Loslaten is lekker

                             Online Power Training - Verbinding is de weg

Ons grootste verlangen en onze grootste angst liggen naast elkaar...

Laten we beginnen met een aantal reacties

Reactie van Lieselotte

Oh,  wat word ik toch steeds blij van die video's. Als ik die vrolijkheid zie, dan besef ik iedere keer: dat is het. Zo horen we in het leven te staan.

Reactie van Katja

Wat ben ik dankbaar dat ik de stap heb durven zetten voor deze training. Dat ik naar mijn hart durfde luisteren.
Wat heb ik veel geleerd over mezelf. 

Reactie van Katrien

Wat een verschil mag ik al merken ten opzichte van een maand geleden. Ik voel me zo blij!
 Wat een mega geschenk voor mezelf. 

We verlangen er zó naar...

We zijn er zó bang voor...

Als jij je laat  leiden door je angst voor verbinding dan...

 1. voel je je met regelmaat alleen.
 2. verlang je naar een arm om je heen. Een arm van een ander.
 3. heb je eerder pijnlijke ervaringen gehad en ga je, als er nu een leukerd voor je neus staat, onbewust steeds weer terug naar vroeger. Grrrr.....
 4. weet je ergens wel dat er echt van je gehouden wordt en dat je veilig bent, maar je durft het niet te leven.
 5. voel je dat het tijd is om de burcht van je hart weer te openen, maar je durft het niet
 6. laat je niemand écht toe in jouw hart. Zelfs je geliefden niet. Au...
Wanneer ik nu in de spiegel kijk, herken ik eindelijk mezelf. Dankjewel, Mahatma!
Kirsten

Au! Ooit deed het pijn... en het doet nog steeds pijn...

Ik trof haar op een kantoor. Een vrouw die ik kende van het koor. Voor de eerste keer sprak ik haar. Ze vertelde mij dat ze al 20 jaar alleen was. Ik keek haar met grote ogen aan. 'Hoe is dat nou toch mogelijk', dacht ik bij mijzelf. 

Ik zelf was net een jaar gescheiden en verwachtte niet dat mijn 'alleen tijd' zo lang zou duren. 


Soms denken we gewoon dingen die niet kloppen. Uiteindelijk ben ik zelf 15 jaar alleen geweest voordat ik mijn huidige lief heel, maar dan ook heel voorzichtig toeliet in mijn leven. Inmiddels zijn we meer dan 5 jaar heel gelukkig samen.


Die scheiding had dus toch dieper in mijn ziel gehakt dan ik ooit had verwacht. Al die jaren was ik aan het smachten, maar durfde ik geen stappen te zetten. Mijn grote geluk was dat ik mensen wel vertrouwde, behalve dan die schepsels op 2 benen met meer haardos op hun lijf. Dat was wel een dingetje.


Dus ik had een liefdevolle groep mensen om mij heen die ik wel toeliet in de spelonken van mijn ziel. Nu weet ik ook dat er veel mensen zijn die liefdevolle mensen om zich heen hebben en die ze ook niet durven toe te laten. Hoe pijnlijk is dat?
Daarmee blijf je in wezen het oorspronkelijke oud zeer in stand houden. Dit terwijl het misschien al 20, 30 of 40 jaar geleden gebeurd is. 


Alles kan gelukkig veranderen. Dat dus ook!

Als jij de sleutel naar je eigen hart terug vindt, dan kom je thuis bij jezelf.  Thuis bij jouw kern. In verbinding met anderen. 

 Wat een mooie training. Jij kwam op het juiste moment en hebt mij een flinke zet in de juiste richting gegeven. Met liefde, humor en gekheid maar wel ff erdoorheen prikken. Au en bedankt, het is zoveel waard! Thanks! Liefs  πŸ§šπŸ»‍β™€οΈπŸ˜˜
Astrid

Ook het online event Verbinding is de weg

is een onderdeel van deze training

Ik ben zo ontzettend blij dat ik voor deze training gekozen heb en er is al zoveel veranderd in mij in deze maand.

Paula

Hoe ziet jouw leven eruit als je je verbindt?

