Meditaties voor innerlijke vrede

Stap voor stap naar een lichter leven!

Meditaties die je hart verwarmen

Ik heb de afgelopen maand tijdens de Corona Crises tijd, weken met Diepzielduiken gegeven. Tijdens de Diepzielduiksessies gaf ik dagelijks ook een meditatie en soms een stuk uitleg. Het zijn visualisaties/meditaties waar ik je op allerlei manieren in contact brengt met de diepere lagen in jou. 


Zo heel je jezelf stap voor stap. Dat niet alleen, ik help je ook jouw dromen te realiseren want ook die meditaties zitten erbij.


We werken met allerlei thema's die bij iedereen spelen, zoals kindpijn, gevoel van niets waard te zijn, gevoelens van te kort en ga zo maar door.

Jouw meditatie werkt door Mahatma. 

Ik krijg steeds mooiere beelden en word er zo blij van.

Marlies

Het is tijd voor een subtiele update met grote gevolgen.

Verlang jij ernaar?

  • Om jouw licht te leven in plaats dat je af en toe uit elkaar knalt omdat iemand op jouw blauwe plek drukt?
  • Naar zachtheid en compassie in plaats van dat je je elke keer weer jezelf afkeurt, net zoals jouw vader.
  • Innerlijke vrede en moeiteloos meestromen in jouw leven?
  • Gezien te worden in jouw kwaliteit, in plaats dat je afgesnauwd wordt door een partner, kind of buurman? 

Sluit je ogen en laat mijn stem je meenemen naar jouw ziel

Wat een gave meditatie was dit. In een paar minuten ging van huilen naar lachen en nu voel ik mij rustig van binnen. 
Francis

Het licht zit ook in jou...

  • En ja, daar ga je contact mee maken. Verbinding met jouw eigen  wijsheid, en waarheid. Dat ga je dan meer leven, de kleinheid voorbij.
  • Jouw liefde, compassie en zachtheid worden aangesproken.
  • De liefde in jouw hart gaat stromen, naar jezelf en naar anderen. Ja, zelfs naar diegenene die je ooit zo'n pijn hebben gedaan.
  • Je bent zacht naar Jezelf en tegelijkertijd kun je nu moeiteloos je grenzen aangeven. Dat noemen ze zachte kracht.
Ik kan nu naar mijn moeder kijken met zachte ogen. 

Dat heb ik eerder nooit zo kunnen doen, dus dank je wel. 

Dit verdienen we beiden.

José

Bewustwording en transformatie voor een prikkie...

De meditaties heb ik allemaal al gegeven, maar ik moet de video's nog editen en dan verder verwerken. Dat kost wat tijd...


Jij kunt hier je voordeel mee doen door deze meditaties nu aan te schaffen voor de Pre Sale Prijs.

Dat betekent dat je deze meditaties, die rond de € 75 gaan kosten, nu kunt ontvangen voor de absolute bodemprijs van slechts € 17,50.


Zodra het product klaar is, en dat kan een maandje duren, krijg je de linken toegestuurd en gaat de verkoopprijs omhoog. 


Wat krijg je?
Voor jouw investering krijg je meer dan 20 verschillende meditaties van 3 tot 15 minuten, die je keer op keer kunt beluisteren.


Je krijgt ze in youtube video's met mijn koppie erbij, maar ook als mp3 bestanden. Dan kun je zelf kijken hoe je ze wilt afluisteren.

Lees hieronder de mensen die een meditatie hebben ervaren

Dankjewel Mahatma voor de meditaties. Ze beginnen hun vruchten af te werpen! Ik voel me een stuk lichter en blij met mezelf! Ik heb de keuze de Liefde te laten stromen en dat is een overweldigende ervaring! Dank daarvoor!
Teuni
Ik heb net  de meditatie gedaan en wat een fijne meditatie, het was echt compleet stil in mij, geen gedachten, even helemaal niets, daarna kwam een emotie omhoog en tranen en daarna weer die stilte en liefde! bedankt 
Paula

De meditaties helpen me enorm om dieper te voelen in allerlei lagen van mijn belevingen/ervaringen, en zo dat ze herhaalbaar zijn.

