Online Transformatie Training Essentie

Het is tijd om te gaan stralen

Wat kan de Online Transformatie Training Essentie jou geven...?

Je gaat de mind meer herkennen en laat je er minder door meeslepen.

Hierdoor word je steeds krachtiger. 

Je gaat niet alleen jouw waarheid herkennen, maar daar ga je ook in staan.

We zoeken de liefde vaak op de verkeerde plekken

Hierdoor ga je jezelf respecteren en krijg je dat. ook van je omgeving.


Je gaat je vrij voelen in plaats van de gevangene van je eigen mind.

Het is tijd om echt vrij te worden. 

Kom bij jouw essentie...

Ik vertel je wat over deze training:

Het leven kan zo'n gestoei zijn als je ...

  1. moeite hebt om je te verbinden, verbinden met Jezelluf, je partner, je vrienden (als je die tenminste hebt).
  2. de buurman die je zo vriendelijk aankijkt, niet vertrouwt.
  3. als je je kwaliteiten niet volledig durft te leven.

Stel je voor dat je je volledig veilig en thuis voelt hier op aarde...

Na deze training ervaar je...

  • dat je jezelf vertrouwt. Jezelf, maar ook die vriendin die je tot nu toe niet echt toe durfde te laten. 
  • dat je nieuwe mensen aantrekt, waar je hart van gaat zingen. En weet je wat nog leuker is? Je laat ze lekker toe in je leven.
  • dat je mee stroomt met de rivier van het leven en weet dat het goed is. 
  • dat overgave en ontspanning  woorden zijn die hoog bij jou in het vaandel staan. 
  • dat jij jouw Licht leeft.  Jij weet waarvoor je hier bent en dat laat je zien.
  • dat je gaat shinen en rondloopt met een blij hart.

Wat reacties op de events, onderdeel van deze Training:

Een zeer krachtig inspirerende dag die zijn sporen nalaat! 

Heel openend, zacht en sterk!

Peter

Ik wil je bedanken voor het fijne, inspirerende en hoopgevende event van afgelopen zaterdag! Het was geweldig, intensief en vooral ook inspirerend en uitnodigend voor vervolgstappen.
Bert
Wat was het een fijn event. De sfeer was heel erg fijn en moeiteloos, terwijl ik tegelijk in de dagen erna merkte hoeveel er was aangeraakt. En wat een super meditatie! Ik heb echt kunnen groeien in zelfvertrouwen. πŸ™πŸ’–
Anne
Tranformatie Training
Alles wat Mahatma in mij raakte, is een onomkeerbare ‘’reset’’, waar al mijn cellen niet aan konden ontsnappen.
Tineke

Als jij durft te vertouwen, dan lacht het leven je toe

Het gebrek aan vertrouwen was jarenlang toch wel een dingetje voor mij. Ik vertrouwde eigenlijk niemand. En nee, ik vertrouwde ook mijzelf niet. Ik wist ook niet goed wie ik was en waarvoor ik hier op aarde was. 


Ikzelf had een grote breakdown nodig om mij op een spoor te zetten d mij thuis bracht. Thuis bij wie ik werkelijk ben. Het was geen gemakkelijke weg, maar ik had geen keus. Voor mij was het, meer dan 30 jaar geleden, er op of er onder. 


15 jaar lang ben ik volledig uitgeschakeld geweest. Ik kon niet meer werken en zat in de WAO. Wat ben ik nu blij met al die ervaringen die ooit zó zwaar voor mij waren. Hierdoor inspireer ik nu al weer meer dan 20 jaar duizenden mensen tot het zetten van stappen. 


Stappen om voorbij te gaan aan die angstige mind die niemand vertrouwt. Voorbij aan de onzekerheid en getwijfel. Voorbij aan de controle waardoor je je niet vrij voelt.


