bent. Bizar dat het zo simpel werkt.

Ik heb net die reis naar Sardinië geboekt, waar ik al zo lang naar terug wilde gaan. 

Het kwam gewoon op mijn pad. Super blij mee.

Leo

Wat is mijn investering?

Er zijn twee opties:

Loslaten geeft vrijheid

Alleen de Online Power Training

Maak je Dromen Waar

Voor de Online Power Training 'Maak je dromen' waar betaal jij niet de totale waarde van € 267.

Jouw investering is slechts 147

De Online

Lifechanger

De Online Power Training Maak je dromen waar is onderdeel van onze Jaartraining. Wil je echt een mega vette transformatie doormaken, doe dan een heel jaar mee! Je betaalt geen € 1906, maar slechts 1297
Ik zie hoe mijn leven stap voor stap aan het veranderen is. Ik was altijd al blij met mijn man, maar het lijkt wel alsof we opnieuw verliefd zijn geworden. 

En dan is er nog zoveel meer. Ik ben er blij mee!

Gisela

Ik dacht dat het mij toch niet zou lukken om te manifesteren.

Yehaaa, ik kan het wel. Ik durf het bijna niet te geloven, maar heus. Deze shit werkt.

Paula

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?

Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van, want dat is je intuïtie. 

Na de Power Training 'Maak je dromen waar', heb ik het gevoel dat ik een ander leven leid; een lichter blijer leven. 

 

Eerst ervoer ik weinig verandering waardoor ik het manifesteren heb losgelaten omdat ik dacht dat het te groot voor mij was. Maar na de cursus ging het ineens stromen; ik ervaar een diepere verbinding met mijzelf en mijn leven en alles om mij heen. Van alle kanten stromen er mogelijkheden naar mij toe en pak ik ineens dingen aan die ik voorheen links liet liggen. Alles voelt Lichter, Blijer en Makkelijker. 

Susannah
Mahatma  leert je jezelf kennen, stimuleert je om uit je comfortzone te stappen, om te gaan staan voor jezelf & laat je je eigen hart volgen. Love it!
Floor 
De 'Maak je dromen waar'-training was een mooie reis met een brug naar weer meer afstemming en verbinding in contact met mijzelf. Heel leerzaam om te ervaren waar je staat in je leven en de keuzes die je hierin mag maken. Het heeft me zeker opgeleverd om twijfels en angst los te laten en om te zetten naar overgave op weg naar overvloed! Dankjewel Mahatma voor je mogelijkheden en toegewijde liefdevolle training πŸ€β€οΈ
Ricky
Dank Universum, Dank Mahatma! Dank lieve mensen hier en dank naar mezelf ❀️ Ik voel zoveel liefde nu ik dit schrijf..... 🀸🏻‍β™€οΈπŸ’›
Anneke
Vandaag alweer de laatste dag van maak mijn dromen waar. Een maand met hele leuke oefeningen, waar de trilling zeker van omhoog ging. Mahatma bedankt voor alle steun die je me hebt gegeven in de community en in de masterclass. Het heeft me zoveel verder geholpen. Voel me zeker een stuk lichter. Jullie ook allemaal bedankt voor de steun op de community, zo fijn. 😘
Carin
Healy webinar
Aan het begin van deze maand wist ik niet zo goed wat mijn dromen waren, zo gewoon om te doen wat anderen willen. Maar wat wil ik? Mahatma heeft me geholpen om mijn dromen aan het licht te brengen. Ik voel dat mijn hart ervoor open gegaan is. En dat voelt zo krachtig. Ik heb ook geleerd dat ik echt op mezelf kan vertrouwen. Dat ik aanvoel wat goed is voor mij. Ik ben veilig. Ik heb mijn pantser niet meer nodig. Ik kan nu stappen zetten om het af te werpen. Wat een prachtige evolutie. Duizendmaal bedankt lieve Mahatma.
Katja

Sjonge wat ben ik deze maand al ver gekomen. Wat een bijzondere en wonderlijke maand! Wauw! En weet je wat nou het aller aller leukste is? Mahatma zegt altijd dat je pas na een jaar de volledige verschuiving ziet, dus het is NOG MEER dan dit!! 😁🀸🏻‍β™€οΈπŸŒž

Anne

Ik voel dat er dingen verschoven zijn in mij. Ik keur mezelf veel vaker goed, voel me meer ontspannen, blijf dichterbij mezelf, communiceer rustiger. Er liggen nog enkele verlangens te luieren en andere staan te popelen aan de voordeur. Die deur gaat open. Het is zo ver, ik ga ze werkelijk ontmoeten, aankijken, doorvoelen en loslaten, zodat ik meer kan resoneren met de hoge trilling. Vertrouwen! Ik voel me tevreden en kijk vol verlangen uit naar de volgende training πŸ¦‹πŸ˜

Ank

Aan het begin van deze training was ik even helemaal de weg kwijt. Mijn droom, oh jee wat dan? Maar dat gevoel heeft plaats gemaakt voor een oase van rust en vrede. Ik verbaas mezelf telkens weer hoe makkelijk ik mee stroom met wat de dag me brengt. Ik ben gestopt met vechten 😁 ik zie wel wat de dag me brengt en ik geniet er van. Ik lach, zing en neurie en heb weinig moeite om mijn trilling hoog te houden. Ik ben ook een stuk relaxter op het werk. Ik ben heel dankbaar en vertrouw erop dat ik steeds dichter bij mijn levensdoel kom ook al weet ik nog steeds niet wat dit doel precies is. Het is oké voor nu. De zon schijnt {ook al regent het hier nu}. Het was een hele fijne training, met veel liefde en luchtigheid gegeven en ik ben weer zoveel blijer met mezelf geworden. Dankjewel lieve Mahatma β€οΈπŸ˜˜πŸ™

Karin

Er is veel verschoven de afgelopen weken. Het schuift nog. Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik keur mezelf meer oprecht en met aandacht goed wat fijn voelt. Ik vertrouw dat pijn voorbij gaat en dat alles mogelijk is. De zelfliefde groeit, ik voel het. Het mag en alles is mogelijk! ✨🧚🏻‍β™€οΈβœ¨πŸ˜˜

Astrid

Het was weer top! Zooo moooi! Zoooo fijn! Ik ga lekker door met mijzelf ontdekken en met het ontmantelen van de verstopte landmijnen (overtuigingen en overlevingsmechanisme) in mijzelf. Er is al zoveel verschoven en mijn trilling gaat steeds hoger. Ik zie mijn “valkuilen” en kan er nu aan werken! Wauwww! Ik ben zoooo dankbaar!

Marise

loslaten geeft vrijheid

Ik Voel me steeds beter. Bedankt voor al je begeleiding en tips, Mahatma. Ik ben weer een stuk gegroeid en heb heel wat losgelaten ook. Heel veel inzichten gekregen ook. Zo dankbaar! Bedankt ook voor alle lieve berichtjes op de community en jullie hulp. Mede dankzij jullie heb ik ook veel plezier beleeft aan deze training πŸ’–πŸ˜—

Heidi

Laat je inspireren door Nina cried Power!

Ook jij kan in je kracht komen en je dromen realiseren.

arrow_drop_up arrow_drop_down