Kijk hieronder diverse video reacties over de Lifechangers

De video reacties op
een Lifechanger

Een echte lifechanger!

Rosalien neemt thuis een video op als reactie op de Lifechangers

Een ervaring op het podium opgenomen tijdens een event...

Barbara geeft een reactie op de lifechanger

Marina geeft een reactie op de lifechanger

Ghoisia over de Lifechanger 

Chantal reageert op de lifechanger

Henny tijdens het event over de Lifechanger

Titjra en Angie geven een reactie op de Lifechanger

Mirjam vertelt over de Lifechanger

Jacoba vertelt over haar ervaring.

Krindie geeft een reactie

Karin vertelt over de Lifechanger

Kyra vertelt over de Lifechanger

Rakesh geeft een reactie

Jolanda vertelt over de lifechanger

Anita vertelt over het resultaat van 2 lifechangers Geluk en Vrijheid

Meer geschreven reacties

Loes schrijft over haar ervaring met onze helpdesk en community

Wauw Mahatma had het in filmpje 66 over je trilling hoog houden als je in een storm zit. Nou dat lukte gister dus duidelijk niet. Pas aan het eind van de dag snapte ik dat het niet goed ging. Gelukkig was daar de lifechangers helpdesk om mij te helpen bij het webinar.

Vanmorgen was ik nog niet lekker en heb ik weer met Marjon gebeld. Wat een zaligheid dat je daarheen kunt bellen. En dan vanmiddag drie uur: ik kon niet meer verder. Het was op, over en uit. Ik kon niet anders dan op de bank gaan liggen met delta waves muziek voor meditatie en hopen op ontspanning en dat er slaap mocht komen. Na een uur ben ik weer opgestaan, best wel verkwikt. Voel me nu wel weer ok.  Ik had gewoon de behoefte om dit hele verhaal op te schrijven en waar kan ik dat beter doen dan hier op de community? Ik voel nu de tranen opkomen van opluchting dat ik niet alleen ben en dat er altijd mensen zijn, die mij steunen.  Dank jullie wel!!! Liefs Loes

De reactie van Angela

Toen ik begon aan de lifechanger dacht ik eigenlijk dat iedereen in mijn gezin een probleem had, en ik daarvan oververmoeid was geraakt. Mijn man m.b.t. tot boosheid, mijn dochter met aantrekken en afstoten en mijn zoontje met zijn handicap. Ik liep daar tussen als de redder, de moeder die alle ballen hoog hield. Nu 1,5 jaar later, kan ik zien dat dat niet klopt. Ik was emotioneel niet beschikbaar en zelf alleen aan het overleven. In een vliegtuig moet je eerst zelf een zuurstof masker op doen, voor je je kind kan redden. De lifechanger was voor mij het pakken van dat zuurstof masker. Mezelf op nr 1. Ik heb hard gewerkt om de verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat ik heb aan getrokken vanuit mijn eigen pijn, het leren zien, mezelf leren erkennen. 

Wat het me heeft gebracht... alles: geluk, vrijheid, rust. Niemand is hier thuis in therapie of iets geweest en toch kan ik nu oprecht zeggen dat het goed met iedereen gaat. Dat ik leef, geniet en gelukkig ben. Altijd... nee. Het is net als de zee, golven komen en gaan. Ik heb het bewustzijn en de zachtheid naar mezelf om daar mee om te gaan. 

Groetjes Angela 

De reactie van Ellie


Ik heb me mijn hele leven ongelukkig gevoeld. Ik deed nooit iets goed in de ogen van mijn familie. Maar ik wilde aardig gevonden worden; goed bevonden; erbij horen. Daardoor creëerde ik een situatie waarbij ik bij alles wat ik deed of wilde gaan doen, ik me af vroeg wat familie (en later vrienden) er van zouden vinden; tot in de kleinste details van het dagelijkse bestaan.

Mijn enige droom qua werk was verpleegkundige worden. Door mijn faalangst redde ik het niet op de werkvloer en werd ik ontslagen. En mijn dal werd dieper.

Gedurende het eerste jaar bij Spirit Coaching heb ik veel opgeruimd in mijzelf. Oude overtuigingen kwamen keer op keer opnieuw groot in beeld. En telkens opnieuw erin duiken en loslaten. Langzaamaan ontstond er ruimte in mij. Langzaamaan werd ik een mens. Opluchting te ontdekken dat alles wat ik nu voel mijn verantwoordelijkheid is. Niet meer iemand anders de schuld geven van.

Nu voel ik me steeds meer Ellie. Periodes met het oude patroon wisselen zich af met periodes met het nieuwe patroon.

Bij al mijn therapieën in het verleden bleef ik dezelfde vrouw, met dezelfde problemen.

Nu, na Spirit Coaching Lifechanger Geluk, ben ik van binnen veranderd.

Ik kijk naar mijzelf en houd van de vrouw die ik zie.

Ik kijk naar mijzelf en keur mijzelf goed.

Ik mag oefenen met alles wat zich vandaag aandient. Ik ben niet meer het slachtoffer

Wat ik wil aanbevelen aan mensen die Lifechanger Geluk willen gaan doen:

Door de liefde die Mahatma (en haar assistenten) heeft (hebben) voor ieder mens, heb ik de geborgenheid gevoeld om te mogen oefenen met al mijn oude pijnen, al mijn oude overtuigingen. Ik voel me veilig in haar bedding. Veilig om volledig in alle oefeningen te duiken, met heel mijn wezen. En daardoor heb ik ongelooflijk veel verdriet en woede opgeruimd.

Ik merk in mijn contact met anderen dat ik me vrijer beweeg; voel me zekerder van en met mijzelf; praat meer met mensen; kan geluiden veel beter verdragen en heb meer plezier. Ik voel me niet meer afhankelijk van hun goedkeuring. Ik voel mij een levend mens!

