Tweeluik Liefdevol Ontvangen

Geven en ontvangen vanuit liefde

Misschien herken je dit...

Jij topper kunt wel een dosis geluk gebruiken. Een snufje magie en een portie wonderen.


Misschien heb je al veel aan jezelf gewerkt en zijn er toch nog wat van die dingetjes die keer op keer terugkomen. Het lijkt wel alsof je jezelf dan blokkeert voor het grote geluk, terwijl je er zo naar verlangt.

Het heeft er natuurlijk mee te maken dat je nog niet helemaal in verbinding bent met je eigen bron van licht en liefde. Dan voel je je op een diep niveau ergens toch nog niet goed genoeg voor het grote succes, de liefde en/of die vette bankrekening. 

Deze trainingen geven je grond onder je voeten en een verbinding met je eigen bron. Dan gaat alles veranderen.

Je bent het waard

Je hebt balans in geven en ontvangen vanuit liefde.

Je bent de liefde die je zoekt

Je hebt een liefdevolle mindset waardoor de juiste mensen op je pad komen.

Je gaat heerlijk ontvangen in plaats van overleven en alles alleen doen

Je hebt innerlijke vrijheid waardoor je nieuwe keuzes kunt maken.

Je bent bedoeld om te shinen!

Daarvoor ben je hier op aarde. Het wordt nog leuker, want het is niet alleen de bedoeling, nee, het is nog mogelijk ook. Dan moet je alleen wel effe groter worden dan die tante Sidonia of ome Bert bovenin. Groter dan je tot nu toe dacht te zijn. En jaaaa, dat kan jij. 😃

Met haar loepzuivere energie, ziet Antoinette feilloos waar je zit in je proces.


Doordat ook Antoinette zichzelf steeds blijft ontwikkelen is haar manier van coachen wat “strenger”.

Ze geeft je geen kans meer, mee te gaan met (oude) verhalen of te verdrinken in heftige emoties.

Door haar manier van coachen, lukt het, om met meer bewustzijn aanwezig te blijven tijdens processen en gaat transformatie nog sneller…

Ik ben Antoinette eeuwig dankbaar voor haar coaching en haar eeuwige vertrouwen in mij en mijn proces.👍🏻

Meike♥️

Daar ga ik jou mee helpen!

Mijn naam is Antoinette Revier

Na een ziekteperiode van 15 jaar waarin ik op zoek ben gegaan naar heling, werk ik inmiddels 23 jaar met mensen. Via mijn boeken en de diverse trainingen heb ik al duizenden mensen mogen begeleiden naar een leven van licht en liefde.

Deze training is een combinatie van de nieuwste technieken, het zien wie je werkelijk bent, alswel de meest krachtige transformatieve seminars die ooit deel uitmaakten van mijn vroegere Lifechangers.

Ben jij toe aan meer grond onder je voeten en wat magie? Doe dan mee met deze training.

Mijn reactie op het afgelopen weekend: Er is zoveel nog weer duidelijker geworden. Het was echt magisch. Ik lees net weer mijn geschreven stukjes terug die ik tijdens het seminar heb geschreven. Bizar, waar komen die woorden vandaan? Magisch. Heb ik dat geschreven? Is dat het advies aan mijzelf? Ik sta versteld van mijn eigen woorden. Ik heb die woorden in het weekend ook ervaren, dus ik weet dat ze zo ontzettend kloppen. Wat een ervaring. Wat was het mooi. Wat fijn om in die liefde, in dat vredige bad, in dat prachtige licht dat we zijn, in die oneindige wijsheid te mogen zijn.

Stap voor stap, eigenlijk ongemerkt, neem jij ons mee en kom jezelf tot zulke waardevolle en mooie inzichten en heb je tegelijkertijd zulke mooie ervaringen. Het werkt nog zo door allemaal. Ik voel alsof ik aan het surfen ben op zulke magische golven. Magisch dus, ja dat was het. Wonderlijk ook en ik was erbij, wauw, zo enorm, enorm dankbaar. 

