arrow_drop_up arrow_drop_down

Online trainingen voor lekker thuis op de bank

Het leven is bedoeld om van te genieten!

Elke dag een online seminar... 

Juist nu, terwijl er zoveel gebeurt en we op ons diepste niveau geraakt worden, reik ik mijn hand uit naar jou. Om je bewust te maken en om je verder te helpen. Het is mijn intentie om zoveel mogelijk mensen te bereiken om met ons allen een bewustzijnsgolf te creëren. Een soort lichtgolf. 


Als leidraad gebruiken we daarvoor het boek 'Op weg naar Verbinding'. Uiteraard kijk ik ook naar wat er bij jou speelt en hoe je daarin geraakt wordt. Hierdoor krijg je meer licht en ruimte in je koppie en lichaam.


Zat je eerder nog gevangen in spinsels en emoties van angst en onzekerheid, dan krijg je nu de rust waar je zo naar verlangt. Je gaat zien dat deze tijd juist goed en helend voor je kan zijn. Dat er nieuwe mogelijkheden op je pad komen.


Bizar toch, dat alles terwijl je gewoon thuis op de bank zit. Dus pluk jezelf maar weg van die tv met alle intense Corona berichten en ga die tijd investeren in Jezelf. Dan ga je straks fluitend door het leven met meer mogelijkheden dan voorheen.  

Elke dag een stukje bewustwording en meer geluk >>>

Ik wil loslaten

'Loslaten'

Loslaten geeft innerlijke vrijheid. Loslaten geeft nieuwe mogelijkheden. 'Maar hoe dan?', hoor ik je denken...

Ik wil meer eigenwaarde

'Eigenwaarde'

In 40 dagen herschrijf je je eigen script en krijg je als het ware een nieuwe mindset. 


een jaar lang geluk

'365 dagen geluk voor jou'

Een online programma voor je dagelijkse inspiratie, motivatie en bewustwording. Daarmee krijg je stap voor stap een gelukkiger leven...