Power Training Magie & Miracles
Vervul je Verlangen

Start 17 januari 2024

In 1 maand leert Antoinette je manifesteren waar je naar verlangt

Je mindset kan je veranderen. Daarmee verander je jouw leven!

Ieder mens kan in manifesteren. Jij ook.  

  In één dag kan je veel leren en super vette inzichten krijgen. Maar om die inzichten in je dagelijkse leven te integreren  heb je vaak wat meer  nodig. Daarom geven we deze online power training van 1 maand.
  In deze Online Power Training Vervul je Verlangen neem ik je aan de hand mee en geef ik je diverse manifesteertools.
  Door onze energie, onze gedachtes en emoties creëren wij het leven wat we nu hebben.  Dus dat manifesteren dat kan je al. Alleen kan het zijn dat je toch wat dingetjes hebt aangetrokken waar je mondhoekjes van naar beneden gaan im plaats van naar boven. Dat komt omdat we het manifesteren vaak onbewust doen en dat is dus niet altijd goed nieuws. 

Tijdens deze maand gaan we dat onbewuste omzetten in bewust, zodat jij voortaan de dingen aantrekt die jou wél blij maken.


De Online Power Training in het kort

In De Online Power Training Transformeer je mindset, dat deel uit maakt van de Jaartraining Magie & Miracles, neem ik je mee naar jou. De training is een verdieping op het Online Event Vervul je Verlangen, dat ook een onderdeel is van deze maand.

 • De looptijd is van 13 januari 2024 t/m 16 februari 2024.
 • Het Online Event 'Magie & Miracles' op 13 januari 2024. Heb je dit event gemist, no worries, je ontvangt de opnames.
 • Vanaf 17 januari ontvang je 24 dagen lang een dagelijkse opdracht via een filmpje.
 • 3 Masterclasses waarin ik de deelnemers live train en vragen beantwoord. 
 • Onze eigen community: een plek om te delen, elkaar te ondersteunen en overwinningen te vieren. Je doet deze training niet alleen.

Geen € 267,- maar  € 136,-

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor deze training moet weten in je mailbox.

Een paar reacties op één van onze andere Online Power Trainingen

Astrid

Ik hou mijn trilling hoog

Wanneer ik s'morgens wakker word, denk ik Aahhh zometeen kijken wat Antoinette voor nieuws heeft. Door elke dag mail te krijgen houd ik de trilling makkelijker hoog en laat minder snel m'n dromen los. Beter nog: ik laat mijn dromen niet meer los! Mahatma, we zijn nog maar net begonnen, maar ik ben nu al zo dankbaar dat je dit met ons doet!

Lisa

Ik zeg Doen! en Doen!


Ik heb in korte tijd al een aantal dromen waar gemaakt en anders in ieder geval de daadwerkelijke stappen gezet om een droom te verwezenlijken.

Ik word uit mijn comfortzone getrokken en doe dingen die ik eerder echt NIET voor mogelijk had gehouden.


Geef Jezelf dit cadeau...

Peter

Antoinette weet je op haar unieke wijze te kietelen (zoals ze zelf zegt) om bewust te worden van je eigen patronen, uit je comfortzone te komen en je stappen te gaan zetten. Deze training draagt daar zeker toe bij. Het is fijn dagelijks een filmpje te mogen ontvangen met steeds weer een mooie boodschap of leuke en/of uitdagende opdracht.


Wat houdt deze powertraining in?

€ 267-
€ 136,-

Online Power Training M&M:

Vervul je Verlangen

Ben jij deze investering waard?

Stel je eens voor dat je zomaar jouw droom waar maakt...

Ik weet het nog goed...

Je had mijn ogen eens moeten zien toen ik voor het eerst mijn huis betrad. ik wist het gelijk, dit is het huis wat ik heb gemanifesteerd. Het huis van mijn  dromen. Inmiddels woon ik er al 24 jaar.
En dan die man... die man die aan al mijn verlangens voldeed. (Behalve dat kale hoofd dan 😂). Inmiddels zijn we al 8 jaar heerl gelukkig samen. Jawel, ook mijn Marcel heb ik gemanifesteerd. Dat proces heb ik trouwens uitbundig beschreven in het boek Ontwaken in het Nu. 

 ‘Alles is energie en dat is alles wat er is. Kijk naar de realiteit waar je naar verlangt en match de frequentie daarvan. Het kan niet anders dan dat je die realiteit krijgt. Er is geen andere manier.’ - Albert Einstein


Deze quote staat in mijn nieuwe boek 'Ontdek de Magie in je Leven en Miracles Happen!' Dit event is op dat boek en op het boek 'Ontwaken in het Nu' gebaseerd.

Merel vertelt over de powertraining

€ 267-
€ 136,-

Online Power Training M&M:

Vervul je Verlangen

Ben jij deze investering waard?

Het is tijd om je verlangen te vervullen

Wat levert deze Online Power Training je op?