Weet dat het leven je goed gezind is. Weet dat je geliefd bent en dat je bent gekomen om te shinen. Ik ben die weg van donker naar licht gegaan en jij kan dat ook. Stapje voor stapje...

loslaten geeft vrijheid
Dank je wel Mahatma!
Voor het leren hoe je je systeem kan gaan resetten, hoe je je leven kunt veranderen...
Wat had ik mijn twijfels om me hiervoor in te schrijven. Wat ben ik blij het te hebben gedaan! DANKBAAR!! Voelde ineens de behoefte dit te schrijven, dus luister er maar naarπŸ˜‹.
Annelies

De drie onderwerpen van de Online Transformatie Training Essentie zijn...

Online Power Training 'Verbinding is de weg'

Je ziel roept en verlangt naar de erkenning van je wezen. Is het nu tijd om je (weer) te verbinden en thuis te komen bij Jezelf en anderen? Lees meer

Online Power Training 'van Hoofd naar Hart'

Je gaat magische ervaringen krijgen. Signalen en mogelijkheden die eerder niet toegankelijk voor je waren, komen op je pad. Je betreedt het domein van de pure magie. Lees meer

Online Power Training 'Leef je licht'

Jij bent bedoeld om te stralen. Om jouw licht te leven. Voorbij de mind ligt jouw licht op jou te wachten. Jij gaat staan in wie je bent en shinen. Lees meer

Ik voel me na elk programma onderdeel enorm groeien, veel loslaten, veel zwaarte opschonen en zoveel meer handvatten van hoe het nou allemaal zit en leuker kan zijn. Ben je enorm dankbaar! !!
Barbara

Hoe ziet deze Online Transformatie Training Essentie er uit?

De Online Transformatie Training Essentie is een training van drie maanden, die drie verschillende Online Power Trainingen bevat, ieder met een ander onderwerp. Tijdens een Online Power Training gaan we op allerlei manieren aan de slag met dat onderwerp.


Daardoor kom je  stap voor stap dichter bij jouw essentie en wordt het leven ook een stuk leuker.

Elke maand heeft 3 Masterclasses:

Mahatma Enorm Bedankt voor de zeer waardevolle Masterclass!πŸ™ŒπŸ™ Wat een inzichten! 

Ben heel blij dat ik mee doe. Samen met anderen, (wat gaat het dan snel zeg!) 

Ipv in mijn eentje zaken proberen te ontcijferen🧚‍β™‚οΈπŸ˜.

Hartelijke groet, Annet
Ik was weer heel dankbaar voor de Masterclass. Deze was weer zo waardevol met veel herkenbare dingen. Dus bedankt voor de mooie vragen en Mahatma weer eens bedankt voor je immer goede raad. Ik voeg jouw oefeningen met plezier toe aan mijn huis- tuin- en keukengereedschap!
Hilde

Lieve Mahatma,

Vanmiddag bij de Masterclass ben ik diep van binnen zo geraakt en blij geworden. Dat gevoel is heel lang geleden. Dank je wel, ik ben zo dankbaar! βœ¨πŸ¦‹πŸ‘Ό

Astrid

Ik vond 't een heel mooie, nuttige Masterclass. Door de meditatie, gekoppeld aan jouw uitleg, gingen we snel en moeiteloos de "diepte" in. En hoe prachtig 't werken met een van de deelnemers, de herkenbaarheid voor de anderen deed ook echt iets met de energie in de groep. Dankjewel, ik heb iedere minuut als heel zinvol ervaren en de tijd was om voor ik er erg in had.

Franca

Hoe werkt de Online Transformatie Training Essentie?

Na je aanmelding hoef je niets meer te doen, alles gaat automatisch.
 Gedurende Iedere Online Power Training krijg je 24 dagen een lekker filmpje om de dag mee te beginnen, zo'n filmpje waar je ogen van gaan glinsteren en die je met een nieuwe fijne energie de dag mee doorneemt.
Zo'n filmpje dat je gaat missen als ze zijn afgelopen. Maar gelukkig begint er daarna weer een nieuwe maand.

Tijdens de bijbehorende online events ga ik je 'live' begeleiden, waardoor je eindelijk jezelf echt ziet.
Jouw licht, jouw waarheid en jouw essentie.

