Dit GRATIS webinar

 gaat over het boek
'Bewustzijn met een glimlach
-De Ibiza Vibe-' 

Ik schrijf me in voor het 

GRATIS webinar Ibiza Vibe😊

en krijg daarna ook nog leuke mails met vette tips. 

Meld je aan en bekijk het webinar in je eigen tijd...

Laat mij je inspireren...

De totstandkoming van dit mooie boek ging niet geheel soepeltjes.
De lanceerdatum stond namelijk al veel eerder gepland. Soms heb je wat uitdaginkjes te overwinnen. 


Het boek komt 7 september uit en dat gaan we vieren tijdens dit gratis webinar..


Ik kan haast niet wachten en ben zó benieuwd hoe het is geworden!


Dit webinar is voor jou als jij je wilt laten inspireren door gewone en ongewone verhalen uit het dagelijks leven van Ibiza.

Als je durft te kijken naar jezelf, kan je uit alles wat je in het dagelijks leven tegenkomt iets leren.

En dat ook nog eens helemaal gratis!

Your information is safe with us


Geboren in Heidelberg Duitsland verbleef ik  de eerste twee jaren van mijn leven in een kindertehuis vlak bij Amsterdam. Mijn jeugd was pijnlijk en vol afwijzing. Later in mijn leven ben ik 15 jaar volledig afgekeurd geweest. Ik had ME en kon niets meer.  Om die uitdagingen en de trauma's van mijn jeugd te overwinnen ben ik veel in de USA en India geweest en heb ik talloze opleidingen en trainingen gevolgd. 


Sinds 2000 werk ik als therapeut, coach en trainer. Inmiddels heb ik duizenden levens veranderd, twee bestsellers geschreven en diverse (e-)boeken. Reis met mij mee en verander ook jouw leven. Dat gun ik je.

Wanneer geven jullie samen een webinar? Zo mooi om jullie voorbeeld te zien van hoe om te gaan met elkaar wanneer je geraakt word in een kindpijn en het toch lukt om te reageren vanuit je volwassenheid...

Krista
Aan het nagenieten van een prachtig webinar. Boekpresentatie van Mahatma Revier samen met haar lief Marcel. Het was prachtig en inspirerend. Heel veel dank. Hoop jullie weer eens in het eggie te treffen. Veel liefs. Dank voor het mooie webinar. 🙏🙏💜
Kyra

Jullie vullen elkaar mooi aan …en zo te horen leren ook veel van elkaar… heel mooi om te zien 🙏

Hedy

Aan het nagenieten van een prachtig webinar. Boekpresentatie van Mahatma Revier samen met haar lief Marcel. Het was prachtig en inspirerend. Heel veel dank. Hoop jullie weer eens in het eggie te treffen. Veel liefs. Dank voor het mooie webinar. 🙏🙏💜
Kyra

Was zeker fijn en weer stof tot nadenken en doorleven... Ik heb jouw boek besteld. Erg veel zin om de verhaaltjes te lezen en te ontdekken welke waarde erin ligt. Bedankt ook voor delen van jullie verbinding. Mede dankzij jouw inspiratie heeft onze relatie ook meer diepgang gekregen.

Eileen
Lieverds, heel leuk om jullie samen te zien, werkt uitstekend! Veel succes met je boeken, lieve Mahatma. Liefdevolle knufel en liefs van
Maria

Het was echt gezellig geweldig en (on)bewust diepgaand. 👍😊🥰🙏🍀.heerlijk!! 

Jeanet
Van harte Mahatma met je nieuwe boek! Wat een superleuk boekpresentatie. Wat heb ik net van jullie genoten. 50 tinten paars 😂…
Marise

Ik kijk ernaar uit om er heerlijk in het boek te duiken en binnen te laten komen 🎉🍀💕😊.

Jenny