De reacties op een event met Mahatma

Afgelopen weekend, tijdens het event, is voor mij een ware ommekeer geworden.

Ondanks dat ik al vele, vele trainingen, methodieken, workshops en trainingen heb gevolgd in de afgelopen 25 jaar, is dit event zoals het door Mahatma en haar team wordt gegeven en ondersteund, zó bekrachtigend geweest.

Mijn doos van 'Pandora', waarin ik vele van mijn jarenlang onderdrukte emoties en oude overtuigingen, nóg steeds kennelijk in bewaarde (want ik was mij daar, TOT dit event, niet eens meer be-wust van), nu al flink geopend.

Er wordt zo'n enorm veilige, liefdevolle en ondersteunende omgeving gecreëerd tijdens het event, dat, juist daardoor, het mij zoveel makkelijker werd gemaakt om echt de diepte in te durven gaan en de 'onderste steen' naar boven durfde te halen. Een diepe buiging voor jou Mahatma als eerste en ook je ondersteunende team en de hele groep van deelnemers.

Al binnen 3 dagen ná dit weekend, zijn er echt wonderen gebeurd (jarenlange strijd met ex en familie, zijn bijgelegd, uitgepraat en heeft een compleet nieuwe, liefdevolle betekenis gekregen. Echt bizar om dit te ervaren, maar ik ben zó blij!). Ik gun iedereen zo'n cadeau aan jezelf te geven, want jij/wij zijn het echt waard! Ik durfde zelfs te springen uit mijn 'comfort-zone' en heb mij opgegeven voor de Lifechanger; een nóg groter cadeau wat niet alleen als eerste aan mijzelf is, maar door het volgen ervan, ik dit ook kan uitstralen naar anderen toe; opdat iedereen zijn ware, geweldige Zelf kan gaan ont-dekken.

Durf jij ook? Je bent het waard!

Hartegroet, Saskia

Nog wat meer reacties

'Ik heb zoveel geprobeerd, ergens kwam ik er niet doorheen. Ook andere therapeuten prikten er niet doorheen. Maar afgelopen zondag is het wel gelukt. Dat waar ik onbewust mee worstelde is nu weggenomen. Ik voel het al een paar dagen en dat is zo fijn!!'
Anita
Warm, veilig, betrokken en vanuit het hart is wat bij mij boven komt als ik aan Spirit coaching denk. Ik blijf het geweldig vinden hoe mensen kunnen veranderen in 1 weekend, van schuchter, afgesloten naar vrij(er). De transformatie van de durfals die voor een heel jaar kiezen is ongekend. Een echte aanrader als je grote stappen wilt maken.
Jan Bert
Met haar warmte, liefde, humor en kennis heeft Mahatma mij zo geholpen bij het leren kennen van mezelf! Dit maakt dat ik me nu krachtig voel en bovenal heel veel van mezelf hou 🌈 
Marjon
Deze fijne vrouw is heel bijzonder, zeer inspirerend en liefdevol. Haar niet aflatende ijver brengt heel veel mensen al jaren naar een lichter leven. Lichter in de zin van vrijer en gelukkiger door het leven gaan. Het lijken Miracles (Wonderen) die er gebeuren. Of dat nou door het lezen van een van haar boeken gaat of door een event bij te wonen. zij laat je op een integere, liefdevolle en wel doordachte manier inzien, ervaren, voelen, transformeren.
 Zij en haar team helpen mensen echt om stappen te zetten, uit je comfortzone te komen. Dat kan confronterend zijn, pijnlijk ook. Maar achter of beter: Voorbij Die Pijn Is Het Fijn. Van harte aanbevolen.
Arno
Als assistent van Mahatma heb ik de laatste jaren al veel van haar events en intensives mogen meemaken. Naast dat ik er iedere keer weer veel van leer over het leven en hoe er mee om te gaan, is het ook prachtig om te zien wat er met deelnemers gebeurt. Ik heb mensen die een jaartraining volgden in 1 jaar tijd een ander mens zien worden. Mensen die gevangen zaten in een negatieve programmering veranderden in open, vrije en blije mensen.
De basis van het werk van Mahatma is liefde. Dat proef je als je een event meemaakt. Het is als een warm bad waarin je er met al je ellende, eigenaardigheden en vreugde mag zijn.
 Ik ben dankbaar deel uit te mogen maken van het team van Mahatma. ❤
Marcel
Ik gaf mij op voor een event en sindsdien ben ik " verslaafd " aan haar en haar manier van werken. Wat een krachtige, lieve, humoristische en deskundige vrouw. En daarnaast zo gewoon en altijd erop uit om het beste van jezelf naar boven te halen. En je wordt nooit aan je lot over gelaten. Ik voel dat ik na 1 intensive en 2 events al zoveel verandert ben in mijn voordeel. Ik kijk er elke keer weer naar uit omdat ik voel wat het voor mij doet. Grote dank aan Mahatma en haar hele team. 

Liesbeth

Ik ben naar een tweedaags event geweest en vind Mahatma een vriendelijke dame die heel laagdrempelig en betaalbare cursussen aanbiedt. Ze is positief, enthousiast en biedt mooie events aan die voor iedereen toegankelijk zijn. Ze is een wijze liefdevolle dame met spirituele talenten en vraagt daar een hele redelijke vergoeding voor. Ga door! Erg leerzaam en voor een positieve kijk op het leven pakt ze je bij de hand en neemt je mee!
Elvira
Hallo, ik ben zo blij dat Mahatma en haar team op mijn pad gekomen zijn. Het heeft mij op een hele luchtige, duidelijke manier in laten zien dat iedereen, ook ik, altijd een keuze heeft. Door het 2 daags event heb ik weer leren kiezen voor het leven. Ik kijk uit naar mijn lifechanger ervaring Ik ga, onder Mahatma's bezielende leiding, echt ga durven uit mijn comfortzone te komen. Patronen te doorbreken en naar mijn ware ik te  kijken. Dat wens ik iedereen!!
Corina