Daarnaast begeleid ik je per onderdeel drie keer door middel van de Masterclasses (dit zijn live online seminars), zodat je alle transformaties en kennis ook daadwerkelijk gaat integreren. Nee hoor, je hoeft het niet meer alleen te doen.

Je gaat delen in de community op ons eigen platform en daar help je elkaar verder.  


Je ontvangt de bijbehorende Magic Boosts en dat is cool, want je hoeft alleen maar te ontspannen en ondertussen verander je je programmering. Lekkurrr toch.

Je krijgt ook 3 sets met Magic Boosts:

Mahatma ik word super blij met jouw Magic Boost. 

Luister elke ochtend en avond in bed. Mijn hoofd laat letterlijk stukjes los, voel ze schuiven in mijn hoofd. Eeuwig dankbaar πŸ™πŸ»πŸ’ž

Marion van Drunen

Gisteren heb ik de  tweede Magic Boost beluisterd. Wow, wat voelde het fijn en krachtig!! Ik heb die gelijk 2x achter elkaar ‘op mijn oren’ gehad 😊.

Margreet

Ik voel verandering. De Magic Boosts helpen enorm, ik word eigenlijk opnieuw geprogrammeerd, lijkt 't wel 😊

Nicky

Heel langzaam sijpelden de zinnen bij me naar binnen, zonder dat ik me er bewust van was, als onzichtbare lichtjes waarheid die binnen in mij een plekje vonden.
De Magic Boosts zijn als een frisse duik in het water en een handvat voor elke dag.

Er heeft een omslag plaats gevonden. Ik kan nu denken: ja, ik ben goed zoals ik ben, ik ben mooi zoals ik ben en ik... Ik ben blij met mij! πŸ₯°

Nathalie

Wat kost de Online Transformatie Training Essentie?

Er zijn twee opties:

Online Transformatie Training Essentie

Deze Online Transformatie Training Essentie
duurt 3 maanden. De waarde van deze training is hoger dan € 794, de losse Power Trainingen zouden je € 441 kosten, maar samen betaal jij slechts 397

Lifechanger Online

Een totaal transformatie jaar. De Online Transformatie Training Essentie is onderdeel van dit jaar, daarna ga je nog 9 maanden verder met andere onderwerpen. Een jaar wat je leven zal veranderen. Je betaalt geen € 1906, maar slechts 1297
De tools van Mahatma zijn zó levensverrijkend ! Ze brengt het altijd zo rustig, vol respect en liefde. Zodoende komt het ook écht binnen. Haar uitleg is duidelijk en haar humor heerlijk :)
Joke

Ik zeg Doen! En Doen! Ik heb in korte tijd al een aantal dromen waar gemaakt en anders in ieder geval de daadwerkelijke stappen gezet om een droom te verwezenlijken.
Ik word uit mijn comfortzone getrokken en doe ik dingen die ik eerder echt NIET voor mogelijk had gehouden. Geef jezelf dit cadeau...

Miranda
Tranformatie Training
Ik ben zoooo mega dankbaar voor dit proces! Ik was heel vaak tot tranen geroerd de afgelopen maanden. Ik ben zo blij hiermee. De innerlijke rust, de negativiteit achter mij latend, vertrouwen op de toekomst zoals ik hem manifesteer, de tekens die op mijn pad komen en alles wat er al is. I’m a happy woman πŸ’ƒπŸ»! Yihaaaa thnxxxxx mahatma-revier   πŸ™πŸ» ☘️ 😘 
Marise

100% tevredenheids garantie!

Het is eenvoudig. Als je merkt dat de training toch niet aan jouw verwachtingen voldoet, dan kun je je alsnog binnen één week hiervoor afmelden en restitueren wij jou je inleg. 
Zo wordt het echt wel een no brainer. 

Goedemorgen Mahatma,

Ik voel me levendig na een hele lange periode van doodsheid. Het grootste cadeau wat ik mezelf gegeven heb, is dat ik deze training bij jou ben gaan doen. 

Ik maak contact met vele lagen in mezelf, o.a. door in de groep te zijn en te ontdekken via de ander wat ik zelf doe om het contact af te houden. 

