arrow_drop_up arrow_drop_down

Online trainingen voor lekker thuis op de bank

Het leven is bedoeld om van te genieten!

Het overzicht en uitleg van al onze online activiteiten

Online events


Een event is een dag seminar met één thema. Met een grote groep mensen zijn we allemaal bezig met het zelfde. Je kunt een online event 'live' meemaken, maar het bekijken van een replay is minstens zo krachtig.
Meer informatie >>

Online Power Trainingen

Power Trainingen hebben per 5-6 weken één thema. Gedurende die tijd gaan we intens op allerlei manieren met dat thema aan de slag. 

Na de training ziet jouw leven er anders uit.

Meer informatie >>

Losse online Trainingen

We hebben drie verschillende losse Online Trainingen. 

In 14 dagen Loslaten -
In 40 dagen meer Eigenwaarde -
365 Dagen Geluk voor Jou.

Elke dag een video van 2 á 3 minuten.

Meer informatie >>

Diepzielduik

sessies

Je kunt opnames aanschaffen pakketten kopen van 4 of 5 Diepzielduiksessies. De sessies hebben verschillende thema's die nog beschreven zullen worden.
Deze zijn in de maak.

Meer informatie >>

Laat je meenemen door de stem van Mahatma

Hypnotische 

Magic Boosts

Voetjes omhoog, ogen dicht en luisteren naar mijn stem met hypnotische affirmaties die zachtjes jouw onderbewustzijn doordringen. Hierdoor wordt jouw mindset als vanzelf van binnenuit veranderd.

Meditaties voor Innerlijke Vrede

Deze meditaties vind je ook in de diepzielduiksessies. 
Het zijn meditaties die je in verbinding brengen met je diepere onbewuste lagen waardoor jouw leven zomaar kan veranderen. 

Luisterboek
Op weg naar...

Dit luisterboek kan een groot effect op je leven hebben. Elke  dag ontvang je een nieuwe video link, maar je kunt er ook voor kiezen om het hele boek in één keer te bekijken of te beluisteren via de mp3 files. 

Luisterboek
Ontwaken in het NU

Dit luisterboek kan een groot effect op je leven hebben. Elke  dag ontvang je een nieuwe video link, maar je kunt er ook voor kiezen om het hele boek in één keer te bekijken of te beluisteren via de mp3 files. 

De online events

Genieten van je Leven

Ik ken mijn kwaliteiten en voel mij verbonden met mijzelf en met de mensen om mij heen. Ik geniet van alles wat er is en ben super dankbaar.

Leer simpelweg

Los te laten

Als je niet kunt loslaten dan zit jij gevangen in je eigen programmering. In de emoties die je ooit hebt opgeslagen. Daar word je echt niet blij van.

Het event

♥ Blij met Mij♥

In jou leeft ergens op celniveau nog een klein kind, het innerlijk kind. Als je daar vrede mee krijgt, dan ben je simpelweg gelukkig met jezelf.

Maak jouw dromen waar

Jouw dromen willen gerealiseerd worden en dat kan jij ook. Daar zijn manifesteer wetten voor en die gaan we toepassen. Dan komen de kansen naar je toe.

Patronen kunnen veranderen

Mahatma, ik ben zo blij. Ik begin te merken dat er gedachten voorbij komen van “waar maak je je nu eigenlijk druk om”. En “daaaag controle”. En dan krijg ik zo’n licht gevoel. Alsof ik ineens lichter ben. Dat komt door jouw cursussen, de training loslaten, de training meer eigenwaarde en een paar weken geleden het event loslaten, je opmerkingen op de community en het luisteren naar je eerste boek. Ik begin te merken dat patronen beginnen te veranderen. Om het met jouw woorden te zeggen: Jiehaa! Dank je wel dat je je ervaring(en), kennis en liefde met ons deelt.
Inge

De Online Power Trainingen

Online Power Training

*Genieten*

Zet in 5 weken stappen naar een leven vol genieten.

Het is je geboorterecht!

Online Power Training 

Loslaten

In 5 weken Loslaten integreren in je Leven. 
Het werkt!

Online Power Training

♥ Blij met MIJ ♥

In 5 weken een liefdevolle verbinding met Jezelf. Dat verdien je toch?

Online Power Training *Maak je Dromen Waar*

Vijf weken volop materialiseren zodat jouw dromen gerealiseerd worden.

Heel erg veel mercikes weer voor vandaag. Wat was het weer een bijzondere dag. Ik voel me zo fijn. Ik heb weer zoveel opgeruimd in mijzelf vandaag. Het lijkt wel of ik het steeds meer echt kan horen wat je zegt, dat het echt binnenkomt bij me. Het voelt alsof mijn antennes steeds beter afgesteld worden door deze trainingen op wat goed voor me is, welke kant ik op mag gaan. Er is zoveel meer rust in mij. Ik kan nog zeker in paniek raken, angst voelen, maar weet nu het te voelen, het er te laten zijn, dat het ok is, normaal is, dat ik weet dat ik ok ben van binnen, dat alles ok is en er mag zijn, dat ik die kracht heb, de tools nu heb, de kennis om er naar te kijken en het te laten stromen. Het is oud en ik voel zo dat ik het nieuwe in mij wil ontdekken, dat ik dit oude mag loslaten, omdat het me niet meer past, dat ik dit ook kan nu en dat het mag! Het was weer helemaal super vandaag. Heel veel dank. En ik kijk uit naar komende maand.
Saskia

Losse Online Trainingen
Elke dag een stukje bewustwording en meer geluk 

Ik wil loslaten

'14 dagen

Loslaten'

Loslaten geeft innerlijke vrijheid. Loslaten geeft nieuwe mogelijkheden. 'Maar hoe dan?', hoor ik je denken...

Ik wil meer eigenwaarde

'In 40 dagen meer Eigenwaarde'

In 40 dagen herschrijf je je eigen script en krijg je als het ware een nieuwe mindset.
Jij gaat staan in jouw waarde!

een jaar lang geluk

'365 dagen geluk voor jou'

Een online programma voor je dagelijkse inspiratie, motivatie en bewustwording. Je krijgt stap voor stap een gelukkiger leven.

een jaar lang geluk

De bundel met
de drie trainingen 

Na aflloop van de eerste training volg je de tweede en daarna ga je door naar de derde. Het leven wordt steeds lichter.

Meditaties voor Innerlijk Vrede

Dat mijn meditaties effect hebben op de mensen, dat wist ik wel. Maar dat het zoveel zou doen met de deelnemers dat had ik zelfs niet kunnen dromen. 

Diepzielduiken

Diepzielduiksessies zijn sessies van een uur waarin verschillende thema's aan bod komen. Momenteel werken we aan het overzicht. Dus voor nu kun je ze alleen zo aanschaffen zonder inhoud.