De Online Trainingen van Spirit Coaching

Optimaliseer jouw leven met de online training die het beste bij jou past.

Kijk en kies 🧡


1 dag
Het Online Event Magie & Miracles

Ken jij dat ook? Je hebt al het een en ander verwerkt, maar je wilt zo graag die stap verder gaan. Je leven is best leuk... maar je bent op zoek naar méér. Naar niet elke keer terugvallen in die oude patronen. Naar sprankelen en genieten en moeiteloos! 

1 dag - Het Online Event Loslaten

Kijk hier rechts naar de video en kijk of deze training bij je past. Volg dit event en ga je vrijheid tegemoet, het is de hoogste tijd!

De Online Basis Training Loslaten - 14 dagen

Je krijgt een tool die je voor de rest van je leven kunt gebruiken als je weer eens heerlijk zit te prutten met jezelf. Dan komen die gedachtes keer op keer en je wist tot nu toe gewoon niet hoe je het moest stoppen. Misschien kon je je  frustratie bij anderen kwijt... maar ja, dan loste het ook niet altijd op. Loslaten dus. Heerlijk loslaten.


loslaten

Online Power Training Loslaten - 1 maand

Deze training is de verdieping op het Online Event en leert je alle fijne kneepjes van het loslaten toe te passen op je eigen leven. Je gaat dagelijk met het loslaten aan de slag, waardoor gedurende deze training jouw leven al een vette update krijgt. Dat niet alleen, je zult deze loslaattool de rest van je elven gaan gebruiken om iets los te laten als je vast zit.

1 dag - Het Online Event Blij met Mij

Kijk hier rechts naar de video en kijk of deze training bij je past. In één dag geef je je leven een vette upgrade.

De Online Power Training Blij met Mij - 1 maand

Deze training is het vervolg op het online Event. Wat je daar hebt geleerd ga je totaal integreren in je dagelijks leven waardoor je dagelijks blijer wordt met jezelf. Je kijkt met blije ogen naar je eigen spiegelbeeld en dat ga je ook uitstralen. En ja, de buitenwereld reageert daarop. 

loslaten


Zo fijn en dankbaar om door jou iedere dag geïnspireerd te worden.

Ik kijk er iedere dag naar uit! Ik ben je een paar maandjes geleden tegengekomen en heb inmiddels al een paar online trainingen gevolgd.....ik ben zo dankbaar, dat je op mijn pad bent gekomen en mij stapje voor stapje helpt om uit dat diepe donkere dal weer naar licht en liefde te brengen!❤🌟

Een heel proces, waarvan ik nu mag en kan ervaren, dat dit de weg is die ik mag gaan, met jou als begeleidster aan mijn zijde.🙏

Warme groet en liefs,

Marleen
loslatenBij Mahatma gebeuren magische dingen, laat je maar verrassen. 

Haar trainingen zijn echt zo helend en transformerend.

Saskia
loslaten

Van angst, dit is gek en Amerikaans, de eerste ontmoeting via via met Mahatma, tot voelen bij haar moet ik zijn! Is er in mij behoorlijk wat veranderd. Ofwel getransformeerd.

Ik ben niet meer bang voor afwijzing, ik hou 100% van mezelf en neem mijzelf serieus. Ik heb wat te bieden, ik ben waardevol. Het is niet zo dat ik halleluja door het leven ga en er geen gedoe meer is.


Wat er wel is is een solide basis, ik voel mij stevig staan en ben zoveel liever, zachter en compassie vol naar mezelf. Mahatma is een ster in liefdevolle begeleiding, die niet altijd even liefdevol voelt. En toch als ik in haar ogen kijk voel, zie, ervaar ik zoveel liefde.
Het is haar passie om zoveel mogelijk mensen bij zichzelf te brengen. In grote- of kleine groepen, via het computerscherm of live.

 
Ze kan het allemaal! Ik voel grote dankbaarheid voor Mahatma en haar team. Dus bij twijfel... In dit geval zeg ik: DOEN! Ik ben mezelf eeuwig dankbaar dat ik deze stap heb gezet. In liefde.

Willie
loslaten

Dankjewel voor deze mooie training Mahatma, ik ben veel bewuster geworden van mijn gedachtes, patronen en overtuigingen. De tools die je aanreikt zijn en blijven toepasbaar. Soms komen ze op een bepaald moment weer terug in een situatie, waardoor het veel lichter wordt. Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan en voel me lichter en vrijer.

Robert
loslaten


Na 1 1/2 jaar gewerkt te mogen hebben met de oefeningen en webinars, teksten van Mahatma ( ondersteund door haar prachtige team), ook online in deze corona tijd, kan ik vooral zeggen; DANK!.


Voor mij is Mahatma in lijn met andere grote meesters zoals; Tara Brach, Ann Weiser Cornell, Eckhart Tolle. 


Ze hielp me liefdevol doch duidelijk mijn eigen pijnen onder ogen te zien, mijn totale verantwoordelijkheid te nemen voor hoe ik in de wereld heb gestaan en nu sta.


Niet van de wereld, wel IN de wereld.

Een nieuwe tijd is daardoor voor mij aangebroken; leven vanuit, met en in Liefde. Enorm dankbaar.

Wilja