Ik ben gaan voelen dit weekend hoe de tralies van mijn gevangenis er uit zien, hoe ik ze creëer en dat heb ik losgelaten.

Lieve Mahatma, bedankt!

Heleen
Alles is liefde
Mahatma, ik ben je zo dankbaar. Die video's zijn echt cool en ze helpen mij verder!

Het effect is vele malen groter dan ik had verwacht. 

Thijs

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?


Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Dat is je intuïtie en dan zit je goed bij mij. 


Je kunt trouwens in termijnen betalen. Per termijn vragen we
€ 10 incassokosten.

Lieve Mahatma, door jouw trainingen kom ik echt bij lagen en gevoelens, waar niemand anders bijkomt en voel ik echt zeer vasthoudende negatieve gedachten eindelijk loskomen. Je bent zo oprecht, authentiek en diepgaand, vind het echt magisch wat jij doet.

Dank je wel hiervoor! 

Sandra

Ik ben heel blij, want eindelijk, na  7 jaar werken aan mezelf, ben ik in staat om zonder oordeel en met mededogen naar de pijn van vroeger te kijken, en dat in zo'n korte tijd.

Kim

Dank je voor het begeleiden. Ik voel hoe ik thuis aan het komen ben bij mijzelf.
Dat is goud waard!

Pieter
Super, deze training verandert inderdaad je leven. Zooooo blij dat ik dat gedaan heb. Mahatma maakt haar belofte waar!
Robert
Loslaten geeft vrijjheid

Ik merk dat ik krachtiger geworden ben in mijn stem. Minder zeurderig en sloom. Ik merk dat ook als ik iets over het hoofd heb gezien of iemand anders info achtergehouden heeft. Ik reageer nu op een puntige maar vriendelijke manier en ga dan niet zoals eerder in een hoekje  zitten pruilen. Ik stroom weer mee met het leven in plaats van krampachtig bezig te zijn.

Marly
loslaten
Ik heb gekozen voor een drie maanden training bij Spiritcoaching. Verschillende thema’s zijn aan bod gekomen,. Elk thema was zeer waardevol! Het was super fijn om elke dag een video van 2 min of soms tot max 5 min te mogen ontvangen, het werkte bij mij erg door. Er is een online community om alles wat je bezighoudt te kunnen delen. Ook word je gelezen door het spirit coaching team. Je staat niet alleen in je proces. Herkenning van medecursisten versterkt alles nog dieper, en ook de drie master klassen in 1 maand versterkt het proces en de verbinding. Het heeft mijn leven echt een oppepper gegeven. Ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Inzichten die anders altijd bij oude gedachten patronen, en kwetsende, onzekere gevoelens waren gebleven. Ik heb nu een hele andere kijk hier op gekregen. Het was voor mij zeer waardevol, en ik blij dat ik mijzelf deze drie intensieve maanden aan mijn zelfontwikkeling heb kunnen en mogen werken.
Rachel

Dankbaar voor deze prachtige lentedag vandaag, Ik wandelde  door het park om wat bloemetjes te zoeken voor bij het gedicht/elfje. Ik kwam zeker drie mensen tegen die me vriendelijk groette en toelachtten en ook een hé hallo en dat is me nog nooit overkomen.
Het moet mijn uitstraling zijn geweest.
Dankbaar voor deze afgelopen 3 maanden. Ik begin nu echt onder die steen vandaan te kruipen en echt te gaan leven. Mijn licht te leven.
Dankbaar voor iedereen zijn/haar inzet en natuurlijk ook dank aan Mahatma, die dit allemaal mogelijk maakt.

Nicolet

Ik voel veel meer liefde in mezelf en voor mezelf en ook voor anderen. Maar wel duidelijker kan ik voelen dat dit mijn leven is en en ik bepaal, heel liefdevol.

En ik vind mezelf veel geld waard, dat voel ik echt en had ik nooit durven dromen. Wauw!

Deze training is fantastisch! Als je vol liefde in het leven blijft staan, ben je gelukkig en dat verdien je.