Ik zit ook nu weer heerlijk terug in dat warme bad en ik wil er niet meer uit. :-) En als ik eruit val, ik weet de weg terug. Zo fijn.


Dus....een hele, hele dikke kus voor jou en het team

Veel liefs

Saskia

Dit tweeluik is er om je de grond onder je voeten te geven zodat je je kunt openen voor de magie.

Nieuwste technieken...

Deze training is een combinatie van de nieuwste technieken. Ik heb deze seminars eerder gegeven, maar natuurlijk ben ik sindsdien zelf ook gegroeid. De seminars zijn dan ook in een gloednieuw jasje gestoken. We gebruiken de beste tools van toen, gecombineerd met nieuwe technieken en een flinke dosis magie.


Ben jij toe aan meer grond onder je voeten en wat magie? Doe dan mee met deze drieluik.

Ik ga voor dit tweeluik
Liever twee weekeinden of een los weekeinde? Zie onderaan deze pagina de mogelijkheden.
Tranformatie Training

Algemene informatie

Dit tweeluik bestaat uit twee weekenden en wordt door Antoinette en assistenten gegeven. 


Jouw investering: 

1 weekend geen € 297, - maar tot 3 weken voor aanvang van het betreffende weekend slechts  € 247,-             


Twee weekenden geen € 594 maar slechts    € 450


Datums:

Weekend 1- Alles is Liefde: 15-16 juni 2024 (geëindigd)

Weekend 2- De Kracht van Ontvangen: 12-13 oktober 2024.


Tijd: alle dagen van 10.00 uur t/m 17.00 uur
Locatie 12-13 oktober De Veste in Apeldoorn


Consumpties: inclusief thee. Je mag je eigen lunch meenemen
Je zorgt zelf voor een eventuele overnachting.


Voorwaarden: Algemene Voorwaarden

Ik ga voor dit pakket!
Liever twee weekeinden of een los weekeinde? Zie onderaan deze pagina de mogelijkheden.

Eerst en vooral een dikke dank je wel aan jou Antoinette.❤️


Wat een bijzondere en intense ervaring heb ik ontvangen dit weekend.

Het was een heling van topformaat. Wat was het fijn dat ik opnieuw mocht voelen en ervaren dat ik in essentie (de bron) Licht en Liefde ben.

Het doet wonderen!


Wat mooi toch, te "weten" dat dit voor mij en voor ieder uniek mens altijd en overal aanwezig is.

Zoek /vindt het in jezelf en deel met elkaar, laat los wat niet (meer)van jou is, dat is wat dit 2 daags seminar mij heeft gegeven/gebracht.

Het was mooi.. bijzonder .. en zeker aan te  bevelen.    DOEN👍🏻

Maaike

Jij bent groots!

Doe aan bewustwording voor meer geluk

Ieder mens heeft wel eens wat meegemaakt wat niet fijn was en waar je zo maar last van kunt hebben. Hierdoor kun je dat mooie mens dat in jou zit, niet volledig leven.

 
In deze dagen ga die ervaringen letterlijk overstijgen. Het is tijd voor een radicale transformatie!


Geloof het maar, er gaan magische dingen gebeuren die je eigen verwachtingen te boven kunnen gaan. 


Met een hernieuwde energie sta je daarna in het leven en doe je wat je zo graag wilde doen. Dan begin je die eigen toko, of je zet die kerel de deur uit die je al honderd jaar eerder had moeten dumpen. 


Je gaat voelen dat je verbonden bent en die liefde waar je eerder zo naar op zoek was, die voel je in jezelf en overal om je heen. 

Het gaat erg lekker met me op dit moment.  Ik voelde ik me anders bij het naar huis gaan, meer in samenhang met mezelf.
Ik zit nu lekker in mijn vel, merk dat ik meer open ben, en durf mij kwetsbaarder  op te stellen.

Kortom, een half jaar na het seminar kan ik alleen maar zeggen dat ik blij ben dat ik die stap gezet heb. Het heeft me veel gegeven.

Nogmaals dank daarvoor.

Iet

Voor wie?

Voor jou!