 • Dan voel je je thuis bij jezelf. Je kijkt in de spiegel en lacht naar Jezelf.
 • Als je dan hulp nodig hebt, dan bel je iemand die graag naar je luistert. Je hoeft het niet meer alleen te doen.
 • Dan weet je dat je geleid wordt en durf je te luisteren naar die innerlijke leiding.
 • Dan voel je je thuis hier op aarde en sta je met regelmaat op met een big smile op je gezicht.
 • Dan kijken je partner, je kids, de buurman en zelfs jouw werkgever (als je die hebt) met respect en liefde naar je. En jij? Jij ziet dat en laat het toe. Je bent verbonden. . 

Vanochtend keek ik naar mezelf in de spiegel. En voor het eerst in jaren herkende ik mezelf. Ik keek naar mijn gezicht, en zag daarin een oudere versie van het kind dat ik ooit was. 

Ik ben zo dankbaar. Ik had nooit verwacht dat er op zo'n korte tijd iets kon verschuiven. En dat doet het wel.
En de tijd is er rijp voor. Je moet er klaar voor zijn. En dit kwam op mijn pad toen ik er echt genoeg van had steeds voor die muur te blijven staan en mezelf het leven te onthouden wat ik verdien. Ik ben zo blij dat ik naar mijn hart geluisterd heb! 

Katja

Er is een power in jou die groter is dan heel je verleden...

Jij kiest...

Je kunt kapot gaan door een ellendige jeugd en alle ervaringen die dat met zich meebrengt of je komt er super sterk uit. 

Wat kies jij?

Als je de moed hebt om groter te worden dan je eigen verleden, dan wordt heel die ellende van vroeger je rijkdom van het heden.


Dan ga je ontdekken hoeveel liefde er voor jou is en voel je je veilig. Daarmee kom je thuis. Het is onze diepste verlangen om ons te verbinden. Je verbindingservaringen beginnen al als je nog in de baarmoeder bij je moeder zit. Pak die liefde weer terug. Jij kan dat!

Is deze Online Power Training 'Verbinding is de weg' iets voor jou?

Met deze Online Power Training 'Verbinding is de weg' geef je jezelf het grootste geschenk dat je je zelf kunt geven. Je gaat de afgescheidenheid overstijgen en genieten van jouw Zelf. Jouw leven en jouw kwaliteiten.


Jouw grootsheid komt aan het licht.  Als je thuis bent bij jezelf heeft dat namelijk een grote aantrekkingskracht op je omgeving. Mensen willen gewoon bij jou zijn. Als je een eigen toko hebt, is dat natuurlijk heel handig.


En je kids? Ja, zelfs die puberende kids, laten merken hoe ze met jou verbonden zijn en hoe ze van jou houden. Dat kan niet anders, want jouw liefdevolle energie sijpelt direct door naar hun.


Door een event, de masterclasses en de Magic Boosts krijgen je cellen namelijk iedere keer op verschillende manieren updates. Zo week ik je los uit je oude programmering, waardoor de sluiers die voor je ogen hangen als het ware weg vallen. Hierdoor ga je jezelf ontdekken in jouw licht, waarheid en kracht. 


Één van de onderdelen van deze Online Power Training 'Verbinding is de Weg' zijn de Magic Boosts. Tijdens zo'n Magic Boost luister je simpelweg naar mijn stem, die ongemerkt en heel subtiel jouw onderbewustzijn met een nieuwe energie binnendringt. Dit,  samen met alle andere tools, werkt op alle fronten door bij je.

Het online programma werkt bij mij heel erg  goed! Een paar jaar geleden kon ik alleen maar boos en nukkig zijn, en gemaakt vrolijk. Door de online training voel ik echt dat ik dichter bij mezelf aan het komen ben, en dat de vragen die ik had, op zijn plaats beginnen te  vallen. Ik heb ook het idee dat ik in diepe lagen nu met mezelf bezig ben!   Het effect online komt sterk bij mij binnen, omdat ik iedere dag stapsgewijs  met een goede structuur even getriggerd word om naar mezelf te kijken, en dit dagelijks kan delen op de community. 