Dat wordt maar al te duidelijk gemaakt door Mahatma. En zij doet dit met humor en tevens prikt ze door je heen met wat jij precies nodig hebt op dat moment.

Ik ben heel dankbaar!

Dank je wel Mahatma!

Astrid
Het is een fantastisch proces, met vallen en opstaan, lachen en tranen, dansjes, frustraties, innerlijke pijn, boosheid, warmte, geborgenheid, steun en liefde in de Community, vriendschappen die worden opgebouwd. Het is/was er allemaal en het mocht er zijn en gevoeld worden. C'est la vie zou mijn vader zeggen en zo is het! Er is zo enorm veel in mij getransformeerd. Het overtreft al mijn verwachtingen. Ik ben een compleet nieuw mens en tijdens "Vergroot je Wereld" ben ik echt boven mijzelf uitgestegen. Ik voel me echt nieuw nieuw, nieuw, een heel nieuw mens! Superhappy! De laatste 3 blokken volgden elkaar naadloos op, het is echte magie die ik iedereen uit de grond van mijn hart en de toppen van mijn tenen gun! Ik kan alleen maar zeggen reik uit naar Mahatma en je leven zal echt voorgoed veranderen. Yihaaaa Mahatmaaaa
Marise
Healy webinar

Lieve Mahatma, 

Jouw combinatie van je in- en aanvoelen, je humor en je uitdagingen hebben me uitgedaagd om echt - grote - stappen te zetten. Ik heb me uit gesproken over dingen waar ik lang over gezwegen heb. :) En dat was geweldig! Zelfs voor die ander, dat was zo bijzonder....  En wat ik 't meest bijzonder vindt: dat jij in staat bent om via de video's online ECHT contact met me te maken, waardoor je me motiveert om ook daadwerkelijk te doen wat jij vraagt. 

Omdat jij vertrouwen hebt dat ik dat kan....  En daarmee is ook het vertrouwen dat ik in mezelf heb, weer meer vergroot, terwijl ik dacht dat ik daar toch al een heel eind mee was....  hahaha... Dankjewel Mahatma en iedereen die heeft bijgedragen. Veel succes verder en veel genieten.... Zo mooi dat 't vandaag ook 'n stralende dag is.... toepasselijk om te shinen....  
πŸ˜„πŸ˜

Franca
De opzet van je cursus is geweldig. Vooral de dagelijks ochtendvideo's geven het gevoel dat je niet meer alleen ben. Je wordt liefdevol een nieuwe dag toegewenst hier word ik vrolijk van en dit helpt bij het opstarten van de dag. Iemand die je toespreekt en ook nog eens iets met je afspreekt waardoor je elke dag als een nieuwe uitdaging ervaart.


Het is een fantastische formule, die mij al heel veel gebracht heeft en mijn deelgenoten met mij omdat we dit in de community kunnen volgen. Een veilige plaats om je te durven uiten en te leren van anderen. Te mogen ervaren dat je niet alleen door dit struikel pad bent gegaan.
Katrien
De afgelopen drie maanden hebben gans mijn leven al veranderd. Als ik terug kijk naar januari en dan nu.... Ik ben van onzichtbaar naar zichtbaar gegaan op het werk en geloof steeds meer in mijn kunnen en wat ik nu voor taken doe... Kon ik zelf niet geloven. Sinds een paar weken gebeuren er ook vreemde dingen met de mannen rond mij heen. Die geven ineens veel complimenten en doen echt hun best. Ik moet er nog serieus aan wennen. Ik stel me veel meer open. De relatie met mijn ouders is volledig hersteld. Af en toe zit ik met een koppige innerlijke kleuter opgescheept maar kan er mee lachen. Ik voel veel meer en kan ook beter voor mezelf zorgen.
Lieselotte
Ik ben zoooo mega dankbaar voor dit proces! Ik was heel vaak tot tranen geroerd de afgelopen maanden. Ik ben zo blij hiermee. De innerlijke rust, de negativiteit achter mij latend, vertrouwen op de toekomst zoals ik hem manifesteer, de tekens die op mijn pad komen en alles wat er al is. I’m a happy woman πŸ’ƒπŸ»!  Yihaaaa thnxxxxx Mahatma   πŸ™πŸ» ☘️ 😘 
Marise
Ik heb echt het geloof in mijzelf teruggevonden. Ik ben enorm sterk en kom steeds meer en meer in balans met mezelf.
Saskia

