Zonnestraaltjes

60 krachtkaarten met een speciale boodschap voor jou

Jouw dagelijkse inspiratie

Deze krachtkaarten bevestigen jezelf. Al deze 60 kaarten bevatten positieve boodschappen die op een diep niveau bij je binnen zullen komen.

Hoe werkt het?
Trek een kaart, laat de affirmatie goed tot je doordringen en neem hem mee als inspiratie voor je dag.


En hoe tof is het om iemand Zonnestraaltjes als cadeau te geven!


Klik op de button om ze te bestellen.


Lees hieronder een paar reacties op de krachtkaarten

Zalig om de dag te beginnen met zo'n zonnestraaltje en de tekst op je te laten inwerken. Je begint de dag met een lach en heeft een positieve invloed op je gemoed voor de rest van je dag. Dankjewel!

Petrouschka

De Zonnestraaltjes zijn geweldig! En het klopt altijd met de energie van die dag.

Karin

Ik ben heel blij met de Zonnestraaltjes. Heb ze ook aangeschaft voor de gezinnetjes van mijn dochter en zoon. Mijn dochter trekt regelmatig kaartjes met het hele gezin en ook al zijn de kinderen nog jong, het kaartje is altijd heel toepasselijk.

Persoonlijk vind ik het fijn om de dag te beginnen met een kaartje. het geeft me focus voor die dag en geeft me een moment om echt naar binnen te gaan. Daardoor start mijn dag meestal toch wat lichter en blijer. Dankjewel, ik kan me voorstellen dat je hier heel veel mensen mee inspireert.

Ik ben ze nu zelfs aan 't vertalen in het engels voor de vrouw van mijn zoon, aangezien die het Nederlands niet machtig is.

Franca

Ik ben erg blij met de zonnestraaltjes. Zo mooi wat er onder in het doosje staat. Dat maakte mij zo blij. De kaartjes hebben een mooie energie.

Mijn meditatie-deelnemers zijn ook blij dat ze elke keer een zonnestraaltje mogen trekken.

Astrid

Ik vind de zonnestraaltjes erg leuk om te hebben. Ze geven je elke dag weer een leuk teken of inspirerend woord en ze passen vaak precies bij het gevoel wat je hebt of de emotie waar je inzit. Leuk om zelf te hebben of cadeau te geven.

Carin

Ik ben blij met de zonnestraaltjes. Ze zijn eenvoudig in taal, korte sterke berichten. 

Elk kaartje geeft mij elke dag een liefdevol moment en inspiratie voor de rest van de dag.

Carla

Ik heb de zonnestraaltjes ontvangen en gebruikt en ben er heel blij mee. Als ik een kaart getrokken heb komt de boodschap altijd zo "warm"  bij mij binnen. Ik trek wel vaker een kaartje bv ook engelenkaarten. Die zijn ook altijd heel positief en toch voelen die jou nog fijner. Ik kan het niet zo goed verwoorden wat ik voel maar jouw kaarten zijn geweldig. Dankjewel. 

Liesbeth Regli Angels' Touches

O, wat geniet ik oneindig van al die straaltjes van het winterzonnetje.

Ze liggen iedere ochtend te wachten in hun schaaltje tot ik kom om er weer eentje uit te trekken. Heerlijk! Ik geniet. Volop!

Lucia

De Zonnestraaltjes zijn geweldig en heel inspirerend. Goed begin van elke dag en vaak precies wat je die dag nodig hebt. Zoals vanmorgen, ik trok het kaartje: “Vandaag is alles goed”. En de oefening van vandaag, mezelf oneindig goedkeuren. Ben ik volop mee bezig en het lukt al stukken beter.

Dank je wel.

Jo

 Ik ben blij met de zonnestraaltjes. Ze zijn eenvoudig in taal, korte sterke berichten. 

Elk kaartje geeft mij elke dag een liefdevol moment en inspiratie voor de rest van de dag. Vandaag:“ Vele kleine stapjes maken een grote.”

Carla

Ik vind de zonnestraaltjes echt helemaal geweldig. Ik probeer elke dag een dagkaartje te trekken. Regelmatig zijn ze zo toepasselijk. Ook komen ze vaak goed binnen en krijg ik er weer positieve energie van. Een lach op mijn gezicht, echt een zonnestraaltje dus. :)

Cynthia