Want deze training is een training voor mensen die ervoor kiezen om te leven in vrijheid, in het nu, zonder de beperkingen vanuit het verleden. Iedereen kan deelnemen. Er wordt op individueel niveau gekeken naar waar jij staat en wat van belang is voor jouw proces.

Antoinette is een fantastische, non-nonsens, loepzuivere bak met wijsheid en liefde. Compleet zuivere ziel. Ik volg een training bij Antoinette. Je voelt dat ze echt haar stappen in het leven heeft gezet en vanuit al haar lessen en ervaringen staat als een huis. Ze brengt mij dieper in mijzelf. Ook al brengt dit spannende plekken naar de oppervlakte, haar ervaring en helende kracht geeft mij alle veiligheid en vertrouwen om dit aan te kijken en los te laten. Dit geeft mij daarna zo'n sterk gevoel van aarding, plek, verbinding, kracht en zelf-acceptatie. Een krachtige en prachtige Heel-Meester, die ik van harte kan aanbevelen als je op je diepste lagen iets wilt doorbreken.

Paula van www.nuhierzijn.nl

Kies jij voor liefdevol ontvangen?

Tranformatie Training

Ik ga voor liefdevol ontvangen en betaal slechts € 450 voor 4 dagen.

Je kunt nu voor een super lage prijs meedoen met deze twee weekenden. Dan ga je elke keer meer open voor Liefde. Jij durft te springen... de magie komt naar je toe.

Het was weer meer dan magisch💕✨ik ben zo niet normaal onwijs dankbaar dat ik erbij mocht zijn. Om te zien wat er gebeurde en mocht openen en ontvouwen bij anderen, waanzinnig mooi. En niet te vergeten bij mijzelf, echt zo bijzonder. Mijn hart stroomt nog steeds te over van zelfliefde en me verbonden voelen. Best lekker😁🥰🔥✨❤️

Danielle

Ik ben toch een de kat-uit-de-boom-kijker en ik kies voor één van de weekenden.

2-daags seminar
Alles is Liefde
15-16 juni 2024

Jij bent de liefde die je zoekt!

t/m 23 mei geen € 297, maar € 247

Het weekend was echt magisch✨...steeds dieper mogen voelen hoe je de hoofdrolspeler bent in je eigen verhaal en steeds meer beseffen dat dat t ook is...een verhaal, niets meer en niets minder. Ik mocht voelen hoeveel meer ik ben dan dat verhaal, ik ben licht🌟 en liefde❤️! En dat was nog de grootste magie om dat intens te mogen voelen en te weten dat al het andere wat ik mezelf probeer wijs te maken gewoon niet waar is....That's real Magic ! Thanks lieve Antoinette en Marjon voor weer een liefdevol en super leerzaam weekend! 🌈❤️🦋🍀

Liefs 😘

Jolanda

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?


Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook contact opnemen via info@spirit-coaching.nl.


Meer dan 10 jaar geleden mijn eerste Spirit Coaching - experience gehad en sindsdien regelmatig een event gevolgd. Afgelopen jaar zelfs een langer traject gevolgd.
 Antoinette  leert je jezelf kennen, stimuleert je om uit je comfortzone te stappen, om te gaan staan voor jezelf & laat je je eigen hart volgen. Love it!

Floor van Beuningen  - schrijver/illustrator/grafisch vormgevers

Antoinette en haar spirit-coaching team zijn hele integere mensen. Ik bewonder Antoinette om haar durf echt vanuit haar hart te spreken. Ze heeft mij erg geraakt en geïnspireerd en ik ben heel blij dat ik een traject met haar heb kunnen meedoen. Het was de investering meer dan waard.

Corien Karssen Ostheopaat  website: praktijkvoorosteopathie.nl

De afgelopen anderhalf jaar heb ik trainingen gevolgd bij Antoinette en ik moet zeggen dat mijn leven veranderd is. Ten goede! Dat was zonder jouw hulp niet gelukt. Je hebt me geholpen om anders te leren kijken naar mijn leven. Daarbij heb ik jou ervaren als warm, integer, oordeelloos (voor mij heel belangrijk), humoristisch en soms vasthoudend als dat nodig was. En toch voelt het alsof ik het allemaal zelf heb gedaan. Ik moest me natuurlijk wel uit mijn comfortzone trekken en openstellen voor wat jij aanreikt, maar dan gebeurt de “rest” eigenlijk vanzelf. Ik ben je oneindig dankbaar!