Hallo Mahatma,

 

Ik wil laten weten dat ik gisteren een evaluatiegesprek had met mijn chef.
Ik heb volledige erkenning gekregen voor mijn werk, ik krijg zelfs opslag!
Ik ben er zeker van dat dit mede door het volgen van de online-trainingen komt.
Zoals eerder aangegeven is mijn eigenwaarde vergroot, ik geef mezelf erkenning, ik ben meer mezelf en ben ik ervan overtuigd dat ik geld waard ben.
Dat heb ik vandaag mooi gespiegeld gekregen!
Bedankt voor je begeleiding, het werkt effectief!

Veel pas ik toe in gesprekken met mijn medewerkers, waardoor ze ook inzichten krijgen en de werkrelatie verbetert.
Als er issues zijn, neem ik het niet meer persoonlijk en besef ik dat er iets in hun getriggerd wordt van vroeger.
Die verandering in mezelf en in de ploeg is niet voorbijgegaan aan mijn chef.

Hij vindt het top dat ik op die manier leidinggeef.
Hij gaf aan dat het eerder zeldzaam is om op dit niveau een evaluatiegesprek te voeren en dat hij vaak in gesprekken niet verder raakt dan cijfers. Daar hebben we het vandaag zelfs niet over gehad!
Verder vertelde hij dat hij me wel ziet functioneren binnen andere functies in de firma, waar ik mijn kwaliteiten ten volle zou kunnen inzetten!
Dit is voor mij een bevestiging dat er veel in beweging is en dat ik de lessen integreer en toepas!

 

Ik wil je nogmaals bedanken, ik laat me graag verder inspireren en ik kijk in elk geval uit naar de volgende 3 maanden!

 

Warme groet,

Veerle
Dank je voor het begeleiden. Ik voel hoe ik thuis aan het komen ben bij mijzelf.
Dat is goud waard!
Pieter

Ik kan de stappen zien  die ik heb gemaakt. Ik ben trots op mijzelf voor de afgelegde weg sinds ik Mahatma ken en ik voel mij zoveel krachtiger. Ik sta voor mijn waarheid en ik spreek mijn waarheid ook uit als het er toe doet. Ik denk na, wil ik dit echt zeggen of is het pleasen? Zo mooi dat ik er nu bij kan stilstaan, even kan voelen en niet zomaar reageer. Wauwie! Zo diep dankbaar! πŸ€πŸ’πŸ˜˜

Marise

Het is 1 en al magie met, bij en door jou. πŸ˜„ Ik zit in een heerlijk echt magisch “sprookje” door jou. Sprookjes bestaan dus wel. Zoveel over mezelf geleerd en er is zoveel in mijzelf positief veranderd. Ik had dit zo nodig. Ik voel me heel dankbaar voor dit hele traject.

Saskia
Het is eigenlijk niet in woorden te vatten wat het met je doet, het is echt zien, voelen en ervaren. Zo ontzettend bijzonder. Fijner dan alle therapie die ik ooit gevolgd heb. Je komt echt bij de kern en de parel die in jou zit gaat steeds meer stralen, wordt steeds een beetje meer opgepoetst.
Saskia
Ik weet wel waar ik zou staan zonder Mahatma en daar word ik absoluut niet blij van! Diep dankbaar!
Marise
Mahatma's spiegel is confronterend en uitdagend. Haar steun is onvoorwaardelijk.
Karin
Het is werkelijk een fantastische investering, mooier innerlijk huis kun je gewoon niet bouwen!
Francis
Als je loslaat krijg je vrijheid
Ik ben nu ongeveer 7 maanden bij Mahatma  aan het leren en heb tot december nog al die heerlijke cursussen
Marion

Het mooie aan de lessen van mahatma is voor mij/voor ons dat ze zo aansluiten en aanvullen op al het werk wat ik/wat wij al hebben verricht. Al het doorleefde leed en alle investeringen om te groeien die al zijn gedaan, worden hiermee zichtbaar. En nu mag ik/mogen wij nog een laag dieper gaan. 