 

Deze community is een aparte website, waar mee je alleen met gelijkgestemden  je verhalen met elkaar deelt onder het toeziend oog van het spirit coaching team.  Die houden alles een beetje in de gaten, en ook word je door hen gesteund als dit noodzakelijk is, zodat je niet verdwaalt in je proces.  

 

Ook zijn er bij elk cluster elke maand 3 zoom live meetings, waardoor er ook even in groepsverband face to face zoom contact is. Daar wordt het een en ander uitgelegd, en deel je dan in aparte meetings rooms het onderwerp van die maand met elkaar, dat zorgt voor diepere verbinding  met de groep. Het  traject wekt bij mij een gevoel op dat je er niet helemaal alleen voor staat.

Rachel

Wat kost mij deze training

Er zijn twee opties:

Alleen de Online Power Training

Verbinding is de Weg

Voor deze Online Power Training 'Verbinding is de weg' betaal jij niet de waarde van  € 267, maar slechts € 147.
Ben jij dat waard?

De Online

Lifechanger

De Online Power Training Verbinding is de Weg is onderdeel van onze Jaartraining. Wil je echt een mega vette transformatie doormaken, doe dan een heel jaar mee! Je betaalt geen € 1906, maar slechts 1297

Bij het zien van het laatste filmpje van deze training was mijn eerste gevoel :NEE ik wil nog niet dat het voorbij is 😳 Gelukkig heb ik voor de hele 6 maanden training gekozen. Zo blij πŸ€— Ik heb echt stappen gezet. Fijn dat ik je nog niet hoef los te laten Mahatma. Misschien doe ik dat wel nooit meer πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ™

Karin


Holy moly wat een mooi proces, kan het niet vaak genoeg zeggen. De handvaten die je gaf Mahatma, ben er zo dankbaar voorπŸ™πŸ’ Dit waren antwoorden waar ik al zolang naar opzoek was.


Caroline

Voor nu wil ik je vanuit de grond van mijn hart bedanken voor de super-waardevolle cursus, Mahatma! Ik vind dat je de dingen precies bij (mijn) kern raakt en je ook de praktische tips, inzichten, handreikingen geeft die ik nodig had. De diepgang en de vele manieren om er mee bezig te zijn, zoals je ingesproken video's, de community en de meditaties, heb ik als bijzonder waardevol ervaren. 
Gerrie

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?

Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van, want dat is je intuïtie. Dan begin je direct  met jouw zelfbeeld te verbeteren!

En nog een aantal reacties

Lieve Mahatma,

Ik had deze training voor geen goud willen missen. Ik ben nu al opener en voor het eerst blij met mij. 

Dankjewel!

Marie José
Door de training leerde ik weer naar mijn gevoel te luisteren en mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gevoelens.


Door weer verbinding te hebben met mijn hart is het mogelijk mijn leven te gaan leven wat ik graag wil en niet het leven te leven dat anderen willen dat ik leef.

Carola
Sinds de training ben ik alsmaar minder slachtoffer van die stemmetjes. Ik kan helderder zien dat het oude kinddelen zijn die om aandacht vragen en geheeld willen worden. Ik stap sneller uit het negatieve. Ik ben heel dankbaar voor de tools. Ik beleef plezier aan de mogelijkheden die ik krijg om ruimer, verder, dieper, waarachtiger te worden. Ik ervaar me als een ontdekkingsreiziger in m'n eigen universum. Nieuwsgierig. Ik kijk uit naar de volgende ronde..
Vera
Ik heb mezelf gevoeld, gezien, vergeven, gedeeld....en daardoor mezelf zichtbaarder gemaakt.

Ik voel en zie nu mijn angst en laat ze los wetende dat ik een keuze heb. Ik zeg en doe daardoor dingen waardoor ik me vrij maak, waardoor ik meer Mijn Leven Leef. 

Dankjewel Mahatma en dank ook aan mezelf dat ik hieraan durfde mee te doen.

