Loslaten is lekker

Neem afscheid van dat gevoel van de afkeuring en het gevoel van alleen te zijn.
Dan ga je ervaren hoe geliefd je bent!

Kom in verbinding met het licht in jezelf

Misschien herken je dit

 1. Je verlangt naar een arm om je heen, de arm van een ander. Iemand die je echt begrijpt. 
 2. Je hebt eerder pijnlijke ervaringen gehad en als er nu een leukerd voor je neus staat, ga je onbewust steeds terug naar vroeger. Grrrr....
 3. Je weet ergens echt wel dat er van je gehouden wordt en dat je veilig bent, maar je durft er toch niet helemaal op te vertrouwen. Je durft het niet te leven.
 4. Je laat niemand écht toe in je hart, zelfs je geliefden dien. Au...
 5. Je voelt dat het tijd is om die burcht van je hart weer te openen, maar weet niet zo goed hoe je die stap zet.
 6. Er zijn best wel mensen om je heen, maar op de een of andere manier voel je je regelmatig wat verloren en alleen.

Herken jij je in één of meerdere van deze punten? 

De Online Power Training Verbinding is de Weg in het kort

 • De looptijd is een maand.
 • De opnames van het Online Event 'Verbinding is de Weg' plus de bonusmasterclass.
 • 24 dagen lang een dagelijkse opdracht via een filmpje.
 • De opnames van 3 Masterclasses waarin ik deelnemers live train en de vragen beantwoord over wat zij tegenkomen tijdens deze training en meditaties geef.
 • De Magic Boosts 'Verbinding is de Weg', deze mp3 bestanden helpen je onderbewuste te herprogrammeren.
 • Onze eigen community: Deel jouw ervaringen en lees hoe het andere verging op de community.

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor deze training moet weten in je mailbox en kun je direct starten.

Loslaten is lekker
€ 267-
€ 127,-

Online Power Training 

Verbinding is de Weg

Ben jij deze investering waard?

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor deze training moet weten in je mailbox en kun je direct starten.

Antoinette:

'Als jij de sleutel naar je eigen hart terugvindt, dan kom je thuis bij jezelf. Thuis bij jouw kern. In verbinding met anderen.'


Een paar reacties op deze Online Power Training

Anke

Gun jezelf de ruimte en de tijd voor deze training. Zorg dat je verbinding hebt met jezelf zodat je de verbinding met de ander kunt aangaan, zonder geleefd te worden.

Johny

Was voor mij een leerrijke verruimende training. Dank je Antoinette voor de manier waarop deze is gebeurd. Het is een echte levenservaring.


Joke

De tools van Antoinette zijn zó levensverrijkend! Ze brengt het altijd zo rustig, vol respect en liefde. Zodoende komt het ook écht binnen. Haar uitleg is duidelijk en haar humor heerlijk :)

Als je in verbinding staat met jezelf dan voel je een diep vertrouwen in het leven.

Wat zou dat voor jou betekenen?

 • Je voelt je thuis bij jezelf. Je kijkt in de spiegel en lacht naar Jezelf.
 • Als je hulp nodig hebt, dan bel je iemand die graag naar je luistert. Je hoeft het niet meer alleen te doen.
 • Je weet dat je geleid wordt en durf je te luisteren naar die innerlijke leiding.
 • Je voelt je thuis hier op aarde en staat regelmatig op met een big smile op je gezicht.
 • Je partner, je kids, de buurman en zelfs jouw werkgever (als je die hebt) kijken met respect en liefde naar je. En jij? Jij ziet dat en laat het toe. Je bent verbonden.
 • Je spreekt jezelf uit en durft jezelf te laten zien vanuit een diep vertrouwen wat in jouzelf ligt. Je denkt er zelfs niet over na, het gaat gewoon vanzelf.
 • Je geniet van je leven en doet waar je hart blij van wordt. Je voelt dat alles klopt.

Wat een transformatie maak ik door! Mijn omgeving reageert plotseling heel anders. Bedrijven neem zelf contact met mij op, afspraken worden nagekomen en er wordt rekening met mij gehouden. Antoinette dankjewel voor alle oefeningen, het helpt mij enorm! Mijn buitenwereld reageert plotseling heel anders. Wat een spiegel is de buitenwereld van je binnenwereld.

Jannie

Verbinding is ons diepste verlangen 

maar ook onze grootste angst...

Ik trof haar op een kantoor. Een vrouw die ik kende van het koor. Voor de eerste keer sprak ik haar. Ze vertelde mij dat ze al 20 jaar alleen was. Ik keek haar met grote ogen aan. 'Hoe is dat nou toch mogelijk', dacht ik bij mijzelf. 

Ik zelf was net een jaar gescheiden en verwachtte niet dat mijn 'alleen tijd'  zo lang zou duren. 


Soms denken we gewoon dingen die niet kloppen. Uiteindelijk ben ik zelf 15 jaar alleen geweest voordat ik mijn huidige lief heel, maar dan ook heel voorzichtig toeliet in mijn leven. Inmiddels zijn we  meer dan 5 jaar heel gelukkig samen.


Die scheiding had dus toch dieper in mijn ziel gehakt dan ik ooit had verwacht. Al die jaren was ik aan het smachten, maar durfde ik geen stappen te zetten. Mijn grote geluk was dat ik mensen wel vertrouwde, behalve dan die schepsels op 2 benen met meer haardos op hun lijf. Dat was wel een dingetje.