Ellie

De reactie van Agnes

Ik kwam bij Mahatma in de ‘’overleefmodus’’, liever wilde ik onder de zoden…klaar met al het vechten om het bestaan. Helemaal ‘’op’’ was ik. Ik hield eigenlijk niet van mijzelf en als ik deze woorden schrijf voelt een klein meisje in mij, zich heel erg verdrietig, erg te kort gedaan en nietig.

Ik leefde mijn talenten niet. Tekenen, muziek maken, schilderen beeldhouwen, tango dansen.

Al dit moois, was onder een donkere, zware putdeksel diep in mij, verborgen.

Alles wat Mahatma in mij raakte, is een onomkeerbare ‘’reset’’ waar al mijn cellen niet aan konden ontsnappen.

Mijn verborgen talenten, tekenen schilderen, les geven holistisch coach beeldend, docentschap, werden flink weggedrukt. Deze steken nu of ik wil of niet, de kop op!

Zomaar, omdat ik er om heb gevraagd, en het stroomt naar me toe, wat, ik zwem in deze zaligheid….!

Ik opende me voor nieuwe vriendschappen, maar dan alleen voor mooie en liefdevolle zielen, omdat ik mijzelf en mijn kinderen dit gun! Dit is mijn geboorterecht en dat is een onomkeerbaar feit!

Ik genereer geld met mijn talenten!

Met mijn dochters groeit een schitterende band, ook zij trillen mee op de liefde die ik uitstraal…

De relatie met mijn ouders is echt enorm veranderd. Ze zijn lief, ook zij voelen dat er iets in mij is veranderd.

Met mijn gezondheid gaat het berg op. Tot overmaat van liefde en geluk, (het mag nog gekker worden), werd ik deze zomer ook nog eens verliefd!

Het geld stroomt! Ik heb opdrachten in een rij….werk in en met liefde, en ik voel, dit is nog maar een begin…..als een fles spa met bubbles die zacht maar zeker wordt geopend!

Ik ben liefdevol en krachtig en straal dit ook uit op de mensen om mij heen.

Dit, heb ik geleerd van Mahatma en het jaar Lifechanger Geluk’; het is het beste cadeau wat ik mijzelf ooit gunde!

Heel veel liefs van mij, Agnes

Ina haar reactie

Na 75 therapeuten/workshops en wat al niet meer gevolgd te hebben is Mahatma de eerste die echt een verandering in mij teweeg heeft kunnen brengen. Ik ben me meer bewust geworden en kan mijn angst beter handelen. Thanks lieve Mahatma vanuit de grond van mijn hart. Ben je eeuwig Dankbaar! Liefs Ina.

Een reactie van Tilly

Lieve Mahatma,

Ik koester de rust en blijdschap die ik in mezelf voel en zelfs op een drukke camping ervaar ik de verbondenheid met de mensen, zelfs als ik ze niet ken.

Bedankt voor waar ik nu sta!

Een heel verschil dan voor de events en lifechanger, een aanrader voor iedereen.

Ellen haar reactie

Hallo Mahatma,

Ik wil graag zeggen dat ik het iedereen aan kan raden om kennis te maken met jou. Na het eerste lifechangers seminar ben ik weken lang verliefd geweest op mezelf, elke keer als ik mezelf in de spiegel zag zei ik met veel plezier: "Hai, mooi mens, ik hou van jou! Wat ben je mooi!! Ik kon mezelf wel opeten. Echt! Zo snel kan een inzicht werken. En inzicht(-en) krijg je, gegarandeerd. In mijn hoofd is het ook veel rustiger geworden, en ik ben liever voor mezelf dan ooit! Ik gun iedereen, echt iedereen deze ervaring. Geef jezelf een cadeautje zou ik zeggen.

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben, geen woord gelogen of overdreven.

lieve en warme groet, Ellen

Reactie van Anita B.

Lieve mensen,

Ik ben ruim een jaar geleden bij Mahatma begonnen met de Lifechanger Geluk. Een aantal keren heb ik mij serieus afgevraagd: waar ben ik aan begonnen?

Toch, ik had maar een doel: Beter worden. Mijzelf weer kunnen zijn, weer lekker in mijn lijf willen wonen. Het resultaat vind ik fantastisch en ik ben Mahatma daar dan ook heel erg dankbaar voor en alle mensen die naast mij stonden/staan. Het verschil met hoe ik leefde en hoe ik dacht is enorm. De manier waarop ik nog altijd overleefde, is NU echt veranderd. Ik ben zo inmens dankbaar dat IK "MIJN HART" heb gevolgd, want dat is wel een van de redenen, dat ik nu beter in mijn lijf zit, weer momenten van genieten mag ervaren, de kinderen die daar weer op reageren.

DANK MAHATMA EN MEDECURSISTEN AAN MIJN VERANDERING WAAR IK "INMENS" BLIJ MEE BEN.

Lieve groet,

Anita B.

Ik vroeg Rino wat hij van mij heeft gekregen. Zie hieronder zijn reactie:

Wat heb ik van je gekregen in 2018? Al die onvoorwaardelijke liefde en waardering die ik bij je voel. In elk lifechangers weekend weer een nieuwe hevige doorbraak. Al die onbereikbaar lijkende oude pijn die ik daarin heb kunnen transformeren. Mijn zo diepgewortelde zelfafkeuring die daardoor niet meer terug te vinden is. Waarmee ook mijn levenslange gevoel van niet-verbonden-zijn is omgeslagen naar het tegendeel. Ik ben nu toch wel een heel ander mens dan een jaar geleden. Dank je zo!!💕 Rino