Christine
De manier waarop Mahatma via de filmpjes het gevoel geeft dat ze je echt ziet is wonderlijk en stimuleert om er echt voor te gaan. Deze training heeft veel meer in me losgemaakt dan ik van te voren voor mogelijk hield. Ik voel me echt een stukje meer heel.
Anne
Ik doe de komende perioden weer graag met iets mee, soms lukt het niet live mee te gaan, maar de dag dat ik de opnames heb, kijk ik deze al weer 😊. Dus dit werkt echt ook prima. ontzettend blij met Mahatma en haar team en heel blij dat de prijzen zo normaal! (laag zijn) waardoor dat ook veel toegankelijker is! En zelfs was het wat duurder doe je het nog!
Anca

Dankjewel lieve Mahatma voor deze mooie training.
Ik voel eigenwaarde
Ik voel dat ik dankbaar ben voor alle mogelijkheden en kansen
Ik voel me krachtiger
Ik ben niet meer afhankelijk
Ik kan dealen met mezelf
Elke dag aan mezelf te werken.. elke training gevolgd. Elke dag naar binnen keren..
Zo mooi hoe je mensen op deze manier kan helpen πŸ¦‹.

Iris

Een geweldig proces, stap voor stap wordt je meegenomen, uitgedaagd om te voelen, inzichten te krijgen, keuzes te maken . Heel intens en ben zo dankbaar. De woorden van Mahatma raken je in je diepste kern. In deze training lagen voor mij de antwoorden waar ik al zo lang naar op zoek was. Dankjewel πŸ’–

Caroline

Dank je wel Mahatma voor deze mooie en pittige training.Ik ging door een achtbaan van emoties en ben tot de ontdekking gekomen dat er veel meer hartzeer was dan dat ik had gedacht. Ik mag het weer voelen! Ik hoef me niet meer "groot" te houden! Ik ben goed zoals ik ben en fouten maken mag. Dank je wel voor deze stevige bewustwording! 

Trudy
Vandaag voelde ik hoeveel er verschoven is in 1 maand tijd, daar kan geen therapie tegenop. Wat een mooie en effectieve opbouw en ik heb gesteund gevoeld. Ik voel me vrijer nu omdat ik opties heb om met situatie en vooral met mezelf om te gaan
Marieke
Het was een mega fantastische training
Katrien

Dankjewel Mahatma voor de meditatie en je oefeningen. Ze beginnen hun vruchten af te werpen! Ik voel me een stuk lichter en blij met mezelf! Ik heb de keuze de Liefde te laten stromen en dat is een overweldigende ervaring! Dank daarvoor!

Teuni

Ik sta soms versteld van welke aardige en mooie woorden uit mijn mond komen óf op schrift πŸ₯° én welgemeend natuurlijk! Dàt geeft een heel warm gevoel én maakt t voor iedereen een stukje mooier πŸ™πŸ’ž
Diana

Door deze training kijk ik anders naar mezelf, krijg ik nieuwe inzichten en zie ik dat bepaalde reacties eigenlijk komen van de kindertijd. Vooral het besef dat ik bewust kan kiezen voor het pad van licht, liefde en overvloed.

Veerle
Blij met de affirmatieboost en alle support. Het lucht op
Sandra
Dit is een andere online training dan gemiddeld. Mahatma is in staat met haar dagelijkse video's ECHT contact te leggen met je. Alsof ze alleen tegen jou praat en je daardoor ook motiveert om dagelijks de opdrachten ook te doen!

Genote van die aandacht voor mezelf en dat geeft in 25 dagen al veel verschuiving EN resultaat.

Dit is een training die je geld ook echt waard is!

Franca
loslaten
Het is een aanrader om de training Heel je Hart te gaan doen. Je krijgt heel veel mooie inzichten in wie je werkelijk bent. 

Een liefdevol mens. Mahatma is ECHT betrokken bij de mensen en geeft waardevolle feedback. Zij doet het met haar hart. Een mooier voorbeeld kan er niet zijn.

De powerboats meditaties geven alles wat je leert nog veel meer diepgang.

Marja
Als je twijfelt....schrijf je toch in, het is de moeite waard, ook al heb je maar een kleine rugzak.
Lut
Dankjewel lieve Mahatma voor de vele lagen verdieping en weer meer vrijheid en ruimte voelen. Wat heb ik ook genoten van je vermakelijke filmpjes met veel diepgang!!