Dus ik had een liefdevolle groep mensen om mij heen die ik wel toeliet in de spelonken van mijn ziel. Nu weet ik ook dat er veel mensen zijn die liefdevolle mensen om zich heen hebben en die ze ook niet durven toe te laten. Hoe pijnlijk is dat? 

Je wilt het zo graag en tegelijk durf je, soms onbewust, niet.


Alles kan gelukkig veranderen. Dat dus ook!


Je kunt kapot gaan door een ellendige jeugd en alle ervaringen die dat met zich meebrengt of je komt er super sterk uit. 

Wat kies jij?

Als je de moed hebt om groter te worden dan je eigen verleden, dan wordt heel die ellende van vroeger je rijkdom van het heden.


Dan ga je ontdekken hoeveel liefde er voor jou is en voel je je veilig. Daarmee kom je thuis. Het is onze diepste verlangen om ons te verbinden. Je verbindingservaringen beginnen al als je nog in de baarmoeder bij je moeder zit. Pak die liefde weer terug. Jij kan dat!

Iedereen heeft het thuis-gevoel in zich, 

ook jij kan ermee in contact komen.

Wat levert deze Online Power Training Verbinding is de Weg je op?

 • Je voelt je niet langer alleen, je weet tot in het diepste van je zijn dat je altijd verbonden bent en voelt dit ook. Je voelt je welkom.
 • Je volgt je innerlijke leiding en dit brengt je de mooiste dingen. En als iets eens anders loopt dan je zou willen voel je het vertrouwen dat het ergens goed voor is.
 • Je gaat de afgescheidenheid overstijgen en genieten van jouw Zelf. Jouw leven en jouw kwaliteiten.
 • Je neemt afscheid van die bange, onzekere vrouw of man en gaat staan in jouw kracht en licht. Jij weet wie je bent en waar je voor staat.
 • Je komt thuis bij jezelf en dit heeft een grote aantrekkingskracht op je omgeving. Mensen willen gewoon bij jou zijn. Als je een eigen toko hebt, is dat natuurlijk heel handig.
 • De mensen om je heen laten merken hoe ze met jou verbonden zijn en hoe ze van jou houden. Ja, zelfs die puberende kids of die knorrige baas. Dat kan niet anders, want jouw liefdevolle energie sijpelt direct door naar hun.
 • Je geniet voluit van contact met mensen. Van het luchtige praatje met de caissière tot een diep gesprek met je vrienden of partner.
 • Jij gaat leven!

Het is eigenlijk niet in woorden te vatten wat het met je doet, het is echt zien, voelen en ervaren. Zo ontzettend bijzonder. Fijner dan alle therapie die ik ooit gevolgd heb. Je komt echt bij de kern en de parel die in jou zit gaat steeds meer stralen, wordt steeds een beetje meer opgepoetst.

Saskia
                   

Veelgestelde vragen over de Online Power Training - Oud

Ik ben eigenlijk nogal druk, kost het veel tijd?

De filmpjes duren maar een paar minuten. De opdrachten zelf doe je vaak gedurende dag terwijl je met andere dingen bezig bent. Soms is het een schrijf opdracht waar je wat langer mee bezig kunt zijn. Maar er is ook altijd ruimte om de opdrachten op een ander moment of een andere dag te doen, wanneer het je wél uitkomt.

Wat zijn Magic Boosts?

Dit zijn mp3 bestanden waarmee ik je onderbewuste herprogrammeer. Ik fluister je als het ware toe en door hier regelmatig naar te luisteren verschuiven er dingen in je denkpatronen.

Hoe zit dat met de community, is die op Facebook?

Nee, we maken gebruik van ons eigen platform. Dus je hoeft geen lid van facebook te zijn om te kunnen aansluiten bij onze warme community.

Wat als ik niet bij de Masterclasses kan zijn?

Maak je geen zorgen, je kunt van te voren je eventuele vraag insturen en ontvangt naderhand de opnames. Zo ontvang je toch gewoon de begeleiding die voor jou past.

                 

Dankbaar ben ik voor de Online Power Training in verbinding! 

Ik voel weer. Zonder drama lama. Ik ben er klaar voor om zonder angst en controle me over te geven aan mijn gevoel en datgene aan te trekken dat goed is voor mij!

De hardnekkige survivor de vechtende Chantal was wel al lief maar niet zo lief voor zichzelf. Met name mensen met in mijn ogen meer macht liet ik me door wegblazen. Dit wisselde zich af met slachtoffer gedrag. 

Ik voel nu eerst wat ik nodig heb. Wat geeft dit een kalmte en wat trek ik hier zachte verrassingen mee aan!

Bedankt Antoinette.

Chantal ❤

Het is tijd om jezelf te verbinden met jouw licht, waarheid en kracht.

Loslaten is lekker
€ 267-
€ 127,-

Online Power Training 

Verbinding is de Weg

Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van.

Jij bent dit waard!


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor deze training moet weten in je mailbox en kun je direct starten.

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Er is afgelopen maand al veel verschoven. Ik ben uit mijn comfortzone gestapt en heb bepaalde angsten kunnen loslaten. Ik voel meer rust en vrede in mezelf. Ik ga minder de strijd aan en ben rustiger in discussies. En ik word steeds liefdevoller en zachter naar mezelf (en dus ook naar de ander).

Ank