Cursus manifesteren

Tijdens de cursus manifesteren leer je je eigen gedachten werkelijkheid te laten worden en je dromen uit te laten komen. Manifesteren doen we allemaal, maar vaak zijn we ons hier niet van bewust. Wanneer je het online event ‘Maak je dromen waar’ volgt, leer je meer over manifesteren. Na dit event weet je er al best veel vanaf, maar kan het zijn dat het je nog niet goed lukt jouw dromen waar te maken. Hoe ga je je opgedane kennis toepassen in je leven?

Met behulp van mijn cursus leer je manifesteren

Als je manifesteren goed wilt leren, doe dan mee aan de cursus manifesteren van Spirit Coaching, specifiek via de Online Power Training ‘Maak je dromen waar’. In deze training krijg je een maand lang tips over manifestatie. De cursus zorgt er bovendien voor dat je de kennis die je inmiddels hebt opgedaan over manifesteren, omzet in een verandering, die je vervolgens structureel gaat terugzien in je leven.

   Is deze cursus iets voor jou?

   Door het volgen van de cursus, het event en de masterclasses, leer je manifesteren op een manier die je ook daadwerkelijk kunt toepassen. Het is een volledige cursus, waardoor je leven zal veranderen. Door het event, de masterclasses en de Magic Boosts (luisteren naar mijn stem die ongemerkt en heel subtiel jouw onderbewustzijn met een nieuwe energie binnendringt) krijgen je cellen regelmatig op verschillende manieren updates.

      Verander je leven voor altijd

      Volg je de cursus manifesteren? Dan week je stap voor stap los uit je oude programmering en vallen de sluiers die voor je ogen hangen, als het ware weg. Je zult je anders voelen en anders omgaan met emoties. Meld je direct aan voor het event en voor de powertraining ‘Maak je dromen waar’ en verander voorgoed je leven. Bekijk zeker ook eens mijn volledige aanbod in de agenda. Zo help ik ook graag als je wilt leren om een goede relatie te krijgen met de mensen om je heen. Of als je wilt leren om van jezelf te houden.

       Liever eerst iets meer lezen?

       Download dan het gratis e-book 'Manifesteren kun je leren'.

       Want ik ga je lekker verder helpen met het creëren van dat leuke leven met die fijne, liefdevolle mensen waar je naar verlangt.


       Let op, na aanmelden krijg je de link naar het e-book in je mailbox (Check ook je spam). Daarna kun je het zo downloaden.

       Je ontvangt daarna ook regelmatig mijn mails met inspiraties, hints en humor.