Willen je dromen maar niet uitkomen?
Laten we de oorzaak effe wegpoetsen...

Ga mee op weg naar jouw droomleven!

Als je denkt dat je geen invloed op je leven hebt...

 1. ...dan ben je een slachtoffer van je eigen mind.
 2. ....dan weet je misschien eigenlijk helemaal niet of je wel dromen hebt of wat die zijn. Laat staan hoe je ze waar kunt maken.
 3. ...dan trap je met de ene voet op het gaspedaal om gas te geven en tegelijkertijd met de andere voet op de rem. Oftewel je komt geen meter verder.
 4. ...dan weet je in je mind dat je goed bent zoals je bent, maar laat het leven je toch echt iets anders zien. Die vrouw of man daar ben je niet zo happy mee  en je portemonnaie is leeg.
 5. ...dan droom je af en toe wel wat van die vakantie op dat mooie eiland met die palmbomen. 'Helaas' denk je ook maar al te vaak terwijl je op je balkonnetje drie hoog achter zit, 'dat gaat me toch nooit lukken.' En daar krijg je dan ook elke keer weer de bewijzen van.
 6. ...dan voel je die  frustratie dat je weet dat je veel meer in je mars hebt dan er tot nu uit komt. Hoe hard je ook ploetert en je best doet.
 7. ...dan zit je in een impasse. Dat gevoel van tekort en het verlangen naar meer.

Herken jij je in één of meerdere van deze punten? 

Ook jij kan stap voor stap manifesteren

Je mot alleen effe je voet van de rem afhalen. En dat doen we in deze training.

De Online Power Training Maak je Dromen Waar in het kort

 • De looptijd is een maand en je kunt de trainging in je eigen tijd volgen.
 • De opname van het Het Online Event 'Maak je dromen waar'.
 • 24 dagen lang een dagelijkse opdracht via een filmpje.
 • De opnames van 3 Masterclasses waarin ik deelnemers live train op het manifesteren en het tackelen van de te nemen hordes.
 • De Magic Boosts 'Maak je dromen waar': deze mp3 bestanden helpen je je onderbewuste te herprogrammeren.
  • Onze eigen community: Deel jouw ervaringen en lees hoe het andere verging op de community.

  Na aanmelding ontvang je alles wat je voor deze training moet weten in je mailbox en kun je direct starten.

Loslaten geeft vrijheid
€ 267-
€ 127,-

Online Power Training 

Maak je dromen waar

Ben jij deze investering waard?


Heb je het event al aangeschaft? Dan vind je een kortingscode in je mail, waarmee je € 37 korting krijgt op deze Online Power Training.


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor deze training moet weten in je mailbox en kun je direct starten.

Antoinette:

'Gelukkig zag ik uiteindelijk dat het antwoord niet in de buitenwereld lag, maar in mijzelf. Toen ik dat doorhad heb ik een aantal manifesteer wetten toegepast, waardoor ik nu samen ben met mijn lief'


Een paar reacties op deze Online Power Training

Astrid

Ik hou mijn trilling hoog

Wanneer ik s'morgens wakker word, denk ik Aahhh zometeen kijken wat Antoinette voor nieuws heeft. Door elke dag mail te krijgen houd ik de trilling makkelijker hoog en laat minder snel m'n dromen los. Beter nog: ik laat mijn dromen niet meer los! Antoinette, we zijn nog maar net begonnen, maar ik ben nu al zo dankbaar dat je dit met ons doet!

Miranda

Ik zeg Doen! en Doen!
Ik heb in korte tijd al een aantal dromen waar gemaakt en anders in ieder geval de daadwerkelijke stappen gezet om een droom te verwezenlijken. Ik word uit mijn comfortzone getrokken en doe dingen die ik eerder echt NIET voor mogelijk had gehouden. Geef Jezelf dit cadeau...
Peter

Antoinette weet je op haar unieke wijze te kietelen (zoals ze zelf zegt) om bewust te worden van je eigen patronen, uit je comfortzone te komen en je stappen te gaan zetten. Deze training draagt daar zeker toe bij. Het is fijn dagelijks een filmpje te mogen ontvangen met steeds weer een mooie boodschap of leuke en/of uitdagende opdracht.


'Verbeelding is belangrijker dan intelligentie...'

Einstein

Hoe ziet jouw leven eruit als je leert open te staan voor je dromen?

 • Je zet stap voor stap de stappen die je wilt zetten en ziet dat je het succes waard bent.
 • Je krijgt mensen in jouw business of in huis die je op een onverwachte manier verder gaan helpen.
 • Je krijgt van die toevalligheden op je pad die eerst niets bijzonders lijken te zijn, maar uiteindelijk die ommekeer zijn waar je altijd naar hebt verlangd.
 • Je gaat genieten en ontspannen. Gewoon omdat het kan en mag.
  De trilling van jouw onderbewustzijn helpt je moeiteloos verder met het waarmaken van jouw dromen.
 • Je bent heerlijk succesvol in hetgeen je doet.  Het succes komt vanzelf naar je toe, want mensen houden van je en willen bij je zijn.

