Veilig

Michael Beckwith is een fenomeen van bewustzijn

Michael Beckwith is bekend vanuit de Secret.

17 juni 2009

Ik ga naar Atlanta, USA, voor de vierdaagse 'Revelation' met Michael Beckwith. Michael Beckwith is een regelrechte openbaring voor mij. Michael Beckwith is een fenomeen van bewustzijn. Hij neemt je mee naar lagen van je zijn, waarvan je niet wist dat je ze in je had.

Michael Beckwith en Agape

Bij de ‘Revelation' van Michael Beckwith treed ik een nieuwe wereld binnen. Niet alleen ken ik er niemand, maar Agape bestaat uit een communiteit van blanke en veel Afro-Amerikaanse mensen. Dat is een bijzondere ervaring. Ook is het de wereld van het geloof, de wereld van God en van ministers (een soort priesteressen en priesters). Agape is een gemeenschap, gebaseerd op de vrije vertaling van de bijbel, gebaseerd op bewustzijn.

God zit in iedereen!

De boodschap van Michael is dat God in iedereen zit. Met het woordje God heb ik af en toe nogal wat moeite, ik vertaalde het woord God in Licht. Michaels boodschap is een universele boodschap.

We hebben God (of Licht, of Liefde, hoe je het ook wilt noemen) in ons en we zijn niet op aarde gekomen om iets te halen of om iets te vergaren, maar juist om iets te brengen.

Wat is jouw kwaliteit, wat is jouw liefde en hoe leef je dat?

Er is geen tekort, maar als we vanuit onze programmering leven vanuit een tekort, dan trekken we dat ook aan. We zijn nooit geboren en zullen ook niet sterven. Het lichaam sterft, maar jij niet. Jij bent de eenheid zelf.

Wat een heerlijkheid om al die boodschappen op te nemen.

Het is niets nieuws voor mij, want ik heb diverse keren de eenheid ervaren die we zijn als we het denken voorbij gaan. Die eenheid ervoer ik via de Sedona methode of de Helende Reis. Zelden heb ik echter iemand meegemaakt die deze boodschap zo belichaamt. Michael is een direct kanaal met het Universum

Michaels preek

Als Michael zijn ‘preek' houdt is hij een regelrecht kanaal met het universum.

De woordenstroom die dan uit zijn mond komt is niet te stuiten en heeft een duidelijke boodschap. Hij doet dat vol energie, enthousiasme en humor en af en toe springt hij letterlijk in het rond.

Dat alles, wat aangevuld wordt met de muziek van zijn vrouw Ricky en het koor van Agape, maakt het tot één groot feest. Toch is het niet alleen feest. Juist door de diepte van zijn bewustzijn, wordt alles in mij (en anderen) wat wakker wil worden, wakker gemaakt.

Healing met Michael

De derde dag van de Revelation ga ik naar de grote zaal waar Michael Beckwith zijn ceremonie houdt. Ik heb een heftige nacht achter de rug met allerlei ervaringen en ben behoorlijk moe. In de pauze lijkt het mij wel een goed idee om een healing te ontvangen in de healingzaal. Allerlei soorten helingen worden aangeboden, van massages tot reiki tot voetreflexologie.

Ik lig nog maar net op de massagetafel of ik ervaar allerlei schokken in mijn buik. Ik zie letterlijk dat er energie wil stromen, maar dat het niet kan doorstromen, waardoor mijn lichaam begint te schokken.

Ik ken dit fenomeen wel en laat het maar gebeuren. Dan gaat het nog verder en ga ik met mijn bewustzijn uit mijn lijf. Dit was mij de nacht ervoor ook overkomen. Omdat ik toen wakker lag ging ik om 3.00 uur 's nachts even naar de gebedsruimte. Dat leek mij wel een goed idee. Vier uur later zaten er drie ministers in mijn kamer om te kijken of het wel goed ging met mij. Bijzondere gewaarwording.

Ook nu tijdens de healing ben ik niet in paniek, de mensen om mij heen zijn behoorlijk rustig, maar proberen mij op allerlei manieren weer in het lijf te krijgen. Ze kunnen van alles met mij doen, ik kan niet terug. Het is geen beslissing, maar voelt meer als iets wat mij overkomt. Dit klinkt een beetje vreemd als je dit nog nooit eerder hebt meegemaakt of erover hebt gehoord. Ik kan er niets anders van maken. Ik hoor en voel alles, voel mij tegelijkertijd ook heel rustig en ben niet in mijn lichaam aanwezig. Ik kan zelfs praten, maar mijn energie is buiten mijn lichaam. Hoe gek kun je het maken?

Is het veilig

Michael Beckwith komt er uiteindelijk zelf bij. De vraag 'is het veilig' komt bij mij vanuit de diepte omhoog. Op zijn, ‘Ja, het is veilig', voel ik hoe ik in één keer met mijn energie terug in mijn lichaam zak. Wauw, wat een reis.

Nooit heb ik geweten dat ik nog zoveel onveiligheid in mijn cellen had zitten. Blijkbaar werd door de hoge energie mijn oude trauma geactiveerd met alle overlevings-mechanismen. Emotioneel heb ik alles wel verwerkt, maar de angst zat nog in het lichaam. Denk je dat je alles hebt gehad! Wat dragen we niet allemaal met ons mee terwijl we het ons niet eens bewust zijn.

Later hoor ik dat Michael ‘toevallig' voorbij kwam en dat hij toen naar binnen werd geroepen. Ik voel mij een gezegend mens. De weerstand die ik verder heb ervaren op het woord God, ben ik nog verder aan het loslaten. Voor mij is God licht en liefde. Uiteindelijk is het allemaal hetzelfde. Al met al ben ik diep dankbaar voor deze ervaring.

De leringen van Michael Beckwith zijn mij zeer dierbaar. Alles komt samen, alles is God en alles is liefde.

Mahatma

[fbcomments]

[socialbuttons]