Zo prachtig allemaal β˜€οΈ πŸ™‚
Je kan diep zitten maar toch ben je altijd verder dan vorig jaar, vorige week. 

Heel hoopvol.
Elke filmpje past zo mooi als puzzelstukje bij de rest. En met elk stukje zie je weer meer hoe mooi de plaat is. 

Zo zie ik het.

Corrie
Je leven verandert werkelijk; droge theorie helpt onvoldoende, zoals de meesten van ons al jaren ervaren. Deze training verandert je in al je cellen, het verandert je "zijn" en dat is een ongelooflijke ervaring 😊
Nicky

Elke training geeft me weer nieuwe inzichten, ik kom steeds een laag dieper en leer mezelf steeds beter kennen en te vertrouwen op mijzelf en te geloven in mijn eigen kracht. Ik word elke training weer blijer met mezelf. Zo dankbaar hiervoor. Het leven wordt steeds leuker en lichter. Ik leef! Yes!

Saskia
Ik ben nog in hetzelfde lichaam, echter ook dat is aan het herstellen en ik voel me veel lichter, vrolijker en ontdek elke dag nieuwe dingen. Ik voel me groeien ook al blijft mijn lengte hetzelfde 🀣🀣. Dus nee ik ben niet meer dezelfde vrouw als vroeger. Jij hebt mij leren voelen, ik heb onderscheid in emoties leren kennen ipv dat mijn lichaam in heel veel verdriet bevroor als ik in een situatie terecht kwam waar ik niet wist wat ik ermee moest.
Katrien

Ik ben zo dankbaar dat Mahatma op mijn pad kwam waardoor ik de laatste drie maanden al zoveel dichter bij mezelf ben gekomen, ik was altijd enkel de sterke overlever en nu ben ik nog steeds een overlever maar met zoveel meer zachtheid voor mezelf en daardoor ook voor mijn buitenwereld. Bedankt hiervoor.

Sandra

Wauw die video's van Mahatma zijn zo kort, eenvoudig en krachtig maar werken zo goed in het herkennen, en de stappen die ik maak voelen goed, ik word bewuster.

Robert

Lieve Mahatma, "Ik ben blij met jou" dat wil ik je graag laten weten. Ik heb in mijn leven altijd gezocht naar mijn weg. Veel meegemaakt en veel aan en met mezelf gewerkt. En nu weer met jouw hulp, jouw trainingen, die mij dikwijls diep geraakt hebben en nog steeds. Mede daardoor ervaar ik meer ruimte en kan ik beetje bij beetje meer verbinding maken met mijn gevoel. Door jouw trainingen word ik me steeds meer bewust van wat er in mij speelt, en kan ik dat wat ik wel wist ook steeds meer in praktijk kan brengen. Ik heb tot nu toe al zoveel door middel van jou mogen ervaren en nieuwe inzichten gekregen. Ik voel mij erg dankbaar voor de weg die ik mag gaan. πŸ’™πŸ™β˜€

Margreet

Wat ben ik veranderd.... en wat ben ik blij dat ik jullie tegenkwam! 

Ik heb een andere baan gevonden en geniet van het lesgeven. Mijn eerste stap vanuit de masterclass was om mijn leidinggevende om minder groepen te vragen... ze kwam er gewoon zelf mee!!! Mijn relatie loopt top, ik ben mezelf en gun mijn lieve man zijn leven (was eerder wat controlerend en bemoeizuchtig...) Dus ik ben heel blij...    

Nicole

De Planning van de Online Transformatie Trainingen 2022

Uitleg gebruikte afkortingen
LC: Lifechangers
OPT: Online Power Training
___________________________________________________________________________________