Ik heb de eerste tekenen van de verwezenlijking van mijn dromen al gezien.
Nu, na twee weken ben ik al zó blij

Larissa

Mijn leven is altijd van een leien dakje gegaan. 

Haha 🤣... echt niet.

Mijn leven heeft er niet altijd zo goed uitgezien zoals dat het nu doet. Ik kwam op de eerste dag van mijn leven namelijk al terecht in een kindertehuis. Dat was het begin van een ellendige jeugd. Toen ik 18 jaar was, ben ik het huis uitgegaan en was het drama van mijn jeugd voorbij. Dacht ik... maar die ervaringen van vroeger nam ik wel met mij mee. Daardoor zat ik continue op een overlevingsstand en had ik een heel laag zelfbeeld. Ik liep rond met gedachtes dat ik niet goed genoeg was, niet mooi genoeg  en niet slim genoeg.


Maar... ik heb de boel omgedraaid. Ik leerde over overtuigingen en hoe deze mijn leven beheersten en mij blokkeerden. Ik leerde mijn verleden verwerken en mijn gevoelens toe laten. En bovenal leerde ik om bewust in het leven te staan.


Ik weet nu wat ik waard ben! En ik zet mijn creërende gave, een gave die iedereen heeft, niet langer in om mezelf te blokkeren en klein te houden, maar om een wereld van grenzeloze mogelijkheden te omarmen.


Als ik mijn leven heb weten te veranderen, dan kun jij dat ook!

Iedereen is in staat zijn eigen droomleven te creëren.

Wat levert deze Online Power Training *Maak je Dromen Waar* op?

 • Je ontdekt welke dromen jij hebt.
 • Je leert waar je jezelf tegenhoudt en hoe je dit kunt omzetten. Die voet gaat van de rem af en je gaat echt vet gas geven.
 • Ontspannen en relaxed huppel je door het leven, gewoon omdat het kan.
 • In al je cellen zit vertrouwen dat  jouw onderbewustzijn je wel verder helpt met jouw dromen en je hebt vertrouwen in je eigen trilling.
 • Je gaat uit je comfortzone en die dingen doen die je altijd al wilde gaan doen, maar tot nu toe niet durfde.
 • Je gaat daadwerkelijk stappen zetten richting dat leven waar je altijd al van droomde. Die opslag waar je van droomde ga je vragen en krijgen. Je vind die baan. Het geld komt opeens van alle kanten naar je toe en je gaat stralen.

Aan het begin van deze maand wist ik niet zo goed wat mijn dromen waren, zo gewoon om te doen wat anderen willen. Maar wat wil ik? Antoinette heeft me geholpen om mijn dromen aan het licht te brengen. Ik voel dat mijn hart ervoor open gegaan is. En dat voelt zo krachtig. Ik heb ook geleerd dat ik echt op mezelf kan vertrouwen. Dat ik aanvoel wat goed is voor mij. Ik ben veilig. Ik heb mijn pantser niet meer nodig.

Katja
                   

Veelgestelde vragen over de Online Power Training - Oud

Ik ben eigenlijk nogal druk, kost het veel tijd?

De filmpjes duren maar een paar minuten. De opdrachten zelf doe je vaak gedurende dag terwijl je met andere dingen bezig bent. Soms is het een schrijf opdracht waar je wat langer mee bezig kunt zijn. Maar er is ook altijd ruimte om de opdrachten op een ander moment of een andere dag te doen, wanneer het je wél uitkomt.

Wat zijn Magic Boosts?

Dit zijn mp3 bestanden waarmee ik je onderbewuste herprogrammeer. Ik fluister je als het ware toe en door hier regelmatig naar te luisteren verschuiven er dingen in je denkpatronen.

Hoe zit dat met de community, is die op Facebook?

Nee, we maken gebruik van ons eigen platform. Dus je hoeft geen lid van facebook te zijn om te kunnen aansluiten bij onze warme community.

Wat als ik niet bij de Masterclasses kan zijn?

Maak je geen zorgen, je kunt van te voren je eventuele vraag insturen en ontvangt naderhand de opnames. Zo ontvang je toch gewoon de begeleiding die voor jou past.

                 

Dit is het moment om echt het leven te gaan leiden 

wat voor jou bedoelt is!

Loslaten geeft vrijheid
€ 267-
€ 127,-

Online Power Training 

Maak je dromen waar

Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van.

Jij bent dit waard!


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor deze training moet weten in je mailbox en kun je direct starten.


Oh, en heb je het event al aangeschaft? Dan vind je een kortingscode in je mail, waarmee je € 37 korting krijgt op deze Online Power Training.

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Wil je meer reacties lezen op deze Online Power Training Maak je Dromen Waar? Klik dan hier.