Antoinette Revier

Simpelweg Gelukkig zijn...

Simpelweg Gelukkig zijn...

Geluk

Geluk voor jou...

We willen gelukkig zijn en vaak lukt dat niet. Je partner heeft de benen genomen. Het geld is op. Je werkgever moppert op je. Het kunnen allemaal redenen zijn om je diep ongelukkig te voelen.

Ooit had ik, Antoinette, veel last van angsten en een gebrek aan eigenwaarde. Ik zat volledig afgekeurd in de WAO en door dit alles zag ik het leven niet meer zitten.

Toen ben ik een weg gegaan van bewustwording en op zoek gegaan naar mijzelf. Inmiddels voel ik mij alweer meer dan 20 jaar super gelukkig met mijzelf en mijn leven. Al mijn wijsheid en ervaringen geef ik nu met liefde door in mijn boeken en trainingen. 

Antoinette Revier

Geluk is mogelijk

Ja, je denkt misschien dat de baan, de partner of het succes je dat geluk gaat brengen. Helaas, zo zit het leven niet in elkaar. Het geeft je misschien wel geluk, maar hoe snel is dat gevoel dan weer niet verdwenen. De partner blijkt toch niet zo geweldig te zijn als je eerst dacht. De baan die eerst zo veelbelovend leek, is het toch ook niet helemaal en het geld wat je dacht te hebben kan ook van het ene moment op het andere verdwenen zijn. Waar is dan het geluk gebleven?


Hoe zou het zijn als je onafhankelijk van externe factoren diep van binnen een geluksfrequentie hebt. Dat je het leven kunt genieten zoals het is, en de wereld niet gelijk vergaat als het allemaal wat anders gaat als je dacht.

Lief mens, het ís mogelijk!

Kijk hieronder naar ons vette geluks aanbod...

Ebook 25 Tips voor Geluk

Lees het gratis e-book

25 Tips voor Geluk

Voor inspiratie, herkenning en inzichten.
Blij met Mij

Kijk naar het
Online Event Blij met Mij

Om een nieuw leven te beginnen met meer zelfliefde.
365 dagen geluk voor jou

Volg de jaartraining

365 dagen Geluk voor Jou

Elke dag een portie luchtige inspiratie.