Alles is Liefde

Alles is Liefde - VOL

Ontdek wie jij bent en open je voor liefde

Open je hart

Jij bent de liefde die je zoekt

Misschien weet je het ergens wel en toch? Toch verlang je het van je omgeving. De liefde die je ooit zo hebt gemist en misschien nog steeds niet zo ervaart in je leven. Als je bewust wordt van je eigen essentie dan ga je die liefde ervaren en uitstralen. Die energie werkt als een enorme krachtige magneet waar je simpelweg meer liefde mee aantrekt.

Dit seminar is onderdeel van Tweeluik

'Liefdevol ontvangen'

Laat liefde toe in je hart

Dat is lekkurrrr....

Ga voorbij je mindset en kom thuis bij wie Jij bent. Dat is niet die praatjesmaker in je hoofd die maar commentaar heeft op jezelf en het leven. Nee, dat is een warm bad van compassie en begrip. Een bad van zachtheid en acceptatie. Een bad van onvoorwaardelijke liefde waar je in wezen zo naar verlangt.

Het warme bad wacht op je...

Antoinette Revier

Ik kan jou daarmee helpen!

Mijn naam is Antoinette Revier. Na een ziekteperiode van 15 jaar waarin ik op zoek ben gegaan naar heling, werk ik inmiddels 23 jaar met mensen. Via mijn boeken en de diverse trainingen heb ik al duizenden mensen mogen begeleiden naar een leven van licht en liefde.

Deze training is een combinatie van de nieuwste technieken. Ik heb dit seminar eerder gegeven, maar natuurlijk ben ik sindsdien zelf ook gegroeid. Het seminar is dan ook in een gloednieuw jasje gestoken. De beste tools van toen, gecombineerd met nieuwe technieken en een flinke dosis magie.

Ben jij toe aan meer grond onder je voeten en wat magie? Doe dan mee met deze training.

Jij bent liefde

Dit seminar geeft je

  • Zelfliefde. Ja, laten we daar eens mee beginnen. Krijg je meer zelfliefde dan komt er vanzelf meer liefde naar je toe.
  • LIEFDE. Jawel met hoofdletters. Het komt vanzelf naar je toe. Af en toe kijk je met grote ogen naar jezelf. Zoveel liefde had je niet voor mogelijk gehouden. Van die ene man of vrouw of van je kind of moeder...
  • Het geeft je begrip. Begrip voor jezelf en voor de ander.
  • Compassie en zachtheid voor jezelf en voor je medemens.
  • Respect en erkenning.  Liefde heeft een magnetische kracht.
  • Succes. Jawel, meer succes, als jij vanuit liefde gaat leven dan kan het succes moeiteloos naar je toestromen. Dan krijg je een goede baan, promotie of heerlijk vijwilligerswerk.
  • Pure magie. Vanuit de liefde die je bent kom je in een magische dans terecht, waarin wonderen mogelijk zijn.

Er is zoveel nog weer duidelijker geworden. Het was echt magisch. Ik lees net weer mijn geschreven stukjes terug die ik tijdens het seminar heb geschreven. Bizar, waar komen die woorden vandaan? Magisch. Heb ik dat geschreven? Is dat het advies aan mijzelf? Ik sta versteld van mijn eigen woorden. Ik heb die woorden in het weekend ook ervaren, dus ik weet dat ze zo ontzettend kloppen. Wat een ervaring. Wat was het mooi. Wat fijn om in die liefde, in dat vredige bad, in dat prachtige licht dat we zijn, in die oneindige wijsheid te mogen zijn.

Stap voor stap, eigenlijk ongemerkt, neem jij ons mee en kom jezelf tot zulke waardevolle en mooie inzichten en heb je tegelijkertijd zulke mooie ervaringen. Het werkt nog zo door allemaal. Ik voel alsof ik aan het surfen ben op zulke magische golven. Magisch dus, ja dat was het. Wonderlijk ook en ik was erbij, wauw, zo enorm, enorm dankbaar. 

Ik zit ook nu weer heerlijk terug in dat warme bad en ik wil er niet meer uit. :-) En als ik eruit val, ik weet de weg terug. Zo fijn.


Dus....een hele, hele dikke kus voor jou en het team

Veel liefs

Saskia
Hier ga je zo blij van worden

Ik ga de liefde leven...

Dit weekend kost € 297, -


Dit seminar maakt deel uit van het tweeluik Liefdevol Ontvangen.
Kijk hieronder voor alle informatie over deze tweeluik.

Wat was het weer een fantastisch weekend. Antoinette verbaast mij elke keer weer met haar oefeningen. Ook deze keer weer. Ik ben haar zo dankbaar voor alles wat ze doet. Ik voel mij zoveel lichter en blijer na het weekend Alles is Liefde. Ik hoop dat Antoinette nog een tijdje door gaat en nog meer mensen gaat/laat inspireren. Ik raad jullie echt aan om ook eens mee te doen! Ik hoop dat je de stap durft te zetten naar meer Geluk, Liefde en Vrijheid en een Lichter leven!
Wat het mij heeft gegeven, dat gun ik jou ook!

Linda
Eigenwaarde en zelfvertrouwen

Vrijheid en overvloed op alle fronten, het tweeluik

Het tweeluik Liefdevol Ontvangen bestaat uit twee weekenden en wordt door Antoinette en assistenten gegeven. 


Jouw investering: 

1 weekend geen € 297,- maar tot 3 weken voor aanvang van het betreffende weekend slechts  € 247.          
Twee weekenden geen € 594,- maar slechts  € 450.


Datums:

1. weekend 1 - Alles is Liefde: 15-16 juni 2024.

2. weekend 2 - De Kracht van Ontvangen: 12-13 oktober 2024.


-Tijd: alle dagen van 10.00 uur t/m 17.00 uur

-Locatie 15-16 juni 2024: De Rosse in Bathmen

-Locatie 12-13 oktober: De Veste in Apeldoorn
-Consumpties: inclusief thee. Je mag je eigen lunch meenemen


Je zorgt zelf voor een eventuele overnachting.

Voorwaarden: Algemene Voorwaarden

Het was meer meer dan magisch. Ik ben zo niet normaal onwijs dankbaar dat ik erbij mocht zijn. Om te zien wat er gebeurde en mocht openen en ontvouwen bij anderen, waanzinnig mooi. En niet te vergeten bij mijzelf, echt zo bijzonder. Mijn hart stroomt nog steeds te over van zelfliefde en me verbonden voelen. Best lekker.

Veel liefs,

Daan
Hoi Antoinette, Het gaat zo goed, dat ik weer in staat ben te zeggen dat ik van iemand hou, zonder dat ik er een knoop van in mijn maag krijg. Zo dank je wel! Ik leer veel van je.

Iedere keer dat ik ík hou van jou, tegen mezelf zeg of tegen degene om me heen, waar ik van hou, maakt mijn hart een sprongetje. Het maakt mij heel gelukkig in mezelf. 

Wist niet dat houden van zo voelde... Door over mijn verlatingsangst en bindingsangst heen te gaan. 
Ik voel mij voorzichtig voor het eerst vrij.

Jet

Het weekend:" alles is liefde" (onderdeel van het drieluik) heeft nog meer in gang gezet dan het vorige weekend. Antoinette heeft ons van alles laten ervaren door de oefeningen, het delen en het was fantastisch om te merken wat dat met mij en de groepsgenoten heeft gedaan. Veel oude pijn die boven kwam mocht gevoeld en geuit worden in een veilige setting.

Daarnaast was er ook ruimte voor blijdschap en heerlijk dansen.


Dank je wel Antoinette.

Lida