Online Power Training Magie & Miracles
Jij bent puur licht

Start 22 juni 2024: Antoinette neemt je 1 maand mee, Miracles Happen!

Hoe meer je in contact komt met je eigen kern, hoe lichter het leven wordt

Ieder mens heeft een kern van licht...  

    In één dag kan je veel leren en super vette inzichten krijgen. Maar om die inzichten in je dagelijkse leven te integreren  heb je vaak wat meer  nodig. Daarom geven we deze online power training van 1 maand.
    In deze Online Power Training Jij bent puur licht neem ik je aan de hand mee, zodat jij je leven kan leven vanuit jouw kern!
    Want ja, ook jij hebt die kern van licht, Maar soms vergeet je dat en raak je verstrikt in verdriet en gedachtes zoals bijvoorbeeld  ik ben niet goed genoeg. Ik hoor er niet bij of ik kan het niet. Dan lijkt het licht ver weg en voel je je zo vastzitten.

Tijdens deze maand neem ik je mee daar die verbinding met je eigen kern. Stel je eens voor dat je je leven leeft vanuit jouw kern, je licht, je vreugde...

De Online Power Training in het kort

In De Online Power Training Jij bent puur licht, dat deel uit maakt van de Jaartraining Magie & Miracles, neem ik je mee naar jou. De training is een verdieping op het Online Event Jij bent puur licht, dat ook een onderdeel is van deze maand.

  • De looptijd is van 22 juni 2024 t/m 19 juli 2024.
  • Het Online Event 'Magie & Miracles Jij bent puur licht' op 22 juni 2024. Heb je dit event gemist, no worries, je ontvangt de opnames.
  • Vanaf 26 juni ontvang je 24 dagen lang een dagelijkse opdracht via een filmpje.
  • 3 Masterclasses waarin ik de deelnemers live train en vragen beantwoord. 
  • Onze eigen community: een plek om te delen, elkaar te ondersteunen en overwinningen te vieren. Je doet deze training niet alleen.

Geen € 267,- maar  € 136,-

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor deze training moet weten in je mailbox.

Een paar reacties op één van onze andere Online Power Trainingen

Glenn

Er wordt hier naar je geluisterd, niks is gek. Antoinette weet op een veilige en laagdrempelige manier mij en anderen diep te raken. 

Het is het proberen meer dan waard!
Froukje

Wat een mooie en inspirerende training. Prachtige eye openers, ik word er zo blij van. Ik merk hele mooie verschuivingen. Ik heb al aardig wat trainingen en trajecten gevolgd alleen deze is super en werkt magisch. Ik zal dit aan iedereen aanraden. Ik voel mij zoveel lichter en zachter.


Martien

Dank zij jou en deze training ben ik nog een stuk dieper in mezelf gedoken en heb ik nog heel wat kunnen opruimen.


Jij weet ons op een unieke, zachte, toch kordate manier naar de kern van het probleem te brengen. Dat helpt mij om mij te bevrijden. 

€ 267-
€ 136,-

Online Power Training M&M:

Jij bent puur Licht

Ben jij deze investering waard?

Stel je eens voor dat je in verbinding bent met je eigen kern. Met je licht, met je vreugde...

Antoinette:

'Toen ik mijn emoties en overtuigingen verwerkte en losliet ging ik steeds meer mijn licht leven. 

Daardoor leef ik mijn kwaliteiten en geniet optimaal van mijn leven.'

Deze ode aan het Licht staat in mijn nieuwe boek 'Ontdek de Magie in je Leven en Miracles Happen!' Dit event is op dat boek gebaseerd.


Ode aan het licht

Het licht in mij, in jou in iedereen.

Het licht dat er altijd is,

Al lijkt het soms van niet.

Het licht dat nog meer in jou wil schijnen.

Het licht dat zo liefdevol is en

jou graag wilt begeleiden.

Dit boek is een ode aan het licht.

Laat het je bevrijden.

 

Antoinette


Dit boek gaat over het in contact komen met jouw essentie, met dat grote mysterie. Met die man of vrouw die jij in wezen bent. Dat kan heel iemand anders zijn dan diegene die je nu denkt te zijn en die je leeft. ‘Hoe dan?’ denk je misschien. ‘Hoe kan ik nu anders zijn dan ik ben?’
Deze Online Power Training van een maand is op dat boek gebaseerd.


Soms vergeet je het effetjes

We maken allemaal wel dingen mee die heftig zijn. Die je af en toe doen vergeten dat je een puur wezen van licht en liefde bent. Dan kom je net effe anders uit de hoek dan je zou willen. En jawel, daar reageert dan je partner, kind of beste vriendin ook weer niet zo liefdevol op. 'Ik ben licht???', denk je dan bij jezelf. 'Ik ben heulemaal geen licht. Ik ben een woedende massa die elk moment kan ontploffen. Zout toch op met je licht.'


Dat kan echt anders hoor!

Maar ja, dat gaat niet zo op wilskracht. Je kunt niet doen alsof er niets aan de hand is als je eigen huis in brand staat. Dan zul je toch eerst effe die brand moeten blussen. Dat gaan we doen tijdens deze dag. We gaan het oud zeer verbranden en de brand blussen. In het midden van de verkoolde resten ga je dan het licht ontdekken. Als vanzelf. Als dan de shit de fan hits, blijf jij in verbinding met jouw essentie en bent niet meer gek te maken.

€ 267-
€ 136,-

Online Power Training M&M:

Jij bent puur Licht

Ben jij deze investering waard?

Ik vind de Online Power Training heel interessant. Het ziet er zo eenvoudig uit als je ons als cursisten aan het helpen bent. Ondertussen ben ik er achter gekomen dat dit getuigt van groot meesterschap (en ervaring).

