Ouder kind relaties

Ouder kind relaties lopen niet altijd even gemakkelijk

Ouder kind relaties lopen niet altijd even gemakkelijk

Ouder kind relaties

Ouders doen in principe altijd hun best voor hun kinderen, maar in het algemeen kunnen ze zelf ook niet meer geven, dan zij hebben ontvangen van hun ouders.


Hoe goed wij als ouders ook onze best doen, we maken fouten met onze kids.

Het is niet anders. Of je geeft ze te veel liefde en je smoort ze, of je geeft ze te weinig liefde en dat voelen ze dan ook de rest van hun leven. Wat er gebeurt in ouder kind relaties kan een stempel op je leven drukken, je kunt je hiervan echter ook weer bevrijden!

yep, ben ik blij mee

Hoe dan ook, in mijn ogen is het zo dat we voordat we in dit leven kwamen, zelf onze ouders hebben uitgekozen. Ik heb dit ooit zelf gezien terwijl ik in een diepe meditatie zat. Ik zag letterlijk hoe ik mijn ouders heb uitgekozen. Dat waren voor mij dus de meest ideale ouders. Mijn mind is het hier natuurlijk absoluut niet mee eens. Maar de lessen die ik via mijn ouders en hun levenssituatie mocht leren, waren essentieel voor mij en hebben mij gevormd tot de brouw die ik nu ben.


Ooit emotioneel zwaar gewond en gefrustreerd had ik niet kunnen dromen dat ik mij zo diep gelukkig zou kunnen voelen, ook wat mijn ouders betreft. Ik heb een heftige jeugd gehad, met een begin in een kindertehuis. Op 2-jarige leeftijd kwam ik thuis bij mijn moeder en een alcoholische en agressieve stiefvader.


Dus als ik het kan.

Ouder kind relaties lopen niet altijd even gemakkelijk

Voor ouders

Weet dat je kinderen alles overnemen, nou ja alles.... dat niet perse... ik ben namelijk niet agressief en drink geen alcohol, maar kijk toch maar eens naar de video hieronder.


Talking twin babies


Als kind: Weet dat je ouders hun best hebben gedaan. Ook als ze weinig hebben gegeven, ze hebben hun best gedaan!


Op jouw geluk en vrede met jouw ouders,

Mahatma