Karin van Rijn - Energetisch psychologe Praktijk Zielsgewijs

Antoinette is een zeer integere, liefdevolle en professionele coach, die in korte periode op een bijzondere en ook zeer praktische wijze een daadwerkelijke bewustzijnsverandering teweeg kan brengen in vastgeroeste systemen. Antoinette leerde mij om op een confronterende en tegelijk zeer liefdevolle wijze naar mijn overtuigingen te kijken, er contact mee te maken en deze vervolgens te omarmen waarna ik deze heb kunnen loslaten. Dit getuigt van kracht, bewust zelfonderzoek en zelfanalyse. Mijn wereld is na het volgen van haar trainingen totaal veranderd. Dit was de beste investering in mijzelf. Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik haar meer dan dankbaar ben!

Agnes Terhorst - kunstenares, tekentherapeut, & coach beeldend
De drieluik magie heb ik ook echt als magisch ervaren. Niet omdat 't alleen maar fijn en mooi was, maar juist ook de momenten dat ik mijn pijn mocht voelen binnen de veilige bedding  van de groep en onder jouw humorvolle, wijze, respectvolle en liefdevolle leiding. Ik ben weer meer inzichten rijker en weer een laagje verder. Dankbaar voor jou Antoinette en je prachtige team, en dankbaar voor de stappen die ik weer gezet heb. Klaar voor de volgende stappen vanuit liefde en vol magie...want that's life...Magic✨
Jessie

Er is zoveel veranderd!

Voor het eerst in mijn leven heb ik een volwassen liefdesrelatie. Het gaat soms moeizaam en het kost energie en...  ik ben er dol gelukkig mee!

Mijn relatie ten opzichte van mijn ouders en broer is meer gelijkwaardig geworden. Energetisch heb ik veel meer ruimte gekregen! 

Ik ben mij nu veel meer bewust van mijn lichaam.

 

Gun jezelf de mogelijkheid om meer thuis te komen bij jezelf. Door meer vertrouwen te krijgen in hetgeen je voelt in je lijf, daar doe je jezelf enorm veel plezier mee.

Het is een proces en soms zijn het minuscule stapjes.

 

Ik heb het gevoel dat ik aan een reis ben begonnen die mij op plekken heeft gebracht waarvan ik het bestaan niet wist. Geweldig! Waanzinnig! Fantastisch! Fenomenaal!

Ik hoop dat deze reis nog heel lang mag duren!

Henk Jan

Dank je wel Mahatma!

Voor het leren hoe je je systeem kan gaan resetten, het besef hoe invloedrijk de gedachten waren, hoe je zelf toch echt verantwoordelijk bent, hoe je leven kan veranderen... Het vertrouwen in de mens weer kan groeien.

Hoe je pleasen en pure liefde voelen kan onderscheiden in jezelf. Hoe belangrijk zelfonderzoek en meditatie is. Hoe je slachtofferschap herkent en eruit kunt stappen, oude patronen leert zien...

Hoe je jezelf langzaam maar zeker weer waardevol kunt gaan vinden, wijzer wordt, gedrag kan leren doorzien. Het contact met de mooie mensen binnen de Lifechanger en events, om maar even wat te noemen.

Wat had ik mijn twijfels om me hiervoor in te schrijven. Wat ben ik blij het te hebben gedaan! DANKBAAR!! Voelde ineens de behoefte dit te schrijven, dus luister er maar naar😋.

Annelies

Dat Antoinette mensen van binnen kan raken, dat had ik natuurlijk wel van te voren begrepen en gelezen, maar dat er al een transformatie kan plaatsvinden door alleen al een event te volgen, dat vond ik heel bijzonder.

 

 Door een traject bij haar te volgen heb ik onder andere de onrust in mij kunnen helen. Nu kan ik zeggen, dat ik een puzzelstuk miste die nog geheeld mocht worden en daardoor nog meer de puzzel van mijn leven compleet kon maken. 