De meditaties hebben een fijne lengte. Ik kom dichter bij mijn eigen waarheid en mag dat voelen wat er diep van binnen in mij leeft .

Wilja

Jouw meditaties geven mij rust in mijn hoofd...waardoor ik goed bij mezelf kan komen.

Jolanda

De meditatie geeft mij veel rust, acceptatie van wat is. Ik ben meer in het nu en voel me lekkerder. Dankjewel Mahatma

Karina

Fantastisch, deze meditatie vergeet ik nooit meer, zo blij, zo licht voel ik mij nu. Mijn hoofd vond het heerlijk!

Janneke

Ik heb genoten van de meditatie. Het deed deugd om te horen in de meditatie dat ik het niet hoef te weten. Zo bevrijdend! Ook het glimlachen was top!

Liesbeth

De meditaties zijn kort maar zo krachtig, jou rustige stem maakt ook dat ik meteen in de ontspanning en diepte in kan. Heel fijn, ze raken! Heerlijk!

Daniëlle

De meditaties komen binnen! ❤️ Gisteren stroomden de tranen over mijn wangen en kreeg ik kippenvel. Vandaag juist lachen en warmte golven. Ik word geraakt in zoveel verschillende lagen. En ik voel nu zélf de antwoorden i.p.v. ze te zoeken in de buitenwereld zoals ik de afgelopen tijd best veel deed ❤️

Marieke

De meditaties voelen voor mij ook superfijn, ze raken me telkens weer in een ander stukje van mij, nadien voel ik me weer meer verbonden met mezelf, Hoe fijn !!!

Irene

De meditaties brengen me echt naar mijn gevoel, dat is voor mij wel confronterend. En dan raak ik ook vaak in mijn emoties en daar wil ik ook wel weer graag voor weg. Maar ik weet dat het goed voor me is, dus toch maar doorzetten.

Sharon

De meditaties zijn steeds heel ontspannend en hebben een diepere werking gedurende langere tijd.

Stef

Dank je Mahatma, dat was een mooie meditatie. Ik huilde en lachte tegelijkertijd en nu voel ik me kalm van binnen.

Francis

Ik vind de meditaties van een mooie lengte. De inhoud laat me mijn eigen waarheid zien en ik voel dat ik dat mag gaan leven .
Jan Anne
Dankjewel lieve Mahatma voor alle liefde en energie die jij zo helder weet te brengen en voor het delen van jouw waarheid. Dankzij jou kan en mag ik steeds verder zakken in vertrouwen in het leven en de liefde ❤️
Marielle

Ik vind het heel fijn om geleid te worden door jou prettige en rustige stem. Daardoor ervaar ik diepere ontspanning en kom in contact met diepere stukjes in mijzelf zoals mijn intuïtie, verlangens, innerlijke kracht. Ik ga mij minder identificeren met mijn gedachten en word ook steeds comfortabeler met de stilte. 

Monika
 Door het brede scala aan technieken die Mahatma beheerst, maakt ze er altijd iets bijzonders van. Ze doet het op de liefdevolle en respectvolle manier waarbij ze veel helderheid overbrengt. Als het maar kan, doet Mahatma er ook een vleugje speelsheid in. Ik ervaar hierdoor regelmatig ontspanning of ik word hierdoor geraakt.
Jana
Healy

Lieve Mahatma,

Dit is mijn mooiste kerstcadeau. Ik heb gisteren deze meditatie gedaan en ik weet niet wat er precies is gebeurd, maar is enorm iets veranderd in mij. Er is een grote last (letterlijk & figuurlijk van mijn schouders). Mijn dank is heel groot 🙏🏻

Fleur

Zojuist je meditatie van 't kleine kind gedaan. Prachtig! Tranen en rillingen over m'n lijf... Dankjewel hiervoor.

Gerda

Ik wil laten weten dat de meditatie mij echt geraakt heeft. Confronterend maar zo'n mooie afsluiting om mijzelf de liefde te schenken die ik nodig heb. Ja het heeft echt wat met mij gedaan. Ik heb hem al 2x geluisterd met de juiste aandacht. Heel dankbaar ben ik ervoor. Heel mooi! 

Yvonne

Dank je voor de prachtige meditatie. Ik vind hem fijn om te luisteren.

Tina