 

Ik vind het fijn dat ik al verschillende dagen veel aan het loslaten ben en me lichter, vrijer, blijer en liefdevol voel.

Stefan

Het is tijd voor leven vanuit jouw licht

Stel je eens voor...

  • Dat je rustig blijft als er vuur is. 
  • Dat je geniet van je leven ook al gaat het soms effe anders dan je zou willen.
  • Dat jij jezelf blijft zien in al je licht en eigenwaarde, ook al loopt je partner weer eens door het huis te stampen.
  • Dat je weet dat je goed bent zoals je bent ook al heb je net voor de zoveelste keer weer een vette fout gemaakt.

    Wat zou dat voor jou betekenen? Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

Wat is er verschoven? Wel.. veel ! ik voel me lichter, en ik vertrouw, ik vertrouw op mijn gevoel, op situaties en op mensen. Ik kom uit mijn opgeslotenheid en ik geniet veel meer. Dikke dank je wel.

Nathalie

                   

Vragen over de Online Power Training

Ik ben eigenlijk nogal druk, kost het veel tijd?

De filmpjes duren maar een paar minuten. De opdrachten zelf doe je vaak gedurende dag terwijl je met andere dingen bezig bent. Soms is het een schrijf opdracht waar je wat langer mee bezig kunt zijn. Maar er is ook altijd ruimte om de opdrachten op een ander moment of een andere dag te doen, wanneer het je wél uitkomt.

Hoe zit dat met de community, is die op Facebook?

Nee, we maken gebruik van ons eigen platform. Dus je hoeft geen lid van facebook te zijn om te kunnen aansluiten bij onze warme community.

Is die community verplicht?

Nee, de community is niet verplicht. Maar we hebben gemerkt dat het samen delen heel helend werkt.
Dus we raden je aan er een kijkje te nemen.

Wat als ik niet bij de Masterclasses kan zijn?

Maak je geen zorgen. Je kunt van te voren je eventuele vraag insturen en ontvangt naderhand de opnames. Zo ontvang je toch gewoon de begeleiding die voor jou past.

Hoe lang heb ik toegang tot de training?

Je hebt vanaf de start van de training 11 maanden toegang tot de filmpjes, de masterclasses en de community

                 

Mijn kwekker vindt het niet leuk dat ik dit ga typen, maar ik heb het inzicht gekregen dat ik een powervrouw ben en dat ik daar geen enkele seconde meer aan hoef te twijfelen.

Bye bye lieve kwekker ik hou van je maar ik laat je los in liefde.

Ilknur
Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze loslaten. Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit zelfs ook online voor mij mogelijk is. Lieve mooie Antoinette, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt.

Anna

Voel jij je aangesproken?

Met deze Online Power Training zet je een ommekeer in gang.
Omdat je er dagelijks (korte) tijd aan spendeert kan het dieper bij je binnenkomen en verander je daadwerkelijk je gewoonte.

Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek.
En het maakt de training ook licht en luchtig.

Voel je het verlangen in je hart?
Meld je dan aan. Je bent welkom.

Geen € 267,- maar slechts  € 136,-

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Antoinette, weet je, ik word altijd zo vrolijk bij het beluisteren, maar ook bekijken van de dagelijkse overwegingen! Je komt echt zo heel direct binnen in de huiskamer, maar meer nog 'in de kamer van mijn hart'. Wat dring jij diep in alle lagen door; je kan het ook zo scherp en duidelijk verwoorden, overbrengen, vanuit je hele 'zijn'. Ik ben super-dankbaar dat ik een stukje met jou mee op pad mag gaan. Het is echt de moeite, geloof me! Ik kijk al uit naar de volgende OPT waar ik ook voor ben ingeschreven. Amaai, ik ben alweer benieuwd hoe mooi en waardevol dat zal zijn ... Dankjewel Antoinette en dikke knuffel van mij. 

Jacqueline
Ik heb inzicht gekregen in hoe bevrijdend het voelt wanneer je de lat niet zo hoog hoeft te leggen, fouten mag maken en jezelf als belangrijk mag zien. Ook heb ik inzicht gekregen in hardnekkige overtuigingen en negatieve gedachten, die in mijn hoofd ronddwalen en me zuigen naar negativiteit. Ik heb geleerd hoe ademhaling helpt om door de negatieve stroom heen te breken, naar bewustzijn te komen en vanuit daar andere positieve overtuigingen mezelf te zeggen. Krachtige zinnen die me kracht geven om de negativiteit te laten gaan.

Merel

Deze training is zeer fijn! Elke dag ontvang je een filmpje met tips of medicatie die je doen nadenken. Nadenken over jezelf. Ik mag mezelf op de 1e plek zetten is wel de belangrijkste. Verder krijg je meer inzicht in jezelf en mag je jezelf goed vinden en mag je er zijn en boeit het niet als een ander er anders over denkt!

Nancy

Wat deze training mij gegeven heeft is dat ik mezelf meer serieus neem. Dat ik de tijd neem op een dag om mezelf te checken en niet meer als een 'kip zonder kop' mee te lopen met dat wat ik denk dat er van me verwacht word. Dat het me steeds meer lukt om de rust te nemen voordat ik iets zeg en dat ik fouten mag maken. Dat dat menselijk is. En verder is het echt heel fijn dat Antoinette en haar team zo betrokken is en echt voelbaar met je meekijkt als dat nodig is.

Liesbeth

super vel tips gekregen Ga ermee aan de slag 

Philo
€ 267-
€ 136,-
Voel je welkom lief mens.