 

Ik geniet veel meer met volle teugen van alles in het leven zonder
dat het me energie kost.

Chantal Merkelbach - Jeugdhulpverlener en Sociaal cultureel werker

Dat Antoinette mensen van binnen kan raken, dat had ik natuurlijk wel van te voren begrepen en gelezen, maar dat er al een transformatie kan plaatsvinden door alleen al een event te volgen, dat vond ik heel bijzonder.

 

  Ik koos voor het jaartraject Lifechanger Geluk. Ik heb onder andere de onrust in mij kunnen helen. Nu kan ik zeggen, dat ik een puzzelstuk miste die nog geheeld mocht worden en daardoor nog meer de puzzel van mijn leven compleet kon maken. 

 

Ik geniet veel meer met volle teugen van alles in het leven zonder
dat het me energie kost.

Monique

Antoinette is erg goed in staat om mensen uit hun weerstand te halen. Zoals een goede coach hoort te doen, laat ze ook de verantwoordelijkheid bij de deelnemer zelf. Ze is direct en voelt aan wat iemand nodig heeft en aankan. Haar team is aanstekelijk enthousiast en positief. Antoinette weet met haar team een atmosfeer neer te zetten, waarbij er in relatief korte tijd een heel hechte groep ontstaat, wat een veilige bedding biedt voor de individuele deelnemers met hun eigen processen.


 Haar prijzen voor haar trainingen zijn zeker redelijk gezien wat ze omvatten. Haar werkwijze kenmerkt zich (voor mij) door het integreren van het gevoelsaspect, wat veelal wordt vergeten of zelfs genegeerd bij de meeste, reguliere therapieën. De methoden, die ze hanteert, zijn bewezen en op zich niet nieuw (denk daarbij bijvoorbeeld aan Innerlijk kind). Een deel van de uitleg bij seminars klinkt soms (voor een sterk rationeel denkend mens dan) mogelijk wat zweverig, maar op een of andere wijze snijdt het toch ook hout. Belangrijk voor mij is dat de trainingen daadwerkelijk effectief zijn gebleken. Niet alleen bij mijzelf. Ook bij andere deelnemers heb ik in de loop van het jaar een enorme transformatie gezien naar personen, die weer krachtig in het leven staan en met passie dat zijn gaan oppakken, waar ze gelukkig van worden.


Het was de investering dubbel en dwars waard! Het gevoelsaspect heb ik gemist in andere therapieën en dat maakte dan ook echt een verschil voor mij. Aanrader, maar zeker ook goed om eerst aan een event deel te nemen voor de klik en een eerste indruk.

Jos van Swaaij - HRM adviseur/manager

De grote kracht van Antoinette zit 'm erin dat ze vanuit haar eigen -indrukwekkende- levenservaring werkt. Ze is heel open over haar levensweg en wat ze hier van geleerd heeft. Ook over alle ‘fouten’ die ze gemaakt heeft en hoe ze hiermee omgegaan is. ….Daardoor is ze zeer geloofwaardig. Ze wéét waar ze het over heeft. 

Daarnaast heeft ze ‘een lijntje naar boven’; ze beschikt over een zeer sterk ontwikkelde intuïtie/innerlijk weten. Dit zet ze in om mensen op het juiste niveau te prikkelen, ‘kietelen’ noemt ze het zelf, waardoor de boodschap op zo’n manier binnenkomt dat mensen er echt iets mee kunnen. Ze weet moeiteloos de vinger op de ‘zere plek’ te leggen.

Verder is Antoinette een warme, humoristische, inspirerende, vrije en lekker pittige persoonlijkheid, met het hart op de goede plek. (sorry kan er niet minder van maken.😊).

Kortom: Antoinette zet je op een positieve manier aan het denken en krijgt je in beweging. Het is geweldig om te zien wat oud-cursisten allemaal hebben kunnen bewerkstelligen na het volgen van een traject. 