Ricky

Wat heeft deze training mij opgeleverd?
Ik heb mijzelf overwonnen. Ik heb mijn gedachtes en patronen aangekeken, doorvoeld en overwonnen zodat zij mij los konden laten. Ik ben uit de storm gestapt en in het oog gaan zitten. Daar heb ik mijn ademhaling gevonden, mijn innerlijke kind, mijn ziel en mijn onvoorwaardelijke liefde.
Hoe hard mijn eigen storm ook raast, hoe hard de storm van mijn buitenwereld ook raast, ik weet, voel en vertrouw mijn eigen kern. Daar is de rust, de liefde, het licht en de kracht die ik werkelijk ben. Daar is mijn pure, liefdevolle waarheid, daar is mijn pure, liefdevolle bewustzijn.

Wendy

Ik merk dat ik me veel ruimer voel, meer zin heb in het leven algemeen. Steeds meer op mijn gemak ben bij het ondernemen van voor mij nieuwe dingen en er weer positieve gebeurtenissen op mijn pad komen.

Ik kan nu duidelijk zien : als het in jezelf verandert - dat de omgeving rondom jezelf er veel mooier en beter gaat uitzien en een positieve vibe krijgt.

Katrien

Ik spreek me uit. Ik ben me bewust geworden van welke kindspijnen er geraakt werden. Er is veel geheeld en losgelaten. Ik zie nu wanneer ik me klein houd. Ik spreek me vaker uit en merk dat dit op een rustigere gebalanceerde manier gebeurd. Hierdoor wordt de boodschap ook gehoord.

Ik ben rustiger geworden. Ik spreek mezelf krachtig uit. Er zijn minder conflicten. Ik neem verantwoordelijkheid voor wat ik voel.

Lieselotte

Anderen bepaalden eerder mijn leven. Dat was geen leven.

Ik heb veel gehad aan de training. Ben super enthousiast over de masterclasses en de vele feedback op de community van zowel leerlingen als van Mahatma.

De steun en goede raad die ik hier krijg zijn precies wat ik nodig heb. Ik maak forse stappen in de goede richting. Mijn leven wordt beter.

Karolien

Wat is er afgelopen maand bij mij veranderd?
Ik merk dat ik meer mijn mening geef. Dat ik meer voor mezelf opkom. Eerder reageer wanneer dat nodig is en beter weet te zeggen wat ik wil en hoe ik het zeg. Dingen die bij een ander horen, zowel zakelijk bij de functie als privé die gezegd worden; dat ik die minder op mezelf betrek en meer bij de ander laat. 

Dat is niet mijn verantwoordelijkheid.

Ik laat me meer zien en horen.

Stefan

Ik vind de training fantastisch. Ik verheug me dagelijks op de filmpjes. Soms is het zeker confronterend en pijnlijk, maar ik hou van groei en ontwikkeling en ben blij dat Mathatma met haar team op mijn pad gekomen zijn. Dit werkt voor mij!

Linda

Er is heel wat gebeurd tijdens de afgelopen maand en ik moet zeggen dat ik sowieso al veel liever in mijn eigen gezelschap vertoef. Ik kijk met veel zachtere ogen naar mezelf, om het met de woorden van Fia te zeggen: ook al zie ik nog niet het ganse pad, ik vertrouw er op, stapje per stapje...

Ik ben ook al veel opener geworden naar de mensen die ik zo graag zie.

Ik wil jullie in deze community ook nog bedanken, ik voelde me hier echt wel gezien en gehoord en dat maakte ook dat ik me meer kwetsbaar kon opstellen.

De maand is voorbij gevlogen en ik kijk enorm uit naar de volgende maand.