 • Je weet dat je het verdient om je dromen te realiseren.
 • Je ontdekt hoe je je eigen trilling kunt beïnvloeden en verhogen.
 • Je gaat ervaren dat je alles mag ontvangen waar je naar verlangt.
 • Ja! Jij kunt en mag  succesvol zijn.
 • Je merkt dat deze manifestatie tips echt werken, waardoor je straks met grote blije ogen en een smile op je snuit door het leven gaat. 
 • Je ziet hoe ongelofelijk powerful je bent. Veel krachtiger dan je denken tegen jezelf zegt.

  Als je bewust leert te manifesteren, voel je dat je jouw leven in je eigen handen hebt en geen speelbal bent van omstandigheden ande mensen of omstandigheden.

Wat is er verschoven? Wel.. veel ! ik voel me lichter, en ik vertrouw, ik vertrouw op mijn gevoel, op situaties en op mensen. Ik kom uit mijn opgeslotenheid en ik geniet veel meer. Dikke dank je wel.

Nathalie

                   

Vragen over de Online Power Training

Ik ben eigenlijk nogal druk, kost het veel tijd?

De filmpjes duren maar een paar minuten. De opdrachten zelf doe je vaak gedurende dag terwijl je met andere dingen bezig bent. Soms is het een schrijf opdracht waar je wat langer mee bezig kunt zijn. Maar er is ook altijd ruimte om de opdrachten op een ander moment of een andere dag te doen, wanneer het je wél uitkomt.

Hoe zit dat met de community, is die op Facebook?

Nee, we maken gebruik van ons eigen platform. Dus je hoeft geen lid van facebook te zijn om te kunnen aansluiten bij onze warme community.

Is die community verplicht?

Nee, de community is niet verplicht. Maar we hebben gemerkt dat het samen delen heel helend werkt.
Dus we raden je aan er een kijkje te nemen.

Wat als ik niet bij de Masterclasses kan zijn?

Maak je geen zorgen. Je kunt van te voren je eventuele vraag insturen en ontvangt naderhand de opnames. Zo ontvang je toch gewoon de begeleiding die voor jou past.

Hoe lang heb ik toegang tot de training?

Je hebt vanaf de start van de training 11 maanden toegang tot de filmpjes, de masterclasses en de community

                 

Mijn kwekker vindt het niet leuk dat ik dit ga typen, maar ik heb het inzicht gekregen dat ik een powervrouw ben en dat ik daar geen enkele seconde meer aan hoef te twijfelen.

Bye bye lieve kwekker ik hou van je maar ik laat je los in liefde.

Ilknur

Er wordt hier naar je geluisterd, niks is gek. Antoinette weet op een veilige en laagdrempelige manier mij en anderen diep te raken. 

Het is het proberen meer dan waard!

Glenn

Voel jij je aangesproken?

Met deze Online Power Training zet je een ommekeer in gang.
Omdat je er dagelijks (korte) tijd aan spendeert kan het dieper bij je binnenkomen en verander je daadwerkelijk je gewoonte.

Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek.
En het maakt de training ook licht en luchtig.

Voel je het verlangen in je hart?
Meld je dan aan. Je bent welkom.

Geen € 267,- maar slechts  € 136,-

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Dit was de beste investering in mijzelf. Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Mahatma meer dan dankbaar ben!

Wesly

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


De woorden van Antoinette hebben mij onverwacht diep geraakt.  Ze kwamen op een diep niveau binnen bij mij, al weet ik niet hoe dat zo kan.  Ik heb  tijdens dit event meer inzicht in mijzelf gekregen en snap mijzelf opeens een stuk beter. Dankjewel! 

Ik ben hier erg blij mee.

Lisa

Ik vind de Online Power Training heel interessant. Het ziet er zo eenvoudig uit als je ons als cursisten aan het helpen bent. Ondertussen ben ik er achter gekomen dat dit getuigt van groot meesterschap (en ervaring).

 

Ik vind het fijn dat ik al verschillende dagen veel aan het loslaten ben en me lichter, vrijer, blijer en liefdevol voel.

Stefan

Ik ben zo blij met deze training, want er is er veel aan het veranderen.
Weet je, ik zing zelfs weer, dat heb ik jaren niet meer gedaan, er komt ruimte! 😊.

Mary

Het is zo bewonderenswaardig en fascinerend tegelijk, hoe jij telkens iemand op zo’n zachte , toch kordate manier naar de kern van het probleem kan brengen, waarmee de persoon dan verder kan met het realiseren van haar of zijn verlangens.


Ik voel mij veranderd in mijn denken, voelen en handelen, in datgene waar ik mijn aandacht op richt, in de manier waarop ik er naar kijk en ben veel vrijer, laat mensen vrijer hun ding doen, God zij dank met veel minder kritiek.


Ik ben ontwaakt uit een langdurige slaap en heb mij bewust  in liefde verenigd met mijn innerlijk kind.


Ik dank allen die hebben deelgenomen en van wie ik  vooral veel kon leren in de masterclasses.


Dankjewel Antoinette en het helpende team, 🙏💛🌻🌈🙋‍♀️

Martien