Monique

Stel je eens voor.... Als ik de keuze had gemaakt om NIET met Antoinette in zee te gaan, hoe had mijn leven er dan uit gezien? Ik bleef, ondanks verschillende therapieën, vastzitten in mijn angsten en dat uitte zich onder andere in faalangst en later ook in een burnout. Met mijn hoofd wist ik het allemaal wel, maar mijn gevoel wilde daarin niet mee.
 

Totdat Antoinette eind 2016 op mijn pad kwam... Na jaren werd ik eindelijk verlost van alle trauma's die nog als energie in mijn lichaam lagen opgeslagen en ik wist mijn onbewuste en mentale belemmeringen om te buigen.
Dat was dus het probleem waardoor ik nog steeds werd tegen gehouden en niet echt gelukkig en vrij kon zijn!
 

Antoinette is een vakvrouw én expert, om zowel mannen als vrouwen die veel hebben mee gemaakt en daar onbewust nog dagelijks problemen van ondervinden op verschillende levensgebieden in hun huidige leven, te transformeren in mensen die wel echt gelukkig en vrij zijn in zichzelf en daarmee hun dromen en doelen weten te realiseren! Zij is in mijn ogen de meest waardevolle speler in de markt als het gaat om persoonlijke/spirituele ontwikkeling.
 

Ik ben Ilknur Aktas afgestudeerd HBO Social Worker en inmiddels eigenaar van mijn eigen bedrijf ‘The Art Of Wisdom’. Sinds ik die investering voor een traject heb gedaan in mezelf, weet ik hoe waardevol het kan zijn en ben ik minder angstig om nu ook andere grotere investeringen te doen voor mijn bedrijf, om mijn bedrijf naar een volgend level te tillen!! Het was elke cent meer dan waard! 

Ilknur Aktas - van The Art of Wisdom
toaw.nl

Deze drieluik was ronduit magisch en was de beste investering ooit!

Jan Peter
Ik ben Antoinette dankbaar vanuit het diepst van mijn hart, voor haar Liefde, steun, begrip, veilige setting, moed,  en haar geweldige humor!
Sylvia

Na twee dagen kom ik thuis met het gevoel mezelf te zijn. Weinig veranderd, zo dacht ik, ik voel me niet heel veel anders dan voorheen.
Mijn man zegt na nog geen vijf minuten: Ik ken je zo niet. Hij kent Marlou, zijn vrouw. En wie er naast hem op de bank zat was intenser en zo anders dat hij er duidelijk even aan moest wennen. Oh, wat heerlijk om te horen!

 

En dan kijk ik eens echt naar hoe ik me voel:

Ik voel me verbonden met mezelf, stevig in mijn lijf, stevig in mijn fundament en goed geaard. Ik geniet nog even van wat ik voel en ga voelen in de komende tijd..

Marlou
Ik zit zoveel lekkerder in mijn vel. Iets in mij heeft mij losgelaten en ik voel me zoveel vrijer nu, zoveel meer ruimte, zoveel meer in mijn lijf. Ik ben veel meer één met mijzelf.

I love it!

Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor deze prachtige, onvergetelijke dagen. Het was echt magisch!

En ook nog bedankt voor het notitieboekje, er staat op "You are magic".             Nou, zo voel ik me nu ook echt. :-)

Sylvia
Het was weer meer dan magisch. Ik ben zo niet normaal onwijs dankbaar dat ik erbij mocht zijn. Om te zien wat er gebeurde en mocht openen en ontvouwen bij anderen, waanzinnig mooi. En niet te vergeten bij mijzelf, echt zo bijzonder. Mijn hart stroomt nog steeds te over van zelfliefde en me verbonden voelen. Best lekker.

Veel liefs,

Daan
Wauw wat een weekend! Heel dankbaar voor dit magische weekend. De steen in mijn buik is weg. 
Marjolein

Ik ben er echt klaar voor. Ik ga voor liefdevol ontvangen en betaal slechts € 450 voor 4 dagen.

Je kunt nu voor een super lage prijs meedoen met deze twee weekenden. Dan ga je elke keer meer open voor Liefde. Jij durft te springen... de magie komt naar je toe.