Kijk gratis naar het webinar

'Ontdek de Magie in je leven'. Dit is de boekpresentatie die ik gaf op mijn verjaardag

Ik schrijf me in voor de 

Boekpresentatie 'Ontdek de magie in je leven'😊

en krijg daarna ook nog leuke mails met vette tips. 

No opt-in form has been selected

Meld je aan en bekijk het webinar in je eigen tijd...

Het nieuwe boek
Ontdek de Magie in je leven

In dit boek schrijf ik korte stukjes uit mijn eigen leven, maar gebruik ook ervaringen uit het leven van de cursisten, om je te laten zien hoe je pijnlijke overtuigingen en emoties je kunnen blokkeren en daar gaan we aan voorbij.


Niet langer gehinderd door obstakels in je eigen hoofd ga je leven vanuit je kern. Vanuit die energie zijn wonderen mogelijk. Ze vinden zomaar plaats. Je bent niet bezig met manifesteren maar wel met het zakken in diegene die je werkelijk bent.


Tijdens dit webinar zal ik wat over mijn eigen proces vertellen en ook een hoofdstuk uit dit boek voorlezen. 


Dit webinar is voor jou als jij toe bent een volgende stap. Een stap om in contact te komen met je ware zelf en je zielsmissie te leven.

Ik geniet enorm van het boek, kan het moeilijk ‘wegleggen’. Het is echt Antoinette-magie. De boodschap komt echt binnen en werkt meteen door.

Eleine

Meld je nu aan voor dit webinar en krijg zoveel meer vrijheid. Je kunt hem in je eigen tijd bekijken...

En dat ook nog eens helemaal gratis!

No opt-in form has been selected
Your information is safe with us

Wie ben ik?

Geboren in Heidelberg Duitsland verbleef ik  de eerste twee jaren van mijn leven in een kindertehuis vlak bij Amsterdam. Mijn jeugd was pijnlijk en vol afwijzing. Later in mijn leven ben ik 15 jaar volledig afgekeurd geweest. Ik had ME en kon niets meer.  Om die uitdagingen en de trauma's van mijn jeugd te overwinnen ben ik veel in de USA en India geweest en heb ik talloze opleidingen en trainingen gevolgd. 


Sinds 2000 werk ik als therapeut, coach en trainer. Inmiddels heb ik duizenden levens veranderd, twee bestsellers geschreven en diverse (e-)boeken. Reis met mij mee en verander ook jouw leven. Dat gun ik je.