Ontwaken in het Nu is een feit
01 februari 2017 

Ontwaken in het Nu is een feit

Ik heb ervan gedroomd.
Ik heb er over gemediteerd.

Ik wist dat het een keer zou gaan komen,
maar ik wist niet wanneer.

Ik heb er jaren aan gewerkt en eindelijk is het zover.

Mijn nieuwe boek: ‘Ontwaken in Het NU’ is een feit.

Ga met mij mee van Overleven naar Overvloed. Kijk met mij mee naar mijn leven en leer de fijnste kneepjes van het manifesteren. Ook jij kunt jouw diepste verlangens waarmaken. 

We groeien allemaal op met een bepaalde mindset…

Een mindset is gevormd door overtuigingen en emoties die je blokkeren. Ik heb vele jaren last gehad van mijn mindset dat ik nog niet goed genoeg was en dat ik geen echte liefde waard was. Ondanks dat ik vanuit mijn hoofd wel beter wist, zaten die genieperds mij op de achtergrond te saboteren. Het zal je maar gebeuren :-).

Omdat ik een zielsverlangen heb om mijn essentie te leven ben ik al meer dan 25 jaar bezig om mijzelf te ontwikkelen. Stap voor stap laat ik pijnlijke laagjes, emoties, en gedachtes los.
De afgelopen vijf jaar ging ik tegelijkertijd aan de slag met een richting waar mijn hart heel blij van werd. De weg van het manifesteren. Het manifesteren van mijn droomleven.
Zowel het loslaten van de blokkades als tegelijkertijd het manifesteren van mijn verlangens had een groot effect.
Ik kan inmiddels zeggen dat mijn dromen waarheid zijn geworden. Dit boek is mijn getuigenis.

Ik geef jou een kijkje achter de schermen van mijn leven, want ik heb dit proces in alle geuren en kleuren beschreven. Mijn gestruikel, mijn verlangen en mijn wijsheid. Het is een boek geworden waar ik trots op ben. Een eerlijk boek waarvan ik weet dat het jouw leven kan veranderen.

Dit boek is echter veel meer dan een boek!

Het is een werkboek met meer dan 50 oefeningen, waarin ik je prikkel en uitdaag. Daarnaast heb ik iets heel unieks gedaan. Gedurende de afgelopen vijf jaren heb ik op verschillende momenten dat het leuk, intens, spannend of verdrietig was, video’s gemaakt. Deze zijn te bekijken via een speciale QR code die je in het boek tegenkomt. Daarmee inspireer ik je nog meer om stappen te zetten.

Ik daag je dus uit om ook te ontwaken en het leven te manifesteren waar jij van droomt. Ik spreek uit ervaring, het is mogelijk.

Ik bestel NU het boek! (Klik hier op de link)

 

Over de schrijver
Theo
Door

Theo

op 10 Feb 2017

Ik wilde het boek bestellen maar bij inloggen lijkt mijn wachtwoord niet te kloppen. Bij opvragen van een nieuw wachtwoord krijg ik de melding o jee, je bent een doodlopende weg ingeslagen. Wat te doen?

Mahatma Revier
Door

Mahatma Revier

op 13 Feb 2017

Nu moet het lukken Theo, we hebben iets aangepast. Weg met die doodlopende weg :-). Warme groet, Mahatma

Reactie plaatsen