Ontwaken in het Nu

Scroll naar beneden en download het eerste hoofdstuk gratis.

Het boek 'Ontwaken in het NU'

Jarenlang heb ik gestoeid met patronen van tekort. Tekort aan geld, tekort aan liefde, en ga zo maar door. Het speelde zich af op allerlei vlakken van mijn leven. Ik wist dat ik zoveel meer zou kunnen bereiken als ik al deed en het lukte mij maar niet. Hetzelfde speelde op het liefdesgebied. Ik wist wel dat ik een leuke vrouw was (vond ik zelf) en toch kwam die man maar niet op mijn pad.


Het veranderde...

Wat ben ik blij dat ik kan zeggen dat ik nu alles heb, waar ik ooit naar verlangde.

Inmiddels trek ik grote groepen mensen aan en mijn events zitten vaak maanden van te voren al vol. Ook wat betreft de liefde is alles veranderd en woon ik samen met de liefde van mijn leven. Wat ben ik dankbaar voor deze man.


Ontwaken in het NU

Het ging niet van de één op de andere dag. Het had ook te maken met mijn mindset en ego. Hoe groter je innerlijke vrijheid is, des te meer je in contact komt met waarheid. De waarheid van jouw essentie. Als je vanuit die essentie verschillende manifesteer technieken toepast, dan kunnen er wondertjes gebeuren.


Dat hele proces van stoeien en groeien, van het loslaten van blokkades en van ontwaken uit de illusies van de mind, heb ik gedurende de afgelopen vijf jaar beschreven. Ik beschrijf hoe ik struikel en stoei en hoe ik groei. Ik ben daar transparant in. Dat is kwetsbaar en daar kies ik voor. Ik ben en blijf een gewoon mens, net als jij, onderweg naar steeds meer licht.


Ik daag je uit

In het boek daag ik je uit om ook te ontwaken en het leven te manifesteren waar jij van droomt. Ik spreek uit ervaring, het is mogelijk. Ik daag je uit om voorbij te gaan aan je eigen grenzen en je eigen beperkende overtuigingen en stappen te zetten naar meer vrijheid en genieten. Daarvoor ben je hier op aarde gekomen. Om te genieten! 

Hieronder vind je een aantal spreuken van mij die je in het boek tegenkomt

Uitdagingen zijn er niet om je te breken, maar om je te stretchen, opdat de ware Jij ontwaakt.

Je denken neemt je in de maling dus word groter dan je denken.

We hebben een oneindige potentie in ons en als je je verbind met je kern zijn wonderen mogelijk!

Het is niet de situatie die jou tot slachtoffer maakt, maar jouw kijk op de situatie.

Het leven is een kosmisch spel dat gespeeld wordt, Hierin zijn alle pionnen aanwezig, om jou wakker te maken en te helen. Je moet het alleen willen zien.

Een werkboek met eenvoudige oefeningen en bijbehorende video's

Dit boek is echter veel meer dan een boek!


Met het werkboek met oefeningen en een video training krijg je tools in handen die je kunt gebruiken wanneer je ze nodig hebt.

Naast dat het een af en toe spannend leesboek is, vind je ook veel uitleg en oefeningen. Dit zodat je ook zelf je stappen kunt zetten en meer overvloed kunt aantrekken.


Daarnaast hoort er bij dit boek ook nog een uitgebreide video training.


Gedurende de afgelopen vijf jaren heb ik op verschillende momenten dat het leuk, intens, spannend of verdrietig was, video's gemaakt. Deze zijn te bekijken via een QR code die je in het boek tegenkomt. Daarmee inspireer ik je ook weer om stappen te zetten.

Als je na elk hoofdstuk de bijbehorende video's bekijkt, kan het boek je een nog diepere beleving geven. Je gaat alles van jouw leven hierdoor een beetje in een andere context zien en het verandert als het ware je bewustzijn. Hierdoor krijg je meer innerlijke vrijheid.


Als je naast het bekijken van de vele video's ook nog de oefeningen van dit boek doet, dan heb je een masterclass die je leven totaal kan transformeren.