Sandra

Ik heb het gevoel dat ik deze maand vooral veel inzichten heb gekregen, weer meer duidelijk geworden hoe en waarom ik reageer zoals ik doe, en dan niet met je hoofd weten maar het ook voelen. Het is zo gaaf om te merken dat ik steeds een beetje opener en zelfverzekerder raak, dat dingen net een beetje meer vanzelf gaan en dat ik dan achteraf ineens denk: huh deed/zei ik dat? Er zijn momenten dat het lijkt alsof het zoooo langzaam gaat, of dat ik wéér tegen datzelfde aanloop, maar die momenten worden steeds korter en ik herken steeds meer dat dat op zo'n moment alleen maar zo LIJKT. Én er zijn momenten dat ik mezelf eigenlijk gewoon zie groeien. En als ik daar bij stil sta.. can't stop smiling 😊

Anne

Tranformatie Training

Ik ben zeer tevreden over jullie aanpak. Jullie zijn echt magisch. De events zijn zo goed opgebouwd en doen je nadenken en bewust worden van wat er gaat komen. De korte video's dagelijks maken alles behapbaar en toepasbaar. Ook de reminders van Mahatma in de video's naar de video's van enkele dagen eerder, helpen om alles beter te implementeren. En van de antwoorden op de vragen in de masterclasses pik ik ook heel wat op. En de visualisaties en meditaties van Mahatma, samen met de Magic Boosts zijn subliem.

Hilde

Thuiskomen

Zinvolle training om je bewust te worden dat je je vaak laat leiden door gedachten die niet meer passen bij wie je NU bent geworden.

Franca

Ik heb reeds meerdere trainingen gevolgd bij Mahatma en iedere training brengt mij dichter bij mezelf, bij het mogen Zijn. Doordat ik leer bepaalde overtuigingen los te laten of bepaalde patronen te doorbreken, ervaar ik dat ik andere/nieuwe uitdagingen makkelijker en bewuster durf aan te gaan. Ik zet meer concrete stappen en het respect voor mezelf en anderen groeit daardoor. Ik durf steeds meer te vertrouwen op mijn eigen inzichten en ben minder gevoelig geworden voor het oordeel van een ander of oordeel minder over een ander. Ik hoef niet meer zo te vechten waardoor mijn innerlijke rust en gevoel van vrijheid groter wordt.

Ank

Een combi van uitleggen, echte voorbeelden, meditaties die op dieper niveau werken, aandacht, inzichten krijgen, magische fluisterbestanden, het samen delen, de empathische maar toch directe en duidelijke aanpak van Mahatma: deze mix komt binnen en zorgt dat je langzaam gaat veranderen. Je wordt zekerder, het leven wordt relaxter, je weet hoe te reageren (of niet), je accepteert het leven en jezelf, kortom een HEEL GROOT WONDER!!!

Nicole

Ik ervaar meer zachtheid, meer begrip voor mijn eigen pad. Meer waardering voor mijn eigen weg. Meer volwassenheid en meer kinderlijke vreugde! Ik voel mijn kracht en meer grond onder mijn voeten. Letterlijk meer warmte, oude koude delen lossen op. Echt op elke vlak is er zo veel veranderd. Diep ontroerd en dankbaar.

Anca

Ik kom steeds meer tot leven. Ik wist niet dat dit mogelijk was in en met mij, dat het zo anders kon, dat ik zoveel lichter kan leven. Ik ben zo blij.
Ik leer mezelf steeds beter kennen, zo grappig. Ik reageer heel anders op heftige situaties, op onverwachte situaties, op een teveel aan prikkels etc. Alle kennis die ik leer van Mahatma daalt steeds meer in. Het komt steeds dieper binnen. Er is veel meer liefde voor mezelf, veel meer rust in mij. Ik heb veel meer vertrouwen in mezelf.
Ik voel me zo dankbaar dat ik deze trainingen kan volgen en dat het zoveel goeds voor me doet. Heel, heel veel dank Mahatma, je bent echt een grote engel op mijn pad.

Saskia

Er is afgelopen maand al veel verschoven. Ik ben uit mijn comfortzone gestapt en heb bepaalde angsten kunnen loslaten. Ik voel meer rust en vrede in mezelf. Ik ga minder de strijd aan en ben rustiger in discussies. En ik word steeds liefdevoller en zachter naar mezelf (en dus ook naar de ander).