Psst. schaf jij dit boek aan, dan ontvang je hem gesigneerd door Mahatma zelf.

Dit boek heeft al vele levens veranderd

These slides will be slide-able on the live version of your page!

'Super om te lezen, kan het bijna niet meer weg leggen'

Heb je boek ontvangen, Super om in te lezen, kan het bijna niet meer weg leggen. En voel nog steeds de trilling van het weekend in Apeldoorn over Leven in Overvloed :) DANK je bent geweldig.

Jan Pieter de Heij

 • 'Vooral mooi om te lezen dat jij ook gewoon mens bent'

  Hi Mahatma, gisteren in 1 ruk je nieuwe boek uitgelezen en al wat filmpjes gekeken. Was erg leuk om te lezen over jouw weg en om een groot aantal van de personages te kennen die er in voorkomen. Vooral ook mooi om te lezen dat jij ook een gewoon mens bent die ook haar dingetjes tegenkomt en op mag lossen <3

  Jolanda van de Beek

 • 'Het komt zo bij je binnen en emoties gaan alle kanten op'

  Op een lazy zondag... Iedere morgen aan het ontbijt lezen Piet en ik een stukje en doen dan de opdracht. Het komt zo bij je binnen en de emoties gaan alle kanten op.

  Zo kun je elkaar helpen met het te transformeren en kom je ook nader tot elkaar. Dat boek is echt super, heb ik nog nooit gehad met een boek dat het zo binnenkomt.

  Bedankt nogmaals lieve Mahatma Revier ❤ ❤

  Tilly Verkerk

 • Ja, ik ga mijn leven veranderen want...

  'Het ontroert mij diep'

  Ik ben er net in begonnen en ik bewonder je openheid, door je zo kwetsbaar en open te laten zien ben je een spiegel voor mijn eigen worstelingen dingen en reikt er de handvaten mee aan om daar bewust mee om te kunnen gaan. Het ontroert me diep. Je bent een voorbeeld voor me. Ik wil nl. ook graag op deze bewuste manier met de dingen omgaan en daardoor groeien. Ik ben ook een beetje in de Oneness terechtgekomen en ken mensen die ook naar India gaan voor cursussen dus het was meteen ook herkenbaar voor mij.

  Ellen ten Cate

  'Door jou ben ik op zoek gegaan naar wat mij blij maakt'

  Ik heb je boek Ontwaken in het Nu gekocht. Ben er reeds in begonnen en heb de vragen die er voorbij kwamen ingevuld en het frapante is ik kom steeds bij de zelfde conclusie. Ik belemmer mijzelf om door te groeien en mijn dromen waar te maken door angst. Angst om geen geld te hebben niet goed genoeg te zijn. Door het stukje wat ik in jou boek heb gelezen zijn mijn ogen geopend en ben ik "op stap" gegaan om te onderzoeken wat MIJ blij maakt en wat Mij leuk lijkt om te doen. Dank je wel daarvoor.

  Janny

  'Je gaat op een andere manier naar jezelf kijken'

  Ik ben heel blij dat ik het boek heb gekocht. Als je dit boek elk jaar gaat lezen, krijg je elk jaar andere antwoorden bij de oefeningen. Gewoon omdat je leven veranderd. Bij mij is een oude overtuiging lekker opgelost en voel ik minder druk op mijn schouders. En ik heb nog vele hoofdstukken te gaan!

  Ik kan het boek iedereen aanraden. Je gaat op een andere manier naar jezelf kijken.

  Mahatma, ik ben je zo dankbaar dat je dit boek hebt geschreven!!!!

  Ellie Golbach

  Ontvang € 7 korting bij het kopen van het
  fysieke boek en e-book samen
  Psssttt. Mahatma signeert het boek dan ook nog voor je.

  Het gesigneerde boek

  € 19,95

  Voordat we dit boek naar je toesturen zal Mahatma het signeren. 

  Het e-book

  € 9,95

  Inclusief de oefeningen en een videoprogramma.

  Het e-book voor mee op reis.

  Het luisterboek


  € 14,95

  Het luisterboek is in de maak en laat nog even op zich wachten...