Ank

Het is eigenlijk niet in woorden te vatten wat het met je doet, het is echt zien, voelen en ervaren. Zo ontzettend bijzonder. Fijner dan alle therapie die ik ooit gevolgd heb. Je komt echt bij de kern en de parel die in jou zit gaat steeds meer stralen, wordt steeds een beetje meer opgepoetst.
Saskia
Ik weet wel waar ik zou staan zonder Mahatma en daar word ik absoluut niet blij van! Diep dankbaar!
Marise
Mahatma's spiegel is confronterend en uitdagend. Haar steun is onvoorwaardelijk.
Karin
Het is werkelijk een fantastische investering, mooier innerlijk huis kun je gewoon niet bouwen!
Francis
ben  nu ongeveer 7 maanden bij mahatma  aan het leren en heb tot december nog al die heerlijke cursussen
Marion
Wat een transformatie maak ik door! Mijn omgeving reageert plotseling heel anders. Bedrijven neem zelf contact met mij op, afspraken worden nagekomen en er wordt rekening met mij gehouden. Mahatma dankjewel voor alle oefeningen, het helpt mij enorm! Mijn buitenwereld reageert plotseling heel anders. Wat een spiegel is de buitenwereld van je binnenwereld.
Jannie
Tranformatie Training
Ik kon deze training door hele diepe lagen gaan. Ik voel me ook weer een stuk sterker, ga anders met mensen om en geef wat meer mijn grens aan. En ik zie meer de mooie dingen en kan dit ook beter ontvangen.
Gisteren zoveel liefdevolle gebaren gehad met mijn verjaardag voelde voor mij heel anders dan anders. Als ik het nu schrijf ontroert het me nog.
Ik vond het een mooie, inspirerende en intensieve maand.
Carin
De tools van Mahatma zijn zó levensverrijkend! Ze brengt het altijd zo rustig, vol respect en liefde. Zodoende komt het ook écht binnen. Haar uitleg is duidelijk en haar humor heerlijk :)
Joke
Ik ben zo dankbaar dat Mahatma op mijn pad kwam waardoor ik de laatste drie maanden al zoveel dichter bij mezelf ben gekomen, ik was altijd enkel de sterke overlever en nu ben ik nog steeds een overlever maar met zoveel meer zachtheid voor mezelf en daardoor ook voor mijn buitenwereld. Bedankt hiervoor.
Sandra

Was voor mij een leerrijke verruimende training. Dank je Mahatma voor de manier waarop deze is gebeurd. Het is een echte levenservaring.

Johny
Als je loslaat krijg je vrijheid
Gun jezelf de ruimte en de tijd voor deze training. Zorg dat je verbinding hebt met jezelf zodat je de verbinding met de ander kunt aangaan, zonder geleefd te worden.

Anke

Dank je wel Mahatma. Het heeft even geduurd maar er is opeens zoveel aan het verschuiven. Ik ben je dankbaar voor deze training 😘

Karin

Hartelijk DANK voor de waardevolle TIPS in de masterclasses! Ik heb veel steun gehad in mijn gevoel van alleen zijn en voel mij verbonden met Mahatma en de groep.

Ik ben dankbaar.

Sandra

Ik ben al veel relaxter geworden en kan al meer dingen bij de ander laten. Wel lekker verder blijven oefenen... Ik werk wel met vertrouwen, ik ga graag mee in de flow, "maar" er zit nog weleens een drempeltje, omdat ik een snelle waarneming heb. Ik was en ben erg getraind in mijn "overlevingsjaren". Dat kan ik nu gebruiken in positieve zin. Ik hou ervan mezelf te ontwikkelen en mijn bewustzijn te vergroten, daar ben ik mee bezig, zeker met behulp van deze trainingen. Met dank aan Mahatma en ook aan jullie openheid! Ik vind het leven steeds interessanter worden.πŸ’“πŸ™πŸ’“πŸ™πŸ’“

Margreet

Jullie zijn geweldig! De wereld wordt zo leuk als je jezelf kan accepteren en liefhebben - oh amai!

Nathalie

Wauw die video's van Mahatma zijn zo kort, eenvoudig en krachtig maar werken zo goed in het herkennen, en de stappen die ik maak voelen goed, ik word bewuster. 

Robert